sezen canım çok geçmiş olsun..
evet kızlar kabızlığımın ve aşırı kilo almamın sebebini öğrendim bugün.
hamileymişim
şüphelenmiştim tamam ama yine de beklemiyodum. inş bu defa tamamına erer.
daha önce de 2 kere hamile kaldım ama düşük oldu..
bu durumda hamilelik nedeniyle takımdan ayrılmam lazım sanırım
inş doğumdan sonra dönerim, bikaç hafta sonra düşük yaptım diye dönmem.
inş doğumdan sonra dönerim ve ozamana kadar sizler hep mezun olmuş olursunuz.
çıtır olun hepiniz
herkese selam arkadaşlar . sabah sabah gerildim ya. zaten bir simit yedim. canım sıkıldı çok kaçırdım. koltuğa sığmıyorum.
sezen canım çok geçmiş olsun..
evet kızlar kabızlığımın ve aşırı kilo almamın sebebini öğrendim bugün.
hamileymişim
şüphelenmiştim tamam ama yine de beklemiyodum. inş bu defa tamamına erer.
daha önce de 2 kere hamile kaldım ama düşük oldu..
bu durumda hamilelik nedeniyle takımdan ayrılmam lazım sanırım
inş doğumdan sonra dönerim, bikaç hafta sonra düşük yaptım diye dönmem.
inş doğumdan sonra dönerim ve ozamana kadar sizler hep mezun olmuş olursunuz.
çıtır olun hepiniz
Bozma moralini. Bende iki gündür, hastalık sebepli ve eşimi susturabilmek için, ballı sütler, gece yarısı portakal suları, sabah yumurta, ekmek, peynir ne buluyorsam yiyorum. Muz bilem yedim yaHasta olana işkence var bizim evde yemek işkencesi adıda. Hasta insan tıka basa yedirilince iyileşeceği inancı yerleşmiş kocamın aklına. Bu hafta yine umutsuzum anlayacağınız kızlar.
MAttika tebrikler canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
tebrikler . allah tamamına erdirsin.
mattika tbr ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...
amanın harika bir haber tamamına erdirsin Allah canım sağlıcakla geçirin güzel günlerinizi bende hamile kalmadan önce diyet yapıyordum tartıda takılıp kalmıştım meğer hamileymişim ayy ben çok sevindim
selam kızlar
suhan bende merak ettim.hasta falan mı diye şükür güzel bir nedenle yokmuşsun. hadi allah kavuştursun.
öğlene koca bir kase salata( ben kase diyeyim ama o bir leğen di)yedim şimde işyerindeyim.hadi herkese kolay gelsin.
valla kızlar onu bunu bilmiuyorum 2 aydır sadece 1 kilo vermişim. pis boğaz yakar bir gün sinameki içsem zaten verirdim ben o kiloyu.
bir arpa boyu yol gitmemişim yazıklar olsun bana .bu hafta 63 ü görmem lazım .
winston kardeş bende mekik olayına geri başlıyorum haftasonu yapmadım hiç .
aslında ben çok yoğun hafta geçiriyorum kızlar ;
pazartesi sabah emiri anneme bırak işe git akşam çık spora git ordan çık emiri al eve git ortalığı topla yapılacaklar varsa yap
salı: emiri ananeye bırak işe git akşam çık emiri al kaynanaya git orda emirin peşinde dolaş kaynananın zorla ağzıma tıkıştırdıklarını ve ye ısrarlarını atlat
çarşamba ve perşemve : pazartesinin aynı
cuma; salının aynı
cumartesi kalk emiri yıka ortalığı topla emiri yedir içir uyut evi temizle sil süpür yemek yap yemeği topla çay getir koştur koştur
pazar yine kalk emirle ilgilen evi topla kahvaltı bilmem ne akşam oluyor ve ben pazartesi yine işe yorgun geliyorum
işte böle ve hafta da 3 gün kimse gelmeden spora inip 1 saat yürüyorum sonr a hocayla çalışıyorum
işte bu hengamede kilo veremedim bu gün bana en güzel hediye olmayan tektaşım parmağıma oldu hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim bundan daha güzel ne olabilir
İşin iyi tarafından bak bacım, vermesek de almıyoruz, hiç diyet yapmasak ve her ay 2 kilo 2 kilo diye almış olsak ne olacaktı?
Valla ben de çok hırslandım ve sana polyannacılık yapsam da kafamız aynı bu konuda.
Ben de Ocak_Şubat ayında fiyaskoyum.
Korkudan eski sonuçlara da bakamıyorum, insan 2 ayda yerinde sayar ve hatta kilo alabilir mi?
Dediğin gibi sabahları 1 bardak limonlu su bile içsem 2 ayda 1 kilo bile vermiş olurdum.
Neyse hırslıyım ama.
Çok sıkıldım bu dur kalklardan.
Bahar geliyor arkası hemen yaz, hadi kışın monttu bilmemneydi lahana gibi geziyoruz (Hoş, şişman olunca sanki mont saklıyor ya, gene şişman görünüyorum) Ama yaz gelince daha ince, daha açık renkler ile bıngıldamak istemiyorum.
Minik (olabildiğince) bedenli yeni yeni kıyafetler alacağım, çevremdeki tüm şişmanlara "hiç bir şey yapmadım, azıcık dikkat ettim , gitti kilolar" diyeceğim, falan da filan...
O yüzden mekiğe de, "hafif" yemeğe de devam..
Bu iş artık olsun ya, yoksa Mattika'nın bebesi internet kullanmayı öğrenir gelir buradan " siz hala burada mısınız? " der ve biz hala burada oluruz valla
valla okurken yoruldum. evet bütün çalışan anneler aynı durum da. üstüne üstelik birde eşlerin nazı . kaynana nazı uzar gider liste. dün oruç ve yorgunluktan azıcık uzanayım dedim ama kızım da gelmiş evcilik oynayalık anne diyor. dayanamamdım ohalde oyun oynadık. onların mutluluğu her yorgunlığu alıyor.ama akşam oğlum küçük bir kaseye çerez koynuş anneciğim senin için hazırladım diyince çok mutlu oldum anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?