Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese selam arkadaşlar . sabah sabah gerildim ya. zaten bir simit yedim. canım sıkıldı çok kaçırdım. koltuğa sığmıyorum.

mattika tbr ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...

herkese selam arkadaşlar . sabah sabah gerildim ya. zaten bir simit yedim. canım sıkıldı çok kaçırdım. koltuğa sığmıyorum.

Bozma moralini. Bende iki gündür, hastalık sebepli ve eşimi susturabilmek için, ballı sütler, gece yarısı portakal suları, sabah yumurta, ekmek, peynir ne buluyorsam yiyorum. Muz bilem yedim ya Hasta olana işkence var bizim evde yemek işkencesi adıda. Hasta insan tıka basa yedirilince iyileşeceği inancı yerleşmiş kocamın aklına. Bu hafta yine umutsuzum anlayacağınız kızlar.

amanın harika bir haber tamamına erdirsin Allah canım sağlıcakla geçirin güzel günlerinizi bende hamile kalmadan önce diyet yapıyordum tartıda takılıp kalmıştım meğer hamileymişim ayy ben çok sevindim

çok geçmiş olsun kendine dikkat et. geçen kış aynı hastalıkla aylarca uğraştım. öksürürken bırak karnımı ciğerlerim ağrıyordu resmen.

kızlar az önce ajandama baktım 29 aralıkta not almışım 65,5 kilom 2 ay geçmiş 64,5 koca 2 ayda 1 kilo . çok sıkıldım ama acayip hırs geldi. ne buya 1 ileri 2 geri yuh bana yuh bana kilo vermemişim anca yemişim. millet 2 ayda 10 verir. ben lay lay lom.

Son düzenleme:
MAttika tebrikler canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

tebrikler . allah tamamına erdirsin.

mattika tbr ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...

tşk ederim kızlar..
amin..

selam kızlar nasılsınz bikaçgündür yoktum yazamadım eşim izne geldi o nedenle giremedim bu gün gitti bi açayım bakayım dedim burda ne var ne yok:))

mattikacım şimdi okudum gözün aydın Allah tamamına erdirir inşallah bebişin doğar ve tekrar aramıza dönersin.

selam kızlar
suhan bende merak ettim.hasta falan mı diye şükür güzel bir nedenle yokmuşsun. hadi allah kavuştursun.
öğlene koca bir kase salata( ben kase diyeyim ama o bir leğen di)yedim şimde işyerindeyim.hadi herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
Tünaydınlar,

Dün uykusuzluktan zombi gibi olduğumdan öğleden sonra 2 saat uyumuştum, gece de uyku tutmadı saat 4e kadar oturdum neme lazımsa.Anca kalktım.Sersem gibiyim valla.Allahtan iştahım yok, hem uyuyup hem de yesem herhalde koltuklara sığamam
Şimdi biraz yoğurt yiyeceğim yanında yeşil çay.Dünden beri hafif yiyorum ama cumartesi regl olacağım, umarım buna rağmen biraz iniş gösterebilirim kiloda.Dün mekiğe de başladım.Yanımda da müfettiş gibi bir ajanda, su içsem yazıyorum, bari bir işe yarasa.

Yakarcığım olur öyle şeyler, simit diyet yapanlar tarafından ölesiye sevilse de, yiyen kişi içten içe kınansa da arada lazım, hem kaç kalori ki Allah aşkına? Öğlen, akşam hafif yersin tamamdır.Bir de hep böyle diyoruz da zayıflayanların hep klasik lafı şu " sabah öğle her şeyi yedim, ekmekler, mantılar, makarnalar, pizzalar ama akşam hafif yedim", Len ben her gün hafif yiyorum gene de bana mısın demiyor, ya bunlar hafif derken başka şeyi kastediyorlar ya da biz hafif derken dünyaları yiyoruz anlamadım bu işi ben.

Se_zen, yok yanlış anlamadım.İşin özü ben de o kelimeyi sevmem, çok ağır durur insanların üzerinde.Neyse şimdi Hakkın Devrim gibi her kelimenin meali, mecazı derken zaten diyete gönlümüz yok iyice topiği başka alana çevirmiş oluruz

Neyse bacılar, herkese çook hafif, iradeli ve de kaçamaksız bir gün diliyorum.
Gitsin kilolar gitsin ve geri gelmesin artık...

çok sağol canım inşallah en kısa zamanda kavuşuruz artık bu gelip gitmeler okadar yordu ki bizi neyse hayırlısı olsun artık ne diyelim.
kızlar yanlız ben 3 gündür resmen dağıttım eşimle beraber ne var ne yok yedik içtik ay napayım dedim 3 gün kendime izin verdim artık bu günden itiberen dikkat etmeye başlarım(

valla kızlar onu bunu bilmiuyorum 2 aydır sadece 1 kilo vermişim. pis boğaz yakar bir gün sinameki içsem zaten verirdim ben o kiloyu.
bir arpa boyu yol gitmemişim yazıklar olsun bana .bu hafta 63 ü görmem lazım .
winston kardeş bende mekik olayına geri başlıyorum haftasonu yapmadım hiç .

İşin iyi tarafından bak bacım, vermesek de almıyoruz, hiç diyet yapmasak ve her ay 2 kilo 2 kilo diye almış olsak ne olacaktı?
Valla ben de çok hırslandım ve sana polyannacılık yapsam da kafamız aynı bu konuda.
Ben de Ocak_Şubat ayında fiyaskoyum.
Korkudan eski sonuçlara da bakamıyorum, insan 2 ayda yerinde sayar ve hatta kilo alabilir mi?
Dediğin gibi sabahları 1 bardak limonlu su bile içsem 2 ayda 1 kilo bile vermiş olurdum.
Neyse hırslıyım ama.
Çok sıkıldım bu dur kalklardan.
Bahar geliyor arkası hemen yaz, hadi kışın monttu bilmemneydi lahana gibi geziyoruz (Hoş, şişman olunca sanki mont saklıyor ya, gene şişman görünüyorum) Ama yaz gelince daha ince, daha açık renkler ile bıngıldamak istemiyorum.
Minik (olabildiğince) bedenli yeni yeni kıyafetler alacağım, çevremdeki tüm şişmanlara "hiç bir şey yapmadım, azıcık dikkat ettim , gitti kilolar" diyeceğim, falan da filan...
O yüzden mekiğe de, "hafif" yemeğe de devam..

Bu iş artık olsun ya, yoksa Mattika'nın bebesi internet kullanmayı öğrenir gelir buradan " siz hala burada mısınız? " der ve biz hala burada oluruz valla

Son düzenleme:
dünkü yediklerimi yazayım bari

sabah : 1 ymurta peynir

öğlen : salata ( artık seyir evresindeyim sebzelerde eklendi) ayran

ara :1 kase light yoğurt

akşam : kendime domatesli yumurtalı menemen yaptım fakat içinde gram yağ yoktu

tabi 1 saat spor yaptım
sonra oğluşumla son eforda oynadım
sonra evime gittim uyudum

aslında ben çok yoğun hafta geçiriyorum kızlar ;

pazartesi sabah emiri anneme bırak işe git akşam çık spora git ordan çık emiri al eve git ortalığı topla yapılacaklar varsa yap

salı: emiri ananeye bırak işe git akşam çık emiri al kaynanaya git orda emirin peşinde dolaş kaynananın zorla ağzıma tıkıştırdıklarını ve ye ısrarlarını atlat

çarşamba ve perşemve : pazartesinin aynı

cuma; salının aynı

cumartesi kalk emiri yıka ortalığı topla emiri yedir içir uyut evi temizle sil süpür yemek yap yemeği topla çay getir koştur koştur
pazar yine kalk emirle ilgilen evi topla kahvaltı bilmem ne akşam oluyor ve ben pazartesi yine işe yorgun geliyorum

işte böle ve hafta da 3 gün kimse gelmeden spora inip 1 saat yürüyorum sonr a hocayla çalışıyorum

işte bu hengamede kilo veremedim bu gün bana en güzel hediye olmayan tektaşım parmağıma oldu hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim bundan daha güzel ne olabilir

valla okurken yoruldum. evet bütün çalışan anneler aynı durum da. üstüne üstelik birde eşlerin nazı . kaynana nazı uzar gider liste. dün oruç ve yorgunluktan azıcık uzanayım dedim ama kızım da gelmiş evcilik oynayalık anne diyor. dayanamamdım ohalde oyun oynadık. onların mutluluğu her yorgunlığu alıyor.ama akşam oğlum küçük bir kaseye çerez koynuş anneciğim senin için hazırladım diyince çok mutlu oldum anlatamam.

evet haklısın vermesek almıyoruz. ama ben hep diyet modundamı gezeceğim. of ya of .ama açlıktan ölsemde bu hafta 63 ü görücem eğer görmezsen herkes ayıplasın beni gördüğünüz yerde taşla kovalayın mahalleye almayın piskolojik baskı yapın bana hakettim.

işte o herşeye değer onunla bende enerji doluyorum benimki daha bir yaşında henüz kırma dökme kontrol altında durma ve tutulma durumlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…