Ay kızlar bende benim bıdık'ın yaptığını anlatayım. Bilenler biliyor benim 3 yaşında cadı kızım. Hemde çok dilli.
dün akşam 1 paket cipsi aldı eline. Bizde mutfakta çay içiyoruz. sonra oyuncak plastik tabaklarına 2 tane cips koymuş gelmiş. Annecim bunu sana hazırladım. Sen çok yiyince şişko oluyorsun ya çokunu ben yedim büyüyüm . Sen azını ye şişko olma.
Bakarmısınız zayıflıycam diye 3 yaşındaki çocuğu nasıl etkilemişim. Çikolata yiyor bana ucundan ısırttırıyor, üzerine de şişko olmazsın anne diyor. Bir ara buraya başladığımda lahana diyeti gibi bir şey yapmıştım. O ara lahana tabii gaz yapıp 2 akşam karnımı ağrıtmıştı bende eşime çok lahana yedim ya karnım ağrıyor diyordum. Geçen hafta ben yemek yemiyim ve hemen oyun oynayalım diye bana "anne lahana var, sen yeme, yürü eve gidelim, lahana yersen karnın ağrır" diyor.
Günaydın kızlar, bugün sabah sabah güne öksürük ve iş stresi ile başladım. Hadi hayırlısı.
Günaydın kızlar, bugün sabah sabah güne öksürük ve iş stresi ile başladım. Hadi hayırlısı.
selam kızlar bende dünkü menümü yazayım;
sabah ; 1 peynir light, yumurta
öğle tavuk ve kola (light)
ara : yoğurt
akşam : et sadece
misafirliğe gittik tabi ben yemedim burnumun ucundan kek geldi geçti ama dayandım yemedim 2 litre su yeşil çay hiç içemedim dün protein günümdü bu gün sebze günüm
30 dakka felanda yürüdüm
bu gün tartıldım tartı 79,5 i gösteriyordu
Hey maşallah
60ları da görmek kolay olur inşallah.
Misafirlikte bile bozmadıysan, ohh artık hiç bozmazsın.
Çok sevindim senin adına, darısı bizim başımıza.
Topiğin öne çıkan diyeti bu hafta Dukan
Haftaya bir iki kişi dukana başlayabilir belki de
Hepimiz zayıf olalım, ince olalım, gitsin kilolar, gitsin kilolar...
Başkan gelmiş hoş gelmiş, eşi de en kısa sürede yanına gelir inşallah.
Uzaktan ahkam kesmek kolay diyeceksin ama ben senin yerinde olsam ne yapardım?
-Önce saçlarımı kestirir/ şekillendirir/ boyar kendime yeni bir ben yaratırdım.
-Bir spor salonuna yazılır, hem stresimi atar hem forma girerdim.
-Diyetisyenle görüşür veya yeni bir diyete başlardım.
-İş konusuna konsantre olur, iyi bir iş arama sürecine girerdim.
-Üzülmek yerine eşimle geçirdiğim güzel anıları düşünür, en kısa sürede bunları kesintisiz ve bir arada yaşamak için elimden geleni yapardım.
-Tüm evlerden uzak her tür hastalıkların stresten, sıkıntıdan, göz yaşından kaynaklandığını sık sık hatırlatırdım kendime ve her daim gülümserdim eşimle yaşayacağım nice mutlu ve yanyana günleri düşünerek.
-Çok şükür sevdiklerim hayatta ve sağlıklı diye sürekli şükreder, dua eder, Allahın gücüne gitmesin diye boşuna mızmızlanmaz, üstümdeki stresi silkeler ve tüm çabamla her şeye sıfırdan başlardım.
Dediğim gibi sana belki atıp, tutma, polyannacılık gelecek ama ağla ağla, üzül bir yere kadar, en azından güçlü bir biçimde gülümseyerek gelecek mutlu günlerine bakabilirsen işler daha da kolay olacaktır.
Sağlık olsun, sevdiklerimiz toprak üzerinde olsun da varsın, 3 ay, 3 yıl bekleyelim.
Üzülmemeye çalış bacım, kendini oyala, yeni hobiler falan bul, en azından kendinle baş başa kalmamış olursun, bu da iyi gelebilir.
İnşallah en kısa sürede iyi bir iş bulur, eşini de yanına aldırabilir, bir ömür mutlu ve yan yana yaşarsınız.
Kaptan moral bozmak yok. Ssenin güçlü olduğuna eminiz. Güçlü biri olmasan oralarda tek başına işin ne. Bak herkes senin gibi cesaret edipte gidebiliyor mu. Winstonunda dediği gibi bu süreyi iyi değerlendir. Yeni bir sen olsun mesela. (yarat lafını sevmediğimden kullanamadım. ) İş bulacağına eminim. Umarım çok sürmez. Zayıflamak içinde bulunmaz bir fırsat bak karışan kimse yok. Ayrıca sevdiklerin sağlıklı olsunda sayılı gün çabuk geçer. Bir de bakmışsın eşin yanında. Seni gördüğünde gözlerine inananamıyor ve sana yeniden aşık oluyor. Senin azmine ve zaferine.
Ay kızlar bende benim bıdık'ın yaptığını anlatayım. Bilenler biliyor benim 3 yaşında cadı kızım. Hemde çok dilli.
dün akşam 1 paket cipsi aldı eline. Bizde mutfakta çay içiyoruz. sonra oyuncak plastik tabaklarına 2 tane cips koymuş gelmiş. Annecim bunu sana hazırladım. Sen çok yiyince şişko oluyorsun ya çokunu ben yedim büyüyüm . Sen azını ye şişko olma.
Bakarmısınız zayıflıycam diye 3 yaşındaki çocuğu nasıl etkilemişim. Çikolata yiyor bana ucundan ısırttırıyor, üzerine de şişko olmazsın anne diyor. Bir ara buraya başladığımda lahana diyeti gibi bir şey yapmıştım. O ara lahana tabii gaz yapıp 2 akşam karnımı ağrıtmıştı bende eşime çok lahana yedim ya karnım ağrıyor diyordum. Geçen hafta ben yemek yemiyim ve hemen oyun oynayalım diye bana "anne lahana var, sen yeme, yürü eve gidelim, lahana yersen karnın ağrır" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?