Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay kızlar bende benim bıdık'ın yaptığını anlatayım. Bilenler biliyor benim 3 yaşında cadı kızım. Hemde çok dilli.
dün akşam 1 paket cipsi aldı eline. Bizde mutfakta çay içiyoruz. sonra oyuncak plastik tabaklarına 2 tane cips koymuş gelmiş. Annecim bunu sana hazırladım. Sen çok yiyince şişko oluyorsun ya çokunu ben yedim büyüyüm . Sen azını ye şişko olma.
Bakarmısınız zayıflıycam diye 3 yaşındaki çocuğu nasıl etkilemişim. Çikolata yiyor bana ucundan ısırttırıyor, üzerine de şişko olmazsın anne diyor. Bir ara buraya başladığımda lahana diyeti gibi bir şey yapmıştım. O ara lahana tabii gaz yapıp 2 akşam karnımı ağrıtmıştı bende eşime çok lahana yedim ya karnım ağrıyor diyordum. Geçen hafta ben yemek yemiyim ve hemen oyun oynayalım diye bana "anne lahana var, sen yeme, yürü eve gidelim, lahana yersen karnın ağrır" diyor.

maşallah. bu çocuklar herşeyin farkındalar.

mattika

tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun inşallah....

hepinize iyi akşamlar.......

uzun zamandır gelemedım.adetliydım o dönem zaten coşmuştum.bide işyerındeki şefle tartıştım oyuzden nete gıremedım eve gelincede yorgun halsiz oluyopdum...Allahtan bı engel çıkmazsa yarın yıne başlıyoprum.kıloların bı kısmını gerı aldım tabiiiiiii...........

bu hafta cuma gunune kadar egitimdeyım bu yuzden ogle yemegı sorun olcak ama bi çare bulmalıyım....

Gene çoook kaçırdım kızlar ya. Yine yeni diyetler peşindeyim bakalım. Bir istikrar yok yanlız ya bu ara bende. Daldan dana konuyorum bu ara. Bugün sevgililer günü diye mi bu kadar sessiz buralar. Hepinizin sevgililer gününüz kutlu olsun.

elma çayı (dogadan)iyi geliyor bayanlar tavsiye ederim...
toksin attırıyor ödem söktürüyor ...

İyi akşamlaaaar,

Bugün öğlen can sıkıntısından yüzüklerin efendisi ilk filmi bininci kez tekrardan izledim, akşam yemekten sonra da ikinciyi eşimle izledik yeni bitti.
Bizim haftaya salı evlilik yıldönümümüz.Hem sevgililer günü hem yıldönümü çok üst üste geliyor diye haftaya kutlama yaparız dedim, bugün sıradan geçti, hoş sevgililer günü gibi çakma sevgi günlerine değer vermem o yüzden pek aşk böceği modunda değildim bugün

Genel olarak akşam neyime gerek bilmem ama yediğim iki dilim baklava harici günü hafif geçirdim. (500 kalori az yemişsem, ya da 100 kaloriyi mekikle yakmışsam 2 dilim baklavayla tüm emekler boşa gitti ya neyse, en azından kafa kafaya gelmiştir, kilo almamışımdır)

Vicdan azabıyla biraz mekik çekeceğim, sonra sıcak bir duş ve cumba yatak.
Herkese şimdiden iyi uykulaaaar.

akşam hepimiz coşmuşuz desenize .sabah 1 yumurta 1,5 dilim ekmek 1 tk reçel öğle akşamı hafif geçirmeliyim ki akşam yediğim kalçada bir ömür kalmasın. herkese hafif güzel bir gün diliyorum.

günaydın kızlarr bugün mutlu başladım güne çünkü akşam irademe hakim olabildim ve yemek yemedim bugün ve yarın akşamda aynı şekilde yemezsem cuma günü bildirimde iyi farkeder ama bakalım...

Günaydın kızlar, bugün sabah sabah güne öksürük ve iş stresi ile başladım. Hadi hayırlısı.

geçmiş olsun. geçen kış aynı hastalıkla uğraşırken öksürük krizi başlayınca 1 çk tahin yerdim baya rahatlatırdı beni .üzerine bir şey içme kriz geçene kadar yani

Tünaydınlar,

Rüyamda belim incecikmiş (artık ne kadar takmışsam bu olaya eski aşıklar gibi rüyalarda buluşuruz/kavuşuruz hesabı ben de rüyalarımda inceliyorum ne hikmetse ) ince ama ne ince..Böyle iki elimle belimi kavrıyorum boşluk bile kalıyor, yani 30 kilo olsam anca o zaman Aynı zamanda da hamileymişim.Aklımdan geçen şey şu oluyor "Hayatta ilk defa bu kadar inceyim, bu da kısa süreli olacak tüh" Bir yandan inceyim oh inceyim diye dans ederken, bir yandan da hamileyim diye kederleniyordum. Allah her isteyene versin, bana da istediğimde verir inşallah ama şu an hiç hazır değilim.İncelik bile yetmedi, kabustan uyanır gibi kalktım.Hemen göbeğimi elledim, "ohh kocaman, bu bir rüyaymış" dedim

Bugün karnım pörsük gibi.Eski zamanlara geri döndüm.Geçenlerde tekrar kocaman ve sert haline getirmiştim Hürrem gibiydim ama şimdi jöle kıvamında Bu da demek oluyor ki içi boşalıyor, asıl şimdi mekik zamanıdır diye gaza geldim. Bir de rüyada kendimi ilk kez bu kadar ince görünce çok hoşuma gitti, sabah sabah gazlandım yani

Yeter artık yemeyeceğim, dün eşimle de konuştum, yıldönümünde(haftaya) yemek falan istemiyorum dedim, sıkı bir diyete başlayacağım eskisi gibi.Bahanem de kalmadı.Boğazımı tutamadıkça, sporu savsakladıkça günler, haftalar geçiyor ve değişen bir şey olmuyor.Millet 110 kilolardan 50ye-60a düşmüş ben yarım kilo al, 1 kilo ver ile olduğum yerde duruyorum.

Her gün tartılmayacağım, günde 2 litre suyu her şekilde içeceğim, her yediğim içtiğimi ajandama/pcye falan yazmayacağım, sanki diyette değilmişim gibi davranıp üzerine düşmeyip, kendimi sıkmayacağım.Mekik ve bel hareketlerini savsaklamayacağım, kaçamak yapmayacağım....Şimdilik aldığım kararlar bunlar...Şişman olmaktan sıkıldım artık..Bu işi daha fazla uzatmayacağım...

Herkese mutlu ve sıcak bir gün dilerim. (İstanbul'da gene kar başladı )...

selam kızlar nasılsınız?
ben bu günü baya iyi geçiriyorum menümü yazayım
sabah:
1 dilim ekmek,1 parça peynir,1 zeytin
ara:
1 fincan yeşil çay
spor:
1 saat karda yürüyüş:)))
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
ara:
1 fincan yeşil çay
akşam:
haşlanmış karnıbahar
ara:
bitki çayı, elma bu kadar

selam kızlar bende dünkü menümü yazayım;

sabah ; 1 peynir light, yumurta
öğle tavuk ve kola (light)
ara : yoğurt
akşam : et sadece

misafirliğe gittik tabi ben yemedim burnumun ucundan kek geldi geçti ama dayandım yemedim 2 litre su yeşil çay hiç içemedim dün protein günümdü bu gün sebze günüm

30 dakka felanda yürüdüm

bu gün tartıldım tartı 79,5 i gösteriyordu

Hey maşallah
60ları da görmek kolay olur inşallah.
Misafirlikte bile bozmadıysan, ohh artık hiç bozmazsın.
Çok sevindim senin adına, darısı bizim başımıza.

Topiğin öne çıkan diyeti bu hafta Dukan
Haftaya bir iki kişi dukana başlayabilir belki de

Hepimiz zayıf olalım, ince olalım, gitsin kilolar, gitsin kilolar...

evet gelsin incecik elbiseler hoş güzel kıyafetler incecik bacaklar yağları terk ediyoruz

selam kızlar
öğlen 2 kase yoğurt çorbası 1 lokma yufka ekmek okadar

2 gündür öğlenleri iyi yiyorum.Akşam hala tok olduğumdan yiyemiyorum.En son 4 gibi yemek yiyip, akşam bol bol çay içiyorum.(Gerçi dün akşam baklava yedim, o gerçi pisboğazlıktandı)
Eskiden akşama kadar aç durup, akşam kurt gibi yerdim şimdilerde bir denemediğim bu var deyip bunu deniyorum
Bir haftadır da reglim yaklaşmasına rağmen karnım büzüşmüş, inmiş şişliği falan.
Umarım bu taktik işe yarar yoksa ekmek bıçağını alıp göbeğimi ve totomu kesip, sonra dikiş iğnesiyle dikeceğim valla.
Yeter üleeyn yeter, ben de zayıflamak istiyorum

Neyse bugece Hürrem var, onu seyredip "şükür, benden daha şişkolar da var" diyeceğim
Herkese şimdiden afiyet olsun, hafif bir gece olsun inşallah.

ne kadar güzel yazmışsın içime umut doğdu. ben eşimle geçirdiğim mutlu günleri düşündükçe boğazımda bir düğüm oluşuyor.. ama o mutlu günleri kesintisiz yaşamak için elimden geleni yapacağım kendime aşkıma söz verdim.

dileklerin için duaların için Allah razı olsun teşekkür ederim..

ve tabiiki zayıflayacağım

Yeni bir ben oluşturmak için elimden geleni yapıyorum :) ve yapacağım :) evet zayıflama konusunda benimde hedefim ilk başta eşimin ve herkesin ne kadar güzel olmuştun demeleri.. manken gibi olacağım boyumda var zaten hıııh :)

ahh şu yazdıkların ne kadar güzel :) bu yazdıklarını okuyunca aklıma 2buçuk yaşındaki kuzenimin kızı geldi.. bana hala diyor.. ve çoook seviyor öyleki ben onun yanındaysam yemeğini bile bana yedirtiyor annesi olduğu halde annesine sen git öbür kızına bak diyo ya..

birara oturttu bu beni yanına hadi dedi yaprak saralım oyun oynayalım dedi.. başladı sarmaya şimdi.. e bende o ne yapıyosa taklit ediyorum.. bi an durdu.. ve bana aynen böyle dedi: Sen yanlış sarıyorsun yaprağın dalını koparmadın ve kenarlarını kıvırmadın dediğinde ben bittim ya.. allahım nasıl oluyorda herşeyi görüyorlar mucize gibi Maşallah :)

ama en hüzünlüsü ben buraya gelmeden bir gün önce kücük hanım benim gideceğimi farkettiğinde elimi tuttu ve bana demezmi sen hani kocanın yanında uyucaktın dediğinde dayanamayıp ağlamıştım

-.-.-

kızlar moral oldunuz bana teşekkür ederim...

bu arada winston hürrem çok heyecanlıydı ben çok beğendim bu bölümü..

günaydın kızlar
hafif bir kahvaltı yaptım .dünden beri deli gibi su içiyorum.wc ile kanki olduk tabi.benim en büyük hatam hiç su içmemekti. yeni oda arkadaşım tam 43 kilo vermiş. söyleyince inanmadım. resimlerini gösterdi. şok oldum . biri babası biri kendi gibi.adam durmadan su içiyor. bende başladım ona bakıyorum acayip motive oldum.
dün akşam ilk defa hürremi izledim. anam one kalça öyle ekranı kapladı kadın. yanındaki kızcağız cücük gibi durmuş bu kodum mu oturturum modun da.şükür yarabbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…