Gunaydin citirlar pek paylasim yapamiyorum bebegim butun vaktimi aliyor 65 kiloyum bu sabah
Hatice84 66 / 65 / 1 / 1,51%
canım bildirimi yarın yapacağız. başkan bu dönem çelışmadığı için vakti varmış 2. bir emre kadar bildirimler cuma .
Evet kızlar kilomuzu yarın paylaşıyoruz :) umarım bende 82 buçuktan az çıkmışımdır
destinam, canım teşekkür ederim dileklerin için.. evet herşey bizim için ama inşallah bir an önce biter :)
sezen, geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce düzelir bu durum. kendine çok dikkat et.
gunaydın kızlar
şöyle bir geçmişi okudum da..
başkan senden baslayım :) cok uzuldum yaa , valla dizi film çevrilir senin hayatından , daha 20 yasındasın , ama arkadaslarında dedıklerı gibi , hayat bu , hersey bızım ıcın , ayrılıklar , kavusmalar, belkı ılerde anlatıcaksınız cocuklarınıza , hatta mektup yazıyorsanız onları okuyacaksınız ...umarım bu yıl sızın yılınız olur
mattik hocam , cok sevındım...allah tamamına erdırsın , yeterkı bır bebısın olsun kılolar gıder sen bu işin uzmanı oldun , hatta ikizlerin olsun :))
sezencım cok gecmıs olsun , bol bol zencefilli çay ıc balla bırlıkte antıbıyotık faydasız bu durumlarda..
winstonum , ıyı gördum senı :)) yazılarını hala gülerek takıp edıyorum..
yakar , dun sabah tv de derya baykalın programında , bır dıyetısyen vardı , kadın dıyorkı , susuz yapılan her dıyet faydasızdır , sıfırdır , ben de su içme özürlüsüyüm o yuzden hala burdayım ya :)
özgey senıde azmınden öturu tebrık ederım en kısa zamanda ıncecık olucaksın emınım
yarın mı belki 100 gram daha veririm.Tamam canım.En son kaça kadar yazmamız gerekiyor?
canım en geç öğleden sonra 14:30 a kadar :)
Günaydın kızlar,
Ben hala öksürükle uğraşıyorum ve artık nefes almakta bile zorlanmaya başladım. 2 gündür daha bir çok olmaya başladı sankim.
Öksürürken sanki çiğerim elime çıkacak. O yüzden ben bu hafta kötüyüm. sürekli ballı sütler, çorbalar, meyveler, meyve sularından şiştim valla. Bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Hiç keyfim yok. O kadar da antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor meret.
yakarcım sende 2 ayda sadece 1 kilo verdiğine üzülme
bak ben 14 ay dır burdayım ve 80 den 82,5 e çıkmakla başarım süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?