Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

dünkü menüm;

sabah : 2 üçgen peynir,1 yumurta
öğe : salata ayran
ara yoğurt
akşam; alışverişe gittik ızagara köfte yedim nefisti

sporum vardı onu astım alışveriş merkezinde tam 2 saat dolaştım sonra oğlumu aldık hürremi izledik evime gittim 12 de başladım mutfağı toplamaya eşyaları yerleştirmeye 4 e geliyordu emiri yedirip üstünü altını değiştirip yattım 7:15 dede kalktım zira kaldırdı sevimli bıdığım ve çok uykum var

bu akşam sporuma gideceğim kesin

su içe içe içim dışıma çıktı.ama olsun bir faydasını göreceğim. dün akşam yarım saat yürüyüş ve 300 mekik çektim. bu günde aynısını yapmayı planlıyorum.hadi kızlar canlanın biraz millet ya uyuyor yada kalkmış krallara layık kahvaltılar yapıyor. itiraf edin hangisi?

Gunaydin citirlar pek paylasim yapamiyorum bebegim butun vaktimi aliyor 65 kiloyum bu sabah
Hatice84 66 / 65 / 1 / 1,51%

canım bildirimi yarın yapacağız. başkan bu dönem çelışmadığı için vakti varmış 2. bir emre kadar bildirimler cuma .

gunaydın kızlar

şöyle bir geçmişi okudum da..

başkan senden baslayım :) cok uzuldum yaa , valla dizi film çevrilir senin hayatından , daha 20 yasındasın , ama arkadaslarında dedıklerı gibi , hayat bu , hersey bızım ıcın , ayrılıklar , kavusmalar, belkı ılerde anlatıcaksınız cocuklarınıza , hatta mektup yazıyorsanız onları okuyacaksınız ...umarım bu yıl sızın yılınız olur

mattik hocam , cok sevındım...allah tamamına erdırsın , yeterkı bır bebısın olsun kılolar gıder sen bu işin uzmanı oldun , hatta ikizlerin olsun :))

sezencım cok gecmıs olsun , bol bol zencefilli çay ıc balla bırlıkte antıbıyotık faydasız bu durumlarda..

winstonum , ıyı gördum senı :)) yazılarını hala gülerek takıp edıyorum..

yakar , dun sabah tv de derya baykalın programında , bır dıyetısyen vardı , kadın dıyorkı , susuz yapılan her dıyet faydasızdır , sıfırdır , ben de su içme özürlüsüyüm o yuzden hala burdayım ya :)

özgey senıde azmınden öturu tebrık ederım en kısa zamanda ıncecık olucaksın emınım

bana gelınce.. cok guzel bir iş fırsatı yakaladım...ama eşim izin vermedıgı ıcın gene evdeyım....eve kapandım , kendımı yemege verdm , ıcımden de ne ev işi ne yemek yapmak bıle gelmıyor , napım bu da benım zaafım ..

Günaydın kızlar,
Ben hala öksürükle uğraşıyorum ve artık nefes almakta bile zorlanmaya başladım. 2 gündür daha bir çok olmaya başladı sankim.
Öksürürken sanki çiğerim elime çıkacak. O yüzden ben bu hafta kötüyüm. sürekli ballı sütler, çorbalar, meyveler, meyve sularından şiştim valla. Bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Hiç keyfim yok. O kadar da antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor meret.

Evet kızlar kilomuzu yarın paylaşıyoruz :) umarım bende 82 buçuktan az çıkmışımdır

destinam, canım teşekkür ederim dileklerin için.. evet herşey bizim için ama inşallah bir an önce biter :)

sezen, geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce düzelir bu durum. kendine çok dikkat et.

günaydın arkadaşlar!
geçen hafta:68.6
bu hafta:67.7 şükür bir kıpırdanma var.
Okulun başlaması koşuşturmaca iyi geldi.
Dün akşam oryantal aerobik yaptım 30dk kadar.Ne kadar hantallaşmışım.
Popiş kalkmıyo yerinden.İnşallah düzenli yaparsan basenlere faydası olur.

yakarcım sende 2 ayda sadece 1 kilo verdiğine üzülme

bak ben 14 ay dır burdayım ve 80 den 82,5 e çıkmakla başarım süper

sezencim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın.
bana gelince bende yerimden kıpırdıyamıyorum ama benimki hastalıktan değil neyseki dünkü pilatesten( bütün vücudum kırılıyo kemiklerim yerinden oynadı sanki bukadar ara verirsen spora olacağı bu işte((
dün 38 dk pilates yaptım mahvoldum ama devamını getireceğim kesinlikle bu günde 1 saat yapıcam artık her gün 1 saatimi buna ayırıcam yoksa hiçbi şey olmuyo.
bugün sabah 1 kase k-flekx ve yy süt yedim
öğlen ve akşam menüm belli değil eve gidip gitmiycem belli değil çünkü.
sabah 25 dk yürüdüm karla mücadele ettim desem daha doğru olur.kurtulamadık şu kardan ya

yarın mı belki 100 gram daha veririm.Tamam canım.En son kaça kadar yazmamız gerekiyor?

çok teşekkür ederim canım bunu hem kendim hemde burdaki arkadaşlar için istiyorum inş. hep beraber zayıfları

yarın kilo bildirmemiz iyi olmuş ben unuttum kahvaltı ettim su içtim üstüne :)

sezen senin acilen gidip ventolinle hava vermeleri gerekıyor...bronşların tıkandı...izin vermıyorlarmı ?

baskanım ne demek :)) kılo veremesekte burdayız yanı

dun diasa da AB rocket mekık aletı 49 tl idi valla alıcaktım he sonra vazgectım

dunku dıyetısyen dukan dıyetını anlattı , sabah yumurta ekmeksız , öglen et yada tavuk ekmek yok , yag yok ,salata cok az ,aksam aynısı ama bu sadece yag yakıyormus , sonrakı dıyetler vucuttan atıyormus öyle dedı...

hiç önemli değil . yarım kilo bir kilo sen iyi olmaya bak . seni çok iyi anlıyorum . sabah olmak bilmezdi.inan bol bol kekik özellikle kekik. dr onu iç demişti bana .çok geçmiş olsun.

yakarcım sende 2 ayda sadece 1 kilo verdiğine üzülme

bak ben 14 ay dır burdayım ve 80 den 82,5 e çıkmakla başarım süper

canım sende zor günler geçirdin halada geçiriyorsun.kim olsa başlarım diyetine derdi ben derdim. demek ki sen olayın bilincindesin. bütün hıncını hırsı kilolardan alsan yemekten değil. harika olacak. senden büyüğüm abla öğüdü dediği yap yaptığımı yapma :)

selam kızlar öğlen iyiyimdim az yedim ama ne olduysa 4-5 tane lokum yedim .işin en kötüsü hiç pişman bile değilim. akşama sadece yoğurt veya iş çıkısı alabilirsem karnabahar alıp onu yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…