Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öğlen yemeğimi yedim artık yazabilirim menümü
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
avuç içi kadar lavaş ve döner(yağsız)
akşam:
haşlanmış karnıbahar(salata)

Tünaydınlar,

Yakarım, mekik kankam aynı şeye başlamışız.Ben de sabah gözümü açtım gittim kendime 1,5 litreden 2 tane su aldım.Asker gibi sehpaya dizdim onları.Bunları bitirmeden yatmak yok dedim kendime.Her sabah doldurup ortaya bir yere koyacağım ve yatmadan bitireceğim.Bu soğuklar öncesi öyle böyle 1-1,5 litre içiyordum ama havalar soğuyunca değil 1,5 litre bu soğukta 1,5 bardak bile içesim yoktu.Ee yağlar ya terle gidecek, ya idrarla, uçacak halleri yok ya ! Aman aman ter atıcı spor yapmıyorum, su da içmiyorum ee ne olacak diye sabah yatakta karar alıp su operasyonuna başladım.Şimdi kan davalı düşmanıma bakar gibi sulara bakıyorum, Allah biliyor ya suyla hiç aram olmadı, hala da yok.Ama içeceğim öyle ya da böyle.

Akşam Hürrem beni sarmadı.Koskoca sultana yapılanlar saçmaydı."Yok keseceğim, yok öldüreceğim", be mübarek ne kesiyorsun? Tavuk mu kesiyorsun? Koskoca Sultan o diye ekran karşısında söylendim.Bir de az çok tarihi gidişat belli olduğu için heyecan vermiyor, Pargalı misal idam edilecek tüm dünya biliyor, şimdi yok attan düştü, yok eşek tepti, yok yılan öptü şok şok şok Pargalı ölecek mi? tırıvırıları ya da ayy acaba Hürrem ölecek mi bıdıbıdıları heyecanlı olmuyor, çünkü ölmeyeceği biliniyor.Ne bileyim bana çok heyecanlı gelmedi.Ama genede kötünün iyisi işte, tek izlediğim dizi.

Fırına patates attım, onlarda taş patates çıktı.Şimdiye metal koysam erimişti, patates hala kaya gibi duruyor.Daha kahvaltı yapmadım, hafif geçirmeyi planlıyorum bu günü ve diğer günleri.Şubat da bitiyor, yaza ne kaldı..Gitsin kilolar, gelsin ince bedenler...

Herkese hafif ve mutlu bir gün dilerim.

ayy kızlar napıcam ben yaa pantolonumun düğmesi kırıldı akşama daha 3.5 saat var oturup kalktıkça fermuar iniyo off aksi gibi müdürde yok izin alıp gidemiyorumda....

Destinam hoşgelmişsin.Ab rocket almaman iyi olmuş.Valla ne alırsan al onu alma.Annem zamanında onu almıştı, beli de boynu da çok zedeliyor, mekik çekmek tam bir işkence.İlla almayı planlıyorsan bendeki crunchlardan al. (Ha sende çok mu işe yaradı ki diyeceksin o ayrı) Hem zorlamıyor, hem kafa desteği var, düzenli yapılırsa da tabii ki işe yarıyor.Ama An rocket tam bir bel-boyun kırma aleti, bedava verseler de alma bacım.
İş konusunda da canını sıkma boşver, yaza ne kaldı, sen yazın sezon açıldığında daha iyi bir şey bulursun kesin.Bu dönem sana dinlenme gibi olur hatta işe başlamadan önce incelmen için vaktin olmuş olur, yazın çalışmaya başladığında istediğin kıyafetleri giyer, istediğin gibi bir başlangıç yaparsın.

Neden üzülüp, sinirlenince yemek yiyoruz ki? Ben de eşimle ne zaman tartışsam yemeğe veriyorum kendimi.Be şişko, yedin de problemlerin mi çözüldü? Yoo, daha beter kilo alıp, kendini üzüyorsun işte diyorum kendime ama gene de üzülünce, sinirlenince yemek yemek benim de yaptığım şeylerden biri.

Amaaan neyse, artık kardı, kıştı da bitiyor, havalar da ısınacak.Biz de silkinip yemeği bir kenara atıp, kendimizi toplamalıyız.
Hepimizin içinde birer malkoçoğlu var, haydi onları uyandıralım
Zayıflayalım, ince olalım, zarif olalım, yeni kıyafetler alalım, birer Angelina Jolie olalım (Bizim ne eksiğimiz var o kaknem hatundan değil mi? )

ayy kızlar napıcam ben yaa pantolonumun düğmesi kırıldı akşama daha 3.5 saat var oturup kalktıkça fermuar iniyo off aksi gibi müdürde yok izin alıp gidemiyorumda....

Pantolon inceyse,zımbalayabilirsin 2-3 yerinden.En kötü tuvalete giderken zımbaları patlatır, sonra tekrar zımbalarsın.
Ayy zımbayla tuvalete giden birini düşünüyorum da göze komik geliyor ama düğmesiz olmasından da daha iyidir bence
İğne ipliği olan birinden alıp, iliği dikebilirsin ama bu sefer de akşama kadar wcye gitmemen lazım.
Bilemedim ki, can sıkıcı bir durum, umarım kazasız belasız atlatırsın.

şimdiye kadar 3 litre su içtim. vücudum alıştımı ne fazla wc ye gitmez oldum.geçen diyetisyenin biri çiş renginiz içtiğiniz su rengine yakın olmaya başladıysa kilo veriyorsunuz demişti.bakalım ne kadar doğru.
winston kader ve mekik arkadaşım çok doğru söylemişsin su içme terleme ee mucize bekleki zayıflayasın cindy greyfurt olasın .benim ki aynen bu . hadi akşam hafif olsun gitin yağlar gitsin selilitler gelsin yaz gelsin tiril tiril elbiseler.hawai modundayım.yediğim lokumlardan mı ne acayip enerjiğim.

Bacım saat 2 buçuk ve sen bu saate kadar 3 litre su mu içtin
Ben 1 litre anca içtim, daha 2. şişeye geçemedim.
Aman dikkat et, 4 litre sonrası su zehirlenmesine sebep oluyormuş, sen bilirsin ama gel günlük 3 litre su ve günde 1000 mekikle anlaşma yapalım, kardeşliği tekrar kuralım.

Se_zen geçmiş olsun bu arada.
Hemen geçsin ve eskiye dön de gruplaşmanın tadını çıkaralım
Şimdi yarın öbür gün benle, Yakar buralardan el ele giderken sen ile suhan üzüleceksiniz.
Hemen toparlanırsın inşallah, bak biz eve su tankı koyduk artık.
Ya zayıflayacağız ya da su içe içe çok yem yiyen balık gibi ortadan çatlayacağız

aman Alllahım çok kötü bi durum vallha ne yap yap eve gitmeye çalış

ya valla çok kötü bir durum çatal iğne buldum arkadaştan onunla tutturdum fazlada yerimden kalkmamaya çalışıyorum şu 2 saatte bir geçseydi off off hep kilonun zararları bunlar işte insanı böle rezil duruma düşürüyo....

Kizlar kanallardan birinde Ebru Akelle baslayacak bir yarismanin tanitimini gordum tombik tombik beyler bayanlar eglenceli gozukuyor

Ah be keşke su içerek gitseydi kilolar. Ben de gram yağ olmazdı. Günde 3,5 litre sırf su içiyorum ben.

işte ben böyleyim herşeyi abartırım. ama içemiyorum artık haklısın 3lt ve 1000 mekik benim için caizdir.

yarın sabah nete giremiycem bu yüzden şimdiden bildirimimi yapayım.
geçen hafta:100.6
bu hafta:100.6 yani sıfıra sıfır elde var sıfır.hafta içinde almıştım bir kilo onu verebildim anca.

ama bak şu çişli öneri bence doğru olabilir. ben ne zaman düzenli olarak günde 3 litre su içtiysem hep öyle olduğunu görüyordum :) tabii o dönemde kilo verip vermediğimi hatırlamıyorum. ve dediğin gibi hırsımı kilolarımdan çıkaracağım.

birde nedense şu çiş kelimesi bana komik geliyor

bu arada benim akşam yemeği mönüm makarna ve köfte olacak iken eşimle mesajlaştıkta salata yiyormuş.. nihayet 104 kilodan 90 kiloya inmeye karar verdi oda hahaha güleyim bari dicektimde eşim iradelidir yaparmı yapar eğer bende zayıflayamazsam dalga geçer vallahi :)

nasılsa yarın alışverişe gidiyorum ve diyete giriyorum..!!!

fakat birşey soracam sizleree:

annem diyorki özel bi diyet listesine uymana gerek yok az yağlı pişir çok yeme falan diyor.. bitki çayı iç diyor..

ama içimden bir ses benim eski diyet listeme uymamı söylüyor.. sizde diyet listesine birebir uymak iyi değilmi? annemin yolundanmı gideyim?

Valla canım ben ne zaman diyet listesine uyayım dersem başaramıyorum. Gözüm hep başka başka şeylerde oluyor ve bitince canım her şeyi istiyor. Bence kendin yapman mantıklı ama bu seferde ee bu varmış bunu yiyeim diyorsun o da olmuyor. Bilemedim yani. Diyet yapmak sıkıntı zaten bi de bunları düşünmek hepten sıkıntı. Bir dene şstersen diyet listeni 2 hafta. olmadı yağsız falan pişirip kendine göre oluştur. Yeme o makarnayı. Bende akşam akşam tok karnıma köfte ve yanında 4 dilim ekmek yedim nereme yediysem.

Bu arada kızlar dün akşam bir iki kıyafet denedim mağazada. 38 beden büyük geliyor. 36 beden beli falan tam oluyor popo kısmı hafif bol, bacaklarda tayt gibi oluyor. Arada kaldım yani. Ne bacak varsa bende de maşalla. böyle biçimsiz biçimsiz oldum. 52 kiloya düşsem her şey yakışacak ama bakalım. Bende haftaya yeni bir şey deniycem ama sırrr..... Daha önce yaptığım ve çok iyi sonuç aldığım bir yönteme geri dönücem bakalım. Pazartesi itibari ile çünkü hafta sonu yine misafir var. Biz gidicez misafirliğe falan olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…