ayy kızlar napıcam ben yaa pantolonumun düğmesi kırıldı akşama daha 3.5 saat var oturup kalktıkça fermuar iniyo off aksi gibi müdürde yok izin alıp gidemiyorumda....
ayy kızlar napıcam ben yaa pantolonumun düğmesi kırıldı akşama daha 3.5 saat var oturup kalktıkça fermuar iniyo off aksi gibi müdürde yok izin alıp gidemiyorumda....
şimdiye kadar 3 litre su içtim. vücudum alıştımı ne fazla wc ye gitmez oldum.geçen diyetisyenin biri çiş renginiz içtiğiniz su rengine yakın olmaya başladıysa kilo veriyorsunuz demişti.bakalım ne kadar doğru.
winston kader ve mekik arkadaşım çok doğru söylemişsin su içme terleme ee mucize bekleki zayıflayasın cindy greyfurt olasın .benim ki aynen bu . hadi akşam hafif olsun gitin yağlar gitsin selilitler gelsin yaz gelsin tiril tiril elbiseler.hawai modundayım.yediğim lokumlardan mı ne acayip enerjiğim.
Pantolon inceyse,zımbalayabilirsin 2-3 yerinden.En kötü tuvalete giderken zımbaları patlatır, sonra tekrar zımbalarsın.
Ayy zımbayla tuvalete giden birini düşünüyorum da göze komik geliyor ama düğmesiz olmasından da daha iyidir bence
İğne ipliği olan birinden alıp, iliği dikebilirsin ama bu sefer de akşama kadar wcye gitmemen lazım.
Bilemedim ki, can sıkıcı bir durum, umarım kazasız belasız atlatırsın.
aman Alllahım çok kötü bi durum vallha ne yap yap eve gitmeye çalış
Kizlar kanallardan birinde Ebru Akelle baslayacak bir yarismanin tanitimini gordum tombik tombik beyler bayanlar eglenceli gozukuyor
şimdiye kadar 3 litre su içtim. vücudum alıştımı ne fazla wc ye gitmez oldum.geçen diyetisyenin biri çiş renginiz içtiğiniz su rengine yakın olmaya başladıysa kilo veriyorsunuz demişti.bakalım ne kadar doğru.
winston kader ve mekik arkadaşım çok doğru söylemişsin su içme terleme ee mucize bekleki zayıflayasın cindy greyfurt olasın .benim ki aynen bu . hadi akşam hafif olsun gitin yağlar gitsin selilitler gelsin yaz gelsin tiril tiril elbiseler.hawai modundayım.yediğim lokumlardan mı ne acayip enerjiğim.
Bacım saat 2 buçuk ve sen bu saate kadar 3 litre su mu içtin
Ben 1 litre anca içtim, daha 2. şişeye geçemedim.
Aman dikkat et, 4 litre sonrası su zehirlenmesine sebep oluyormuş, sen bilirsin ama gel günlük 3 litre su ve günde 1000 mekikle anlaşma yapalım, kardeşliği tekrar kuralım.
Ah be keşke su içerek gitseydi kilolar. Ben de gram yağ olmazdı. Günde 3,5 litre sırf su içiyorum ben.
birde nedense şu çiş kelimesi bana komik geliyor
bu arada benim akşam yemeği mönüm makarna ve köfte olacak iken eşimle mesajlaştıkta salata yiyormuş.. nihayet 104 kilodan 90 kiloya inmeye karar verdi oda hahaha güleyim bari dicektimde eşim iradelidir yaparmı yapar eğer bende zayıflayamazsam dalga geçer vallahi :)
nasılsa yarın alışverişe gidiyorum ve diyete giriyorum..!!!
fakat birşey soracam sizleree:
annem diyorki özel bi diyet listesine uymana gerek yok az yağlı pişir çok yeme falan diyor.. bitki çayı iç diyor..
ama içimden bir ses benim eski diyet listeme uymamı söylüyor.. sizde diyet listesine birebir uymak iyi değilmi? annemin yolundanmı gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?