Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim için mucize ama ben 1 bardak bile içemezdim.belkide yararı olur . umut şişkonun ekmeği suyu.

O zaman kesin sonuç alırsın. Bende eskiden senin gibiydim hiç su içmezdim. susayınca kola içer, sakız çiynerdim falan ya da çay, kahve falan. Sonra su içmeye bir başladım ve benim iştah kapandı 60 kilodan 45 kiloya düştüm, ama spor da yaptım ve inanılmaz sağlıklı beslendim, ekmek falan yemedim hiç, tadını unutmuştum ve hiç ama hiç zorlanmamıştım.

yarın ben tam 5 yıl önce uygulayıp 9 kilo verdiğim diyetime geri döneceğim!!! inşallah işe yarar

selam kızlar ...
yaklaşık 2 haftadır yapmadıgım spora bugun döndüm. 45 dk koşu bandı yaptım ama canım çıktı....çok hamlamışım...

bi saat sonrada 1 teneke kola içtimaferın bana valla....

Ay bende gördüm o yarışmayı, hatta güldüm bizde kızlarla girsek diye.
bu arada benim eşimde alıştı bayaa size. Geçen akşam pasta yiycem bırak diyor yoksa seni ispiyonlarım sizin takıma :))

Ben de ilk zamanlarda Yakar çok mekik çektiğinde "Yakar, şu kadar mekik çekmiş, durmak olmaz şimdi, ben de çekmeliyim" derdim, eşim de "Yakar kim, kimi yakmış?" derdi "Boşver, benim başımı yaktı işte, sus, lafa tutma beni mekik çekmeliyim"
derdim

Öğlen topiklerden birini okuyordum burada, birisi yazmış."Evlenmeden önce -atıyorum- 50 kiloydum, doğum yaptım, hemen diyet yaptım, spor yaptım gene 50 kilo oldum, sonra hep dikkat ettim, şimdi 1 kilo fazlam var, vermek için çabalıyorum,kendimi çok ağır hissediyorum, siz nasıl onca kiloyu aldınız, hiç mi farketmediniz, hala nasıl yiyorsunuz" falan demiş...Tamam üslup aşağılayıcı belki ama yazan çok haklı ya.Kendimden nefret ettim resmen.Üzerimde 10 kilo fazla var ve bende hiç disiplin yok.Elalem 1 kilo alınca çaresine bakıyor ben 20 kilo alıp diyete başlamışım, hatunun dediği gibi tam bir şuursuzluk örneğiyim

Bu beni çok kamçıladı.Çok da üzdü aslında.Zayıflamak zor olsa da elbet üstesinden gelinir, önemli olan bir daha buralara düşmeden kiloyu bir ömür korumak, yoksa hep çemberde dönen hamster gibi olacağım.

Kendime uygun bir diyet arıyorum bu ara, diyet listesi olunca canım başka şeyleri çekiyor, liste olmazsa ipin ucu kaçıyor, belirli bir şeyi takip edeyim diyorum bu sefer ha bire aynı şeyi yemek bıktırıyor, farklı şeyler yapayım diyorum her hafta bir diyete başlamak diğerlerinde başarısız olduğum için ben de moralsizlik yaratıyor.Aslından bir ömür uygulanası bir şey olsun diyorum ama bir ömür aynı tarzı/listeyi de uygulayamam, yapıma ters.Ha bu arada ayda 2 kilo 3 kilo değil, daha fazla gitsin istiyorum.Aynı anda incelmek, sarkmamak ve buınları spor yapmadan elde etmek istiyorum. Beni anlamanızı istiyorum Delicesine alkışlamak ama ses çıkarmamak istiyoruuumm

Bu gece çalışayım bakayım.
İçime sinen bir yöntem bulmam lazım.

İyi geceler,
Şu meşhur online alışveriş sitelerini sapık adamlar gibi inceledim Kıyafet bahane, maksat mankenlerin vücut ölçüleri
Arkadaş hepsi 36 beden ya, boyları kısa olsa daha tolereli davranacağım ama en kısası da 1.75 yani
Bir tane 38 beden bulamadım namı şan için yani! Ben de 36 beden ölçülerini aldım, yazdım bir kağıda.
Sonra gecenin bu vakti kendimi de mezuraladım.
İki insan evladının ölçülerini karşılıklı yazdım, sonuç kabus gibi.
Ordaki manken beni hiç tanımayacak ama bittin kızım sen!
En kısa sürede ben de senin ölçülerinde olacağım pis sıska !

Ayrıca bir kaç büyük beden mağazaya baktım.40-42 beden mankenlere bakıp "ohaaa, koca göbeğinle, kocaman kalçaların ve koca bacaklarınla bir de poz mu verdin a şişko ! " diye kınadım onları.Sonra kendime dönüp "be gerizekalı şişko, işte sen de böylesin, böyle iri kıyım, çift kapılı buzdolabı gibisin !" dedim. Bana güzel laflar, polyannacılık falan işlemiyor, acı sözler ve gerçeklerle yüzleşmek yarıyor, bunu farkettim bugece.

Eşime gece vakti un helvası kavurdum, tüm mahalle koktu ama tadına bile bakmadım.O kadar sinirli, kararlı ve de iradeliyim.
Umarım uzun vadede işe yarar.

Hepinize iyi uykular, güzel bir sabah diliyorum.

günaydın arkadaşlar!
okula gitmeden bildirimimi yapmak istedim.Okulda vakit olmuyor bazen ve bilgisayar da çok dandik.
geçen hafta:68.6
bu hafta:67.5
dünden beri 200gr farketti.Aç yatmanın faydası:)
herkes istediği gibi kilo vermiştir inşallah iyi günler.

herkese gunaydınnnn

gecen hafta 69,0
bugun 68,9
gıden 100 gr

ve iki gun sonra dıyete başlayalı 1 ay olacak ve ben koskocaaaaaaaaaa 600 gr vermiş olcam

neyse az verdıgım için gerı alma ıhtımalım azaldı......iyimser düşünüyorum:)

wınstonlıght dedektıf gıbısın valla.... inşallah sende istedıgın kıloya ulaşırsında bıgunde senın zayıflama hıkayenın peşine düşerler....maşallah kıza derlerrrrrrr.....

günaydın kızlar gene zorla geldim işe ya bu kar ne zaman bitecek bugün yarın biter artık derken yaz gelicek ama hala buraya kar yağıcak elim yüzüm buz kesti bide lahana gibi giyindim düşmemek için okadar kendimi sıkmışımki heryerim uyuşmuş(

sabah uyandım 1 bardak suyumu içtim sonrada 2 kase tarhana çorbası içtim(yağsız)
ara getirmedim
öğlen:
bu sefer tedarikliyim öğlen eve gidemiyeceğim için yemeğimi yanımda getirdim:)) bu günkü öğlen yemeğim haşlanmış barbunya(içine biraz nar ekşisi ,tuz ,bikaç damla zeytinyağı ve pul biber koydum öğlene afiyetle onu yiycem)
akşam:
annem kalan barbunyadan yemek yapıcaktı 4 yk da ondan yerim
bugünümü barbunyayla kapatırım yani umarım fazla kalorili değildir.
30 dk pilates yapıcam ve 200 mekik nasıl ama
ha bu arada unuttum akşam gene yürüycem 30 dk. yani gün içinde toplam 1 saat yürümüş olucam.

hadi inşallah. bende kurtulurum bu dertten.

bende iş yerinde fazla su içemiyorum tuvalete gitmek zor geliyo daha doğrusu gitmek istemiyorum o yüzdende içmiyorum ama aslında içilmesi gerekiyo yanlış yapıyorum(
bide psikolojikmi anlamadım millet deli gibi bişeyler içiyo bi kere tuvalete gidiyo ben 1 bardak su içeyim kendimi zor atıyorum anlamadım neden.

günaydın kızlar bu hafta aynıyım. 64,5 almadım da veremedimde. 2 öğün dikkate ettiysem 1 öğün mutlaka saçmaladım. maalesef hedefi 1 hafta daha erteledim.

Kanada'ya Taşınan Bir Antalyalı'nın Günlüğü

Sevgili Günlük ...

12 Ağustos...
Kanada'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım. Burası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.

14 Ekim
Kanada dunyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kır gezintisi yaptım ve bir kaç geyik gördüm. Çok güzeldiler. Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. Burası cennet olmalı. Burayı çok seviyorum.

11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyor. Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olurda isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Burayı seviyorum.

2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Heryerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece kalktım. Tıpkı karpostal gibi. ışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadik ( Ben kazandIm ) Kar temizleme makinesi(Belediye'nin) gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Harika bir yer. Kanada'yı seviyorum.

12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum.

19 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı.İşe gitmek için garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesine lanet olsun!

22 Aralık
Bu beyaz boktan dün gece biraz daha yağdı .Kürekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim ağrımaya başladı. Kar temizleme makinesinin ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinde gizlendiğini düşünüyorum. Pez.....in

25 Aralık
S....ttigimin yılbaşısı. Yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini kullanan pez...i bir elime geçirirsem yemin ederim o p...u
gebertecem. Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadıklarını anlamıyorum.

27 Aralik
Allahın belası dün gece yine yagdı. Kar temizleme makinesinin en son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldum.Hiç bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi. 25cm karın kaç kürek edeceğini biliyormusun ?

28 Aralık
Kuşbeyinli spiker yanılmış. 83cm daha yağdı. Bu gidişle karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme makinesi kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi. Karları temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk duyacağımı söyledim.

4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim ve yiyecek aldım. Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı. Arabamda yaklaşık 3000 $'lık hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım. Lanet yaratıklar her yerde varlar. Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur.

3 Mayıs
Arabayı şehirde bir tamirciye götürdüm.Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.

10 Mayis
Turkiye'ye kesin dönüş yaptım ve Antalya'ya bir daha ayrılmamak üzere yerleştim. S...im Kanada'yı da, karı da, geyikleri de....

kar yasğsın yağsın diyorduk ama artık bunalttı gerçektende bugün arkadaş atmış bu maili çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak istedim

Son düzenleme:

hay allah iyiliğini versin. çok güldüm. tamda dışarda kar yağarken iyi gitti.

ilk günler güzel geliyodu ama şuan tam bi kabus oldu arabalar hareket etmiyo insanlar yolda yürüyemiyo tam bi felaket oldu yani gerçi iç anadolu için karın çok büyük önemi var yağması gerekiyo ama işte biz dayanamıyoruz neyse az kaldı az daha dişimizi sıkmamız gerekiyo:))

Selam kızlar şimdilik tek kilo alan benim. Yediğim onca bal, pekmez, tahin, meyve suları işe yaramış.
Geçen hafta 54,6
Bu hafta: 55,4

Tamı tamına geçen hafta verdiğim kiloyu almışım. Dünden bugüne de 400 gram almışım. Ne mutlu bana. Ama tahin gerçekten öksürük için çok iyi. Dün nefes alamıyordum bugün bayaa öksürük kesildi. Kilo almak isteyen önerilir. Gece yatarken tahin bi rkaşık ve 1 bardak ballı süt iyi geliyor kilo almak için. Öyle ama kızlar ne yapayım sağlık daha önemli . Eşim bile sabah tahin, pekmez yiyorum, diyorki çıktın herhalde sizin gruptan, şimdi de kilo almaya mı çalışıyorsun. diyor. Ama öksürüğümü en iyi o kesti valla.

Kızlar bende kilomu paylaşayım

geçen hafta: 82,5
bu hafta: 81,9 kiloyum..

ben şu ana kadar paylaşanları listeye ekleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…