herkese gunaydınnnn
gecen hafta 69,0
bugun 68,9
gıden 100 gr
ve iki gun sonra dıyete başlayalı 1 ay olacak ve ben koskocaaaaaaaaaa 600 gr vermiş olcam
neyse az verdıgım için gerı alma ıhtımalım azaldı......iyimser düşünüyorum:)
wınstonlıght dedektıf gıbısın valla.... inşallah sende istedıgın kıloya ulaşırsında bıgunde senın zayıflama hıkayenın peşine düşerler....maşallah kıza derlerrrrrrr.....
Tünaydınlar,
Bu ara uyku düzenimi çok saçmaladım.Sabaha karşı beşte yattım, sonra 7de eşim gitti ona uyandım, sonra ailemizin kargası uyandı balkonda tak tak kutuları kemirdi ona uyandım, sonra geri yattım bu sefer kedim geldi o uyandırdı, özetle sersem oldum, 7 saat uyumuşum ama uykum çok bölündüğünden hiç uyumamış gibiyim.
Yumurta, yeşil çay ve peynirle güne başladım.
Aslında düne kadar bir kilo vermiştim ama yarın regl olacağım için sanırım vücut topladı ya da ben kilo aldım işte bıdı bıdıya gerek yok winstonlight!
79.300 kilom.Yani şok şok şok winston bir hafta da hatta 8 günde anca 200 gram verdi.
Sorma valla, dün sabaha karşı beşe kadar bu sefer yabancılara dadandım.Youtube videoları, bloglar...Yeryüzünde zayıflamış her insanın peşine düştüm resmen.O ne yapmış, bu ne etmiş diye okuya okuya, izleye izleye bir hal oldum.Bir ara eşim geldi yanıma, ekranda iç çamaşırı ile vücut değişimini kaydetmiş bir hatunu izliyordum, adam böyle oldu Bizim hatun sapık oldu demiştir içinden kesin. Youtube da millet günlük videolar yüklemiş, her gün aynı kıyafetle kamera karşısına çıkmış, yediğini içtiğini anlatmış ve kısa süre sonra incelmişler. (tabii bunlar extrem diyetler) Ama izlemesi bile çok zevkliydi.
Bir kaç şey aklıma yattı, onlar üzerinde çalışacağım bugün.Kalori hesapları falan yapacağım.
Tam aklıma yatarsa uygulayacağım işte.
(Ben üniversite sınavına bile bu kadar hazırlanmamıştım yeminle, 3 aydır beslenme uzmanı oldum okuya, yaza, çize ama gel gör ki kendime pe hayrım olmadı)
Canım ya siz bu kargayı evlat mı edindiniz hayırdır. Hala iyileşmedi. Nerede tutuyonuz hayvancağızı, kuşlar üşürmü soğutka acep. Evcilleştimi yoksa. Evinde karga besleyen kadın diye tv ye çıkacan yakında. Yazıkya hala hatırlıyorum senin elinde çuvalla her akşam sokaklarda dolandığını, kıymetini bilsin karga valla. Sen regliden şişmişsindir canım, bende zaten, tahin, pekmez ve baldan kilo aldım. Şişman avuntusu bunlar galiba ama habire kendimizi avutuyoruz ya. 4 ay oldu buraya geleli ve ben sadece 3 kilo verdim ya. İnsanlar haftada veriyor bunu. Hiç çbir şey yapmayıp, sadece sabahları elma sirkeli su içsem yine verirdim herhalde. Ya da o da bana kilo yapardı.
canım son 10 dk bildirim için.hatırlatayım bir sizin takım kalmıs
winston bacım senin liste bana tabii daha güzel geldi. Her şey var. tabii o kadar yiyince zayıflayabilirmiyi zbilmem. Neyse sen başla bakalım bana zayıflama umudu vermedi bu liste. Alışmışız bütün diyetlerin az yedirmesine ya. Çok yediren olunca şaşırıyoruz. Bende şu mucize çorbamı yapayım. eşim öyle der çorbama, yada yine büyü yapıyo bizim hatun der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?