Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Destinam, Winstonlight, ozgey, hatice84 neredesiniz kızlar? Kilolarınızı henüz paylaşmamışsınız

hatice canım sen bugün dün paylaştığın kilodan farklı çıkarsan bildirecektin.. ben daha bekleyim bildirmezsen dün paylaştığını yazarım. 65 kilo olduğunu yazmıştın.

1,5 saat daha bekliyorum saat 4 gibi bildirmek istiyorum.

ah şu saat farkı yokmu!!!!!!!!!! Meğersem bilgisayarımın saati haala türkiye saatindeymiş..

kızlar 2,5 saat daha bekliyorum :)))

selam kızlar öğle yemeğimi yani haşlanmış 1 yumurta ve patatesi yedim geldim.1,5 lt suyu aldım başucuma koydum.akşama kadar içilecek.

kızlar ben evin alışverişini yapmaya gidiyorum bir yandanda çamaşır yıkıyorum oof oof gelince hemen listeyi hazırlayacam..

Tünaydınlar,
Bu ara uyku düzenimi çok saçmaladım.Sabaha karşı beşte yattım, sonra 7de eşim gitti ona uyandım, sonra ailemizin kargası uyandı balkonda tak tak kutuları kemirdi ona uyandım, sonra geri yattım bu sefer kedim geldi o uyandırdı, özetle sersem oldum, 7 saat uyumuşum ama uykum çok bölündüğünden hiç uyumamış gibiyim.
Yumurta, yeşil çay ve peynirle güne başladım.
Aslında düne kadar bir kilo vermiştim ama yarın regl olacağım için sanırım vücut topladı ya da ben kilo aldım işte bıdı bıdıya gerek yok winstonlight!

79.300 kilom.Yani şok şok şok winston bir hafta da hatta 8 günde anca 200 gram verdi.

Sorma valla, dün sabaha karşı beşe kadar bu sefer yabancılara dadandım.Youtube videoları, bloglar...Yeryüzünde zayıflamış her insanın peşine düştüm resmen.O ne yapmış, bu ne etmiş diye okuya okuya, izleye izleye bir hal oldum.Bir ara eşim geldi yanıma, ekranda iç çamaşırı ile vücut değişimini kaydetmiş bir hatunu izliyordum, adam böyle oldu Bizim hatun sapık oldu demiştir içinden kesin. Youtube da millet günlük videolar yüklemiş, her gün aynı kıyafetle kamera karşısına çıkmış, yediğini içtiğini anlatmış ve kısa süre sonra incelmişler. (tabii bunlar extrem diyetler) Ama izlemesi bile çok zevkliydi.
Bir kaç şey aklıma yattı, onlar üzerinde çalışacağım bugün.Kalori hesapları falan yapacağım.
Tam aklıma yatarsa uygulayacağım işte.
(Ben üniversite sınavına bile bu kadar hazırlanmamıştım yeminle, 3 aydır beslenme uzmanı oldum okuya, yaza, çize ama gel gör ki kendime pe hayrım olmadı )

Canım ya siz bu kargayı evlat mı edindiniz hayırdır. Hala iyileşmedi. Nerede tutuyonuz hayvancağızı, kuşlar üşürmü soğutka acep. Evcilleştimi yoksa. Evinde karga besleyen kadın diye tv ye çıkacan yakında. Yazıkya hala hatırlıyorum senin elinde çuvalla her akşam sokaklarda dolandığını, kıymetini bilsin karga valla. Sen regliden şişmişsindir canım, bende zaten, tahin, pekmez ve baldan kilo aldım. Şişman avuntusu bunlar galiba ama habire kendimizi avutuyoruz ya. 4 ay oldu buraya geleli ve ben sadece 3 kilo verdim ya. İnsanlar haftada veriyor bunu. Hiç çbir şey yapmayıp, sadece sabahları elma sirkeli su içsem yine verirdim herhalde. Ya da o da bana kilo yapardı.

Winstoncum ne olur bir formül bulursan hep beraber yapalım bak. Benimde aklıma şöyle bir şey geldi. Ben daha önce yapmıştım bunu süper kilo verip almamıştım da. Şimdi açıklıyorum.

Öncelikle çok küçücük (çay tabağı kadar) tavuk gögsü ile hazırlanmış yağsız, sebze çorbası, ben içine kırmızı biber tatlı olandan koyuyorum onu yapıyoruz. sonra bütün gün bu çorba ve yanında doğranmış kıvırcık üzerine 2 kaşık yoğurt katıp onu yiyoruz. 2 gün bu şekilde sonra 2 gün sırf meyve yenecek. Sabah bu çorba ile başlanacak kalanında sırf yeşil elma yenecek. Sonra yeniden bu çorba yoğurtlu salata yenecek. Ve bu şekilde devam edilecek, yani meyveyi sadece 2 gün yiyeceğiz. diğer günlerde de yarım elma en fazla 1 elma yenebilir. 2 hafta bir elma günü yapılacak. Çorba ile başlanıp elma ile devam edilecek. İşte benim listem bu şekilde kızlar. Çok sağlıksız da değil çünkü çorbanın içinde elimizdeki tüm sebzelerden var. Yoğurt yiyoruz hergün 1 kase kadar, e tavukta var çorbanın içinde. diğer herşeyinde canımız isterse çok sadece tadına bakıyoruz. Kızlar ben pazartesi başlıyorum. Çorbamın kalorisi 60 falan oluyor. bütün gün 10 tabak içseniz 600 kalori eder ki sanırım içilmez.

kızlar bende çakma dukan yapmayı planlıyorum. sabah zaten 1 yumurta yiyorum . öğlene tavuk ve salata yapayım akşama çorba ve yoğurt diyorum. 500 mekik ve 20 dk yürüyüş artık bununlada zayıflayamazsam havlu atacam .

Eşimin doğumgününde (21 Aralık) elde çarşaf, kutu, koli ile düşmüştük sokağa Bir kaç gün yakalayamamıştık yani gene de aralık sonunda evlat edinmişiz işte Öyle böyle 2 ay geçmiş.Karga hala bizde.Hatta ona insan ismi verdik. Yatakodasının kapalı full pimapenli balkonu var, orayı kiraladık ona.Gene ev gibi sıcak olmuyor ama dışardaki havadan bin kat daha sıcak o kesin.
Her sabah yarım ekmek üzeri bol süt, 5 ceviz içi biraz da ıslatılmış kedi maması koyuyorum.Ertesi gün balkon kapısına vuruyor yemeklerim bitti diye.Ve bunu her sabah 8de yapıyor Sonra paşamın yemeklerini geri dolduruyorum.Toroman oldu, epey büyüdü ama 5 cm havalanabiliyorsa ilk geldiğinde, şimdi 10 cm havalanabiliyor.Bir de hiç gidesi yok gibi, bazen diyorum oh sıcak ortam, cevizler, sütler, etli kedi mamaları, ben de olsam gitmezdim Bir de ilginç olan ne biliyor musun? Dışardaki kargalar bizim salon ve çalışma odasının camlarının kenarlarına kedi maması getiriyorlar.Sokaktan çalıp çalıp Pencere kenarlarım full kedi maması.Herhalde sen bizim ufaklığa bakıyorsun, masraf olmasın diye mi yoksa başka şeyden mi bilmiyorum ama bana çok ilginç geliyor bu davranış

Ay geçen birde ne oldu, eşim apartman toplantısına gitti.Kadının biri "siz evde karga besliyorsunuz biliyorum " demiş.Bizim yan binada oturuyormuş kadın.Bunlar o karda kışta kargayı almışlar (bizden önce), küvete koymuşlar, orada 2 gün beslemişler , sonra küveti kirletiyor diye sokağa atmışlar Biz de Allahtan kargayı gördük ve sonra eve aldık.Kadın bir de demişki "ben sizin balkonu evden görebiliyorum, karga çok pisletiyor, ıyy " falan lan pisletiyorsa, benim balkonumu pisletiyor salak kadın! Senin gibi karda sokağa atacağıma, benim yüzümden öleceğine, varsın balkonum kirlensin! Millet mi çok insanfsız, ben mi çok hayvan severim bilemiyorum ama gene de kıyamıyorum işte.O da bir can, onu da Allah yaratmış işte...

Amaaan ne doluymuşum be...

Se_zen diyet iyi gözüküyor ama sırf çorba yani ana özelliği çorba ya ne kadar bıkmadan yapabilirim işte onu kestiremiyorum. :26:
Yoksa çorba var, meyve var, yoğurt var,salata var, içinde et var yani sağlıksız değil.

Benim de üzerinde çalışacağım şeylerden biri bu;

Kahvaltı;

Meyveler
•1 elma;
•1 greyfurt;
•2 kivi;
•80 g of ananas;
•80 g of çilek;

Proteins:
•2 kaşık yağsız yoğurt;
•1 kupa süt;
•1 haşlanmış yumurta;
•3 dilim salam;
•85 g of ton balığı;
•75 g beyaz peynir;

Carbohydrates:
•1 dilim ekmek;
•5 kaşık şekersiz müsli;
•2 biscuits;
•5 kaşık şekersiz kahvaltılık gevrek;
Kahvaltı; 3 gruptan birer tane seçerek yiyin.

Öğle yemeği;

Sebze& Meyve grubu:
80 g havuç,
lahana,
broccoli,
domates,
ıspanak,
üzüm,
ananas,
elma,
portakal.

Proteins
•100 g balık
•100 g kırmızı et
•150 g tavuk
•1 büyük yumurta;
•100 g yağsız peynir;

Carbohydrates:
•100 g makarna
•1 büyük patates
•2 dilim ekmek;
•125 g pişmiş bezelye

Öğlen; sebze&meyve grubundan 2 tane, karbondan bir, prodan bir seçilecek.
Akşam; karbondan bir, proteinden bir, sebze meyveden 3 seçilecek.

Hem seçenek var, hem makul geldi hem de bir haftada 4-7 kilo vaadediyormuş.Tabii yaparsam ben karbonhidratı es geçip yapacağım ama bilmem daha araştırma dönemindeyim.

winston bacım senin liste bana tabii daha güzel geldi. Her şey var. tabii o kadar yiyince zayıflayabilirmiyi zbilmem. Neyse sen başla bakalım bana zayıflama umudu vermedi bu liste. Alışmışız bütün diyetlerin az yedirmesine ya. Çok yediren olunca şaşırıyoruz. Bende şu mucize çorbamı yapayım. eşim öyle der çorbama, yada yine büyü yapıyo bizim hatun der.

Birazcıktan aslı listeyi kontrol edince hemen burayada listemizi paylaşıcam bu hafta güzeldi bence..

sezenciiim tek kilo alan sensin geçen hafta 54 ü gördüm diye ne güzel sevinmiştin şimdi o yüzdenmi böyle olduuu :26::26::26:

bu saate kadar bütün zorlamalara karşı irademe sahip oldum kızlar öğlen barbunyamı yedim tatlı getirdiler yemedim öğlen pide yemeğe çağırdılar gitmedim çubuk krakerleri geri çevirdim ki bilirsiniz çubuğa karşı zafım vardır ama direndim açtım bilgisayara tatil yerlerini onlara baktım motive oldum mine dedim sık dişini güzel ve hafif günler seni bekliyo evde de bi kaçamak yapmazsam bu günüm süper geçecek haftaya kadar kesinlikle 1 kilo vermeliyim.
eve gider gitmez yeşil çay içicem o kesinlikle iştah kesiyo aradada greyfurt falan yerim nescafe içerim öle oyalanmayı düşünüyorum.

3. Takım 244. Etap

S_A ( 82,5/ 81,9 / 0,6 / 0,73% )
fizik ( 68,6 / 67,5 / 1,1 / 1,60% )
yakar76 ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,00% )
destinam ( 79,0 ) Bildirimde bulunmadı
se_zen ( 54,6 / 55,4 / -0,8 / -1,47% )
winstonlight ( 79,5 / 79,3 / 0,2 / 0,25% )
gölge-çiçeği ( 71,0 / 70,7 / 0,3 / 0,42%)
mattika ( 60 ) Arkadaşımız hamile olduğu için Takımdan ayrıldı
suhan2 ( 52,8 / 52,5 / 0,3 / 0,57% )
ejje89 (100,6 / 100,6 / 0,0 / 0,00% )
ozgey ( 81,0 / 79,5 / 1,5 / 1,85%)
nihancaccak (69,0 / 68,9 / 0,1 / 0,14% )
Hatice84 ( 66,0 / 65,0 / 1,0 / 1,52% )

3. takım toplam yüzde 0,43%

Son düzenleme:

Her şey değil bak örnek;
sabah 1 pro+1 seb-mey Yani; 2 kaşık yoğurt 1 elma bu kadar
Öğlen 1 pro+2 seb-mey Yani; 1 tavuk göğsü 1 domates 1 portakal
Akşam 1 pro+3 seb-mey Yani; Ton balıklı (pro) salata (domates, kıvırcık,soğan=3 seb)

Ben karbonhidratı kullanmadan böyle yapmaya karar verdim.Yani her gün seçeneklerden seçiyorsun, hepsi değil.Bu örnek menüyle mesela zayıflanır gibi geldi.Sabah 2 şey yiyebiliyorsun, öğlen 3, akşam da 4.Ne bileyim, denemediğim bu kaldıydı bir de buna bakayım

Senin k-fleks ne oldu? Kilo da vermiştin, sıkıldın mı uzun vadeli olmasından? Benim de aklımdaydı, bir ara başlarım diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…