Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Destinam'ın morali bozuktu, kafası karışıktı (iş olaylarına), unutmuş olabilir tamamen. Umarım kısa sürede eskisi gibi aktif olur, heey eski kankam özlüyorum seni bak, nerden senin "ben senden daha zayıfım" fişteklemelerin?

Bu hafta gruplara şöyle baktım da kimse de aman aman bir veriş olayı yok, özgey belki bireysellere tekrar girer.Özgey ve Dukan diyeti grubun medar-ı iftiharı oldular valla

3. Takım 244. Etap Takım Dereceleri

Takım 1. ozgey 1,85%
Takım 2. fizik 1,60%
Takım 3. Hatice84 1,52%
Takım 4. S_A 0,73%
Takım 5. suhan2 0,57%
Takım 6. gölge_çiçeği 0,42%
Takım 7. winstonlight 0,25%
Takım 8. nihancaccak 0,14%
Takım 9. ejje89, yakar76
Takım 10. se-zen -1,47%

Oldu mu şimdi ama ya. sonuncu olmuşum ben. ama ben bronşit oldum o yüzden yapamıyorum diyet. hergün, bal,pekmez, tahin,, meyve suyu, sürekli çorba bilmem ne. Kocam zaten bütün gün tepemde rejim yaptın ondan bronşit oldun diye. Siz her gece zorla ballı süt içen birinin halinden ne anlarsınız. midesi bulanarak tahin yemek ne demektir bilirmisiniz. Karabiberli bir fincan çay pekmezi kaç kez içtiniz hayatınızda. Yutmakta zorlanarak muz yediniz mi hiç... Siz benim halimden ne anlarsınız. Anca beni sonuncu yapın siz. Küstüm herkeslere Ben hastayım ama hala sizlerleyim. Sizi hiç ihmal etmiyorum ben.

Ben gidiyorum 3 gün ağlasam kendime gelemem ben.

ayyyyyyy ya kızlar ben tamamen unutmusum....kızım bugun okulu tatıldı evde benı yedı durdu sımdı geldı aklıma ıyımı....tartılmadım bıle......napcaz nereye ne bıldırcez??

Wuuuu super gitsin kilolar

Küçük Emrah dramı olmuş biraz
Eşin iyi yapıyor, devam et sen şifa niyetine işte fena mı? Hem diyette bunları sık yiyemiyoruz, arada değişiklik olmuş işte.
Sen biraz kendini toparla üzerinden hastalığı at sonra bizi bile geçersin.
Metabolizman güçlü olsun ki diyetlerden sağlam çıkalım.
Geçmiş olsun tekrardan.

aaalaamaa nooolur aaalamaaa

tamam diyet yapmaaaa iyileşene kadar istediğini yeee yeterki gitmeee

sana eti puf alsak bizi affedermisin?:2:

ayyyyyyy ya kızlar ben tamamen unutmusum....kızım bugun okulu tatıldı evde benı yedı durdu sımdı geldı aklıma ıyımı....tartılmadım bıle......napcaz nereye ne bıldırcez??

canım sorun değil.. haftaya kilonu ikiye böleceğiz.

canım cidden aşmışsın kendınıyurtdışı çalışmalara bile başladıgına göre...ya aslında bu kadar zor bişey olmamalı,bız buyuttukce zayıflamak da zorlaşıyo

Günaydınlar,

Eşim artık cumartesileri de evde.Şimdilik sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim
Onun adına mutluyum 2 gün dinlenecek diye ama bir yandan da diyete büyük sabote riski oluşturabilir (Gerçi ben artık Malkoçoğluyum )

1001. diyetime başladım bugün

Sabah;
1 portakal
2 kaşık yoğurt
Yeşil çay

Koskoca regl göbeğim ve mızmız modumla bu hafta her şeye rağmen yeni bir başlangıç yapacağım.
Birazdan alışveriş bahaneli yürüyüş yapacağım, sonra da sabah-öğlen-akşam olmak üzere mekik çekip, bir kaç hareket yapacağım.
Hepimize kaçamaksız ve bol iradeli bir haftasonu olur inşallah.
Mutlu ve fit kalalım.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?
ben hiç iyi değilim bu gün işe geldim kar nedeniyle bütün köy yolları kapanmış burda i hepimiz kuruma toplandık ay nefret ediyorum bu kardan((
menümü yazayım bare
sabah:
1 kupa nescafe
kahvaltı:
1 dilim kızarmış kepek ekmeği üstüne krem peyniri sürdüm yanında 1 bardak çay(şekersiz)
ara:
light bisküvi
öğlen:
yok
öğleden sonra sarma yiycem.

30 dk yürüdüm
sabah 15 dk spor yaptım akşamda 30 dk pilates yaparım.
bi 30 dk daha yürüycem eve giderken yeterli heralde:))

kızlar hayırdır nerelerdesiniz cumartesinizi kaçamaklarlamı dolduruyorsunuz.. ben şahsen öyle yaptım şu anda ağzımda eti N**** (Siyahi) var

ve sinirden evde nekadar yemek varsa yemek istiyorum. microsoft office programımı yeniden yükleyemiyorum 2 saattir uğraşıyorum kafayı sıyırmak üzereyim

Winston'un 1001. diyeti iftiharla sunar

GÜN 1
Sabah; yeşil çay-2 kaşık yoğurt-1 portakal
Öğlen; yok
Akşam; 5 köfte-közlenmiş domates-biber-soğan
Mekik: 500
Yürüyüş: 1 saat

Sabah eşime sucuklu yumurta yaptım, akşam da ekmek arası mayonezli, ketçaplı köfte menü yaptım.Ama ağzıma bile sürmedim.Regl olmama rağmen saldırmadım, kaçamak yapmadım, bu dönemde çikolata bile yemedim, üzerine spor bile yaptım.
Artık bozmak yok, bitsin bu iş.
Çok azimliyim çoook

Darısı diğer günlerin başına.
Herkese hafif bir haftasonu dilerim.

bende çok azimliyim canım ama yememeye değil yemeye

---

biraz önce incir reçeli filmini izledim.. hem güldüm hem çok ağladım... ve canım incir reçeli çekti

bende çok azimliyim canım ama yememeye değil yemeye

---

biraz önce incir reçeli filmini izledim.. hem güldüm hem çok ağladım... ve canım incir reçeli çekti

Valla ben anladım ki, bendeki gırtlak durmayacak.Hani sigara içenler bırakmaya gönlü olmayınca hep bir bahane bulur ve bekler de bekler ya, benim hesap da o işte.Ya azimle "dur" diyeceğim ya da kendimi yiyeceklerle zehirlemeye devam edeceğim

Televizyon da sabote edici ya, bir ara Hürren hamileyken (hangi çocuğuna bilmem) ekranda sürekli aşerip onu bunu yiyordu ya, deliriyordum

Neyse açım ve içeride yağlarım eriyor, ben zayıflıyorum, içten içe eriyorum ommm ommmm
Kapanış bitki çayımı içip, biraz bel hareketi yapacağım.
Herkese iyi uykular şimdiden.

evet okadar zıkkımlandığı zaman hürrem 3üncüye hamileydi galiba mahidevranın hamile olmadığını duyunca gerinmişti yaa

ya benimde kendime azimle dur demem lazım tabi.. bende bi huy var pazartesi olmazsa diyete başlayamam

Tünaydınlar,

Sabah kahvaltım; 1 yumurta, bir portakal
Eşime de yarım ekmek tost yaptım.
Ben zayıflarken adam şişecek bu gidişle
Ucundan bile yemedim, artık haftasonu kaçamak bahanem kalmayacak.
Yemeyince de oluyormuş, artık haftasonlarından ben korkmam, o korksun benden

Herkese hafif, mutlu bir pazar günü dilerim.

kızlar demin türkan şorayın bir filminde giyindği bir elbise modelinde basenleri okadar büyük görünüyorduki anlatamam!! kendi fiziğime benzettim göğüs kısmı oldukça ince snrası balon gibi

yani üzülmeyin türk sinemasının sultanıda büyük basenliydi.

ama bukadarda az yenmezki canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…