- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
3. Takım 244. Etap
S_A ( 82,5/ 81,9 / 0,6 / 0,73% )
fizik ( 68,6 / 67,5 / 1,1 / 1,60% )
yakar76 ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,00% )
destinam ( 79,0 ) Bildirimde bulunmadı
se_zen ( 54,6 / 55,4 / -0,8 / -1,47% )
winstonlight ( 79,5 / 79,3 / 0,2 / 0,25% )
gölge-çiçeği ( 71,0 / 70,7 / 0,3 / 0,42%)
mattika ( 60 ) Arkadaşımız hamile olduğu için Takımdan ayrıldı
suhan2 ( 52,8 / 52,5 / 0,3 / 0,57% )
ejje89 (100,6 / 100,6 / 0,0 / 0,00% )
ozgey ( 81,0 / 79,5 / 1,5 / 1,85%)
nihancaccak (69,0 / 68,9 / 0,1 / 0,14% )
Hatice84 ( 66,0 / 65,0 / 1,0 / 1,52% )
3. takım toplam yüzde 0,43%
3. Takım 244. Etap Takım Dereceleri
Takım 1. ozgey 1,85%
Takım 2. fizik 1,60%
Takım 3. Hatice84 1,52%
Takım 4. S_A 0,73%
Takım 5. suhan2 0,57%
Takım 6. gölge_çiçeği 0,42%
Takım 7. winstonlight 0,25%
Takım 8. nihancaccak 0,14%
Takım 9. ejje89, yakar76
Takım 10. se-zen -1,47%
Destinam'ın morali bozuktu, kafası karışıktı (iş olaylarına), unutmuş olabilir tamamen. Umarım kısa sürede eskisi gibi aktif olur, heey eski kankam özlüyorum seni bak, nerden senin "ben senden daha zayıfım" fişteklemelerin?
Bu hafta gruplara şöyle baktım da kimse de aman aman bir veriş olayı yok, özgey belki bireysellere tekrar girer.Özgey ve Dukan diyeti grubun medar-ı iftiharı oldular valla
Oldu mu şimdi ama ya. sonuncu olmuşum ben. ama ben bronşit oldum o yüzden yapamıyorum diyet. hergün, bal,pekmez, tahin,, meyve suyu, sürekli çorba bilmem ne. Kocam zaten bütün gün tepemde rejim yaptın ondan bronşit oldun diye. Siz her gece zorla ballı süt içen birinin halinden ne anlarsınız.midesi bulanarak tahin yemek ne demektir bilirmisiniz. Karabiberli bir fincan çay pekmezi kaç kez içtiniz hayatınızda. Yutmakta zorlanarak muz yediniz mi hiç... Siz benim halimden ne anlarsınız. Anca beni sonuncu yapın siz. Küstüm herkeslere Ben hastayım ama hala sizlerleyim. Sizi hiç ihmal etmiyorum ben.
Ben gidiyorum 3 gün ağlasam kendime gelemem ben.
Oldu mu şimdi ama ya. sonuncu olmuşum ben. ama ben bronşit oldum o yüzden yapamıyorum diyet. hergün, bal,pekmez, tahin,, meyve suyu, sürekli çorba bilmem ne. Kocam zaten bütün gün tepemde rejim yaptın ondan bronşit oldun diye. Siz her gece zorla ballı süt içen birinin halinden ne anlarsınız.midesi bulanarak tahin yemek ne demektir bilirmisiniz. Karabiberli bir fincan çay pekmezi kaç kez içtiniz hayatınızda. Yutmakta zorlanarak muz yediniz mi hiç... Siz benim halimden ne anlarsınız. Anca beni sonuncu yapın siz. Küstüm herkeslere Ben hastayım ama hala sizlerleyim. Sizi hiç ihmal etmiyorum ben.
Ben gidiyorum 3 gün ağlasam kendime gelemem ben.
ayyyyyyy ya kızlar ben tamamen unutmusum....kızım bugun okulu tatıldı evde benı yedı durdu sımdı geldı aklıma ıyımı....tartılmadım bıle......napcaz nereye ne bıldırcez??
Sorma valla, dün sabaha karşı beşe kadar bu sefer yabancılara dadandım.Youtube videoları, bloglar...Yeryüzünde zayıflamış her insanın peşine düştüm resmen.O ne yapmış, bu ne etmiş diye okuya okuya, izleye izleye bir hal oldum.Bir ara eşim geldi yanıma, ekranda iç çamaşırı ile vücut değişimini kaydetmiş bir hatunu izliyordum, adam böyle oldu Bizim hatun sapık oldu demiştir içinden kesin. Youtube da millet günlük videolar yüklemiş, her gün aynı kıyafetle kamera karşısına çıkmış, yediğini içtiğini anlatmış ve kısa süre sonra incelmişler. (tabii bunlar extrem diyetler) Ama izlemesi bile çok zevkliydi.
Bir kaç şey aklıma yattı, onlar üzerinde çalışacağım bugün.Kalori hesapları falan yapacağım.
Tam aklıma yatarsa uygulayacağım işte.
(Ben üniversite sınavına bile bu kadar hazırlanmamıştım yeminle, 3 aydır beslenme uzmanı oldum okuya, yaza, çize ama gel gör ki kendime pe hayrım olmadı)
Winston'un 1001. diyeti iftiharla sunar
GÜN 1
Sabah; yeşil çay-2 kaşık yoğurt-1 portakal
Öğlen; yok
Akşam; 5 köfte-közlenmiş domates-biber-soğan
Mekik: 500
Yürüyüş: 1 saat
Sabah eşime sucuklu yumurta yaptım, akşam da ekmek arası mayonezli, ketçaplı köfte menü yaptım.Ama ağzıma bile sürmedim.Regl olmama rağmen saldırmadım, kaçamak yapmadım, bu dönemde çikolata bile yemedim, üzerine spor bile yaptım.
Artık bozmak yok, bitsin bu iş.
Çok azimliyim çoook
Darısı diğer günlerin başına.
Herkese hafif bir haftasonu dilerim.
bende çok azimliyim canım ama yememeye değil yemeye
---
biraz önce incir reçeli filmini izledim.. hem güldüm hem çok ağladım... ve canım incir reçeli çekti
Valla ben anladım ki, bendeki gırtlak durmayacak.Hani sigara içenler bırakmaya gönlü olmayınca hep bir bahane bulur ve bekler de bekler ya, benim hesap da o işte.Ya azimle "dur" diyeceğim ya da kendimi yiyeceklerle zehirlemeye devam edeceğim
Televizyon da sabote edici ya, bir ara Hürren hamileyken (hangi çocuğuna bilmem) ekranda sürekli aşerip onu bunu yiyordu ya, deliriyordum
Neyse açım ve içeride yağlarım eriyor, ben zayıflıyorum, içten içe eriyorum ommm ommmm
Kapanış bitki çayımı içip, biraz bel hareketi yapacağım.
Herkese iyi uykular şimdiden.
Tünaydınlar,
Sabah kahvaltım; 1 yumurta, bir portakal
Eşime de yarım ekmek tost yaptım.
Ben zayıflarken adam şişecek bu gidişle
Ucundan bile yemedim, artık haftasonu kaçamak bahanem kalmayacak.
Yemeyince de oluyormuş, artık haftasonlarından ben korkmam, o korksun benden
Herkese hafif, mutlu bir pazar günü dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?