- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ama bukadarda az yenmezki canıım
Yeni bir şey uyguluyorum, ona göre sabah 1 protein, bir meyve ya da sebze, bir de karbonhidrat seçiliyor.Ben karbonhidratı tamamen çıkardım.O yüzden yumurtayı pro olarak, portakalı da meyve olarak seçtim.Çok hırslıyım, bu yüzden acıkmaya bile izin vermiyorum kendimeEski yaptığım diyetlere göre çok insaflı, şimdilik memnunum bakalım.Bir ay sabote etmeden devam edersem insana benzer, bir sonraki ayda inşallah tüm fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diyorum.Bakalım.İnşallah.
Evet Türkan Şoray hiç ince olmamış bence de hep 40-42 beden aralığındaydı.Ama yüzü falan bence çok güzeldi.(Hangi şişmanın yüzü çirkin ki?)
Biz onu örnek almayalım, vücudu taş gibi olan hatunlar var ona bakarsak.
Bizim neyimiz eksik onlardan?
Sadece biraz azim, biraz spor desteği biraz da boğazımıza hakim olma gücü.İşte hepsi bu
Biz de başarabiliriz!
Haydin kızlar, incelmeyeeee
İyi akşamlaaaar,
Bizim 21 şubat yıldönümümüz, eşim iki gündür ne alayım diye başımın etini yiyordu
Ben de zayıflamayı o kadar kafaya takmışım ki, spor aleti alalım dedim
Biraz internetten bakıştırdık ve ben hediyemi erkenden isterim diye tutturunca çıktık ve bir eliptik bisiklet alarak eve döndük
Yanında da zayıflayınca cıvıl cıvıl renkler giyeceğim nasılsa diyerek insanı kör edici bir pembe bot aldırdım
Kurulum aşaması anca bitti ve sadece 5 dakika binebildim.
Biraz dinlenip spor ayakkabılarımı giyip spora başlayacağım.
Kendime de dedim ki" winstonlight artık bahanen de yok, salonun ortasında koca aletin de var, incel artık be dobiş incel!"
Aletin twister bölümü de ekli, ordan da inşallah şu azman belim incelecek.
Neyse özetle çocuk gibi mutlu oldum.
Umarım bundan sonraki evlilik yıldönümlerimizde bir dobiş olarak kendime zayıflama aleti aldırmak zorunda kalmam
Doğru söylüyorsun taş ları örnek almak lazım. bende kısmetse yarın diyete başlıyorum. ( biliyorum inanmıyorsunuz artık bana) ya senin yazdıklarını okuya okuya bende gördüğüm mankenleri incelemeden duramıyorum. kısmetse yaza kadar zayıflayabilirsem kıyafetlerimi sipariş etmek istediğim bir katalog var. fiyatları her giysi için ikiye ayırmışlar 32-34-36-38 beden örneğin 90 lira 40 tan yukarısı 110 yada 120 karar verdim 38 olana kadar zayıflayacağım!!!! ordaki mankenleri inceledim kotlarda basenlerinin nasıl durduğuna bakardım ( tabii basen falan yok ) bikini modellerinde oturmuş olan mankenlerin göbeklerine baktım ( hani ne kadar zayıf olursa olsun oturunca orası kırışır ya) bitanesi bariz şekilde içe doğru çekmişti sanki hahahaa yada artık ben kendimi avutmak için öyle gördümmm
işte o dediğin biraz azim aah nerede vaah nerede!!!
Bence muhteşem bir hediye seçmişsin canım. Güle güle iyi günlerde kullan. Bildiğim kadarı ile çok işe yarıyormuş. Bizi de bilgilendir canım. markası ne fiyatı ne kadar, kalori gösteriyorsa kaç kalori yaktırıyor falan.
Dobişlere özel diyet/ 2.gün
Sabah (1 pro-1 meyve ya da sebze)
1 yumurta, 1 portakal
Öğlen(2 meyve ya da sebze- 1 pro)
6 tane minik tavuk nuggets, 1 salatalık, 1 domates)
Akşam(3 meyve ya da sebze-1 pro)
1 parça tavuk shnitzel, 1 çarliston biber. (2 sebze/meyve hakkım kaldı ama bu saatten sonra yemeyeceğim, yeter)
Mekik:100 (bitti)
Twister:100 (birazdan)
Ayakta bisiklet:15 dakika (birazdan)
Oturarak bisiklet:15 dakika (birazdan)
Herkese mutlu bir pazar akşamı, hafif bir pazartesi sabahı dilerim.
iyi geceler.
günaydın kızlar berbat bi pazar günü geçirdim menü falan yazmıyorum berbattı kendimi yerden yere vurmak istiyorum bi insan bu kadar mı iradesiz olabilir bütün moralim alt üst oldu sinirlerim bozuldu okadar uğraş bi günde herşey berbat olsun sanırım ben bu işi başaramıycam pes etmek üzereyim.
aaa sakın duymayalım bu lafları. olur hepimizin buhranları oluyor. pes etmeyen bırakıp kusanakadar yemeyen ver mı ama sonra bir şey dank ediyor kafana eskisinden daha azimli başlıyorsun. kasma kendini lütfen ya. zor yorucu günler geçiriyorsun.biraz gevşet ama sakın bırakma havalar düzelsin en önemlisi senin havan düzelsin geri başlarsın
inşallah sölediğin gibi olur yakarcım ama baya bi canım sıkkın sıkıldıkçada bi yerden fire veriyorum keşke yaz gelse belki herşey daha güzel ve kolay olurdu(
suhan2 pes etmek yok!!!! son 2,8 kilon kaldı onu vermeden seni hiçbiryere bırakmayız
winston, hediyen hayırlı uğurlu olsun canımm
bizimde evde bisiklet var.. nintendo wii nin bütün spor aletleri var. ama ben yapmıyorum neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?