Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama bukadarda az yenmezki canıım

Yeni bir şey uyguluyorum, ona göre sabah 1 protein, bir meyve ya da sebze, bir de karbonhidrat seçiliyor.Ben karbonhidratı tamamen çıkardım.O yüzden yumurtayı pro olarak, portakalı da meyve olarak seçtim.Çok hırslıyım, bu yüzden acıkmaya bile izin vermiyorum kendime Eski yaptığım diyetlere göre çok insaflı, şimdilik memnunum bakalım.Bir ay sabote etmeden devam edersem insana benzer, bir sonraki ayda inşallah tüm fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diyorum.Bakalım.İnşallah.

Evet Türkan Şoray hiç ince olmamış bence de hep 40-42 beden aralığındaydı.Ama yüzü falan bence çok güzeldi.(Hangi şişmanın yüzü çirkin ki? )
Biz onu örnek almayalım, vücudu taş gibi olan hatunlar var ona bakarsak.
Bizim neyimiz eksik onlardan?
Sadece biraz azim, biraz spor desteği biraz da boğazımıza hakim olma gücü.İşte hepsi bu
Biz de başarabiliriz!
Haydin kızlar, incelmeyeeee

Evet kızlar, yorucu bir hafta sonu nihayet bitiyor.. Ben hafta sonları sersem gibi oluyorum ya. Bugün bir kahvaltı etmişim midem hala şiş. Ama onun üstüne yine yemek yedim. Çok rahatsızım çook. Dün akşamda yemeğe davetliydim nerdeyse 10 tane falan çiğ köfte yedim. Sonrada kıvrandım durdum. Yarın sabah bende yoğurt+ meyve yapıcam bakalım
Bu şişlik gidermi bilmiyorum ama çok rahatsızım şu an.

İyi akşamlaaaar,

Bizim 21 şubat yıldönümümüz, eşim iki gündür ne alayım diye başımın etini yiyordu
Ben de zayıflamayı o kadar kafaya takmışım ki, spor aleti alalım dedim
Biraz internetten bakıştırdık ve ben hediyemi erkenden isterim diye tutturunca çıktık ve bir eliptik bisiklet alarak eve döndük
Yanında da zayıflayınca cıvıl cıvıl renkler giyeceğim nasılsa diyerek insanı kör edici bir pembe bot aldırdım
Kurulum aşaması anca bitti ve sadece 5 dakika binebildim.
Biraz dinlenip spor ayakkabılarımı giyip spora başlayacağım.
Kendime de dedim ki" winstonlight artık bahanen de yok, salonun ortasında koca aletin de var, incel artık be dobiş incel!"
Aletin twister bölümü de ekli, ordan da inşallah şu azman belim incelecek.
Neyse özetle çocuk gibi mutlu oldum.
Umarım bundan sonraki evlilik yıldönümlerimizde bir dobiş olarak kendime zayıflama aleti aldırmak zorunda kalmam

Dobişlere özel diyet/ 2.gün

Sabah (1 pro-1 meyve ya da sebze)
1 yumurta, 1 portakal

Öğlen(2 meyve ya da sebze- 1 pro)
6 tane minik tavuk nuggets, 1 salatalık, 1 domates)

Akşam(3 meyve ya da sebze-1 pro)
1 parça tavuk shnitzel, 1 çarliston biber. (2 sebze/meyve hakkım kaldı ama bu saatten sonra yemeyeceğim, yeter)

Mekik:100 (bitti)
Twister:100 (birazdan)
Ayakta bisiklet:15 dakika (birazdan)
Oturarak bisiklet:15 dakika (birazdan)

Herkese mutlu bir pazar akşamı, hafif bir pazartesi sabahı dilerim.
iyi geceler.

Doğru söylüyorsun taş ları örnek almak lazım. bende kısmetse yarın diyete başlıyorum. ( biliyorum inanmıyorsunuz artık bana) ya senin yazdıklarını okuya okuya bende gördüğüm mankenleri incelemeden duramıyorum. kısmetse yaza kadar zayıflayabilirsem kıyafetlerimi sipariş etmek istediğim bir katalog var. fiyatları her giysi için ikiye ayırmışlar 32-34-36-38 beden örneğin 90 lira 40 tan yukarısı 110 yada 120 karar verdim 38 olana kadar zayıflayacağım!!!! ordaki mankenleri inceledim kotlarda basenlerinin nasıl durduğuna bakardım ( tabii basen falan yok ) bikini modellerinde oturmuş olan mankenlerin göbeklerine baktım ( hani ne kadar zayıf olursa olsun oturunca orası kırışır ya) bitanesi bariz şekilde içe doğru çekmişti sanki hahahaa yada artık ben kendimi avutmak için öyle gördümmm

işte o dediğin biraz azim aah nerede vaah nerede!!!

Bence muhteşem bir hediye seçmişsin canım. Güle güle iyi günlerde kullan. Bildiğim kadarı ile çok işe yarıyormuş. Bizi de bilgilendir canım. markası ne fiyatı ne kadar, kalori gösteriyorsa kaç kalori yaktırıyor falan.

Niye inanmayalım canım.Ben de geldiğimden beri esip gürlüyorum, denemediğim diyet kalmadı ama gene de desteğiniz ve inancınız var bana, ben hissediyorum
Ben de pazartesi başlayacaktım, yiyeceğim yoktu, eşim evdeydi bıy bıy 200 tane bahane buldum kendime sonra dedim bunun sonu yok, "bismilah" de başla, başladım.
Umarım uzun soluklu gider ve umarım ben artık zayıflarım ve buralara konuk misafir olarak gelirim
Sana da diyetinde şimdiden kolaylıklar dilerim.
Bozmayalım artık, zıbıtmayalım.
Bahar gelecek az kaldı, biz de ince olalım, biz de çıtır olalım.
Gitsin kilolar, gelsin yeni kıyafetler

Teşekkür ederim umarım işe yarar, yaramak zorunda valla, son çarem ve son çırpınışlarım, yaradı yaradı yoksa bir obez olarak hayatıma devam edeceğim
Goodman 210 muş markası.Kolları falan uzun bayağı haşmetli bir şey.Göstergesi var, kalori ve hız ölçüyor, bir kaç bıdı bıdısı var ama henüz çözemedim.Önünde twister yuvarlağı var, bir de kolları da çalıştırmak isteyenlere ip aparatı var ama ben ipten tutup kukla gibi olmak istemediğimden hiç eklettirmedim Oturma selesi var, ister otur çevir ister kollarından tut ayakta çevir hesabı.Derecesi var, ben en kolayından başladım ama en zorunda aletin üzerinde zıpladım pedallar anca döndü yani, ilerledikçe zorlaştırılabilir.
Genel olarak bacakları, totoyu, basenleri etkiler, oturarak yapınca da göbeği de etkileyebilir diye düşünüyorum.Gerçi göbek ve bel için twister kısmından hayır bekleyeceğim.Ha kollardan asıldığımız için kolları da sıkılaştırır diye düşünüyorum.
Fiyatı 250 liraydı, biz direkt görüp aldık, hiç araştırmadık belki kazıklanmışızdır şimdilik böyle.
Ha bu arada hızlı hızlı çevirince rüzgar titreşimi gibi bir ses çıkıyor (dile kolay, 80 kiloluk azman tepesinde pedal çeviriyor ) bir tek bu canımı sıktı, bu yüzden sabah ve öğlen olmak üzere iki kez kullanmayı, akşam ses çıkarmayan twister aparatında debelenmeyi planlıyorum.
Şimdilik böyle, gelişmelerle karşınızda olacağım

günaydın. ay çatladım. bu kadar sporu görünce.

günaydın kızlar berbat bi pazar günü geçirdim menü falan yazmıyorum berbattı kendimi yerden yere vurmak istiyorum bi insan bu kadar mı iradesiz olabilir bütün moralim alt üst oldu sinirlerim bozuldu okadar uğraş bi günde herşey berbat olsun sanırım ben bu işi başaramıycam pes etmek üzereyim.

winston güle güle kullan bencede iyi bi hediye seçimi yapmışsın düzenli yaparsan kesinlikle sonucunu alırsın

günaydın kızlar.
yoğun bir haftasonu geçirdim gezdim tozdum. dün gece kendimi eve attım gece 10,30 a kadar temizlik yaptım çocukları yıka yatır derken gece 01 olmuş.
haftasonu beni gören herkes kilo vermişsin dediler. sevincime diyecek yoktu.ahım şahım bir kilo vermedim ama demek ki önceki halimden baya farketmiş.
bu arada winston kardeşime teşekkürü bir borç bilirim. cuma günü yayınladığın listeyi cuma akşamından beri yapıyorum inannılmaz doyurucu ama en güzeli sabah tartıldım 500 gr vermişim inanamadım.birde cumartesi lahmacun ve etli pide yedim pazar öğlende ciğer kavurma yedim. ona rağmen 500 gr vermişim. çok sağol bacım senin sayende çıtır olacağım. birde spor yapsam demek ki baya vereceğim. çok mutluyum kızlar
bu sabah 1 portakal 1 yumurta 1 dilim ekmek
herkese güzel bir gün diliyorum.

aaa sakın duymayalım bu lafları. olur hepimizin buhranları oluyor. pes etmeyen bırakıp kusanakadar yemeyen ver mı ama sonra bir şey dank ediyor kafana eskisinden daha azimli başlıyorsun. kasma kendini lütfen ya. zor yorucu günler geçiriyorsun.biraz gevşet ama sakın bırakma havalar düzelsin en önemlisi senin havan düzelsin geri başlarsın

inşallah sölediğin gibi olur yakarcım ama baya bi canım sıkkın sıkıldıkçada bi yerden fire veriyorum keşke yaz gelse belki herşey daha güzel ve kolay olurdu(

inşallah sölediğin gibi olur yakarcım ama baya bi canım sıkkın sıkıldıkçada bi yerden fire veriyorum keşke yaz gelse belki herşey daha güzel ve kolay olurdu(

olacak herşey daha güzel olacak . güneş çıktıkça insanın kendini dışarı atası geliyor. ister istemez hareketleneceğiz. işte ozamanda biraz dikkatle hedefimize ulaşacağız.

Günaydın bacılar,
günaydın kankalar,
günaydın kadınlar kulübünün en genç, en çıtır, en hızlı zayıflayan takımı,

Muhteşem bir gün hava güneşli, kuş sesleri, egzos gürültüsü, ılık tatlı meltem. Hiç iştahım yok ve kendimi süper hissediyorum,
Bugün sabah meyve diyeti yapacaktım fakat sabah eşim tost yapmış onunla uğraşmayıp tostumu yedim, (yoksa vitaminsiz kalmanın nasıl bronşit yaptığı ile ilgili bir demeç verecekti bana) günümün kalanını meyve ile devam ettireceğim ve yarında aynı şekilde devam edeceğim. Sonra da benim meşhur çorbam ile bu haftayı geçireceğim. aldığım 1 kilodan fazlasını vereceğim bu hafta.

winstoncum bilgilendirme için teşekkürler. Sen onu kullanırken kalorisine de bakıver de bize haber ver, sanki onların çok kalori yaktırdığı gibi bir yazı okumuştum, bende alabilirim ne zamandır istiyorum ama evimde koyacak yer yok, bu yaz taşınırsam yeni evde yerim olacak inşallah.

suhanım ortağım senin bu mutsuzluğun havalardan, sürekli kar görmekten için sıkıldı senin. Havalar biraz açarsa sende eski azmine döneceksin eminim. Şimdilik sıkma kendini, biz istediketn sonra başarırız.

herkese bol zayıflamalı bir hafta dilerim

hafta sonu güzeldi oğluşla koştuk oynadık evde yemekler yedik mamalar yedik pazar akşamıda kocam tam diyetime uygun yemek yaptı bana patlıcan kebabı fırında yağsız zaten protein sebze günümdü yoğurla bol bol yedim

inş. zayıflarız o kadar çok yedim hafta sonu 200 gram daha vermişim bu dukan bana yaradı inşallah işe yararada finali görürüm temmuzda

suhan2 pes etmek yok!!!! son 2,8 kilon kaldı onu vermeden seni hiçbiryere bırakmayız

winston, hediyen hayırlı uğurlu olsun canımm

bizimde evde bisiklet var.. nintendo wii nin bütün spor aletleri var. ama ben yapmıyorum neden bilmiyorum

Tünaydınlar,

Dobiş diyeti/gün 3 (ilk defa bu kadar gün gün yazıyorum, sıkıyorsam kusura bakmayın ama bu beni motive ediyor )
1 kibrit kutusu peynir
1 portakal
Yeşil çay

Yakar bacım, ne güzel iltifatlar almışsın, bu daha da gaz vermiştir.Bak gene bir diyeti paylaşarak diyet kardeşi olmuşuz İstanbul'da yaşasan zayıflayınca kol kola girer Sezen'in evinin önüne gider ona hava atardık Diyet listesi için bir şey diyemeyeceğim, yabancı bir makaleden çaldım ama 2 gündür hiç aç değilim ve ben de dün akşam regl olmama rağmen ve üzerimde koca eşortman takımı olmasına rağmen 1 kilo vermiş çıktım. (Hemen başladım, regl hesabı bir kilo su olsa üstümde, bir kilo da polar eşortmanlar kilo tutsa ee bir kilo da vermişim eder mi sana 3 kilo falan diye , neyse haftada bir tartılacağım için kendimi kasmıyorum şimdiden ama bu sefer inşallah olacak)

Sezen bacım, yeni diyetinde başarılar.Umarım istediğin gibi güzel sonuçlu ve uzun vadeli olur. Alet ciddi kalori yaktırıyormuş ama göstergesi biraz karışık.Yani bir saatte 900 kalori yakılmış gibi gösteriyormuş( 1 saat arkandan köpek kovalar gibi koşarsan 300 kalori yakarsın) Etkisi kalori anlamında çokmuş ama bu kadar da değil.Basit mantıkla özellikle ayakta bisiklet çevirince kollar ayaklar, toto, bacak çalışıyorya sanki her bölgenin kalori yakışını hesaplıyor ona göre toplam sonuç çıkarıyormuş.Ama halbuki tüm yük neredeyse bacaklarda toplanıyor, yani kollar o kadar yorukup kalori yaktırmaz.Çok karışık oldu ama kalori göstergesine takılmayacağım.
Her sabah yarım saat, her akşam yarım saatten her gün 1 saat ayakta bisiklet çevirsem zannederim ki insan moduna ulaşırım.Sabah, öğle , akşam da twister ile beli şekillendirmeyi, gün içinde dermanımın kaldığınca 100-200 de göbek için mekik çekmeyi düşünüyorum.Bence çok bile yani Bir küveti doldurup içinde yüzmediğim kalacak, o da kalsın yani

Suhan bacım, sen gel 52 kilolara, 48lik efsanesi için kalsın 4 kilon, sonra pes etme nidaları at oldu mu hiç Sen böyle yapıyorsan ben gibi daha kilosu olanlar ölsün değil mi?
Pes etmek yok, 48lik takımını düşün, sezen'i düşün
Anca beraber, kanca beraber.
Bu iş olacak, az kaldı inşallah.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.
Ben de wii alayım, tenis oyunları da alayım evde ordan oraya koşayım fantazisindeydim bir ara, çok kalori yaktırıyormuş çünkü.
Sonra alırsam koltuğa oturur, oyuna dalar, tenis falan yalan olur demiştim.
Ama senin için güzel fırsat valla.
Diyete karar verince, o gazla yanına spor da ekleştiriveriyoruz ya sende de öyle olur kesin.
Sen bugün hazır diyete başlıyordun, her gün 1 saat wii olur, bisiklet oluri yürüyüş olur her neyse eklersen yanına bir şey, ohh şahane olur işte.
Kolay gelsin şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…