evet beni bu hale havalar getirdi ama şimdi eşimden iyi bi haber aldım keyfim yerine geldi gerçi kilo verme konusunda hala canım sıkkkında genede toplamaya çalışıcam kendimi bu gün pilates topum ve lastiğimde geliyo günlerden de pazartesi tam diyete başlama günü yani yeni bi başlangıç yapayım diyorum(
bugün abartmadan az az yedim bakalım ne kadar işe yarıycak artık bölede olmassa ben havlu atıcam kızlar vallaha ne verilmez 4 kiloymuş anlamadım 40 kilo verenler nasıl veriyo anlamadım ben hiç sinir sistemim mahvoldu çok takıntı haline getirdim.
bu gün burda bi arkadaş var onunla konuştuk daha önce çok kiloluymuş kız diyetisyen yardımıyla baya bi kilo vermiş şuan çok zayıf ideal kilosuna 1 kilo kalmış ama kız bi türlü veremiyomuş diyetisyende 1 kiloda olsa ideal kilona yaklaştıkça zor verilir demiş diyet listesini getircek yarın bana bakıcam bi nasılmış sende bi dene istersen dedi bakalım bi dedim neler varmış.yani bu durum bana özel değilmiş gerçi benim daha 4.5 kilom var ama genede takıldım kaldım.
winston kardeş piskiletin hayırlı uğurlu olsun.inşallah yaza kalmaz çıtır olursun.
bende senin diyeti senden arakladım. çok hoşuma gitti. seçenekler var birde diyet yapacağım diye ayriyeten bir alışveriş yapmana gerek yok. evde olan şeylerle yapıyorsun. halk tipi diyet yani ben onca yediğim şeye rağmen 2,5 günde yarım kilo verdiysem birde ben karbonhidratlarıda yiyorum sen daha fazla verirsin.
Teşekkür ederim, hadi bakalım inşallah.
Aynen bence de her evde olan şeyler.
Öyle ananas, çilek falan kovalayamam valla, evde 3 kilo portakal var sadece sabahları vitamin niyetine bir tane yiyeceğim, yeter.
Gün içinde başka meyve yemiyorum, malum şeker deposu, diğer zamanlarda seçeneklerden sebze seçiyorum.
Karbonhidrat için de evet komple attım, bakalım inşallah güzel sonuçları kısa sürede alırız.
Suhan biraz modunu toparlasın, karşı grup için kışkırtıcı çalışmalar yapmak istiyorum
Bana böyle "zayıflarsın, olur tabii, sen aslansın kaplansın yaparsın"lar pek sökmüyor.
Suhan ile Sezen ellerini bellerine koyup şurdan bana bir haykırıp, meydan okusalar, bir ayda 10 kilo veririm kesin
Teşekkür ederim.
Ben de wii alayım, tenis oyunları da alayım evde ordan oraya koşayım fantazisindeydim bir ara, çok kalori yaktırıyormuş çünkü.
Sonra alırsam koltuğa oturur, oyuna dalar, tenis falan yalan olur demiştim.
Ama senin için güzel fırsat valla.
Diyete karar verince, o gazla yanına spor da ekleştiriveriyoruz ya sende de öyle olur kesin.
Sen bugün hazır diyete başlıyordun, her gün 1 saat wii olur, bisiklet oluri yürüyüş olur her neyse eklersen yanına bir şey, ohh şahane olur işte.
Kolay gelsin şimdiden.
evet beni bu hale havalar getirdi ama şimdi eşimden iyi bi haber aldım keyfim yerine geldi gerçi kilo verme konusunda hala canım sıkkkında genede toplamaya çalışıcam kendimi bu gün pilates topum ve lastiğimde geliyo günlerden de pazartesi tam diyete başlama günü yani yeni bi başlangıç yapayım diyorum(
bugün abartmadan az az yedim bakalım ne kadar işe yarıycak artık bölede olmassa ben havlu atıcam kızlar vallaha ne verilmez 4 kiloymuş anlamadım 40 kilo verenler nasıl veriyo anlamadım ben hiç sinir sistemim mahvoldu çok takıntı haline getirdim.
bu gün burda bi arkadaş var onunla konuştuk daha önce çok kiloluymuş kız diyetisyen yardımıyla baya bi kilo vermiş şuan çok zayıf ideal kilosuna 1 kilo kalmış ama kız bi türlü veremiyomuş diyetisyende 1 kiloda olsa ideal kilona yaklaştıkça zor verilir demiş diyet listesini getircek yarın bana bakıcam bi nasılmış sende bi dene istersen dedi bakalım bi dedim neler varmış.yani bu durum bana özel değilmiş gerçi benim daha 4.5 kilom var ama genede takıldım kaldım.
Teşekkür ederim, hadi bakalım inşallah.
Aynen bence de her evde olan şeyler.
Öyle ananas, çilek falan kovalayamam valla, evde 3 kilo portakal var sadece sabahları vitamin niyetine bir tane yiyeceğim, yeter.
Gün içinde başka meyve yemiyorum, malum şeker deposu, diğer zamanlarda seçeneklerden sebze seçiyorum.
Karbonhidrat için de evet komple attım, bakalım inşallah güzel sonuçları kısa sürede alırız.
Suhan biraz modunu toparlasın, karşı grup için kışkırtıcı çalışmalar yapmak istiyorum
Bana böyle "zayıflarsın, olur tabii, sen aslansın kaplansın yaparsın"lar pek sökmüyor.
Suhan ile Sezen ellerini bellerine koyup şurdan bana bir haykırıp, meydan okusalar, bir ayda 10 kilo veririm kesin
Yanlız tabii senin bilmediğin bir şey var. Eğer ben sessiz duruyorsam işte o zaman benden korkar tanıdığım herkes.
Hani ona göre bakmayın siz benim sessiz durduğuma, ayrıca o tahin pekmezler de benim metobolizmamı bayaa canlandırdı. Birde iştahsızım ki bu aralar sorma gitsin şekerim. Bence sen bizden o kadar emin olma yakar bacım. Hatta seni motive etsin diye akşam da bir iki resim ekliyeyim ben. Bakarsın iştahın kapanır.
Bugün giydiğim takım da 36 beden.ha ha ha
Vayy vayy vayy...Ben kışkırtsak mi derken, se_zen bacı almış eline sazı çalımış da çalmış
Perşembeye-Cumaya(hangisinde bildireceksek) az kaldı bacılar.
O zaman kimler saz çalıyor, sonuçlara bakarak görürüz isterseniz
Hatta bu hafta başkan yardımcısı olarak senden bir isteğim var.
Eğer Suhan da onaylarsa, haftalık şöyle bir şey yapalım mı ? :
48likler
sezen:%bilmemnekaç bıdı bıdı...
suhan:......
ortalama:...
Mekik kardeşleri
yakar:.....
Winston:......
ortalama:.....
Kazanan grup:Mekik kardeşleri
Bireysel başarı (sadece birinci):....
Ne dersiniz? Var mısınız ciddi bir kıyan kıyana savaşa?
PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN.
Elbetteki varız. Heh şöyle ya böylece diğğer arkadaşlarda görür bakalım kim ne kadar vermiş. Belki size de motivasyon olur ya.
size bir faydamız dokunacaksa neden olmasın. Hiç kırarmıyız biz seni.
SAVAŞ İLAN EDİYORUM. HEYTTTTTTTTTT. ÇALSIN SAZLAR, OYNASIN KIZLAR, ÇEKİLSİN KILIÇLAR, KALKSIN SOFRALARDAN BÜTÜN YEMEKLER.
ÖLÜMÜNE KANKAYIZ. (YOK BU OLMADI YA)
tamam sezen bende kabul ediyorum nasıl liste istiyolarsa hazırla bacım ben varım gaza getirdi winston beni:))))
gerçi kötü bi dönemimde yakaladı(adet dönemine girdim bu ara balon gibiyim) ama napalım artık idare edicez :))
sezencim bence boşuna vakit kaybetmeyelim baksana winston daha başlamadan korktu
bahaneler bahaneler bahaneler.........
Ben de cumartesiden beri regliyim, ben de balon gibiyim, ben de Nişantaşı çocuğuyum(şartlar eşit)
Liste derken her hafta yüzdeler zaten belirleniyor ya, bu 4 kişinin yüzdeleri alt alta grup olarak yazılsın dedim hepsi o, yani grup içinde grup yarışması
Gerçi şimdi su koyveriyor demeyin ama şöyle bir durum var; kilo hesaplamalarında ana kiloya bölünüm var.Hatta şöyle anlatayım; ilk haftalarda gruptayken ben 3 kilo vermiştim, sezen 1,5 kilo vermişti ve şok şok şok sezen bireysellerde ben evdeydim
Zayıflar zor kilo verir ve de bu daha takdir edilesi bir şeydir mantığında işliyor olay.
Şimdi siz haftada 1 kilo verirseniz, sizi geçmek için benim 3 kilo vermem lazım, bilemedim şimdi :26:
Sırf verilmiş kiloya göre mi kapışsak ne? :26:
VAYYYY Sen daha unutamadın mı onu. Bak bak ya. Tabii yiğidin hakkı yenmemeli. Öyle yok çok kilo veripte alkışlanmak. Zayıfkene vericen çok kiloyu o zaman alkış alıyor. Ben daha ne bireysellere girerim. Sende bacım öyle bakarsın arkamdan. Hatta dur ya birinci olayım ben bir kerede. Hiç birinci olmadım bireysellerde.
Hahaytt
Yok gerçekten kafamı kurcaladı ondan dedim.
Se_zen vaktin olursa şu örnekte inceleme yapar mısın?
winston: 80 kilo 1 kilo verdi 79 kilo oldu.
Suhan: 52 kilo 1 kilo verdi 51 oldu.
Matematiğim kötü bir yüzde hesaplaması yapar mısın? (haftalık yapılanından)
Sonucu bu açıkça gösterecek, az bekleyin hemen korkak winston demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?