Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oooo kızlar yarışmalar başlamış hadi bakalım bende size tek rakipmi olsam bir dukancı olarak

heytt yettim gari . winston bacım sırt sırta verelim. saldırıları ber taraf edelim. cuma günü meydan cenki günü görsün bizim pekmezciler kilo nasıl verilirmiş.

evet sezen haklsın insanın canı çıkıyo 1 kilo vermek için((
vücuttaki yağ oranı azaldıkça kilo vermek çok daha zor oluyo
enson diyetisyene gittiğimde vücudumda fazladan 2.5 kilo yağ vardı şimdi ne durumda bilmiyorum gerçi ozaman 54 kiloydum belki şimdi dahada azalmıştır.

wuuuuuuu az kalmışsın ha gayret

Tamam tamam mızmızlanmayalım
Tamam siz bir verin ben 3 vereceğim. (zaten anca o zaman eşitleneceğiz)
Bana uyar.
Cumayı görelim, sonuçlara bakalım, göbek atalım

oooo kızlar yarışmalar başlamış hadi bakalım bende size tek rakipmi olsam bir dukancı olarak

Başkan S_A gelince gruptaki 5 kişi ayrı yarışıyor diye hepimizi diskalifiye edecek ha
Aslında sen de dahil olabilirsin ama işin doğrusu sezen ile suhan yanlarına 8 kişi daha toplasalar gene de bizi geçemezler ama sen maşallah aldın başını gidiyorsun Ben senden çok pis tırsıyorum, o yüzden yarışmak istemem senle
Gene de istersen dukancılar diye grup açıp tek başına grubunu temsil edebilirsin

heytt yettim gari . winston bacım sırt sırta verelim. saldırıları ber taraf edelim. cuma günü meydan cenki günü görsün bizim pekmezciler kilo nasıl verilirmiş.

Pekmezciler... Bunu sevdim Madem 48likler ismi bir ütopya olarak kalacak, kızlar bence pekmezciler ismini düşünün, çok sevimli bir isim olmuş

Aslında başkan da bugün diyete başlayacaktı, eğer dukanımsı protein ağırlıklı bir şey yapıyorsa, özgey ile birlikte grup oluşturabilirler dukancılar diye ya da çakma dukancılar diye. Hem onun da morale, motivasyona ihtiyacı var.Az itişmeli, çekişmeli , aşıklar atışması gibi bir düzenek oluşturduk mu gazı alır, takımı da tepeye taşırız valla.
Başkan gelince, bir düşün sen bu işi.
Gerçi özgey'den hala tırsıyorum, yanına bir de başkanı eklemek daha da tırstırıcı olacak ama olsun üleyyn, savaşsa savaş..Kişi sayısı eşit olmalı...

Ozgey,

Yok grup aç demedim, biz de bu grupta yakarla ben mekikçiler grubuyuz, suhan ile sezen 48likler, sen de tek başına dukancılar olabilirsin dedim.Bugün aldığımız karara göre her cuma yüzdelerimizi gene burada alt alta yazıp kendi aramızda didişeceğiz, sonuçlara bakıp birbirimizi eleştireceğiz, sen de istersen gene burada cuma günü 5 kişi sonuçları alt alta yazar didişiriz anlamında dedim.Yoksa buralardan git kendine grup aç değil

Son düzenleme:
yaşasın pilates topum ve lastiğim şimdi geldi korkuuuuuunnn bendeeennnnn

amanın suhan silahlanmış. çok korktum.ama geçicidir şimdi akşama eve gider sıcakta mayışır .( erol taş gülüşü muhaahaa)

Son düzenleme:
oo kızlar coşmuşsunuz kılıçlar kuşanılmış yine hadi bakalım...
ya ben pirinç lapası yapıyım 2 gün dedim ama günlerine karar veremedim öğlen yemeğinin kötü çıktığı günler olsun dedim yemeklerde bu hafta güzel hep artık seçecem 2 günü iyinin kötüsünden...

amanın suhan silahlanmış. çok korktum.ama geçicidir şimdi akşama eve gider sıcakta mayışır .( erol taş gülüşü muhaahaa)

Öyle deme, baktı işe yaramıyor lastiğe taş koyar bize fırlatır, lastik deyip geçme, çok can yakar
Tabii mayışır caaanım, bu soğukta çalış çabala, akşam toptu, lastikti, ipti kim uğraşacak
Patlat bir çikolata, üzerine iç bir sıcak bol şekerli kakao, ohhh yanında mısır, cips, kuruyemiş...Ben öyle yapacağım mesela (Kandırıkçı winston )

kızlar ben kaçar . yarın sabah aynı yerde aynı satte görüşmek üzere çüüüzz.

Gölge, sen de grup içinde lapacılar grubu kur
Ay bugün herkese bir grup kurasım var nedense
İsim komik oldu yalnız; lapacılar

Son düzenleme:
Osmanlıda orduda bölümler vardı ya;süvariler,piyadeler, akıncılar, sakalar, deliler diye biz de bugün öyle olduk
Mekikçiler, 48likler, dukancılar, lapacılar

Neyse ben de spor aletime geri döneyim, malum ses çıkaran bir alet.Akşam sadece mekik ve twister çalışacağım.Şimdi kimseleri rahatsız etmeden rahat rahat tepineyim.

Herkese (kahretsin, çok iyi bir insanım) hafif bir gün diliyorum.

ben biraz tersden anlamışım olayı pardon ama burda kimsenin dukan yada benzeri yapcağını zannetmiyorum olurlarsa ne güzel hep beraber didişiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…