oooo kızlar yarışmalar başlamış hadi bakalım bende size tek rakipmi olsam bir dukancı olarak
evet sezen haklsın insanın canı çıkıyo 1 kilo vermek için((
vücuttaki yağ oranı azaldıkça kilo vermek çok daha zor oluyo
enson diyetisyene gittiğimde vücudumda fazladan 2.5 kilo yağ vardı şimdi ne durumda bilmiyorum gerçi ozaman 54 kiloydum belki şimdi dahada azalmıştır.
Winston: %1,25
suhan: %1,92
ama bunda haksızlık yok ki kardeş. suhan 52 kilo yazyor orda yani ne demen bu kızda verilecek kilo daha az. Bütün diyetisyenlerin kabul ettiği bir şey bu verilecek kilosu daha az olan daha az kilo verir ve de daha yavaş kilo verir. Kilon fazla ise daha hızlı kilo verirsin. O senin verdiğin kiloyu vermek için senden daha fazla çaba sarfetmesi gerekiyor yani. Metebolizma bile standart halinde iken daha hızlı çalışıyor daha fazla kiloda.
oooo kızlar yarışmalar başlamış hadi bakalım bende size tek rakipmi olsam bir dukancı olarak
heytt yettim gari . winston bacım sırt sırta verelim. saldırıları ber taraf edelim. cuma günü meydan cenki günü görsün bizim pekmezciler kilo nasıl verilirmiş.
Tamam tamam mızmızlanmayalım
Tamam siz bir verin ben 3 vereceğim. (zaten anca o zaman eşitleneceğiz)
Bana uyar.
Cumayı görelim, sonuçlara bakalım, göbek atalım
Başkan S_A gelince gruptaki 5 kişi ayrı yarışıyor diye hepimizi diskalifiye edecek ha
Aslında sen de dahil olabilirsin ama işin doğrusu sezen ile suhan yanlarına 8 kişi daha toplasalar gene de bizi geçemezler ama sen maşallah aldın başını gidiyorsunBen senden çok pis tırsıyorum, o yüzden yarışmak istemem senle
Gene de istersen dukancılar diye grup açıp tek başına grubunu temsil edebilirsin
yok canım ben burda gayet mutluyum ayrı bir grup açmayı hiç düşünmüyorum grup içinde bir grup açmıyorsunuz bence birbirinizi gazlayarak hedeflediğiniz kilolara gitmek istiyorsunuz buda çok doğal bişey siz devam edin yarışınıza ama ben buranın uğuruna inanıyorum 3 grup herzaman çok kenetli olmuştur birbirine o yüzden burda böle sessizce dav edicem
yaşasın pilates topum ve lastiğim şimdi geldi korkuuuuuunnn bendeeennnnn
amanın suhan silahlanmış. çok korktum.ama geçicidir şimdi akşama eve gider sıcakta mayışır .( erol taş gülüşü muhaahaa)
oo kızlar coşmuşsunuz kılıçlar kuşanılmış yine hadi bakalım...
ya ben pirinç lapası yapıyım 2 gün dedim ama günlerine karar veremedim öğlen yemeğinin kötü çıktığı günler olsun dedim yemeklerde bu hafta güzel hep artık seçecem 2 günü iyinin kötüsünden...
Gölge, sen de grup içinde lapacılar grubu kur
Ay bugün herkese bir grup kurasım var nedense
İsim komik oldu yalnız; lapacılar
yaşasın pilates topum ve lastiğim şimdi geldi korkuuuuuunnn bendeeennnnn
Ozgey,
Yok grup aç demedim, biz de bu grupta yakarla ben mekikçiler grubuyuz, suhan ile sezen 48likler, sen de tek başına dukancılar olabilirsin dedim.Bugün aldığımız karara göre her cuma yüzdelerimizi gene burada alt alta yazıp kendi aramızda didişeceğiz, sonuçlara bakıp birbirimizi eleştireceğiz, sen de istersen gene burada cuma günü 5 kişi sonuçları alt alta yazar didişiriz anlamında dedim.Yoksa buralardan git kendine grup aç değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?