plates lastiği müthiş işe yarıyor mekik çekebilirsin onunla
ben biraz tersden anlamışım olayı pardon ama burda kimsenin dukan yada benzeri yapcağını zannetmiyorum olurlarsa ne güzel hep beraber didişiriz
e pes yani kızlar biracık yok olmuşum hemen kaynatmışsınız çekmişsiniz kılıçları..
neler oluyor bakim özetleyin biriniz ben hiçbişi anlamadımda
e pes yani kızlar biracık yok olmuşum hemen kaynatmışsınız çekmişsiniz kılıçları..
neler oluyor bakim özetleyin biriniz ben hiçbişi anlamadımda
Şimdi kaptan , biz güzel güzel şunu yedik bunu içtik falan diye yazar iken , bu mekikçiler bize sataştı, yok efsane oldunuz yok pekmez kazanına düştünüz, yok işte gofret fabrikasına ortak oldunuz diyerekten bizi kışkırttılar, bizde kılıçları çektik, savaş boyalarımızı sürdük, aksiyon müziğimizi açtık....... Vakit savaş vaktidir. vakit kazanmak vaktidir.
Bunu da herkes bilsin. Zafer 48'liklerindeir.
he bu arada bir de özgeyi de kendimize uydurup dukancılar grubu kurduruyoruz.
Her kilo bildirim gününde grup içinde sonuçları açıklayacağız. Kim ak kim kara çıkacak ortaya.
Mattika sobe sobe
Altta ismini gördüm.
Umarım sen de bebiş de iyidir.
Bizi ihmal etme, arada yaz lütfen
Bizi sorarsan hep aynı, 85. kez savaş ilanı var mekikçiler ve 48likler arasında, aynı tas aynı hamam yaniAma bu sefer biz azimliyiz, zayıflayacağız
Ocakta yemeğim var, kaçıyorum.
Dikkat et kendine ve bebişe.
hep okuyorum canım sizi, ben tam hız kilo almaya devam ediyorum. ya da şişiyorum.
göğüslerim tam iki katına çıktı
iştahım hürreminki gibi, 2 saat bişey yemesem midem bulanıyo
hamile kalınca dikkat etcem az kilo alcam vs derdim ama içimdeki canavar durmuyo
bebek iyidir inş.
sağlıkla doğsun da yeter ki kilo alayım.
ilgiyle izliyorum savaşınızı
bu hafta ilk 3 e girin artık takım olarak
Ayy çok sevindim seni gördüğüme valla. Sanki aylar geçti. Neyse 9 ay sonra 1 ayı gitmiştir kaldı 8 ay seni yine görünce yine aynı şeyi söylüycem sanırım. Ben hala burada olucam galiba. Hatta biz 60 yaşımıza gelip hala burada oluruz ama. Artık yeni gelenlere kızlar bizim grup vardı adı neydi ya 60 lıklarmıydı neydi diye sorarız. Winston ile yakarda muhtemelen 60 yaşında mekik çekemez artıkın, çekebilse bile alzemir olur unuturlar (allah göstermesin, 60 yaşı değil, alzemir ı). Bebişe de kendine de iyi bak. Bak karatay bu dönemde tam ikinize göre. Daha esneği tabii ama kuruyemiş yemeği ihmal etme, valla 9 ay boyunca her sabah 1 bardak kadar kuruyemiş yedim. Bu aralarda sakın maydonoz da yeme, hatta dereotuda, çiğer de doğrama sakın, sonra sıcak su ile banyo yapma, sonra yüzebiliyorsan hergün yüz ama 5 aylık falan olsun ufaklık ondan sonra yüz. Dikkatt et sen en genç üyemize. Mercimek o annesi (mercimek kadar oldu mu acaba)
Buyrun liste
Sabah
1 dilim tost
6-7 zeytin
Öğle
1 bardak süt, 1 elma, 1 portakal, yarım ayva
Akşam
1 elma, yarım portakal, 2 kaşık yoğurt..
ha hayyy hani tahin yok, pekmez yok, bal yok, süt yok çikolata yok.
Benle yakar =mekikçiler
sezen ve suhan= 48likler
Biz 4 kişi her cuma ya da perşembe kilo bildiriminde bulunurken birimiz bu 4 kişiyi grup haline listeleyecek ve grup içinde grup yarışması yapacağız ve aramızdan birinciyi de seçeceğizBöylelikle birbirimizle itişip, tepişirken hızla kilo vereceğiz gazlanarak
Gölge çiçeği için lapa kürü yapan olursa o iki kişi lapacılar olabilir.
Özgey'e de dukan yapan biri olursa o iki kişi de dukancılar olabilir.
Harem gibi vallaBu arada Hürrem peçeye girmiş fragmanda, gördün mü? Hatunun yüzünü yakmışlar demek, yazık bakla falı bakan yaşlı teyze gibi olmuş Hatunun kaşı, gözü, yüzü güzeldi onları da kapamışlar, iyice dombili olmuş Hürrem bu hafta
Şimdi kaptan , biz güzel güzel şunu yedik bunu içtik falan diye yazar iken , bu mekikçiler bize sataştı, yok efsane oldunuz yok pekmez kazanına düştünüz, yok işte gofret fabrikasına ortak oldunuz diyerekten bizi kışkırttılar, bizde kılıçları çektik, savaş boyalarımızı sürdük, aksiyon müziğimizi açtık....... Vakit savaş vaktidir. vakit kazanmak vaktidir.
Bunu da herkes bilsin. Zafer 48'liklerindeir.
he bu arada bir de özgeyi de kendimize uydurup dukancılar grubu kurduruyoruz.
Her kilo bildirim gününde grup içinde sonuçları açıklayacağız. Kim ak kim kara çıkacak ortaya.
Şok şok şok...
Flaş flaş flaş...
Grubun başkanı S_a, hepinize karşı tek savaşırım üleeeyn dedi az önce
Mattika hayırlısıyla bebişini kucağına alır sağlıkla inşallah ama ben 8 ay bekleyemem başkan.
Benim gidiş biletimi kes şimdiden
Her ay 2 kilo versek bile 8 ayda 16 kilo eder ki 16 kilo vermeyi hedeflemiş kişi var mı tam bilemiyorum.
Ben 10 kilo verir sonra Behlül kaçar.
Bunu da 5-5 iki ayda versem nisan sonunda winston gider
Se_zen duydun mu? Nisan sonunda giderim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?