günaaaaydııınnn kızlar nasılsınız bakalım
gerçi önceki sayfaları okudum winstonla yakar maşallah gene formunda:))))
hiç heveslenmeyin kızlar eve gidince mayışmadım gayet iyiydim diyetimi bozmadım menümü yazayımda çatlayın he he he
sabah:
light süt ve 3 tane eti form
ara:
1 fincan nescafe(tabiki şekersz)
öğlen:
4 yk mantar sote
ara:
1/2 havuç
ara:
3 tane form bisküvi
akşam:
1 kase yoğurt(pul biberli) değişik bişey oldu hoşuma gitti.
30 dk pilates/50 mekik kızlar hedefim 30 mart
30 doğum günüm o güne kadar bu iş biter kızlar duyrulurrrr
Gunaydin kizlar bu fazlaliklarla dolasmak istemiyorum ben artik cumaya kadar 63lere dusmem lazim moralim cok bozuk spor yapamiyorum iki cocukla hic vakit kalmiyor 7/24 emziriyorum zaten
duydum duydum. 30 mart benimde evlilik yıldönümüm.seneye belki gidersin bacımmmmm
Yahu o lastikle bi benmi çekemiyorum mekik. Uzanıyorum üstüne ben lastiği çekene kadar o benim altımdan kaçıyor, sanırım çok hafifim ağırlık yapmıyorum lastiğin üzerinde.Durmuyor valla, kaçıyor hemen meret. Başka nasıl mekik çekilecek anlamıyorum. Cahilim sanırım ben. Evde bilumum spor aletleri var (mekik aleti dışında) ama ben o lastikten yana muzdaribim. Garip garip hareketler yapabiliyorum ama mekik çekemiyorum. Sanırım benim mekiğe karşı bir alerjim falan var. Gördüğünüz gibi burda da mekikçilere laf ede ede grup olduk sonunda.
Gunaydin kizlar bu fazlaliklarla dolasmak istemiyorum ben artik cumaya kadar 63lere dusmem lazim moralim cok bozuk spor yapamiyorum iki cocukla hic vakit kalmiyor 7/24 emziriyorum zaten
günaydın kızlar
sabah yediklerimi yazayım ele güne dosta düşmana karşı
1 portakal ,1 avuç içi kadar lavaş ekmeği , 1kk peynir belki dahada az.
ay kızlar sormayın bir tokum bir tokum çatlayacam. insanın midesi bu kadar mı küçülür. 1 çay bardağı su içsem kuzu yemiş gibi oluyorum. üzülüyorum kızlar 48liklere . düşünsenize 1 kazan çorba içiyor daha yok mu? diyorlar.
neyse kızlar rabbim kimseye öyle mide vermesin ( yinede insaflıyım duadan eksik etmiyorum onları )
bacılar azcıkda çalışayım .
günaaaaydııınnn kızlar nasılsınız bakalım
gerçi önceki sayfaları okudum winstonla yakar maşallah gene formunda:))))
hiç heveslenmeyin kızlar eve gidince mayışmadım gayet iyiydim diyetimi bozmadım menümü yazayımda çatlayın he he he
sabah:
light süt ve 3 tane eti form
ara:
1 fincan nescafe(tabiki şekersz)
öğlen:
4 yk mantar sote
ara:
1/2 havuç
ara:
3 tane form bisküvi
akşam:
1 kase yoğurt(pul biberli) değişik bişey oldu hoşuma gitti.
30 dk pilates/50 mekik kızlar hedefim 30 mart
30 doğum günüm o güne kadar bu iş biter kızlar duyrulurrrr
şöyle yap belki yapıyorsundur yarım mekik duruşu al ayaklarına lastiği tak kollarınla tam dizlerinin oraya kadar lastiği tut kendini çek bırak yarım mekik ama lastik alıyor yükünü sonra kollarınıda çalıştırabilirsin lasitikle çalıştığında 5kg ağırlık kaldırıyor gibi oluyorsun
Kizlar beni boyle rahatlatmayin ne olur ilk cocugumda cok zor verdim hamilelik kilolarimi bu kez oyle olsun stemiyorum nefret ediyorum kilolu olmaktan aynaya bakasim gelmiyor
Takimda tatli bir rekabet mi olmus nedir beni de araniza alin hirs yapmaliyim sut olsun diye bol bol su iciyorum zaten
Kizlar beni boyle rahatlatmayin ne olur ilk cocugumda cok zor verdim hamilelik kilolarimi bu kez oyle olsun stemiyorum nefret ediyorum kilolu olmaktan aynaya bakasim gelmiyor
Takimda tatli bir rekabet mi olmus nedir beni de araniza alin hirs yapmaliyim sut olsun diye bol bol su iciyorum zaten
gel kardeş. kilo vermek istiyorsan mekikçilere bana ve winstona katıl. bizim havamız yeter . 48liklere katılırsan alacağın tek şey löp löp yağ kütleleri. gel hatice kardeş gel ahali mekikçilere katılın . anadolu hareketi başladııııı!!!!!!!!
Canım sen bize katıl hayatını yaşa, bol ve hızlı kilo vermeler vadediyoruz, hem bizimde çocuğumuz var bak, halden anlarız, ben sana doğum sonrası kilo da aldırmam bak, her yediğine karışırım. Ben yaptım öyle bir hata başkalarının yapmasına izin vermem. Seni motive ederim, seni engellerim, sana zayıflamanın güzelliğini anlatırım, gaz sancıları için, öksürük için, yüksek ateş için karın ağrısı için doğal çözümler de bende. Bize katılana iyi, temiz bir dünya vadediyoruz, savaş yok barış var , hergün 1000 mekik çekme zorunluluğuı yok, biz doğm sonrası sarkan karın için pilates yapıyoruz, hem seni hem bebişi rahatlatıyoruz. Hem sloganımız çıtır anneler. Yaşasın çıtır anne kardeşliği.
Bu daha iyiymis sanki pilates severim egitmenlik sertifikam bilem var:))
Yakarcim 48 likler de ne kac mekik cekecegim pazarlik yapalim aslinda ben seni kendime rakip gordum. Kilon bana yakin oldugu icin seni gececegim:))
Evet canım aklın yolu birdir. O zaman sen bizdensin artık diyorum. Yaşasın 48'likler. bizim takımın adı 48'likler. Bizim suhanla hedefimiz 48 olduğu için kendimize bu adı verdik biz. Ama çıtır anneler de diyoruz kendimize. Plates eğitmenliği de çok iyiymiş ya. Kıskandım şimdi. O zaman hedefimiz bu hafta birinci olmak. Her kilo paylaşım gününde grup içinde ayrıca kilomuzu tablo yapıp yazacağız ve hangi grup birinci olmuş herkesin içinde göreceğiz. Sen, ben ve suhan 48'likler. Winston ve yakar mekikciler. Bir de sanrıım özgeyde tek başına bizimle dukancılar olarak yarışacak. o kesin değil daha. Amaç mekikçilerden önce burayı terk etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?