Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

duydum duydum. 30 mart benimde evlilik yıldönümüm.seneye belki gidersin bacımmmmm

Gunaydin kizlar bu fazlaliklarla dolasmak istemiyorum ben artik cumaya kadar 63lere dusmem lazim moralim cok bozuk spor yapamiyorum iki cocukla hic vakit kalmiyor 7/24 emziriyorum zaten

Gunaydin kizlar bu fazlaliklarla dolasmak istemiyorum ben artik cumaya kadar 63lere dusmem lazim moralim cok bozuk spor yapamiyorum iki cocukla hic vakit kalmiyor 7/24 emziriyorum zaten

hatice canım daha çok erken bukadar sıkma kendini emzirdikce vericeksin zaten kilolarını stres yapma bukadar ayrıca ekstra spor yapmanada gerek yok 2 çocuk yetrede artar sana :))

şöyle yap belki yapıyorsundur yarım mekik duruşu al ayaklarına lastiği tak kollarınla tam dizlerinin oraya kadar lastiği tut kendini çek bırak yarım mekik ama lastik alıyor yükünü sonra kollarınıda çalıştırabilirsin lasitikle çalıştığında 5kg ağırlık kaldırıyor gibi oluyorsun

ooo dur bakalım. gerilme hemen sen dikkat ederek emzirirken verirsin kiloları . stres yaparsan bebeğinde etkilenir. inan sütün falan kesilir. allah korusun . 2 çocuk ev eş derken sana enerji lazım kardeş .

günaydın kızlaaaaaarrrrrrrrr

evet dün yediklerim i yazayım hemen

sabah :1 yumurta
öğle 2 dilim tavuk gögsü ızgara
ara light yoğurt

akşam hiçbişey yemedim canım istemedi sonra;

35 dk yürüyüş
1 saat hocayla spor

sonra 2-3 saat oğlumla koşturmaca

eve geldiğimde pufun üzerinde uyuya kalmışım sonra bir kalktım 2,5 yatağıma gittim oğlumuda yatırdım sağolsun 3,5 da kalktı sanırım diş çıkarıyor 4 de tekrar uyudu ama salonda bende yanında koltuğun dışında uyudum resmen :))) havada desem yeridir su içti yattı ama döne döne uyumadı yani o yüzden enerjim az bu gün bu gün protein+sebze günüm bakalım gidecekmi kilolar light kolaya fazla dadandım bu ara içmiycem artık

sezen lastiğin üzerine yatıyosun tatlım nasıl altından kayıyo anlamadım ben:))
lastikle mekik çekmek iyi oluyo özellikle boynunu karuyo diğer türlü boynu zorlayabiliyosun.
lastikle bacak hareketlerini yaptım bende zevkli oluyo gerçi şuan bacaklarım sızlıyo ama neyse buna değer.

Ah be yakarım, haklısın da biz üstümüze alınmadık hiç, bizde öyle mide olmadığı için, zaten öyle mide olsa bir günde bu kadar çok zayıflanmaz ki dime ama. şok şok şok. acaba se_zen kaç kilo verdi. Acaba ona yetşmek için winston ve yakar kaç mekik çekecek acep bütün gün aç gezseler o kadar kilo verebilecekler mi? suhan ile se_zen böyle giderken arkalarında 2 gün alasalar acaba kaç kilo kaybederler.
Yakındaaaaa
Ha hayyy (keloğlan gülüşü)

hu huuuuuu
30 mart ta o zaman beraber gidelim bacım.
menünü beğendim ortim böyle devam et sakın bozmak yok bu sefer. Ele güne, dosta düşmana karşı sağlam durucan bu hayatta.
Bak nasıl 1 günde eski suhan oldun. Hem zaten bizim kilo da az ya ortalama da daha fazla çıkar nasılsa, hesaplamalar bizden yana.

Canım dur bi bismillah. Senin daha anca ayağa kalkabilmen lazımken sen kilo diye tutturdun. 3 ay olamadan verirsin, yeterki süt olsun diye kandırmalarına izin verme düşman kuvvetlerinin seni, onlar hep şişko hatunların bizde kenddileri gibi olalım diye uydurdukları yalanlar, sütü su yapıyor, sen bol bol su iç yeşillik ye emzir, biliyorsun sen bizden 500 kalori fazla sırf emzirirken harcıyorsun, azıcık izin ver kendine ve bebeğine, SİNİRLİ SÜT İÇİRME BAKALIM BEBİŞE. RELAX OL RELAX. Şimdi gevşe, kumsalda olduğunu ve incecik olduğunu düşün. (Pardon ya kendimi kaptırdım )

Yok yok siz güzel anlatıyorsunuz da ben anlamıyorum canım. Sanırım görmem gerek şu lastiğin üzerine nasıl yatıldığını, benim gibi olmadığı kesin. Ama kollarda güzel bayaa, yani kol ve bacakta kullanabiliyorum ama mekik çekemiyorum. Sizin lastik nasıl bu arada, benimkisi orta sertlikte.

Kizlar beni boyle rahatlatmayin ne olur ilk cocugumda cok zor verdim hamilelik kilolarimi bu kez oyle olsun stemiyorum nefret ediyorum kilolu olmaktan aynaya bakasim gelmiyor
Takimda tatli bir rekabet mi olmus nedir beni de araniza alin hirs yapmaliyim sut olsun diye bol bol su iciyorum zaten

gel kardeş. kilo vermek istiyorsan mekikçilere bana ve winstona katıl. bizim havamız yeter . 48liklere katılırsan alacağın tek şey löp löp yağ kütleleri. gel hatice kardeş gel ahali mekikçilere katılın . anadolu hareketi başladııııı!!!!!!!!

Canım sen bize katıl hayatını yaşa, bol ve hızlı kilo vermeler vadediyoruz, hem bizimde çocuğumuz var bak, halden anlarız, ben sana doğum sonrası kilo da aldırmam bak, her yediğine karışırım. Ben yaptım öyle bir hata başkalarının yapmasına izin vermem. Seni motive ederim, seni engellerim, sana zayıflamanın güzelliğini anlatırım, gaz sancıları için, öksürük için, yüksek ateş için karın ağrısı için doğal çözümler de bende. Bize katılana iyi, temiz bir dünya vadediyoruz, savaş yok barış var , hergün 1000 mekik çekme zorunluluğuı yok, biz doğm sonrası sarkan karın için pilates yapıyoruz, hem seni hem bebişi rahatlatıyoruz. Hem sloganımız çıtır anneler. Yaşasın çıtır anne kardeşliği.

Yakarcim 48 likler de ne kac mekik cekecegim pazarlik yapalim aslinda ben seni kendime rakip gordum. Kilon bana yakin oldugu icin seni gececegim:))

Bu daha iyiymis sanki pilates severim egitmenlik sertifikam bilem var:))

Bu daha iyiymis sanki pilates severim egitmenlik sertifikam bilem var:))

Evet canım aklın yolu birdir. O zaman sen bizdensin artık diyorum. Yaşasın 48'likler. bizim takımın adı 48'likler. Bizim suhanla hedefimiz 48 olduğu için kendimize bu adı verdik biz. Ama çıtır anneler de diyoruz kendimize. Plates eğitmenliği de çok iyiymiş ya. Kıskandım şimdi. O zaman hedefimiz bu hafta birinci olmak. Her kilo paylaşım gününde grup içinde ayrıca kilomuzu tablo yapıp yazacağız ve hangi grup birinci olmuş herkesin içinde göreceğiz. Sen, ben ve suhan 48'likler. Winston ve yakar mekikciler. Bir de sanrıım özgeyde tek başına bizimle dukancılar olarak yarışacak. o kesin değil daha. Amaç mekikçilerden önce burayı terk etmek.

hatice canım sen boşver onları gel bizim takıma bak kesin sonuç alırsın öle 1000 mekik falanda çekmene gerek yok düzenli olarak yap pilatesini yemeklerinide kıs biraz doğumdan önceki kilona geri dönersin.

Yakarcim 48 likler de ne kac mekik cekecegim pazarlik yapalim aslinda ben seni kendime rakip gordum. Kilon bana yakin oldugu icin seni gececegim:))

şimdi kardeş baştan anlatayım sana ben ve winston mekikçiler biz günlük 1000 mekik çekeriz abuk sabuk diyetler yaparız ama kilo vermek 3 yıl garantili. 48 lik ler hedefleri 48 kilo olmak ama gel görki nerdeeeeeeeeee. hükümetin 2023 hedeflerinde var bizim kızların hedefinde yok .rakip olma olayına gelince hay hay .pilavdan dönenin kaşığı kırılsın . zaten savaş zırhımı dün giymiştim ekstra kalkan alacağım yanıma . hadi bakalım hatice hanımmmmmm

Tamam anlastik o zaman hergun bir mat serisini tamamlayim ben yarim saat falan suruyor 48 az degilmi 50 olayim yeter bana

winston bacı sen uyudaha kuş karga besle bak elalem asker topluyor yanına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…