Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam biz seninle rakip olalim en iyisi farli takimda olayim da benimle biraz zor yarisirsin soyleyim simdiden

Sezencim sabah bir kase yogurt yedim oglani da uyuttum gidip pilatesimi yapayim simdi abimiz de kendi halinde oynuyor burda vakit kaybetmeyeyim

balla yarışın bakalım mekikçilermi 48 liklermi ben kendim şöle kenarda yarışıyorum kendimle :))) bu haftada bireyselde birinci olursam değmeyin keyfime hahahaha

menümü yazıyorum mekikçiler sıkı durun he he he
sabah:
diyet bisküvi (3 tane)
öğlen:
light süt ve 4 yk k-fleks
ara:
eti form(3 tane)
akşam:
brokoli (haşlama)
1 kase kapuska
30 dk pilates/ 100 mekik

Son düzenleme:
günaydın kızlar ne yapyosunuz demicem belli yani gördüm naaptınızı!!!

Ben sizi geçerim huuuuuuuuuuuh ( cuma günü balon gibi sönünce neolacak acabaa ama sönmicem işte sönmicem)

Bu haftanın takım birincisi be-nim!!!

balla yarışın bakalım mekikçilermi 48 liklermi ben kendim şöle kenarda yarışıyorum kendimle :))) bu haftada bireyselde birinci olursam değmeyin keyfime hahahaha

Özgey bkıyorumda sen iki takıma karşı yarışıyorsun ama şansın yok söylüyeyim, dukanda öyle başt averirsin 3 kilo sonra haftada 1 kilo anca gider, olsan olan, 1 hafta daha bireysellerde olursun sonrası zor şekerim. Biizm karşımızda duramazsın öyle dukan amca ile. Gerçi sende 2 kişi sayılrısın, dukan amca ve sen.

Bak bak bizim kaptna da giymiş savaş kıyafetlrini, sürmüş boyalarını, Hadi görelim bakalım. sen orda bize şöyle üzgünüm, böyle yiyorum de sonra da birinci olucam diye gel karşımıza. Olmadı şimdi olmadı. Hırsımdan öğlen yemeğimi yiyemiycem neredeyse.
bu ne hal bütün takım meğer bir zeyna ymış. Bir tek winston malkoçoğlu tabii.

menümü yazıyorum mekikçiler sıkı durun he he he
sabah:
diyet bisküvi (3 tane)
öğlen:
light süt ve 4 yk k-fleks
ara:
eti form(3 tane)
akşam:
brokoli (haşlama)
1 kase kapuska
30 dk pilates/ 100 mekik

Afiyet olsum ortim, menü süper, ama bak şu diyet miyet anlamam bisküvileri atıyorsun. diyet de olsa karbonhidrat onlar hemde kötü karbonhidrat, sonra bak 100 gram az verirsin mazallah. Onun yerine daha sağlıklı şeyler yemeni bekliyoruz senden. Zaten artık 3 kişiyiz ve daha güçlüyüz. Üstelik yeni ortağımızın metebolizması da hızlı ohhh. gitsin kilolar.

Sezencim sabah bir kase yogurt yedim oglani da uyuttum gidip pilatesimi yapayim simdi abimiz de kendi halinde oynuyor burda vakit kaybetmeyeyim

Hadi hocam iyi platesler. Yanlız ben şu mat ları bir ara yüklemey çalıştımda beceremedimmiydi neydi. yarım saat falan ise bende ondan mı yapsam ne yapsam. biz amatörce ebru şallı felan yapıyoruz anca. Gerçi ben bu ara lesli bacı ile yürüyorum ama.

haklsın sezencim ama ara için diğerlerine göre daha masum geliyo bana:))
öğle arasında markete gittim elma,ayva aldım çok canım isterse meyveyle geçiştireyim diyorum dediğin gibi hem daha sağlıklı bide içebilirsem haftada 1-2 kere kefir içeyim diyorum malum faydaları saymakla bitmez.
aslında böyle şeyleri alışkanlık haline getirmek gerekiyo diyet olarak değilde ömür boyu sağlık için uygulamak lazım ama nerde zararlı şey var gidiyoruz onlardan alıyoruz(

hadi bakalım akmı karamı görcez cuma günü sevgili dukan amca beni bu yarışta yanlız bırakmayacaktır 16 günde toplamda 4,5 kilo verdim arkadaşlar bireysellerde birinci oldum hatta takımlar arası birinci oldum naber 3. haftada bireyselde birinci olursam zaten siz ciddi bir çöküş yaşarsınız sanırım ne kadar iradeli olduğumu görmüyorsunuz sanırım hahahaayyyytttt neyse yine kazana biz kaybeden yağlarımız olsun

öğlen yediklerimi yazayımda aman aman şiştim kızlar yürüyemez oldum .
1 portakal
2 yk yoğurt
1 kepçe yağsız tuzsuz makarna
işte böyle kızlar tahin yok pekmez yok . diyet diye büskivinin gözüne güzüne vurmak yok .
masum köylü, fukara menüsü .

nasıl bir takımdır kızlar . herkes çıkarmış tırnaklarını .hırsımızı alalım bu göbeklerden yağlardan . cuma günü er meydanı göreceğiz neler yapmışsınız kaç kilo pekmez kaç kilo diyet püskevit yemişsiniz . duki amcayla ve özgeyide görecez.

isterse 13 kişi olun şekerim önemli olan kimin en çok kilo verdiği değilmi??? eeee ozamaaaan daha neee??? ben elimden geleni yapıyorum!!!

diyete yardımcı 10 önemli besin:
FINDIK
E vitamininden zengin olan fındık, antioksidan özelliği ile vücudu mikroplardan arındırıyor. Diyet sırasında kas zayıflamasını önlüyor. Sinir sistemine pozitif etkisinden dolayı, diyet yapanların günde 10 tane, koruma programlarında olanların ise haftada 3 defa 50 gr. fındık tüketmesi tavsiye ediliyor. Fındık her ne kadar yararlı bir kuruyemiş olsa da, gerektiğinden fazla tüketildiğinde kilo verimini engelleyeceği için, diyet yapanların bu sayıyı geçmemesi gerekiyor. Zaten, günde 10 fındık ile 2 avuç fındık yemenin vücuda sağlayacağı fayda aynı.
BROKOLİ
Brokoli kansere ve bağışıklık sistemi hastalıklarına karşı koruyan en önemli yiyeceklerimizdendir. Brokolinin içinde bulunan “sulforofan” kanserden koruyucu bir maddedir. Bu yüzden sebze seçiminde brokoli önerilir. Ancak, gaz şikâyetiniz varsa, bu sebzeyi iyi pişirin. Haşladıktan sonra birkaç parçaya bölüp, iyi çiğnedikten sonra tüketmelisiniz.
KİVİ VE GREYFURT
Ciddi bir C vitamini kaynağıdır. Bağışıklık sistemimizi güçlendirerek enfeksiyonlara karşı korur. Ayrıca, C vitamininden yüksek gıdaların tüketiminin (kivi, greyfurt gibi) meme kanseri oluşma riskini azalttığı bilinmektedir. Mutlaka günde 2 adet kivi ve 2 adet greyfurtu diyetinize eklemelisiniz.
CEVİZ
E vitamini yönünden zengin ceviz, kolesterolü düşürüyor. Diyet sırasında kilo kontrolü ve çok fazla enerji almamak için günde 5 tane ceviz yemeniz yeterli.
BALIK
İçerdiği Omega 3 ve Omega 6 sebebi ile kolesterolünüzü düşüren, lenf dolaşımını düzene sokan mucizevi yiyecek haftada en az 3 defa yenilmelidir.
SOĞAN VE SARIMSAK
Birçok insan kokusundan dolayı sarmısak ve soğanı yemek istemez. Oysa, sarmısak ve soğanın kalp krizi riskini, kireçlenmeyi ve kanser oluşma riskini azalttığını biliyor muydunuz? Sarmısak ve soğan kanser yapıcı maddeleri etkisiz hale getirerek, kötü huylu tümörün oluşumunu başlangıç safhasında engeller. .
YOĞURT
Bz (Riboflevin) vitamininden zengin olan yoğurdun cildimize, kemik ve dişlerimize yararlı olduğunu çoğumuz biliyoruz. Yoğurt aynı zamanda sinir sistemimiz için de yararlı bir besin. Günde 1 kase yoğurdu ihmal etmeyin.
KEPEKLİ EKMEK
Kepek ekmeği ise içerik olarak değerlidir ve bağırsakların da düzenli çalışmasını sağlar. Ancak aşırı kepek alımı da kalsiyum, demir gibi bazı minerallerin emilimini engelleyebilir. Bu yüzden diyetinizde, doygunluk veren bağırsak çalışmasını sağlayan, vücutta mineral emilimini engellemeyen B vitamininden zengin tam buğday ekmeği veya tahıllı ekmeği tercih edin.
özellikle tüketmeye dikkat edelim kızlar.

diyete yardımcı 10 önemli besin:
FINDIK:E vitamininden zengin olan fındık, antioksidan özelliği ile vücudu mikroplardan arındırıyor. Diyet sırasında kas zayıflamasını önlüyor. Sinir sistemine pozitif etkisinden dolayı, diyet yapanların günde 10 tane, koruma programlarında olanların ise haftada 3 defa 50 gr. fındık tüketmesi tavsiye ediliyor. Fındık her ne kadar yararlı bir kuruyemiş olsa da, gerektiğinden fazla tüketildiğinde kilo verimini engelleyeceği için, diyet yapanların bu sayıyı geçmemesi gerekiyor. Zaten, günde 10 fındık ile 2 avuç fındık yemenin vücuda sağlayacağı fayda aynı.
BROKOLİ:Brokoli kansere ve bağışıklık sistemi hastalıklarına karşı koruyan en önemli yiyeceklerimizdendir. Brokolinin içinde bulunan “sulforofan” kanserden koruyucu bir maddedir. Bu yüzden sebze seçiminde brokoli önerilir. Ancak, gaz şikâyetiniz varsa, bu sebzeyi iyi pişirin. Haşladıktan sonra birkaç parçaya bölüp, iyi çiğnedikten sonra tüketmelisiniz.
KİVİ VE GREYFURT:Ciddi bir C vitamini kaynağıdır. Bağışıklık sistemimizi güçlendirerek enfeksiyonlara karşı korur. Ayrıca, C vitamininden yüksek gıdaların tüketiminin (kivi, greyfurt gibi) meme kanseri oluşma riskini azalttığı bilinmektedir. Mutlaka günde 2 adet kivi ve 2 adet greyfurtu diyetinize eklemelisiniz.
CEVİZ:E vitamini yönünden zengin ceviz, kolesterolü düşürüyor. Diyet sırasında kilo kontrolü ve çok fazla enerji almamak için günde 5 tane ceviz yemeniz yeterli.
BALIK:İçerdiği Omega 3 ve Omega 6 sebebi ile kolesterolünüzü düşüren, lenf dolaşımını düzene sokan mucizevi yiyecek haftada en az 3 defa yenilmelidir.
SOĞAN VE SARIMSAK:Birçok insan kokusundan dolayı sarmısak ve soğanı yemek istemez. Oysa, sarmısak ve soğanın kalp krizi riskini, kireçlenmeyi ve kanser oluşma riskini azalttığını biliyor muydunuz? Sarmısak ve soğan kanser yapıcı maddeleri etkisiz hale getirerek, kötü huylu tümörün oluşumunu başlangıç safhasında engeller. .
YOĞURT:Bz (Riboflevin) vitamininden zengin olan yoğurdun cildimize, kemik ve dişlerimize yararlı olduğunu çoğumuz biliyoruz. Yoğurt aynı zamanda sinir sistemimiz için de yararlı bir besin. Günde 1 kase yoğurdu ihmal etmeyin.
KEPEKLİ EKMEK:Kepek ekmeği ise içerik olarak değerlidir ve bağırsakların da düzenli çalışmasını sağlar. Ancak aşırı kepek alımı da kalsiyum, demir gibi bazı minerallerin emilimini engelleyebilir. Bu yüzden diyetinizde, doygunluk veren bağırsak çalışmasını sağlayan, vücutta mineral emilimini engellemeyen B vitamininden zengin tam buğday ekmeği veya tahıllı ekmeği tercih edin.
özellikle tüketmeye dikkat edelim kızlar.

Selamlar,

Ohh asil asil duran bir Özgey vardı o da bugün asaletini bozmuş, savaşa katılmış
İyi olmuş iyi.

Neyse yazacak çok şey vardır kesin ama sadece şunu yazayım; Ben 2 kilo vermişim. Nokta

Diyet de çok iyi geldi, kendimi paralarcasına yaptığım spor da etkiledi.
Dün sezen'in menüsüne gıcık olup bir 200 mekik daha çektim gece 1de.
Bu iş kesin olacak yani.Nisan sonunda winston hacı kaçar.

Sabah: 1 protakal, 1 kibritçik peynir, 1 yeşil çay
Birazdan yarım saat spor yapıp, dışarı çıkacağım.
Hem alışveriş hem eşime yıldönümü hediyesi bulma/alma derken bir saat de yürüyüş yapacağım.

Karşı takım başkana yalvarmaya başlayın, cuma bildirim yapılsın diye, siz şimdi 2 günde 2 kilo veremezsiniz, 3 gün olsa bir umut işte Umut, kilolunun ekmeği işte

Hafif bir gün dilerim. (Tabii ki sadece Yakar'a )

Son düzenleme:
Sezencim ben cimnastik federasynunun birinci asama pilates egitmenlik kursunu aldim mat 1 de 24 hareket var tekrar sayisisina gore sure degisebilir Ozlemisim pilatesi

bacım eyvallah. aldım selamını.tebrik eder devamını misliyle beklerim. hadi kardeş bende akşam yürüyüş ve mekik yapacağım. ilgililere duyrulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…