şimdi kardeş baştan anlatayım sana ben ve winston mekikçiler biz günlük 1000 mekik çekeriz abuk sabuk diyetler yaparız ama kilo vermek 3 yıl garantili. 48 lik ler hedefleri 48 kilo olmak ama gel görki nerdeeeeeeeeee. hükümetin 2023 hedeflerinde var bizim kızların hedefinde yok .rakip olma olayına gelince hay hay .pilavdan dönenin kaşığı kırılsın . zaten savaş zırhımı dün giymiştim ekstra kalkan alacağım yanıma . hadi bakalım hatice hanımmmmmm
balla yarışın bakalım mekikçilermi 48 liklermi ben kendim şöle kenarda yarışıyorum kendimle :))) bu haftada bireyselde birinci olursam değmeyin keyfime hahahaha
günaydın kızlar ne yapyosunuz demicem belli yani gördüm naaptınızı!!!
Ben sizi geçerim huuuuuuuuuuuh( cuma günü balon gibi sönünce neolacak acabaa ama sönmicem işte sönmicem)
Bu haftanın takım birincisi be-nim!!!
menümü yazıyorum mekikçiler sıkı durun he he he
sabah:
diyet bisküvi (3 tane)
öğlen:
light süt ve 4 yk k-fleks
ara:
eti form(3 tane)
akşam:
brokoli (haşlama)
1 kase kapuska
30 dk pilates/ 100 mekik
Sezencim sabah bir kase yogurt yedim oglani da uyuttum gidip pilatesimi yapayim simdi abimiz de kendi halinde oynuyor burda vakit kaybetmeyeyim
Özgey bkıyorumda sen iki takıma karşı yarışıyorsun ama şansın yok söylüyeyim, dukanda öyle başt averirsin 3 kilo sonra haftada 1 kilo anca gider, olsan olan, 1 hafta daha bireysellerde olursun sonrası zor şekerim. Biizm karşımızda duramazsın öyle dukan amca ile. Gerçi sende 2 kişi sayılrısın, dukan amca ve sen.
Bak bak bizim kaptna da giymiş savaş kıyafetlrini, sürmüş boyalarını, Hadi görelim bakalım. sen orda bize şöyle üzgünüm, böyle yiyorum de sonra da birinci olucam diye gel karşımıza. Olmadı şimdi olmadı. Hırsımdan öğlen yemeğimi yiyemiycem neredeyse.
bu ne hal bütün takım meğer bir zeyna ymış. Bir tek winston malkoçoğlu tabii.
Afiyet olsum ortim, menü süper, ama bak şu diyet miyet anlamam bisküvileri atıyorsun. diyet de olsa karbonhidrat onlar hemde kötü karbonhidrat, sonra bak 100 gram az verirsin mazallah. Onun yerine daha sağlıklı şeyler yemeni bekliyoruz senden. Zaten artık 3 kişiyiz ve daha güçlüyüz. Üstelik yeni ortağımızın metebolizması da hızlı ohhh. gitsin kilolar.
Hadi hocam iyi platesler. Yanlız ben şu mat ları bir ara yüklemey çalıştımda beceremedimmiydi neydi. yarım saat falan ise bende ondan mı yapsam ne yapsam. biz amatörce ebru şallı felan yapıyoruz anca. Gerçi ben bu ara lesli bacı ile yürüyorum ama.
menüm eksik kaldı kızlar 1 kefir ve 1 elma var aralarda:)))
Özgey bkıyorumda sen iki takıma karşı yarışıyorsun ama şansın yok söylüyeyim, dukanda öyle başt averirsin 3 kilo sonra haftada 1 kilo anca gider, olsan olan, 1 hafta daha bireysellerde olursun sonrası zor şekerim. Biizm karşımızda duramazsın öyle dukan amca ile. Gerçi sende 2 kişi sayılrısın, dukan amca ve sen.
Bak bak bizim kaptna da giymiş savaş kıyafetlrini, sürmüş boyalarını, Hadi görelim bakalım. sen orda bize şöyle üzgünüm, böyle yiyorum de sonra da birinci olucam diye gel karşımıza. Olmadı şimdi olmadı. Hırsımdan öğlen yemeğimi yiyemiycem neredeyse.
bu ne hal bütün takım meğer bir zeyna ymış. Bir tek winston malkoçoğlu tabii.
Afiyet olsum ortim, menü süper, ama bak şu diyet miyet anlamam bisküvileri atıyorsun. diyet de olsa karbonhidrat onlar hemde kötü karbonhidrat, sonra bak 100 gram az verirsin mazallah. Onun yerine daha sağlıklı şeyler yemeni bekliyoruz senden. Zaten artık 3 kişiyiz ve daha güçlüyüz. Üstelik yeni ortağımızın metebolizması da hızlı ohhh. gitsin kilolar.
Hadi hocam iyi platesler. Yanlız ben şu mat ları bir ara yüklemey çalıştımda beceremedimmiydi neydi. yarım saat falan ise bende ondan mı yapsam ne yapsam. biz amatörce ebru şallı felan yapıyoruz anca. Gerçi ben bu ara lesli bacı ile yürüyorum ama.
Selamlar,
Ohh asil asil duran bir Özgey vardı o da bugün asaletini bozmuş, savaşa katılmış
İyi olmuş iyi.
Neyse yazacak çok şey vardır kesin ama sadece şunu yazayım; Ben 2 kilo vermişim. Nokta
Diyet de çok iyi geldi, kendimi paralarcasına yaptığım spor da etkiledi.
Dün sezen'in menüsüne gıcık olup bir 200 mekik daha çektim gece 1de.
Bu iş kesin olacak yani.Nisan sonunda winston hacı kaçar.
Sabah: 1 protakal, 1 kibritçik peynir, 1 yeşil çay
Birazdan yarım saat spor yapıp, dışarı çıkacağım.
Hem alışveriş hem eşime yıldönümü hediyesi bulma/alma derken bir saat de yürüyüş yapacağım.
Karşı takım başkana yalvarmaya başlayın, cuma bildirim yapılsın diye, siz şimdi 2 günde 2 kilo veremezsiniz, 3 gün olsa bir umut işteUmut, kilolunun ekmeği işte
Hafif bir gün dilerim. (Tabii ki sadece Yakar'a)
silkelen silkelen daha neler çıkacak allah bilir. vardır kenarda köşede iyi bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?