Sezencim ben cimnastik federasynunun birinci asama pilates egitmenlik kursunu aldim mat 1 de 24 hareket var tekrar sayisisina gore sure degisebilir Ozlemisim pilatesi
Afiyet olsum ortim, menü süper, ama bak şu diyet miyet anlamam bisküvileri atıyorsun. diyet de olsa karbonhidrat onlar hemde kötü karbonhidrat, sonra bak 100 gram az verirsin mazallah. Onun yerine daha sağlıklı şeyler yemeni bekliyoruz senden. Zaten artık 3 kişiyiz ve daha güçlüyüz. Üstelik yeni ortağımızın metebolizması da hızlı ohhh. gitsin kilolar.
değiştiremedim çizelgemi sorun var sanırım neyse cumaya ne kaldı şurda toptan değiştirirm artık 300 gram için uğaşmıyayım:))
Sezen ile Suhan öyle tırsmışlar ki sayılarını 3e çıkarmışlar
İsterseniz 13 yapın bizi etkilemez bacılar ama eşitlik adına bizim de şimdi bir eleman bulmamız lazım.
Destinam neredesin ya? Sen mekiğe de gönüllüydün bir ara, o gelse eskisi gibi aktif olsa, bizde grubu üçlerdik.
Başkan gel bize katıl, biz de 3 lü olalım.
3ümüz yanyana gelip kolkola girelim "önümüze gelene bir tekme " diyelim
hepinize binnnnnnnn kere maşallahhhhhh........
benımde tükenen gucumu yerıne getırdınız valla:103:
:121:
helal olsun yavrular....
şimdi eşim gelcek yemek yıyıp arkadaslarına mısafırlıge gıtcez ilk kez gıdıyoruz bu arkadaşlarına....yanı borek çörek için söz veremem ama yarın eski azimli nıhan olacammmmmmmmmmmmmmmmmmm
winstoncugum seni gördüğüme sevindim kaderdaşımneyaptın kilolar güzel gitmiş. bende 92de cakılı kaldım inemiyorum 8lere. canım cok sıkılıyor. 5kilo diyeti sıktı devam edemiyorum. akıl ver neyapayım sence. yürüyüste yok. ankara soguk buzlu .gecen yürüyüm dedim 3 defa düştüm. haftaya baslayacagım bakalım. evde ip atladım bornoz kemerleriyle. bide tototmu duvara vurdum 50 kere. allahtan bina hala sağlam :)
Evet kızlar benimde akşamki menüm.
Mekikçiler iki kere okusun lütfen,
Sabah
1 dilim tost
Öğle
1 elma, 1 portakal
1 bardak süt
Ara
1 elma
Akşam
2 çatal ucu haşlanmış et
çeyrek haşlanmış kabak
1 küçük haşlama soğan
yarım portakal
Bittiiiiiiiiiiiiii..................
Ay unutuyordum
Su:: 3 litre
Spor: leslie ile 2 mil.
Öyle kendimi çok yoramam ben yorulmadan da zayıflıyorum nasılsa.
Hezaa hezaa bacım selamlar
Bilmem geri buraya bakar mısın ama ben yazayım.
Modum düşüktü bir ara, salıverdim getti.
Şimdi gruptaki arkadaşlar sağolsun toparladım.
Yeni bir diyete başladım (hiç şaşırmadın değil mi? ) ve 4 . gün bitti, sporla birlikte ve de regl döneminde olmama rağmen 4 günde 2 kilo verdim
Şimdilik kilo vermem durana dek ağzım kulaklarımda devam edeceğim, kendime de 2 ay verdim, nisan sonunda zayıflamış olacağım.
Kilo vermem durunca da aynı diyete devam edip, kırılma noktasını atlatacağım.
Yani herzamanki gibi plan, proje çok ama bu sefer azim, motivasyon tavan yapmış durumda.
Kesseler bozmayacağım öyle büyük yeminim var
Sen ne diyetine başlıyorsun? Nasıl gidiyor? Plan, proje nasıl, arada haberleşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?