Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sezencim ben cimnastik federasynunun birinci asama pilates egitmenlik kursunu aldim mat 1 de 24 hareket var tekrar sayisisina gore sure degisebilir Ozlemisim pilatesi

yap yap haticem vallaha senden umutluyuz aramızda şuan en hızlı metebolizma sana ait cuma gününe kadar güldür yüzümüzü çatlasın mekikçiler

Sezen ile Suhan öyle tırsmışlar ki sayılarını 3e çıkarmışlar
İsterseniz 13 yapın bizi etkilemez bacılar ama eşitlik adına bizim de şimdi bir eleman bulmamız lazım.

Destinam neredesin ya? Sen mekiğe de gönüllüydün bir ara, o gelse eskisi gibi aktif olsa, bizde grubu üçlerdik.

Başkan gel bize katıl, biz de 3 lü olalım.
3ümüz yanyana gelip kolkola girelim "önümüze gelene bir tekme " diyelim

Son düzenleme:
değiştiremedim çizelgemi sorun var sanırım neyse cumaya ne kaldı şurda toptan değiştirirm artık 300 gram için uğaşmıyayım:))

süpersiniz ya dicek bişey bulamıyorum acaip bilendiniz savaş baltaları çıkmış tam tamları duyuyorummmm

Herkes verdiği kilolardan bahsetmiş ama ben söylemeyeceğim çünkü şimdi tutar 2 gün açlık grevi falan yaparsınız. Günahınızı almıyım şimdi. Nasılda insaflıyım ama ya. diymi.

Ben bugün yediklerimi akşam toptan yazıcam kızlar,
bu arada durmak yok yola devam. Grup içi savaş işe yarıyor, herkes tam gaz diyet yapıyor.

Yaşasın 48'likler.
şşşşttt bize bulaşmayın bizim jimlastik hocamız bile var. Kasları sağlamdır şimdi onun.

değiştiremedim çizelgemi sorun var sanırım neyse cumaya ne kaldı şurda toptan değiştirirm artık 300 gram için uğaşmıyayım:))

Boşver ortim toptan değiştiririz biz. Uğraşma öyle hem şimdi sen değiştiricen onu görenler ne yapacak onu düşün, yazık şimdi.

Yahu canım bunun eşitsizlik neresinde anlamadım. Sizin sonuç 2 ye bizimki 3 e bölünecek. Yani aynı olacak değişik bir şey yok. Bireysel olarak belki fark eder ama sen bunları düşünme zaten giremeyeceğin için. Sen hadi mekik çek. bu arada ben de bugün yarım saat leslie yaptım belki gaza gelirsin diye söylüyeyim dedim.
Destinam dan da gerçekten ses yok hatta grup pek bir sessiz. Savaşmayanların hiç biri girmiyor gibi. Acep korkuttukmu herkesi . Bakıp bakıp başka takımlara mı kaçtılar bunlar yoksam.

Kızlar bildirim bu hafta cuma günü!!!

Hı birde ben dünden beri diyetteyim.. yarın öbürgünde şok bir diyet yapacağım. Şimdi araştırmaya gidiyorum!!!

sporada başlıyorum bugün!!!!

kızlar sizle olmasa bile eşimle yarışmak zorundaım adamda müthiş bir irade var yemek yemiyor yaaaaaaaaaa!!!!

maşallah herkes birbirine gaz veriyo hadi bakalım hayırlısı inşallah cuma günü hepimiz birden eksilerde çıkarız.
bugün yediklerim
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk lor peyniri
ara öğün:1 bardak süt
öğle:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma
akşam:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:1 dilim ananas

hepinize binnnnnnnn kere maşallahhhhhh........
benımde tükenen gucumu yerıne getırdınız valla:103:
:121:
helal olsun yavrular....
şimdi eşim gelcek yemek yıyıp arkadaslarına mısafırlıge gıtcez ilk kez gıdıyoruz bu arkadaşlarına....yanı borek çörek için söz veremem ama yarın eski azimli nıhan olacammmmmmmmmmmmmmmmmmm

Winston'un sevdiği diyet /4. gün

sabah:1 portakal, bir kibritçik peynir, yeşil çay
öğlen: 5 tane tavuk nuggets
akşam: 1 parça tavuk shnitzel, 2 kaşık yoğurt.(aslında 2 pro oldu ama sebze istemedim)

mekik: 400
bisiklet: 20 dakika (320 kalori)
yürüyüş: 45 dakika
twister zımbırtısı:400 dönüş
su: 1 litre saf, 1 litre çay, yeşil çay ile 2 eder inşallah.

Bu ara günleri ajandama da yazıyorum, bakıyordum da neredeyse dukan tarzı yapıyorum yani pro ağırlıklı sebze destekli, bir tek meyve var sabahları onun yerine sebze de seçiliyor aslında ama ben seçmiyorum.Meyveyi de sebzeyle değiştirsem direkt dukan oluyor neredeyse.Ama ben anca 2 gün dukan'a dayanıp, sonra bıkmıştım.Demek gaz lazımmış bana Motivasyon olduktan sonra diyet ismi önemsizmiş.

Bugün yürüyüşün de etkisiyle epey yoruldum ama sızlanmadan 200 ve hatta sezen ile suhan'ı düşünerek bir 400 mekik çekersem, içim rahat olacak.
Salı da bitti, cumaya ne kaldı değil mi ama

Herkese hafif bir gece diliyorum.

winstoncugum seni gördüğüme sevindim kaderdaşım neyaptın kilolar güzel gitmiş. bende 92de cakılı kaldım inemiyorum 8lere. canım cok sıkılıyor. 5kilo diyeti sıktı devam edemiyorum. akıl ver neyapayım sence. yürüyüste yok. ankara soguk buzlu .gecen yürüyüm dedim 3 defa düştüm. haftaya baslayacagım bakalım. evde ip atladım bornoz kemerleriyle. bide tototmu duvara vurdum 50 kere. allahtan bina hala sağlam :)

Evet kızlar benimde akşamki menüm.
Mekikçiler iki kere okusun lütfen,

Sabah
1 dilim tost

Öğle
1 elma, 1 portakal
1 bardak süt

Ara
1 elma

Akşam
2 çatal ucu haşlanmış et
çeyrek haşlanmış kabak
1 küçük haşlama soğan
yarım portakal

Bittiiiiiiiiiiiiii..................

Ay unutuyordum
Su:: 3 litre
Spor: leslie ile 2 mil.

Öyle kendimi çok yoramam ben yorulmadan da zayıflıyorum nasılsa.

Sende takıl bize şekerim daha fazla gücün yerine gelsin.
Bak midemde gurultular geliyor ben pis pis sırıtıyorum. Sürekli winston ve yakar bacımı düşünüyorum iştah falan kalmıyor, açım ama mutluyum, yaşasın aç gezmek.

Hezaa hezaa bacım selamlar
Bilmem geri buraya bakar mısın ama ben yazayım.
Modum düşüktü bir ara, salıverdim getti.
Şimdi gruptaki arkadaşlar sağolsun toparladım.
Yeni bir diyete başladım (hiç şaşırmadın değil mi? ) ve 4 . gün bitti, sporla birlikte ve de regl döneminde olmama rağmen 4 günde 2 kilo verdim
Şimdilik kilo vermem durana dek ağzım kulaklarımda devam edeceğim, kendime de 2 ay verdim, nisan sonunda zayıflamış olacağım.
Kilo vermem durunca da aynı diyete devam edip, kırılma noktasını atlatacağım.
Yani herzamanki gibi plan, proje çok ama bu sefer azim, motivasyon tavan yapmış durumda.
Kesseler bozmayacağım öyle büyük yeminim var
Sen ne diyetine başlıyorsun? Nasıl gidiyor? Plan, proje nasıl, arada haberleşelim.

Yorum yapmıyorum.
Sizin takım yorumlasın, hıh

Hoşuma gitmedi ama, güç toplayıp mekiğe asılmam lazım.

yok bacım ya. adam gibi bir diyet bulamadım. saga bakıyom yok sola bakıyom yok. aklıma sen geldin dedim su kıza sürünüp biraz akıl alayım ne yesem ne etsem.mekik çekeyim dedim kız kucagımdan inmedi. yatırdım tam yattım ciyak ciyak aladı. suan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama bugün bu diyet işini yarlamalıyım. sen neyapıyosun hayatım. bende işe yarıyorsa deneyim. 2 kg vermek için neler yapmazdım o hale geldim yani inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…