Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SA Salı Menüsü

Sabah: 1 dilim kepek ekmek
öğlen: 1 tabak karışık salata 1 TATLI KAŞIĞI PİLAV, 1 parça tavuk
akşam: 1 kağıse special K

Su 3 litre içtim kızlar
spor: 10 dakika tempolu koştum. 5 tane yoga hareketi 50 mekik

Bu sporların hepsini nintendo wii ile yaptım.

Şimdi aranızda diyenler olur sadece 50 mekikmi diye. benim mekik aletim yok. mekiklerimi yerde nintendonun özel süngerinde çekiyorum. dolayısıyla 200-300 mekik çekemem. zaten okadarı bana zararlı geliyor. 300 mekikten sonra neolacak göbeğim incelecek basenlerimmi kalacak. hergün heryeri çalıştıracak şekilde sporumu yapacam

merhaba arkadaslar ben deniz hezaren yada kısaca özlem diyebilirsiniz. ankaradan katılıyorum. winstoncugum bilir.kilo verme adına her seyi deneyen birisiyim. 1.5 yasında kızım var.doğum yaptgımda 102dim. süt gelmiyor diye 105e cıktım. 3aydır diyet yaparak 92ye indim takılıp kaldım. şükür winsciğimin sayesinde 8 leri görecem. bu son uyguladıgı diyete güveniyorum. suan bunları yazarken elimdeki kızımdan kalan küçük ülker çikolatayı görmezden gelin lütfen bu sondu he he he.yarın bismillah deyip bir bardak süt ve 1 elmayla güne başlayacagım.insallah buzlar biraz erimiş olurda kazasız belasız 30dakka yürüyüş yapmış olurum . şimcik uyku zamanı.

Hoşgelmişsin, oh ne güzel başkan davet etmiş, denk gelmiş biz de aşıklar gibi özel mesaj yerine buradan yazışabiliriz
Ben 90 kiloyken 5 günde 5 kilo diyetini yaparken en iradeli ve devam eden kişi Hezaydı orada, o yüzden kardeş gibi olduk, birbirimize gaz vermiştik o sayfalarda

Umarım burada da gazla devam eder, birlikte çıtır oluruz.

(Yakaaar, bu arada bize 3. elemanı buldum, 3e 3 olacağız hehe)

Az çok tanıyorsun beni, 30 yaşındayım, 1.80e yakın boyum var, 7lere indim şükür.İngilizce öğretmeniyim, atanmayı bekliyorum, parttime çalışıyorum ve malkoçoğluyum

Grubumuzun içinde gruplaşma var onu da anlatayım
Grupta Sezen ve Suhan adında iki tane 48 kiloyu hedeflemiş arkadaş var, onlara kısaca 48likler diyoruz. (Hatice adlı yeni üye de onlara katıldı geçende)
Grupta ben ve Yakar adlı arkadaş mekik düşkünü olduğumuzdan bizler mekikçileriz.
Biz her cuma burada 2 grup itişip, tepişeceğiz ve kazanan grubu belli edeceğiz. (mekikçiler vs 48likler)
Bu yüzden mekikçilere katılırsan, seviniriz Bu arada Yakar adlı arkadaş da benim arakladığım diyeti yapıyor, 3 kişi devam etmiş oluruz aynı diyete.

Diğer arkadaşlar da çok hoş sohbet ve motivasyon dolu kişiler.
Zaten onlarla da kısa sürede kaynaşırsın.
Tekrar hoşgeldin.

Takıma hoşgeldin canım. Bu cuma yapılacak olan bildirimde yeni üye olarak yazacağım seni. Birdahaki Cumaya da deneme süren bitmiş olacak ve listeye tamamiyle alınmış olacaksın ozaman ortalama yüzdende hesaplanacak. bu cuma günü lütfen kilonu ve hedef kilonu belirtmeni istiyorum.

Ben takımın kaptanıyım birde takım yardımcımız var sezen :) 14 aydan fazladır bu takıma yazıyorum. yaklaşık beş aydır kaptanlık yapıyorum. kilom 81,9 ( geçen cuma) boyum 176 20 yaşındayım evliyim çocuk yok hamile değilim ( yani umarım değilimdir )

canımt akımda 12 kişiyiz. normalde en yüksek sayı 12dir. 13. kişiyi almak için takım kaptanı karar veriyormuş. bende demin yazıştıklarınızı gördüm sonrada katılmak isteyenler başlığında hazeranı görünce dedim davet edeyim 13 kişi olalım neolacak..

ama şimdi aklıma geldiii sizin takımın ekmeğine yağmı sürmüş oluyorum yeni arkadaştamı mekikçii

Valla çok saol başkan.
Heza'nın grup aradığını görsem senden özel ricada bulunurdum ama çok güzel denk gelmiş, sen davet etmişsin.
Çok sevindim

Evet mekikçiler kazanacak, bu kesin oldu

(Senin yardımını da es geçmeyiz merak etme, zayıfladıktan sonra bir kavanoz nutella yollayacağız sana-oraya kargo parası nutellayı ona katlar artık ama olsun )

Saolasın başkan.
(Yakar bacım bugün bana, "sen daha uyu, millet gruba adam topluyor" demiştin, ben de buldum bacım hem de başkanın sayesinde )

Saç boyama operasyonum var kızlar, ben kaçar.
Hepimize mışıl mışıl uykular, zayıf ve sağlıklı sabahlar dilerim.

hı hı hı hı bu etapta değilse bile diğer etapta 2 takımında üstüne çıkacağım haftaya cuma birinci benim

Günaydınlaaaar,

Sabahın 7sinde uyandım.Dün gece yarısı saçlarımı boyadım, sonra duştu derken epey geç oldu, zaten saç kurutmak işkence, bir de belimi geçiyor saçlar neredeyse, bu saatte milleti rahatsız edemem dedim, ıslak saçla yatıverdim Sabahın yedisinde hem boya kokusuna hem ıslaklığa dayanamayıp uyandım.Saçlarım hala su gibi, biraz vakit geçtim kulaklarımın içini bile saç kurutma makinasıyla kavuracağım valla, resmen dondum

Kahvaltımı da yaptım.
yeşil çay, 2 tane erik kadar mandalina, bir tatlı kaşığı peynir.(peynir bitti )
(Eskiden beslenme saatinde elma peynir vardı cumaları, onun gibi oluyor valla )

Herkese hafif bir gün dilerim.

günaydın kızlar
güzel bir gün soğuk ama hiç olmasa biraz güneş sarartısı var. bu bile beni mutlu eder oldu.
diyete gelince gayet güzel gidiyor. karbonhidratı kessem daha güzel olacak ama çalışma hayatı çocuklar ev iş hepsini bir arada yürütemem diye onuda yiyorum ona rağmen her sabah ekside olmak baya iyi geldi.
sporumu yazayım
30 dk yürüyüş
250-300 mekik
çocukların zıp zıp topuyla göbek hareketi(göbek çalıştırıcı)
sabaha yediklerime geleyim
1 bar. sirkeli su
yarım simit 2 çatal peynir
bol çay 1,5 lt suyu masaya koydum iç babam iç.
öğlene haşlanmış patates ve yoğurt
akşama haşlanmış yumurta ,portakal ve haşlanmış karnabahar
bunları haşladım hazırladım. sırasıyla yiyeceğim.
winston bacım harikasın. yeni silah arkadaşımız hoş gelmiş sefalar getirmiş.
şimdi 48liklerin tozunu attıracağız. çok iyi oldu.
hadi arkadaşlar cenk başladııı .

winston allah iyiliğini versin emi. kendi kendini hasta etmek için bu kadar çok çaba sarfeden başka kimse yoktur herhalde. ıslak saçla yatılır mıya. valla iyi sopalıksın. benim en büyük takıntım ıslak saç terli belim. anında hasta olurum.sen ıslak saçla yattım diye yazdınya ben burda dondum. bacım kendine dikkat et.silah arkadaşım etme eyleme

hoşgeldin . sefalar getirdin. ben mekikçilerden yakar.aramıza hoşgeldin. bizede iradeli buişi gerçekten ciddiye alan arkadaşlara ihtiyacımız var.hepimiz birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtulacağız. bu arada 48likleri ezip geçeceğiz.( amanın acayip kaptırmşım bee)

günaydın kızlar deli gibi uykum var ve canım yan odadaki sandviclerden almka istiyorrrrr:18::18::18:

günaydın kankidaşlarım. yeni bir günden merhabalar. sabah tartıldım 92.700geldim. bir bardak light sütümü içtim. midem bulandı o ayrı konu. birazdanda yeşil elmamı yiyeceğim.48likler var demek. abow ben onları 2ye katlıyom. ezmek kelimesi bile korkunç olur.winstoncugum allah akıl fikir versin canımcıgım bu soğukta ıslak kafayla yatılırmı. insallah hastalanmazsın

Gunaydin kizlar kahvalti yapasim gelmiyor ne yiyecegimi bilemedim hersey cok kalorili geliyor gozume Yeni gelen arkadas hosgeldin kendimi tanitayim 28 e girdim 2 oglum var fizyoterapistim ama ise biraz ara verdim yeni dogum yaptigim icin gelir gelmez mekikci olmussun cok heyecanlandim cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum

günaydın kızlar bugün pirinç lapasına başladım bugün ve yarın yapıcam sabah tartıldım 71.00 kg geldim ben bu haftasonu ii kaçırmışım ipin ucunu geçen cuma bildiriminde 70,70tim dün akşam yemek yemediğim halde böle geldim bakalım 2 günün sonunda kaça düşecem...
hezaren82 hg aramıza...

Özlem hoşgeldin aramıza. Kalabalık olmamıza seviniyorum valla. Bizede bol paylaşımcı arkadaşlar lazım zaten, sanırım görmüşsündür ama çoook azimli ve birbirini yiyen bir takımız. Ben 48'liklerden se_zen. 30 yaşındayım 1.55-1.60 arasında kısacık bir boyum var. Geçen hafta 55,4 kiloydum. Bu hafta tabii daha azım ama arkadaşlar açlık grevi yapmasın diye cuma açıklayacağım kilomu. Bankacıyım. 3 yaşında kızım var. 10 yıllık evliyim, mutluyum, hırslıyım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

günaydın kızlar deli gibi uykum var ve canım yan odadaki sandviclerden almka istiyorrrrr:18::18::18:

Hayırrrrr. Yiyemezsin onları, onlar sandiviç değil, hamur hamur. Öyle düşün. Ayyyy ne kötü dime. Vıcık vıcık hamur içinde bir sürü tuz var ne kötü. Yer yermez direk karnında simit olacak onlar. Sakın uzak dur.

Kimi eziyormuşsunuz bakalım. Valla biz incecik olduğumuzdan sıyrılır kaçarız. Hem hızlı koşarız, bak jimanastikçimiz de var. Her tülü kaçarız biz. Hemen de yandaş bulmuşsunuz kendinize. Neyse iyi oldu yoksa siz 3 kişisiniz diye yenilgiyi de kabul etmezdiniz siz.

Meyve ye bacım kalorisi düşük olur. Unlu şeyler cısssss. Hafif ama sağlıklı şeylr ye lütfen. Güzel bir gün dileğiyle.

hoşgeldin aramıza bol kilo vermeler

Evettt herkese günaydın,
Harika, mutlu, hafif bir gün olsun hepimiz için, kimse azmini kaybetmesin

Bende sabah ve öğleni yazayım.

Sabah
1 dilim tost
1 yumurta

öğle
Salata
Balık

Akşam
mutemelen meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…