merhaba arkadaslar ben deniz hezaren yada kısaca özlem diyebilirsiniz. ankaradan katılıyorum. winstoncugum bilir.kilo verme adına her seyi deneyen birisiyim. 1.5 yasında kızım var.doğum yaptgımda 102dim. süt gelmiyor diye 105e cıktım. 3aydır diyet yaparak 92ye indim takılıp kaldım. şükür winsciğimin sayesinde 8 leri görecem. bu son uyguladıgı diyete güveniyorum. suan bunları yazarken elimdeki kızımdan kalan küçük ülker çikolatayı görmezden gelin lütfenbu sondu he he he.yarın bismillah deyip bir bardak süt ve 1 elmayla güne başlayacagım.insallah buzlar biraz erimiş olurda kazasız belasız 30dakka yürüyüş yapmış olurum . şimcik uyku zamanı.
merhaba arkadaslar ben deniz hezaren yada kısaca özlem diyebilirsiniz. ankaradan katılıyorum. winstoncugum bilir.kilo verme adına her seyi deneyen birisiyim. 1.5 yasında kızım var.doğum yaptgımda 102dim. süt gelmiyor diye 105e cıktım. 3aydır diyet yaparak 92ye indim takılıp kaldım. şükür winsciğimin sayesinde 8 leri görecem. bu son uyguladıgı diyete güveniyorum. suan bunları yazarken elimdeki kızımdan kalan küçük ülker çikolatayı görmezden gelin lütfenbu sondu he he he.yarın bismillah deyip bir bardak süt ve 1 elmayla güne başlayacagım.insallah buzlar biraz erimiş olurda kazasız belasız 30dakka yürüyüş yapmış olurum . şimcik uyku zamanı.
Hoşgelmişsin, oh ne güzel başkan davet etmiş, denk gelmiş biz de aşıklar gibi özel mesaj yerine buradan yazışabiliriz
Ben 90 kiloyken 5 günde 5 kilo diyetini yaparken en iradeli ve devam eden kişi Hezaydı orada, o yüzden kardeş gibi olduk, birbirimize gaz vermiştik o sayfalarda
Umarım burada da gazla devam eder, birlikte çıtır oluruz.
(Yakaaar, bu arada bize 3. elemanı buldum, 3e 3 olacağız hehe)
Az çok tanıyorsun beni, 30 yaşındayım, 1.80e yakın boyum var, 7lere indim şükür.İngilizce öğretmeniyim, atanmayı bekliyorum, parttime çalışıyorum ve malkoçoğluyum
Grubumuzun içinde gruplaşma var onu da anlatayım
Grupta Sezen ve Suhan adında iki tane 48 kiloyu hedeflemiş arkadaş var, onlara kısaca 48likler diyoruz. (Hatice adlı yeni üye de onlara katıldı geçende)
Grupta ben ve Yakar adlı arkadaş mekik düşkünü olduğumuzdan bizler mekikçileriz.
Biz her cuma burada 2 grup itişip, tepişeceğiz ve kazanan grubu belli edeceğiz. (mekikçiler vs 48likler)
Bu yüzden mekikçilere katılırsan, sevinirizBu arada Yakar adlı arkadaş da benim arakladığım diyeti yapıyor, 3 kişi devam etmiş oluruz aynı diyete.
Diğer arkadaşlar da çok hoş sohbet ve motivasyon dolu kişiler.
Zaten onlarla da kısa sürede kaynaşırsın.
Tekrar hoşgeldin.
canımt akımda 12 kişiyiz. normalde en yüksek sayı 12dir. 13. kişiyi almak için takım kaptanı karar veriyormuş. bende demin yazıştıklarınızı gördüm sonrada katılmak isteyenler başlığında hazeranı görünce dedim davet edeyim 13 kişi olalım neolacak..
ama şimdi aklıma geldiii sizin takımın ekmeğine yağmı sürmüş oluyorum yeni arkadaştamı mekikçii
Valla çok saol başkan.
Heza'nın grup aradığını görsem senden özel ricada bulunurdum ama çok güzel denk gelmiş, sen davet etmişsin.
Çok sevindim
Evet mekikçiler kazanacak, bu kesin oldu
(Senin yardımını da es geçmeyiz merak etme, zayıfladıktan sonra bir kavanoz nutella yollayacağız sana-oraya kargo parası nutellayı ona katlar artık ama olsun)
Saolasın başkan.
(Yakar bacım bugün bana, "sen daha uyu, millet gruba adam topluyor" demiştin, ben de buldum bacım hem de başkanın sayesinde)
Saç boyama operasyonum var kızlar, ben kaçar.
Hepimize mışıl mışıl uykular, zayıf ve sağlıklı sabahlar dilerim.
Günaydınlaaaar,
Sabahın 7sinde uyandım.Dün gece yarısı saçlarımı boyadım, sonra duştu derken epey geç oldu, zaten saç kurutmak işkence, bir de belimi geçiyor saçlar neredeyse, bu saatte milleti rahatsız edemem dedim, ıslak saçla yatıverdimSabahın yedisinde hem boya kokusuna hem ıslaklığa dayanamayıp uyandım.Saçlarım hala su gibi, biraz vakit geçtim kulaklarımın içini bile saç kurutma makinasıyla kavuracağım valla, resmen dondum
Kahvaltımı da yaptım.
yeşil çay, 2 tane erik kadar mandalina, bir tatlı kaşığı peynir.(peynir bitti)
(Eskiden beslenme saatinde elma peynir vardı cumaları, onun gibi oluyor valla)
Herkese hafif bir gün dilerim.
günaydın kızlar deli gibi uykum var ve canım yan odadaki sandviclerden almka istiyorrrrr:18::18::18:
hoşgeldin . sefalar getirdin. ben mekikçilerden yakar.aramıza hoşgeldin. bizede iradeli buişi gerçekten ciddiye alan arkadaşlara ihtiyacımız var.hepimiz birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtulacağız. bu arada 48likleri ezip geçeceğiz.( amanın acayip kaptırmşım bee)
Gunaydin kizlar kahvalti yapasim gelmiyor ne yiyecegimi bilemedim hersey cok kalorili geliyor gozume Yeni gelen arkadas hosgeldin kendimi tanitayim 28 e girdim 2 oglum var fizyoterapistim ama ise biraz ara verdim yeni dogum yaptigim icin gelir gelmez mekikci olmussun cok heyecanlandim cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum
günaydın kankidaşlarım. yeni bir günden merhabalar. sabah tartıldım 92.700geldim. bir bardak light sütümü içtim. midem bulandı o ayrı konu. birazdanda yeşil elmamı yiyeceğim.48likler var demek. abow ben onları 2ye katlıyom. ezmek kelimesi bile korkunç olur.winstoncugum allah akıl fikir versin canımcıgım bu soğukta ıslak kafayla yatılırmı. insallah hastalanmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?