Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tekrardan günaydın,

Islak saç konusunda haklısınız ama ben genelde zaten öyle yatarım Arada başım ağrır, "acep niye?" diye düşünürüm işte.Neyse kuruttum şimdi, ısındım şükür.

Özgey ye canım sandiviçten bir şey olmaz (Kızlar geçen "hahaytt ben daha çok kilo veririm" diyordu kendisi, o da bir dukancı, bize meydan okumuştu, unutmayın )

Se_zen, her ne kadar hasım olsak da, senin iradeni tebrik ediyorum.Sen ki kaçamaklara yatkın bir kişisin, bakıyorum da bu savaş seni epey gaza getirdi, kuş kadar besleniyorsun. Ama gene de boşa çaba, biz kazanacağız

Heza, süt hiç denemedim sabahları ama peynir &meyve güzel gidiyor ya da yoğurt&meyve.Sütten sıkılırsan aklında olsun.

Yakar bacım, dediğin gibi aktif bir koşkoşun var karbonu da zaten aman aman almıyorsun, takma boşver.Biz sadece günde 3 litre su içerek bile öbür takımı ezer geçeriz, karbonun lafımı olur

Lapacılar grubundan Gölge, kolay gelsin. İşe yararsa, çok kaçırdığımız zamanlarda aklımızda kalacak bir yöntem olur.

Bu arada fizik, destinam ve nihan bu aralar az uğrar oldular.Onlar da gelseleri grupta tam bir katliam çıksa, daha gaza geliriz

özlemcim aramıza hoşgeldin umarım en kısa sürede istediğin kiloya inersin.
ben Mine 32 yaşındayım 2 çocuğum var 1.55 boyundayım şimdilik 52.5 kiloyum hedefim 48 sanırım hangi takımda olduğumu sölememe gerek yok
karşı takımlarda yer alıyoruz malesef istersen sen şu takım işini bidaha düşün mekikçilerde iş yok sen bizim takıma gel bence:))

Hatunun boyu uzunca, 48 kilo olsun da ölsün mü? Tövbe yarabbim
Gözünüz doysun bu arada 48likler, zaten 3 kişisiniz, yeter bacılar.
Yetmez derseniz mahalleden şişko toplayıp ekleyeceğim takımınıza

Cumaya az kaldı...Hehe cuma demişken, sezen ile suhan cuma günü "cumaya gittim, döneceğim" diye yazıp belki de bildirim yapmazlar hehehe

sen öyle san aslanlar gibi burda olucaz cuma günü he he he

Ah be canım biz cumadan korksak böyle şeyler söylermiyiz. ama çok stres yaptıysanız biz isterseniz perşembeden yapalım bildirimi sizinde bize yetişmek için bir gün daha vaktiniz olur. O günü de hiç bir şey yemeden mekik çekerek geçirirsiniz anca bizimle yarışabilirsiniz. HAdi sen biraz mekik çek. Ya da bisiklete bin. Ya da evden çık pendik'e kadar koş beni boğazlayı ver.

menümüde yazayım
22.02.2012 Minenin menüsü
sabah:
light süt+corn flakes (4 yk)
ara:
form mısır ve pirinç patlağı(3 tane) (68.5 kal)
öğlen:
1 kase tarhana çorbası(yağsz)
ara:
1 ayva
akşam:
1 kase yoğurt
200 mekik.

iyi düşündün sezencim biz perşembeden yapalım bildirimide arkadaşlar uğraşsın biraz hiç değilse bi faydamız olsun kendilerine

hahahahayyyyttt hiç gidip yermiyimmmmm canım istedi öğle kaldı bir dilim peynirimi yedim yeşil çayımı içtim an itibari ile bir litre suyumu içmiş bulunmaktayım tam gaz iş yapıyorum ve etraftan çok zayıfladığıma dair tebrikleri alıyorummmmmmmm

Ne zaman ben gelsem buraya herkes kaçıyor

Günaydın kızlar.. savaşaya devam ediyorsunuz bu çok güzel bence. Bende aynen iradeli bir şekilde devam ediyorum. Bugüne kadar hep savsakladım. ama takımın içinde kurduğunuz gruplar ben kendimi bir grupa sınıflandırmıyorum hep kaptanlıktan dolayı birde ben ne mekik çekiyorum nede 48 kilo değilim bu yüzden her iki takımınızda bana rakip bu cuma nekadar kilo veririm bilmiyorum ama 79 nokta bilmem kaç görürsem düşer bayılırım artık!!! 2 kilo ne harika olurdu!! ama bence olacak. çok azimli hissediyorum kendimi.

bu cuma buraya 2 kilo verdim yazmak istiyorum. belki aranızda bana inanmayanlar olacaktır bu yüzden nintendo wii de çıkan sonucun resmini buraya koyacağım

bu arada 48likler madem perşembeden bildirecek kilosunu, cuma günü gelip yeniden bildirmeyin kabul etmem ha

:) winston düşünsene 48 oldugumuzu. aman tanrım bacaklarımdan yürüyemem.aslında fenada olmaz. 0 beden mankaen haberler bile çıkarım yahu.baksan ebru sallı armutuna karı 2 dogum yaptı hala taş gibi. mekil işine gelince bu totoyla nasıl çekecem hala düşüneyrum. sanırsam ip atlama ve toto vurma daha baskın geliyor bana şimdilik. suan ögle arası oldugum yerde twist yaptım :)bir hasta gelip beni görse manyamış bu karı der gider vallahi

bu arada yazmayı unutmuşum. sabah yeşil elmamı yememe fırsat olmadı. okadar cok aşı geldiki öldüm resmen. suan köfte söyledim onu bekliyorum. yanındaki patates çöpe gidecek olmazki ya. neden allahım neden güzel şeyler hep kalorili. düşünsenize pasta yiyerek zayıflasak heleki nutella. offf. bu arada nutoka var birde daha türkiytede görmedim. varya nutella neki yani. yaza 70kilo ile girersem kuzenime sipariş verip bir şişe yiyecem. sonra geri koş özlem koş.48 kilo demek taktım abi. haberler konu olacagım.tabi su yarısma için olmasında :)

ah canım bende bunu çok söyledim. keşke diyet yemekleri hep kalorili yemeklerden oluşsa

günaydın kızlar göruyorum herkes ıyı , ben 3 aksamdır bısey denıyorum yazmadan geçemedim , her aksam yemekten 1 saat sonra 1 fıncan türk kahvesi icmeye basladım , butun abur cubur istahımı kapattı bu yöntem , aklıma hıc atıstırmak gelmıyor artık...haber vereyım dedım..öptum sızı..

yakarcıgım sahsen sen ez gecte ben öyle bişeye kalkışırsam arkadaslar dna larından tanınır hale gelirler. en iyisi ben püf diyeyim.

Menün güzelmiş ortim. Bak yine yanlız form morm yenmiş. Hani dün konuşup anlaşmıştık meyve yenecekti onun yerine. Hem bak tatlı istediğini de keser 1 elma da 70 kalori zaten. Daha da lezzetli olduğuna eminim. Bir daha görmüyüm form falan listede. Onun dışında senin menü benimkinden daha iyi olmuş. bende öğlen balığımı yedim. Klasik çarşamba öğlenleri hep balık yiyorum. levrek buğlama. Akşamada 1 elma ve 2 kaşık yoğurt yersem tamamdır.

tebrikler. İşte böyle. Gerçi sen hepimizden daha azimlisin. Balona iğne batırmamışsın sevindim. Senin adına ama yeseydinde pis pis sırıtırdım şurada haber olsun. Ne de olsa bizim karşımızdasın sen.

Kaptan sendemi savaş ilan ettin. Demek sende tek başına bizimle savaşacaksın. Ama iki kilo versen bile birinci olamazsın söylüyim. 48'likleri hafife alıyorsunuz. Varya inattan yemek yemiyorum 3 gündür. Yemiycem de. YEdik yedik de ne oldu. Ayrıca yok öyle prşembe falan bildirmek bizde cuma bildiricez tabii ki. Demek tehdit.

Hemşireyiz galiba. Bende senin gibi canım öğlenleri gönleğimin yerine tişört giyip, ayakkabımı değiştirip arşivde spor yapıyorum bazen. Sonra da takımı giyip iş başına. biri beni görse gülmekten kriz geçirir herhalde ama napalım. Başka türlü olmuyor. Ama tabii kapalı alanda yarım saat yürüyünce de baş ağrısı yapıyor.

Canım ben hep yaparım onu. Gerçi akşamları yapmıyorum ama sabah ve öğlen mutlaka kahve içerim. Bende acur cubur istediğimde korn flex varya bir çay tabağı kadar onlardan cips gibi yiyorum hem elim oyalanmış oluyor hem ağzımın tadı değişiyor.

selam arkadaşlar haşlanmış ne varsa yendi . kürkçü dükkanına gelindi. su içiyorum durmadan.
mekikçilere bol iradeli bir gün diliyorum.diğer arkadaşlara kafanıza göre takılın yiyin hanımlar can boğazdan gelir diyorum.33.

sağol bacım senı de senın rakıbın winstonlıghtı da sevıyorum...benımle ilgili yazdıklarınızı da okuyorum eksık olmayın.....

ben bıkac hafta kendı capımda debelenım sonra layık olayım guruplara gırmeye dimiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…