Sonunda kahvaltimi yaptim 1 portakalcik
Evettt herkese günaydın,
Harika, mutlu, hafif bir gün olsun hepimiz için, kimse azmini kaybetmesin
Bende sabah ve öğleni yazayım.
Sabah
1 dilim tost
1 yumurta
öğle
Salata
Balık
Akşam
mutemelen meyve
özlemcim aramıza hoşgeldin umarım en kısa sürede istediğin kiloya inersin.
ben Mine 32 yaşındayım 2 çocuğum var 1.55 boyundayım şimdilik 52.5 kiloyum hedefim 48 sanırım hangi takımda olduğumu sölememe gerek yok
karşı takımlarda yer alıyoruz malesef istersen sen şu takım işini bidaha düşün mekikçilerde iş yok sen bizim takıma gel bence:))
Hatunun boyu uzunca, 48 kilo olsun da ölsün mü? Tövbe yarabbim
Gözünüz doysun bu arada 48likler, zaten 3 kişisiniz, yeter bacılar.
Yetmez derseniz mahalleden şişko toplayıp ekleyeceğim takımınıza
Cumaya az kaldı...Hehe cuma demişken, sezen ile suhan cuma günü "cumaya gittim, döneceğim" diye yazıp belki de bildirim yapmazlar hehehe
Cumaya az kaldı...Hehe cuma demişken, sezen ile suhan cuma günü "cumaya gittim, döneceğim" diye yazıp belki de bildirim yapmazlar hehehe
Ah be canım biz cumadan korksak böyle şeyler söylermiyiz. ama çok stres yaptıysanız biz isterseniz perşembeden yapalım bildirimi sizinde bize yetişmek için bir gün daha vaktiniz olur.O günü de hiç bir şey yemeden mekik çekerek geçirirsiniz anca bizimle yarışabilirsiniz. HAdi sen biraz mekik çek. Ya da bisiklete bin. Ya da evden çık pendik'e kadar koş beni boğazlayı ver.
Tekrardan günaydın,
Islak saç konusunda haklısınız ama ben genelde zaten öyle yatarımArada başım ağrır, "acep niye?" diye düşünürüm işte.Neyse kuruttum şimdi, ısındım şükür.
Özgey ye canım sandiviçten bir şey olmaz(Kızlar geçen "hahaytt ben daha çok kilo veririm" diyordu kendisi, o da bir dukancı, bize meydan okumuştu, unutmayın )
Se_zen, her ne kadar hasım olsak da, senin iradeni tebrik ediyorum.Sen ki kaçamaklara yatkın bir kişisin, bakıyorum da bu savaş seni epey gaza getirdi, kuş kadar besleniyorsun. Ama gene de boşa çaba, biz kazanacağız
Heza, süt hiç denemedim sabahları ama peynir &meyve güzel gidiyor ya da yoğurt&meyve.Sütten sıkılırsan aklında olsun.
Yakar bacım, dediğin gibi aktif bir koşkoşun var karbonu da zaten aman aman almıyorsun, takma boşver.Biz sadece günde 3 litre su içerek bile öbür takımı ezer geçeriz, karbonun lafımı olur
Lapacılar grubundan Gölge, kolay gelsin. İşe yararsa, çok kaçırdığımız zamanlarda aklımızda kalacak bir yöntem olur.
Bu arada fizik, destinam ve nihan bu aralar az uğrar oldular.Onlar da gelseleri grupta tam bir katliam çıksa, daha gaza geliriz
bu arada yazmayı unutmuşum. sabah yeşil elmamı yememe fırsat olmadı. okadar cok aşı geldiki öldüm resmen. suan köfte söyledim onu bekliyorum. yanındaki patates çöpe gidecekolmazki ya. neden allahım neden güzel şeyler hep kalorili. düşünsenize pasta yiyerek zayıflasak heleki nutella. offf. bu arada nutoka var birde daha türkiytede görmedim. varya nutella neki yani. yaza 70kilo ile girersem kuzenime sipariş verip bir şişe yiyecem. sonra geri koş özlem koş.48 kilo demek taktım abi. haberler konu olacagım.tabi su yarısma için olmasında :)
hoşgeldin . sefalar getirdin. ben mekikçilerden yakar.aramıza hoşgeldin. bizede iradeli buişi gerçekten ciddiye alan arkadaşlara ihtiyacımız var.hepimiz birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtulacağız. bu arada 48likleri ezip geçeceğiz.( amanın acayip kaptırmşım bee)
menümüde yazayım
22.02.2012 Minenin menüsü
sabah:
light süt+corn flakes (4 yk)
ara:
form mısır ve pirinç patlağı(3 tane) (68.5 kal)
öğlen:
1 kase tarhana çorbası(yağsz)
ara:
1 ayva
akşam:
1 kase yoğurt
200 mekik.
hahahahayyyyttt hiç gidip yermiyimmmmm canım istedi öğle kaldı bir dilim peynirimi yedim yeşil çayımı içtim an itibari ile bir litre suyumu içmiş bulunmaktayım tam gaz iş yapıyorum ve etraftan çok zayıfladığıma dair tebrikleri alıyorummmmmmmm
Ne zaman ben gelsem buraya herkes kaçıyor
Günaydın kızlar.. savaşaya devam ediyorsunuz bu çok güzel bence. Bende aynen iradeli bir şekilde devam ediyorum. Bugüne kadar hep savsakladım. ama takımın içinde kurduğunuz gruplar ben kendimi bir grupa sınıflandırmıyorum hep kaptanlıktan dolayı birde ben ne mekik çekiyorum nede 48 kilo değilimbu yüzden her iki takımınızda bana rakip bu cuma nekadar kilo veririm bilmiyorum ama 79 nokta bilmem kaç görürsem düşer bayılırım artık!!! 2 kilo ne harika olurdu!! ama bence olacak. çok azimli hissediyorum kendimi.
bu cuma buraya 2 kilo verdim yazmak istiyorum. belki aranızda bana inanmayanlar olacaktır bu yüzden nintendo wii de çıkan sonucun resmini buraya koyacağım
bu arada 48likler madem perşembeden bildirecek kilosunu, cuma günü gelip yeniden bildirmeyinkabul etmem ha
bu arada yazmayı unutmuşum. sabah yeşil elmamı yememe fırsat olmadı. okadar cok aşı geldiki öldüm resmen. suan köfte söyledim onu bekliyorum. yanındaki patates çöpe gidecekolmazki ya. neden allahım neden güzel şeyler hep kalorili. düşünsenize pasta yiyerek zayıflasak heleki nutella. offf. bu arada nutoka var birde daha türkiytede görmedim. varya nutella neki yani. yaza 70kilo ile girersem kuzenime sipariş verip bir şişe yiyecem. sonra geri koş özlem koş.48 kilo demek taktım abi. haberler konu olacagım.tabi su yarısma için olmasında :)
günaydın kızlar göruyorum herkes ıyı , ben 3 aksamdır bısey denıyorum yazmadan geçemedim , her aksam yemekten 1 saat sonra 1 fıncan türk kahvesi icmeye basladım , butun abur cubur istahımı kapattı bu yöntem , aklıma hıc atıstırmak gelmıyor artık...haber vereyım dedım..öptum sızı..
Sende takıl bize şekerim daha fazla gücün yerine gelsin.
Bak midemde gurultular geliyor ben pis pis sırıtıyorum. Sürekli winston ve yakar bacımı düşünüyorum iştah falan kalmıyor, açım ama mutluyum, yaşasın aç gezmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?