günaydın kızlar göruyorum herkes ıyı , ben 3 aksamdır bısey denıyorum yazmadan geçemedim , her aksam yemekten 1 saat sonra 1 fıncan türk kahvesi icmeye basladım , butun abur cubur istahımı kapattı bu yöntem , aklıma hıc atıstırmak gelmıyor artık...haber vereyım dedım..öptum sızı..
:) winston düşünsene 48 oldugumuzu. aman tanrım bacaklarımdan yürüyemem.aslında fenada olmaz. 0 beden mankaen haberler bile çıkarım yahu.baksan ebru sallı armutuna karı 2 dogum yaptı hala taş gibi. mekil işine gelince bu totoyla nasıl çekecem hala düşüneyrum. sanırsam ip atlama ve toto vurma daha baskın geliyor bana şimdilik. suan ögle arası oldugum yerde twist yaptım :)bir hasta gelip beni görse manyamış bu karı der gider vallahi
sezencim valla 2 kilo vermiş olsam bana süper.. ama haftaya görün siz beni asıl. sizin takımları fena geçeçem
evet tehdit canımhırs yaptım vallahi. ben çok geç diyete başladım sizin beni bu hafta geçmeniz büyük olasılık.. ama haftaya nasılsa siz verdiğiniz kiloların rahatlıyıla salıvereceksiniz gene yiyeceksiniz bol bol o haftada ben sizi geçeceğim..
Valla bende yeni başladım. Pazartesi itibari ile başladım ama ben yan çizmiyorum, 4 gün olacak cuma sabahı tartılırken, hiç yeni başladım diyormuyum. Dişe diş, göze göz, kana kan.........Burdayım, savaşıyorum, kanımın son damlasına kadar savaşıcam.
valla kızlar verdiğim 15 verilmesi gereken 19 iddaya girdiğim 2 arkadaşım ikisinide alt ettim birinden küçük altın birinden mavi kot pantolon ama kot pantolonu almak için 65 e inmeyi bekliycem heheheytttt o zaman 31 beden felan alırım kot kesin yaşasın yaşasın Allahım verdiğin bu azmi kaybettirme :)) dieriyle arışın bitmesine 2 ay kaldı 2 ayda koca bir atak yapmazsa ben öndeyimmmmm
Evet bende çok hırslıyımdır. Evim bu şekilde kazandığım şeylerle dolu. bilardoda eşimden tartı kazanmıştım, bir kilo verirken yan komşudan kek kalıbı, sonrakinde yan komşudan su ısıtıcı, sonrakinde yan komşudan yine bir şey ama hatırlamıyorum. Yazık ya hep kadından bir şeyler kazanmışım ama bende. Ne insafsızım. Ve ben hep vermem gerekenden fazlasını vermişimdir. 45'e iddaya girdiysek 44 , 50'ye iddaya girdiysek 48 gibi. Fazla hırs yapıyorum sanırım. Şimdi olduğu gibi. Uzun zamandır bu kadar hırslanmamıştım. Neyse ikinci doğumdan sonra yine bu takıma geleyim ben nasılsa 48'likler dışındakiler burada olur onlarla yeniden gaza gelip kilo veriririm. Artık kilo almaktan korkmuyorum 3. takım var sağolsun.
kızlar varya dün gece film izledim (alacakaranlığın son bölümü) akşam yemeği k fleks yedikten sonra saat 2 ye kadar oturdum ve hiçbirşey atıştırmadım. kendimi çok güclü ve azimli hissediyorum. kendi kendime dedim bu sefer yapacam ya bende istediğim gibi giyinecem ya.
bu sabah: k fleks yedim saat 11 gibi
öğlen: 1 parça balık ve karışık salata
şu ana kadar 1,5 litre suyumu içtim bile. artık zayıflamam lazım yani.grup içinde bu rekabet bana iyi geldi.
ay inanmıyorum bende dün o filmi izledim çooookkk güzeldi tesadüfe bak:))))
aaa evet ne güzel tesadüüfff. yaaa sinemada izlemek nasip olmamıştı çok şükür dün izleyebildim. kitaplarınıda okumuştum harikaydı hepsi. filmdeki bebek çok tatlııı.. fakat bellanın hamileliğinin son döneminde ondan korktum çok korkunç görünüyorduu
ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar
tabi tabi . siz bekleye durun . biz hedefe ulaşınca sizi mi karacağız. dolabın kapağını açıp kapatırız...
bu arada kızlar şaka bi yana birbirimizi geçicez diye açlıktan ölürmüşüz
evet hedefe ulaşırsınız ama kimbilir kaç yıl sonra biz kesin görmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?