Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hımm.Akşam atıştırması benim içinde sorun.Bütün gün okulda aklıma pek yemek gelmiyor ama akşam eve gelince zor tutuyorum kendimi.
Sırf yemmek için eve doğru dürüst bişey almıyorum.Evdeyken hakimiyet sıfır.
Türk kahvesini severim.Karatayda öneriyor zaten bir deneyelim bakalım.
kahve-şeker oranını nasıl ayarlıyorsun?

valla kızlar verdiğim 15 verilmesi gereken 19 iddaya girdiğim 2 arkadaşım ikisinide alt ettim birinden küçük altın birinden mavi kot pantolon ama kot pantolonu almak için 65 e inmeyi bekliycem heheheytttt o zaman 31 beden felan alırım kot kesin yaşasın yaşasın Allahım verdiğin bu azmi kaybettirme :)) dieriyle arışın bitmesine 2 ay kaldı 2 ayda koca bir atak yapmazsa ben öndeyimmmmm

Herkes ne güzel gaza gelmiş, sonuçlar belli olsa da (yakar&winston&heza hep birinci) yarışıyor gibi yapmak eğlenceli
2 saat yattım, ateşim var, salya sümüğüm desem sanırım sebebibini anlarsınız :26:
Bir daha anne sözü dinleyip, ıslak saçla yatmayacağım.

Destinam, türk kahvesi güeldir,candır. Ben evde tek başına yapmaya üşeniyorum ama iştah kestiği doğru.Aslında tek şekerden yapılınca şeker seviyesinde de pek oynama yapmıyor, ben isveç yaparken sabah sabah içtiğim sade ya da 1 şekerli kahveler çok tok tutardı.Kahve her ne kadar selülit ve kalp çarpıntısı için birebir fayda sağlasa da iştah kestiği doğru.

Başkan, aşkolsun niye inanmayalım? Ben burada değilken 5 günde 4.800 vermiştim. Şimdi düşünüyorum da bir koşu uzaya çıkıp, geri eve dönmek gibi bir şey Ama özellikle vücutta su fazlayken, diyetin ilk başında insan debelenirse azcık, olmayacak şey değil.Umarım istediğin kiloyu verirsin/hepimiz vermiş oluruz.

Heza, sen 48liklere uyma.Tee çok eskiden Seda Sayan'ın programında aşırı zayıf bir abla çıkmıştı hatırlar mısın? Adı falan kalmamış aklımda, tövbe bismillah bizim 48 olmamız öyle bir şeye tekabül eder bence ki hiç gerek yok

Yakar bacım, ben de haşlama istiyorum, çok canım çekti. (Hey Allahım millet pizza, kebap, tatlı ister ben sebze haşlaması ).Evde brokoli var, haşlayıp limonlayıp hatta yoğurtlayıp akşama yiyeceğim inşallah.

Nihan gardaş, en kısa sürede eski azminle aramızda ol pls, bak burada kan çıktı çıkacak.Herkes her tür diyetin içince, bakarsın 2 haftada grup komple erir, hepimiz mezun oluruz, gel bize katıl, kaçırma bu günleri.

sezencim valla 2 kilo vermiş olsam bana süper.. ama haftaya görün siz beni asıl. sizin takımları fena geçeçem

evet tehdit canım hırs yaptım vallahi. ben çok geç diyete başladım sizin beni bu hafta geçmeniz büyük olasılık.. ama haftaya nasılsa siz verdiğiniz kiloların rahatlıyıla salıvereceksiniz gene yiyeceksiniz bol bol o haftada ben sizi geçeceğim..

kızlar varya dün gece film izledim (alacakaranlığın son bölümü) akşam yemeği k fleks yedikten sonra saat 2 ye kadar oturdum ve hiçbirşey atıştırmadım. kendimi çok güclü ve azimli hissediyorum. kendi kendime dedim bu sefer yapacam ya bende istediğim gibi giyinecem ya.

bu sabah: k fleks yedim saat 11 gibi
öğlen: 1 parça balık ve karışık salata

şu ana kadar 1,5 litre suyumu içtim bile. artık zayıflamam lazım yani.grup içinde bu rekabet bana iyi geldi.

winstonya canım inşallah veririm. inşallah hepimiz veririz.. sonrada birgün istanbulda buluşuruz hepimiz çıtır olarak

Valla bende yeni başladım. Pazartesi itibari ile başladım ama ben yan çizmiyorum, 4 gün olacak cuma sabahı tartılırken, hiç yeni başladım diyormuyum. Dişe diş, göze göz, kana kan.........Burdayım, savaşıyorum, kanımın son damlasına kadar savaşıcam.

ben o anlamda yeni başlıyorum demedim. yani ben çok uzun süredir burdayım daha şöyle tam anlamıyla bir diyet yapamadım. o annamda yani.

Evet bende çok hırslıyımdır. Evim bu şekilde kazandığım şeylerle dolu. bilardoda eşimden tartı kazanmıştım, bir kilo verirken yan komşudan kek kalıbı, sonrakinde yan komşudan su ısıtıcı, sonrakinde yan komşudan yine bir şey ama hatırlamıyorum. Yazık ya hep kadından bir şeyler kazanmışım ama bende. Ne insafsızım. Ve ben hep vermem gerekenden fazlasını vermişimdir. 45'e iddaya girdiysek 44 , 50'ye iddaya girdiysek 48 gibi. Fazla hırs yapıyorum sanırım. Şimdi olduğu gibi. Uzun zamandır bu kadar hırslanmamıştım. Neyse ikinci doğumdan sonra yine bu takıma geleyim ben nasılsa 48'likler dışındakiler burada olur onlarla yeniden gaza gelip kilo veriririm. Artık kilo almaktan korkmuyorum 3. takım var sağolsun.

tam bir bankacı hem hırslı hem uyanık.ama karşında bir ziraatçi bir cefakar öğretmen ve hemşire var . unutma

ay inanmıyorum bende dün o filmi izledim çooookkk güzeldi tesadüfe bak:))))

ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar

arkadaşlar 1. belli ( mekikçiler)
siz 2. kim olacak diye yarışın iyisimi

ay inanmıyorum bende dün o filmi izledim çooookkk güzeldi tesadüfe bak:))))

aaa evet ne güzel tesadüüfff. yaaa sinemada izlemek nasip olmamıştı çok şükür dün izleyebildim. kitaplarınıda okumuştum harikaydı hepsi. filmdeki bebek çok tatlııı.. fakat bellanın hamileliğinin son döneminde ondan korktum çok korkunç görünüyorduu

evet güzelim kızı makyajla ne hale getirmişler

ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar

tabi tabi . siz bekleye durun . biz hedefe ulaşınca sizi mi karacağız. dolabın kapağını açıp kapatırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…