Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay yesinler hırsını ama bu senin için rüya olucak tatlım
en kısa sürede fire vericeksiniz bakalım hanginiz pes edicek merakla izliyorum

suhan suhan (şu an elim belimde) göreceğin tek şey ben bu ellerden 55 kilo olup giderken ki halim.su dökme lütfen yeni yazlık tiril tiril elbisem ıslanmasın hemde bir daha kilo problemim olmasın lütfennn:26::26:

evet güzelim kızı makyajla ne hale getirmişler

ay bence o işin içinde bilgisayarda var.. kız eridi bitti yaa.. en son dönüştüğünde o vücudu nasıl şişti birden

birde bella siyah gecelikle edwardın karşısına çıktığında çok güldüm ya

bu gidişle bekliyorum ben öle bişey baksana kılıçlar bilendi savaş alanına döndü burası

ama çok iyi oldu . akşam nerdeyse bir leyen cips yiyecektim ama aklıma cuma günü ve sizler geldiniz. yemedim birde üstüne mekik çektim.( belamısınız kardeşim ağız tadıyla kaçamak bile yapamadım)

kızlar ben kaçar . herkese güzel hafif bir akşam .iyi dileklerim dosta da düşmanada (ben bir meleğim ya)

ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar

ay niyeyse bana da gelmedi. Hatta bir rahatladım ki sorma. Gayet mülayim meslekler yani. Hırs da olmaz şimdi arkadaşlarda. biz çetin şartlarda çalışan insanlarız. ayrıca ben gün içerisinde 50 kere sinirlendiğim için sinirden yemek yemeği de sık sık unutuyor. Ordan da avantajlıyım. ziraattci neye sinirlenir ki, ya da bir hemşire neye hırs yapar acep, öğretmen de hadi hırs olurda o da sürekli ikram edileleri yemekten diyet yapamaz. Yazık yani arkadaşlara karşımızda hiç şansları yok.

bu arada kızlar şaka bi yana birbirimizi geçicez diye açlıktan ölürmüşüz

Ya bende aynı şeyi düşünüyorum. nasıl bir insan evladı yoksa midesi gurulduyor diye sırıtır ki. Zevk alıyorum aç kalmaktan. Şubedekinler tatlı istiyor bana da söylüyor ben yok canım hiç istemiyor, midem çok şiş diyorum. Gurultudan gaz yaptı midem herhalde.

takım başkanıııııııııııııııııııı benide takıma alınya takp ettiğim tek takım sizsiniz vinstondan ötürü ilgimi çekmişti cuma zayıflamak isteynlerede yazdım isteğimiii lütfennnnnnnnnnnnnnnnn

oooo şekerim sen fire beklememizi beklersen sinirden tırnakları nı yemekten kilo alırsın sonra. bunları düşünme. bu ipin ucu töbe bidaha kaçmayacak.ahanda akşam oldu eve gidip biraz yogurt bir portal yiyip üstünede yeşil çayımı içip kızımla oyanayacagım.ama açıkcası bayadır düzensiz yediğim için bugün zorlandım. suan karnım taşikardi yasıyor gurda gur ötüyor. ahkettim bunu. bekle 80ler göreceğim seni cuma . yada pazartesi :)

oooo şekerim sen fire beklememizi beklersen sinirden tırnakları nı yemekten kilo alırsın sonra. bunları düşünme. bu ipin ucu töbe bidaha kaçmayacak.ahanda akşam oldu eve gidip biraz yogurt bir portal yiyip üstünede yeşil çayımı içip kızımla oyanayacagım.ama açıkcası bayadır düzensiz yediğim için bugün zorlandım. suan karnım taşikardi yasıyor gurda gur ötüyor. ahkettim bunu. bekle 80ler göreceğim seni cuma . yada pazartesi :)

canım takımda en fazla 12 kişi olabiliyor. en fazla 13 e müsade ediyorlar diye dün yeni bi üye aldım. ama ben bir sorayım haber çıkar çıkmaz sana yazarım olurmu?

ay alacakaranlık dediniz benimde izleyesim geldi tekrardan birde bu akşam hürrem var spordan çıkıp koşturarak hürrem izlemeye gidicem ama kardeşim izletmeyeceğinden emiri alıp hemen eve geri dönücem evde izlerim kocişimle rahat rahat o çay ben yeşil çay içeris oghhhh yarınada kabak haşlarım yulak kepekli krep yaparım içine peynir hımmm dün annemler tutturmuş ye o gün benim protein günümdü ıspanak ye dediler bende yemedim tabi yenirmi hiç yarın sebze günüm çok seviyorum sebze günlerini yarın kendime güzel bir yemek yapayım birde dukan usulü tatlı hımmmm tatlı yemeğe izin kaçtane diyet var yaaaaaaaaaaa işte dukanın güzelliği bir saatte yürüyeyeim bir saatte hocayla oh oh oh

Ya git sen diyetini yapp, spor yap falan, ne arıyon buralarda ya. İnsanın asabını bozuyon valla. Yok 1 saat yürüyecekmiş, yok 1 saat hoca ile spor yapacakmış Yok dukan ne güzelmiş . neymiş ya güzel olan biz yapamdık diye hava atıyon öyle. Hem ben öyle başkalarının dediğini filan yapamam. Kendim canım isterse yerim bi kerem. Sen spor yap bakalım. Bizimde yapacak günlerimiz gelecek.

ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar

Bacım zayıflamayı başarmak için cumhurbaşkanı mı olmak lazım ?
Bendeki hırs için şu örneği verebilirim; bir gün şirket görüşmesinde kelli felli bir adamla konuşuyoruz, adam 50 yaşına gelmiş gram ingilizcesi yok, ders talep etmiş ama egosu tavan yapmış, aklınca beni sorguluyor falan.Bana en son "herkese ingilizce öğretebilir misiniz yani?" dedi, ben de artık canım burnumda "eşeği bile ingilizce anırtırabilirim, işte o kadar" demiştim Kabul hoş değildi ama çok bunaltmıştı.Sonra adam derse ok dedi ben kabul etmedim
Yani işimde çok hırslıyımdır, 90lardan bugüne 3 ayda geldiysem, diyet konusunda da size bir fikir verebilir.

Ben sıkıldım artık, bu iş hallolacak ve buralardan gideceğim, Yakar mart sonu giderim demiş, ben de nisan sonu gidiyorum.
Sonra biz gidince savaş da biter, iyice yemeğe falan saldırırsınız mazallah, o yüzden bu 2 ayı iyi değerlendirin derim ben

Sabah 1 portakal
Ara 1 ayva
Ogle 1 kirmizi biber dolmasi 2 kasik yogurt
Ara 1 portakal
Aksam 1 kase sulu kofte (10 tane)
Ara bilmiyorum bisey kacirmadan uyusam iyi olur

hahahahahahaha bilemiyorum yaniiiiiiiiiiii

Kabak, kepek ve peynir...Fazla yememenin sırrı bu olsa gerek Tövbe yarabbi nimettir şaka olmaz ama bu üçünü yiyeceksem iki kaşık yer (ölmemek adına) sonra sinirden ve açlıktan kendimi spora veririm tabii

Sezen ile hasım da olsak, yazdıklarına katılıyorum.

Biz de dukan yaptık ama daha sağlıklısını seçtik bıraktık
Gel sen de bırak, pekmezli, çikolatalı, ekmekli ayda 10 kilo zayıflatan diyetler bulalım sana

Ya eşşeğe bile ingilizce anırtma işine bayıldım. Bacım nerde ders veriyordun sen ya. Sanırım senin gibi birine ihtiyacım var. Ama sanırım benim durumum o eşşekten daha vahim ingilizce konusunda Napıyım ya her konuda kendini beğenmişlik yapabilirim ama bu konuda yapamam. Olmadı senin şu şirketlerde verdiğin derslere misafir öğrenci olarak katılırım kenardan köşeden izlerim belki yes, no dan başka kelime öğrenirim. Bak bana ingilizce öğretebilenin kırbinyıl kölesi de olurum.

Sabah 1 portakal
Ara 1 ayva
Ogle 1 kirmizi biber dolmasi 2 kasik yogurt
Ara 1 portakal
Aksam 1 kase sulu kofte (10 tane)
Ara bilmiyorum bisey kacirmadan uyusam iyi olur

Kaçırma kaçırma
Yoksa o kaçırdıkların midenden kaçıp yağ olacaklar unutma.
Mideden kaçan cipsleri, çikolataları düşün onlara izin yok, geçit yok.

Menün güzel ama ters olmuş sankim sabah daha zayıf akşam daha kuvvetli yemişsin.

Ne demek canım benim, diyette düşman olabiliriz ama diğer konularda değil. (Ay ne iyi insan oldum bir anda )

Ben Mecidiyeköy merkezde şirketlere ingilizce eğitim veren bir yere bağlıyım.Bu şirkete , diğer şirketler talepte bulunuyor yani.Mesela Akbank diyor ki bilmemne şubesine ingilizce eğitim verilecek, anlaşıyorlar.Eğer bana günü saati, yeri uygunsa bizim müdür beni arıyor, gel şirketin eğitim durumunu ölçelim, aklına yatarsa bu grup senin olsun diyor. Ya da şirketlerin genel müdürleri falan arıyor, genelde bu tipler kodaman oluyorlar, 50li yaşlarda, egosu tavan yapmış, diyor ki ben elemanlarla aynı sınıfta ders almam, ben özel ders istiyorum, ona tek özel ders için şirketlere gidiyorum. Yani kurs gibi değil bacım, şirketlere özel şirketin içinde eğitim hesabı işte.Ama bazen kıl tipler (yukardaki örnek) çıktığı gibi, şu ara ders verdiğim şirket sahibi gibi beni jeeplerle evden alıp, eve bırakan, aman hocam canım hocam diyenler de çıkıyor.

Çalıştığım yer cumartesi pazar karışık şirketlerden mecidiyeköy'de kendi binasında dersler de veriyor ama pendik nere mecidiyeköy nere, sana uzak kalır, bir de ufaklıktı, yoğun çalışmaydı derken haftasonlarını da böyle bir şeye harcamak istermisin bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…