tarih vereyim hemen 30.03.2012 bacımmmmmmmm
toplu intahar girişimi mi yoksa diye haberlere çıkmayalım da
ay yesinler hırsını ama bu senin için rüya olucak tatlım
en kısa sürede fire vericeksiniz bakalım hanginiz pes edicek merakla izliyorum
evet güzelim kızı makyajla ne hale getirmişler
bu gidişle bekliyorum ben öle bişey baksana kılıçlar bilendi savaş alanına döndü burası
ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar
bu arada kızlar şaka bi yana birbirimizi geçicez diye açlıktan ölürmüşüz
takım başkanıııııııııııııııııııı benide takıma alınya takp ettiğim tek takım sizsiniz vinstondan ötürü ilgimi çekmişti cuma zayıflamak isteynlerede yazdım isteğimiii lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
ay alacakaranlık dediniz benimde izleyesim geldi tekrardan birde bu akşam hürrem var spordan çıkıp koşturarak hürrem izlemeye gidicem ama kardeşim izletmeyeceğinden emiri alıp hemen eve geri dönücem evde izlerim kocişimle rahat rahat o çay ben yeşil çay içeris oghhhh yarınada kabak haşlarım yulak kepekli krep yaparım içine peynir hımmm dün annemler tutturmuş ye o gün benim protein günümdü ıspanak ye dediler bende yemedim tabi yenirmi hiç yarın sebze günüm çok seviyorum sebze günlerini yarın kendime güzel bir yemek yapayım birde dukan usulü tatlı hımmmm tatlı yemeğe izin kaçtane diyet var yaaaaaaaaaaa işte dukanın güzelliği bir saatte yürüyeyeim bir saatte hocayla oh oh oh
ziraatçi,hemşire ve öğretmen sezen bunlar bana hiçte korkulacak tipler gibi gelmedi sence
bence en kısa zamanda bu yarıştan vazgeçicekler ve dolaplara sarılcaklar
Ya git sen diyetini yapp, spor yap falan, ne arıyon buralarda ya. İnsanın asabını bozuyon valla.Yok 1 saat yürüyecekmiş, yok 1 saat hoca ile spor yapacakmış Yok dukan ne güzelmiş . neymiş ya güzel olan biz yapamdık diye hava atıyon öyle. Hem ben öyle başkalarının dediğini filan yapamam. Kendim canım isterse yerim bi kerem. Sen spor yap bakalım. Bizimde yapacak günlerimiz gelecek.
ay alacakaranlık dediniz benimde izleyesim geldi tekrardan birde bu akşam hürrem var spordan çıkıp koşturarak hürrem izlemeye gidicem ama kardeşim izletmeyeceğinden emiri alıp hemen eve geri dönücem evde izlerim kocişimle rahat rahat o çay ben yeşil çay içeris oghhhh yarınada kabak haşlarım yulak kepekli krep yaparım içine peynir hımmm dün annemler tutturmuş ye o gün benim protein günümdü ıspanak ye dediler bende yemedim tabi yenirmi hiç yarın sebze günüm çok seviyorum sebze günlerini yarın kendime güzel bir yemek yapayım birde dukan usulü tatlı hımmmm tatlı yemeğe izin kaçtane diyet var yaaaaaaaaaaa işte dukanın güzelliği bir saatte yürüyeyeim bir saatte hocayla oh oh oh
Bacım zayıflamayı başarmak için cumhurbaşkanı mı olmak lazım ?
Bendeki hırs için şu örneği verebilirim; bir gün şirket görüşmesinde kelli felli bir adamla konuşuyoruz, adam 50 yaşına gelmiş gram ingilizcesi yok, ders talep etmiş ama egosu tavan yapmış, aklınca beni sorguluyor falan.Bana en son "herkese ingilizce öğretebilir misiniz yani?" dedi, ben de artık canım burnumda "eşeği bile ingilizce anırtırabilirim, işte o kadar" demiştimKabul hoş değildi ama çok bunaltmıştı.Sonra adam derse ok dedi ben kabul etmedim
Yani işimde çok hırslıyımdır, 90lardan bugüne 3 ayda geldiysem, diyet konusunda da size bir fikir verebilir.
Ben sıkıldım artık, bu iş hallolacak ve buralardan gideceğim, Yakar mart sonu giderim demiş, ben de nisan sonu gidiyorum.
Sonra biz gidince savaş da biter, iyice yemeğe falan saldırırsınız mazallah, o yüzden bu 2 ayı iyi değerlendirin derim ben
Sabah 1 portakal
Ara 1 ayva
Ogle 1 kirmizi biber dolmasi 2 kasik yogurt
Ara 1 portakal
Aksam 1 kase sulu kofte (10 tane)
Ara bilmiyorum bisey kacirmadan uyusam iyi olur
Ya eşşeğe bile ingilizce anırtma işine bayıldım. Bacım nerde ders veriyordun sen ya. Sanırım senin gibi birine ihtiyacım var. Ama sanırım benim durumum o eşşekten daha vahim ingilizce konusundaNapıyım ya her konuda kendini beğenmişlik yapabilirim ama bu konuda yapamam. Olmadı senin şu şirketlerde verdiğin derslere misafir öğrenci olarak katılırım kenardan köşeden izlerim belki yes, no dan başka kelime öğrenirim. Bak bana ingilizce öğretebilenin kırbinyıl kölesi de olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?