Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winstoncum iyi yüreğin için teşekkürler.
Ben zaten şimdi SPK lisansı için sınava hazırlanıyorum yaza bir sınava var ondan sonra 2 ders kalmış olacak herhalde ve o zaman başlayacağım ingilizce işine. Ama en etekili yöntem hangisi dir diye araştırma yapıyor. En güzeli NLP geldi hani 2 ayda falan hızlıca bilinçaltı ile öğretiyorlar ya benim hoşuma o gitti. Ohh 2 ayda ingilizce tamam. Daha ne olsun. Tabii inanabilsem. Dershane dede herşeyi öğrenemiyorum sanki daha önce 1 kur gittim ama pek bi yaramadı bana. Bende evde falan özel ders alırım diyorum artık hoca beni döve döve öğretir ingilizceyi. Başka türlü öğrenemiycem sanırım çünkü. Çok dert ingilizce çooookkkk. Hani bir paranın 10000000 ay sonraki bileşik faizini , ne bileyim bankacılıkla ilgili herşeyi bir dakika da çözerim ama (tabii abarttık canım, ne yani yapmamı mı bekliyordunuz) ingilizcenin i'sinden anlamam. Zaten i değil e ile başlıyor dime. Bak ne kadar anlamıyorum işte.

Kızlar akam yemeğimi de yedim
1 elma ve 5 kaşık yoğurt
midem nasıl şişti.
Şimdi kendime ıhlamur ve anason çayı yapıcam . Öksürüğe iyi geliyormuş.
Bu arada benden size öneri.
Meyve yerken su için sürekli. Ben mesela hayatta meyveyi su içmeden yiyemeden. Nasıl şişiriyor anlatamam. Yemek yiyecek ya da görecek yeriniz kalmıypr. Ayrıca ben su içmeye böyle başladım yani meyve ile. Ama tüm meyveleri, karpuz yerken bile su içerim.

Kızlar güvenilir bir şekilde kitap sipariş edebileceğim bir site biliyormusunuz?

her ne kadar bu iki gruptan birine dahil olmasam da aranızdaki yarış didişme çok hoşuma gidiyor ve beni de motive ediyor.
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
4 yeşil zeytin
ara öğün:1 bardak süt
öğle:special k ve süt
ara öğün:yarım paket light çubuk kraker
akşam:yarım kase tarhana çorbası
5-6 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 dilim ananas
1 kivi

Nlp hani 2 ayda ingilizceyi öğretiyor ya, hani bazı diyetler de 10 günde 10 kilo vaadediyor ya, işte aynen bu.İnanırsan, beyni kandırabilirsen neden olmasın?
Ben öğrencilere şişman da olduğum için hep aynı şeyi söylüyorum; ingilizce öğrenmek aynı kilo koruma gibidir, iki gün kitap, defter yüzüne bakmayın aynı diyeti savsaklamak gibidir, unutulur.Kursu bitirin, öğrenmiş olun aynı kilo vermiş gibi, bir ay ilişkinizi kesin gene salmış olursunuz.Kısacası ingilizce de diyet gibi nankördür, yavaş yavaş hazmedilecek aynı yavaş kilo verme gibi ve bir ömür dikkat edilerek muhafaza edilecek (Millet içinden kesin diyordur, dobiş hoca felsefesini anlamış ama hala dobiş diye )
Özel dersi şu sınav sonrasında önerebilirim mesela.Öğretmen sadece seninle ve senin hedeflerinle ilgilenecek aynı diyetsiyenle zayıflamak ya da özel hocayla spor yapmak gibi.
Bu hırsla, kısa zamanda başarılı olacağına eminim.

Kızlar güvenilir bir şekilde kitap sipariş edebileceğim bir site biliyormusunuz?

İdefix vardı ama en son 2 yıl önce sipariş vermiştim sanırım.Güzel kampanyaları da oluyor, bir bak istersen başkan.

Winston diyette /Ayşegül piknikte 5.gün

Sabah:yeşil çay, 2 mandalina, bir tatlı kaşığı peynir.
Öğlen; 1 parça tavuk shnitzel, 2 kaşık yoğurt.
Akşam; 4-5 dal brokoli,1 minik havuç haşlama, üzerine 2 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt.
Su:1 litre saf (bugün üşüttüğümden çok dondum, suyu savsakladım)
Spor: yarım saat bisiklet (şimdi başlayacağım, bir yandan Hürrem'i izleyip)
Mekik:200 tane

Bu gece Hürrem şimdilik mıymıy gidiyor, Kanuni gelsin bakalım biraz aksiyon katılacak mı işin içine?
Neyse başlıyor, ben de püsükletime binem (püskevit gibi oldu )

Herkese hafif bir akşam diliyorum.

şükür kızı uyuttum hürreme daldım bakem sunlara bi dedim. nasılsınız. annem yaprak sarmış.yanında turşu.abowww dedim. kızı alıp eve geldim.dolaptada hep kalorili yiyecek.çekmeceyi açıyom çikolata diğer taraf cips dolapta kola. heyt ulan deyip çürümüş elmamı ve portakalımı yedim. bian kendimi afikada hissetim.suan limonlu lahana suyu yapmıştım onu içiyorum.bu lahana suyu hakketten işe yarıyor. yüzümdeki siyah nokta bile azaldı yahu

Heyt işte malkoçoğlu
Elma portakal yanına az yoğurt, süt içeydin bacım bu da ölüm orucu gibi olmuş
Biz her koşulda diğer takımı ikiye katlarız, ve de kilo veririz, hem en azından 2 ay devam eder bu savaş (2 ay sonra biz gideriz, artık onlar ne yaparsa yapar onu bilemem ) O yüzden yorulmadan gitmeliyiz.
Onlar şimdi elma, armutla açlıkla savaşıyorlar, taş çatlasın 3 gün sonra pes edecekler
Özetle; maşallah ama bana az geldi, gene de sen bilirsin.

günaydın kızlar vallaha bende bu gün kendimi hafif hissediyorum aç gezmek ne kadar güzel bişeymiş dermişim
daha kahvaltımı yapmadım ama yanımda sütüm var biraz geç içeyim diyorum öğlene kadar bişeyler atıştırmıyayım diye :))
ama genel olark iyiyim mekikçilere nekadar dua etsem azdır onların sayesinde bu haftayı çok iyi geçirdim kızlar böyle devam edin sayenizde iğne ipliğe dönücem

günaydın kızlar
sabah 4.30 uyandım nasıl zinde nasıl dinlenmişim. anlatamam . uyandım bari işe yarasın dedim. 1 saat hızlı step yaptım . şimdi bacaklarda derman yok.
sabah kahvaltım 1,5 portakal 1 dilim ekmek 2 çatal peynir. bu kadar
şimdi yeşil çayımı içiyorum. ben hiç hafif hissetmiyom kızlar wc problemi yaşıyorum. benden önce göbeğim köşeyi dönüyor. çok sıkıntılı. neyse bu halde bile tartıda eksi çıktım . 48lik bacılara teşekkür edeceğim aklımın ucundan geçmezdi .:44:

kanmam vallahi şurda 60 lı kilolara inmeme 9 kilocuk kalmış ben temmuza kadar en az 65 olmalıyım düğün var şişko olmamalıyım zaten etraftan gelen tepkilerde çok hoşuma gidiyor yaşasın zayıflıyorummmmmmmmm

dün yaptıklarımı yazayım bari ;

1 yumurta
1 peynir, kaşar peynir

öğlen : 2 köfte bir tavuk şiş ayran

akşam : yemedim sanırım kaşar çok yemişim miğdem bulandı yemek yemedim

1 saat yürüyüş, 1 saat spor tatlı zevkimi cumartesiye bıraktım cumartesi yapıp yiycemmm

bende kendimi şuan çok hafif hissediyorum üstümdeki pantolonun yavaş yavaş şalvar şekline dönüşmeside harika bir duygu bende gidip kendime yeşil çay alayım

bende dün 2 tane pantolonumu attım. saklamayacağım. bir daha asla o kilolara çıkmak istemiyorum. üzerimdeki cumartesi emekli olacak.hadi kızlar devam devammmmm

bende dün 2 tane pantolonumu attım. saklamayacağım. bir daha asla o kilolara çıkmak istemiyorum. üzerimdeki cumartesi emekli olacak.hadi kızlar devam devammmmm

süper süper zayıfladığım zaman şişman olan kıyafetlerimin hiç birini evde tutmayacağım hepsini atacağım şişmanken aldığım elbiseleri hiç birini bütün büyük beden pantolonlar çöpe ben zaten uzun zamandır kendime kıyafet almıyorum cezalıyım evde tüm eski pantolonlarım bir bir olmaya başlıyorlar

bende 40 beden nekadar pantalon varsa kaldırdım anneme saklıyorum annemde baya kilo verdi o benden daha iradeli devam ediyo:)))
şimdi 36 beden giyorum bundan sonraki hedefim 34
23.02.2012 Minenin menüsü
sabah:
light süt(60 kal)+meyveli form bisküvi(80 kal) sezen kızcak bana gene ama napayımya yanıma bişey almamışım mecbur çekmecede de onlar vardı(
öğlen:
1 kase kuru fasulye
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
200 mekik birazda bacak hareketleri yapıyorum.

Günaydın hafif kızlar,

bu hafta gerçekten takım olarak birinci olmazsak şaşarım valla.
Kesin birinci olacağız. Hatta bu gazla haftaya da birinci oluruz. millet şaşırıp bizim yaptığımız gibi ajanlık yapacak ama görüdükleri tabloya daha da şaşıracak. Ne olmuş 3. takımda savaş çıkmış diye.

Bende kendimi hafif ve mutlu hissediyorum. hergün daha küçük sayılar görmek tartıda beni çoookkk mutlu ediyor. Artık aç da değilim ve sanırım böyle beslenmeyi sevdim. Bu hafta hep meyve ile beslendim haftaya çorbaya geçicem...

Bugünkü menüm kısmetse

Sabah
5 yk kaşığı korn flex + süt

Öğle
Elma+portakal+süt

Akşam

elma+yoğurt

Arada da elma ya da ayva yerim herhalde.

Kankam bende 36 bedenim.
Bende 34 olmak istiyorummmmmm..... ve olucammmm.....
Evdeki çoğu kıyafetim 34 beden benimde. bu arada hala bazıları oluyor. (ayyy maşallah bana.)
Form bisküvi yoookkkk
Meyve var.
Menünü de beğendim ortağım. Gitsin kilolar, gelsin 34 beden kıyafetler.

bırak yesin kızcağız. ne sıkıştırıyon kızı yesin ne olacak ki . suhancığım sen sezene bakma 1 paket ye hiç bir şey olmaz adı üstünde diyet püskevit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…