winstoncum iyi yüreğin için teşekkürler.
Ben zaten şimdi SPK lisansı için sınava hazırlanıyorum yaza bir sınava var ondan sonra 2 ders kalmış olacak herhalde ve o zaman başlayacağım ingilizce işine. Ama en etekili yöntem hangisi dir diye araştırma yapıyor. En güzeli NLP geldi hani 2 ayda falan hızlıca bilinçaltı ile öğretiyorlar ya benim hoşuma o gitti. Ohh 2 ayda ingilizce tamam. Daha ne olsun. Tabii inanabilsem. Dershane dede herşeyi öğrenemiyorum sanki daha önce 1 kur gittim ama pek bi yaramadı bana. Bende evde falan özel ders alırım diyorum artık hoca beni döve döve öğretir ingilizceyi. Başka türlü öğrenemiycem sanırım çünkü. Çok dert ingilizce çooookkkk. Hani bir paranın 10000000 ay sonraki bileşik faizini , ne bileyim bankacılıkla ilgili herşeyi bir dakika da çözerim ama (tabii abarttık canım, ne yani yapmamı mı bekliyordunuz)ingilizcenin i'sinden anlamam. Zaten i değil e ile başlıyor dime. Bak ne kadar anlamıyorum işte.
Kızlar güvenilir bir şekilde kitap sipariş edebileceğim bir site biliyormusunuz?
şükür kızı uyuttum hürreme daldım bakem sunlara bi dedim. nasılsınız. annem yaprak sarmış.yanında turşu.abowww dedim. kızı alıp eve geldim.dolaptada hep kalorili yiyecek.çekmeceyi açıyom çikolata diğer taraf cips dolapta kola. heyt ulan deyip çürümüş elmamı ve portakalımı yedim. bian kendimi afikada hissetim.suan limonlu lahana suyu yapmıştım onu içiyorum.bu lahana suyu hakketten işe yarıyor. yüzümdeki siyah nokta bile azaldı yahu
Kabak, kepek ve peynir...Fazla yememenin sırrı bu olsa gerekTövbe yarabbi nimettir şaka olmaz ama bu üçünü yiyeceksem iki kaşık yer (ölmemek adına) sonra sinirden ve açlıktan kendimi spora veririm tabii
Sezen ile hasım da olsak, yazdıklarına katılıyorum.
Biz de dukan yaptık ama daha sağlıklısını seçtik bıraktık
Gel sen de bırak, pekmezli, çikolatalı, ekmekli ayda 10 kilo zayıflatan diyetler bulalım sana
bende dün 2 tane pantolonumu attım. saklamayacağım. bir daha asla o kilolara çıkmak istemiyorum. üzerimdeki cumartesi emekli olacak.hadi kızlar devam devammmmm
bende 40 beden nekadar pantalon varsa kaldırdım anneme saklıyorum annemde baya kilo verdi o benden daha iradeli devam ediyo:)))
şimdi 36 beden giyorum bundan sonraki hedefim 34
23.02.2012 Minenin menüsü
sabah:
light süt(60 kal)+meyveli form bisküvi(80 kal) sezen kızcak bana gene ama napayımya yanıma bişey almamışım mecbur çekmecede de onlar vardı(
öğlen:
1 kase kuru fasulye
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
200 mekik birazda bacak hareketleri yapıyorum.
Kankam bende 36 bedenim.
Bende 34 olmak istiyorummmmmm..... ve olucammmm.....
Evdeki çoğu kıyafetim 34 beden benimde. bu arada hala bazıları oluyor. (ayyy maşallah bana.)
Form bisküvi yoookkkk
Meyve var.
Menünü de beğendim ortağım. Gitsin kilolar, gelsin 34 beden kıyafetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?