Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kanki sen bu menülerle ipe dönüceksin dikkat et halsiz kalma bide

ingilizce konusunda benimde sıkıntım var.tömere gittim ama yok anacum olmuyor. lesi kazandık ingilizcede çakıldım kaldım

canım tömerin sistemi nasıl iyimi bende bu aralar düşünüyorum gerçi kızılay biraz uzak kalıyo bana ama gittimide doğru düzgün biryer olsun diyorum...

kızlar bu arada ben dün çok kötü oldum malum pirinç lapasını deneyim demiştim dün öğlen galiba şekerim düştü kendimi çok kötü hissettim portakal getirmiştim yanımda onu yedim biraz toparlar gibi oldum ama akşam üzeri tekrardan kötüleştim eve gidince hemen yattım 8 gibi kalktım ama akşam pirinç yapmadım meyve ve kuruyemiş yedim felaket bi başağrısı yaşadım gecede uyuyamadım doğrudüzgün ve anladımki bu şok diyetler bana göre değil...

geçmiş olsun aslında pirinç şekeri yükseltmezmi çünkü şeker oranı yüksek bir tahıl

tünaydın arkadaslar. öğlen hiç olamayacak zannettim. burda çalışna eski bir memur vefat etmiş. çogu arkadas cenazeye gitti. tek basıma kaldım iğne aşı hele tanbsiyonlar beni öldürdü resmen. daha bişey yiyemedim. markete gitmeye dermanım yok. uyumak istiyorum öğle arası. şekersiz nescafe içtim bitane. kahvaltı gümledi. tavuk alayım en iyisi. yakında yumurtlamazsam iyidir

knor hazır domatesli çorba varmış bir bardak ondan içtim.gitti diyet ofyyyaaaa.meyvede getirmedim.akşama sadece yogurt yiyeyim en iyisi.

Tünaydınlaaar,
Oh herkes pek bir gazda, Allah bozmasın
Özellikle hasımlarıma belirtirim ki, bu bir haftalık yarış değil o yüzden (gene insanlık bende kalsın) çok hızlı koşup, çabuk yorulmayın

Ben de sözde haftada bir tartılacaktım ama bu ara (sayenizde ) hergün tartılıyorum ve sayenizde yüzüm gülüyor
Kahvaltım; yeşil çay, bir yumurta, bir portakal.
Birazdan spor yapacağım.

Gölge, geçmiş olsun.Yağsız, tuzsuz lapa pirinç işte, halsiz bırakması çok normal.Ahkam kesmek gibi olmasın ama çok detoks istersen bence çorba iç bir-iki gün, hem halsiz kalmazsın hem içi dışı temizler, hafiflersin.Ben de lapa şeysine zamanında bakmıştım, aklıma yatmamıştı.

Heza, bence diyet falan gümlemedi.Hazır çorbanın içinde sebze var, su var.Nescafeyi zaten şekersiz içtiysen onda da bir şey yok.Ama çalıştığın için senin okula giden öğrenci gibi beslenme programını akşamdan hazırlaman lazım yoksa gün içinde daha zorlanırsın.Ben biraz eve tavuk stokladım, ondan devam edeceğim ama aslında akşam pro+sebze için; haşlanmış sebze ve yoğurt alternatifi güzel olabilir, öğlen de yumurta ile sebze yenebilir, yani biz pro olunca illa et diye diretiyoruz ama bunalmamak için bu kombinasyonlar üzerinde çalışabiliriz.

Yakar bacım, hasımlarımın vücudunda karıncalar gezerken, sen sabahın 4buçuğunda spor yapıyordun demek.Vaşşş. Duyurulur arkadaşlara Helal valla. Göbek şişkinliği regl hesabı mı, yoksa protein ağırlıklı olduğundan wc sıkıntısı mı bilemedim ama wc ise sinameki olayı aklında olsun.

Özgey, maşallah.Kesseler bozmayacaksın demek. Geçen araştırma yaparken (mit gibi oldum bu ara yeminle) senin bu grupta eski tarihte yazışmalarını da okudum, o zamanlar da hırslıymışsın, bir noktadan sonra ayrılmışsın galiba ama yazdıkların bugünkü özgey ile aynıydı.Her ne kadar hasım da olsak, iradeni takdir ediyorum. (Ama gene de kimse bizim takımı geçemez o ayrı )

Suhan ve karbonhidrat.Suhan illa ya çubuk kraker yemeli ya çikolata ya da bisküvi. Bunlar olmadan olmuyor.Ama karbonhidrat candır ya, geçen bir yerde okudum, günde 3 paket bisküvi yiyen 3 günde 3 kilo veriyormuş Suhan'a dokunma se_zen, yesin kızcağız.

Se_zen için de haftasonunu bekliyorum, genelde haftasonu davetler, misafirler onun riskli noktası.Eğer bu haftasonu gelenin, gidenin yoksa müsaitseniz sana geleceğiz Se_zen

Yarına az kadı.Bakalım ilk yarışma nasıl sonuçlanacak? Az sonra..şok ..şok..şok...

Mutlu ve hafif bir gün dilerim.

geçmiş olsun aslında pirinç şekeri yükseltmezmi çünkü şeker oranı yüksek bir tahıl

sağol canım ben ilaç kullanıyorum üstünede az yiyince düştü die düşündüm lapayı içim almadığı için az yemiştim...

hayatım kararlı olursan basarırsın. ben pek beceremedim.kpds dende 35alınca devam etmedim yalan yok.

kpds çok zormuş ama benim ingilizce sıfır kaç yıldır gitmedimde şimdi geldi aklım başıma şubat kurlarını kaçırdımda artık yaza giderim herhalde...

valla bozmıycam ayrılmamın sebebi hamile kalmamdı valla inanırmısın psikopat oldum kilo veremiycem die bu halde kalıcam diye çok korkuyorummmmmmm teşekkür ederim bende şahsen seni takdir ediyorum bir gidicem dedin pir geldin yani çok hırslısın sen maşallah diyorum 3. takıma

winston güzel kardeşim haklısın hem regl hemde beslenme tarzı sıkıntı yaptı. ama sinameki aklımda akşam işten çıkışda alayım . gündüz yapsak iş yerinde rezil olacaz.
gölge çicek bacım ne yaptın pirinç nişasta kanşekerini birde yükseltir daha sonra daha fazla acıktırır. winstonun dediği gibi gelsen ayran çorbası iç. hem çok lezzetli hemde hafif.
sezen kardeş suhana kızıyor ama haftasonu gelsin onu görecez. minik kızının çikilotalarını püskevitlerini aşırırken . kız kendini kaybediyor haftasonu. hele kahvaltı oooo onu hiç sormayın . allah razı olsun eşi zaten bizim takım adına çalışıyor. sezenin diyetlerini sabote edip duruyor.

Cuma kim kazanır bilmem ama bizim takım birinci olacak gibi.
Nihan, fizik ve destinam aktif olmadıklarından gidişatlarını bilmiyoruz ama geri kalan herkesin gözünü kan bürümüş resmen
Herkes yarım kilo bile vermiş olsa, totalde içimizden yarım insan çıkmış olacak sanki
Gerçi ben 3 kilo vermiş olurum, se_zen 600 gram vermiş olur, o gider bireysellere oturur ama ne yapalım, hayat hiç adil değil

Hepimize maşallah

Ben spora kaçar, maşallah inşallah bir derece gaz veriyor da kalori yakmak için spor şart.

Hafif bir öğleden sonra dilerim.

Selam Kızlar nasılsınız.

Bugün tartıldım ama birşey demiyorum. yarın için değilse bile haftaya çok iddialıyım artık bireysellere girmenin vakti geldide geçiyor kızlar. uzun zamandır bugün tartıda gördüğüm miktarı bile verememiştim. mutlu oldum yaanii

Kızlar bu rekabet bana çok iyi geldi ne yiyor içiyorsam aklımda bu takım var.

dünkü menümü yazayım:

sabah: special k
öğlen: bir parça balık bolca karışık salata
akşam: patlıcan tavası yaptım evdekilere 4 yemek kaşığı ondan yedim.

su 3 litre içtim.

Dünde eşim ballandıra ballandıra nasıl sıkı bir diyette olduğunu anlattı neler yediğini anlattı. e bende boş durmadım tabi.

kızlar ben herzaman şekerli içecekler özellikle cocacola ve enerji içeçeği içiyordum. tatlılardan vazgeçemiyordum ekmeğin üstüne kaşarı eritip afiyetle yiyordum kahvaltıda bile şekerli meyve suları reçeller ballar yiyordum. artık hepsi geride kaldı!!!

Aliye dizisi yayınlanalı herlade 7 yıl olmuştu. mavi bir elbisesi vardı. ben 13 yaşındaydım ve hep o mavi elbiseden istemişimdir. yazın kısmetse mavi elbise diktirecem kendime ( tabii daha kısasını ) mavi en sevdiğim renk. ee o ince elbisede böyle şişkolara yakışmıyor.. zayıflayıp güzel olacağım.

winston, gölge çiçeği teşekkür ederim kızlar o sitelerede bakacağım. daha türkiyedeyken teyzemin bana verdiği bir beyaz dizi vardı ben bu kitabı çok seviyorum neolur iyi bak dedi. ben ise onu uçakta unuttum şimdi onu arıyorum heryerde.. tabii yurt dışınada göndermicekler ama onu hallederim sanırım ya :26:

sezen sezen nerelerdesin arkadaşların bizle ilgili bi sürü iyi niyetleri var aman diyeyim şekerim hafta sonu tut kendini fırsat vermeyelim onlara

sezen sezen nerelerdesin arkadaşların bizle ilgili bi sürü iyi niyetleri var aman diyeyim şekerim hafta sonu tut kendini fırsat vermeyelim onlara

ya amaaan nasılsa sizzz yaniher iki takımda haftasonu yiyeceksiniz tatlılar börekler üstüne eşleriniz sizi yemeğede çıkarırr yada gece pizza söyleeerr ooooh sizde yersiniz..
eeh ben yanlızım yani istediğim gibi diyet yaparım..

haahaaayy haftaya varya sizler takımı sonuncu yaparsınız bende birinci olurum böhüü

boşuna heveslenmesin kimse bende yanlızım adam falan yok tabiki yemekte yooookkkkk gerçi bu iyimi kötümü bilemiyorum ama ((

boşuna heveslenmesin kimse bende yanlızım adam falan yok tabiki yemekte yooookkkkk gerçi bu iyimi kötümü bilemiyorum ama ((

gerçekten.. demin sana o cevabı yazarken içimden bir ses keşke kocan burda olsada sen bu kiloda kalsın bile dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…