bırak yesin kızcağız. ne sıkıştırıyon kızı yesin ne olacak ki . suhancığım sen sezene bakma 1 paket ye hiç bir şey olmaz adı üstünde diyet püskevit.
Günaydın hafif kızlar,
bu hafta gerçekten takım olarak birinci olmazsak şaşarım valla.
Kesin birinci olacağız. Hatta bu gazla haftaya da birinci oluruz. millet şaşırıp bizim yaptığımız gibi ajanlık yapacak ama görüdükleri tabloya daha da şaşıracak. Ne olmuş 3. takımda savaş çıkmış diye.
Bende kendimi hafif ve mutlu hissediyorum. hergün daha küçük sayılar görmek tartıda beni çoookkk mutlu ediyor. Artık aç da değilim ve sanırım böyle beslenmeyi sevdim. Bu hafta hep meyve ile beslendim haftaya çorbaya geçicem...
Bugünkü menüm kısmetse
Sabah
5 yk kaşığı korn flex + süt
Öğle
Elma+portakal+süt
Akşam
elma+yoğurt
Arada da elma ya da ayva yerim herhalde.
Kızlar güvenilir bir şekilde kitap sipariş edebileceğim bir site biliyormusunuz?
ingilizce konusunda benimde sıkıntım var.tömere gittim ama yok anacum olmuyor. lesi kazandık ingilizcede çakıldım kaldım
kızlar bu arada ben dün çok kötü oldum malum pirinç lapasını deneyim demiştim dün öğlen galiba şekerim düştü kendimi çok kötü hissettim portakal getirmiştim yanımda onu yedim biraz toparlar gibi oldum ama akşam üzeri tekrardan kötüleştim eve gidince hemen yattım 8 gibi kalktım ama akşam pirinç yapmadım meyve ve kuruyemiş yedim felaket bi başağrısı yaşadım gecede uyuyamadım doğrudüzgün ve anladımki bu şok diyetler bana göre değil...
canım tömerin sistemi nasıl iyimi bende bu aralar düşünüyorum gerçi kızılay biraz uzak kalıyo bana ama gittimide doğru düzgün biryer olsun diyorum...
geçmiş olsun aslında pirinç şekeri yükseltmezmi çünkü şeker oranı yüksek bir tahıl
hayatım kararlı olursan basarırsın. ben pek beceremedim.kpds dende 35alınca devam etmedim yalan yok.
Tünaydınlaaar,
Oh herkes pek bir gazda, Allah bozmasın
Özellikle hasımlarıma belirtirim ki, bu bir haftalık yarış değil o yüzden (gene insanlık bende kalsın) çok hızlı koşup, çabuk yorulmayın
Ben de sözde haftada bir tartılacaktım ama bu ara (sayenizde) hergün tartılıyorum ve sayenizde yüzüm gülüyor
Kahvaltım; yeşil çay, bir yumurta, bir portakal.
Birazdan spor yapacağım.
Gölge, geçmiş olsun.Yağsız, tuzsuz lapa pirinç işte, halsiz bırakması çok normal.Ahkam kesmek gibi olmasın ama çok detoks istersen bence çorba iç bir-iki gün, hem halsiz kalmazsın hem içi dışı temizler, hafiflersin.Ben de lapa şeysine zamanında bakmıştım, aklıma yatmamıştı.
Heza, bence diyet falan gümlemedi.Hazır çorbanın içinde sebze var, su var.Nescafeyi zaten şekersiz içtiysen onda da bir şey yok.Ama çalıştığın için senin okula giden öğrenci gibi beslenme programını akşamdan hazırlaman lazım yoksa gün içinde daha zorlanırsın.Ben biraz eve tavuk stokladım, ondan devam edeceğim ama aslında akşam pro+sebze için; haşlanmış sebze ve yoğurt alternatifi güzel olabilir, öğlen de yumurta ile sebze yenebilir, yani biz pro olunca illa et diye diretiyoruz ama bunalmamak için bu kombinasyonlar üzerinde çalışabiliriz.
Yakar bacım, hasımlarımın vücudunda karıncalar gezerken, sen sabahın 4buçuğunda spor yapıyordun demek.Vaşşş. Duyurulur arkadaşlaraHelal valla. Göbek şişkinliği regl hesabı mı, yoksa protein ağırlıklı olduğundan wc sıkıntısı mı bilemedim ama wc ise sinameki olayı aklında olsun.
Özgey, maşallah.Kesseler bozmayacaksın demek.Geçen araştırma yaparken (mit gibi oldum bu ara yeminle) senin bu grupta eski tarihte yazışmalarını da okudum, o zamanlar da hırslıymışsın, bir noktadan sonra ayrılmışsın galiba ama yazdıkların bugünkü özgey ile aynıydı.Her ne kadar hasım da olsak, iradeni takdir ediyorum. (Ama gene de kimse bizim takımı geçemez o ayrı )
Suhan ve karbonhidrat.Suhan illa ya çubuk kraker yemeli ya çikolata ya da bisküvi. Bunlar olmadan olmuyor.Ama karbonhidrat candır ya, geçen bir yerde okudum, günde 3 paket bisküvi yiyen 3 günde 3 kilo veriyormuşSuhan'a dokunma se_zen, yesin kızcağız.
Se_zen için de haftasonunu bekliyorum, genelde haftasonu davetler, misafirler onun riskli noktası.Eğer bu haftasonu gelenin, gidenin yoksa müsaitseniz sana geleceğiz Se_zen
Yarına az kadı.Bakalım ilk yarışma nasıl sonuçlanacak? Az sonra..şok ..şok..şok...
Mutlu ve hafif bir gün dilerim.
sezen sezen nerelerdesin arkadaşların bizle ilgili bi sürü iyi niyetleri varaman diyeyim şekerim hafta sonu tut kendini fırsat vermeyelim onlara
ya amaaan nasılsa sizzz yaniher iki takımda haftasonu yiyeceksiniz tatlılar börekler üstüne eşleriniz sizi yemeğede çıkarırr yada gece pizza söyleeerr ooooh sizde yersiniz..
eeh ben yanlızım yani istediğim gibi diyet yaparım..
haahaaayy haftaya varya sizler takımı sonuncu yaparsınız bende birinci olurum böhüü
boşuna heveslenmesin kimse bende yanlızım adam falan yok tabiki yemekte yooookkkkkgerçi bu iyimi kötümü bilemiyorum ama ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?