gerçekten.. demin sana o cevabı yazarken içimden bir ses keşke kocan burda olsada sen bu kiloda kalsın bile dedi
sana katılıyorum tatlım ama napalım işte demekki bunu yaşamamız gerekiyo ve bizde yaşıyoruz inşallah en kısa sürede bu sıkıntıdan kurtuluruz.
winston güzel kardeşim haklısın hem regl hemde beslenme tarzı sıkıntı yaptı. ama sinameki aklımda akşam işten çıkışda alayım . gündüz yapsak iş yerinde rezil olacaz.
gölge çicek bacım ne yaptın pirinç nişasta kanşekerini birde yükseltir daha sonra daha fazla acıktırır. winstonun dediği gibi gelsen ayran çorbası iç. hem çok lezzetli hemde hafif.
sezen kardeş suhana kızıyor ama haftasonu gelsin onu görecez. minik kızının çikilotalarını püskevitlerini aşırırken . kız kendini kaybediyor haftasonu. hele kahvaltı oooo onu hiç sormayın . allah razı olsun eşi zaten bizim takım adına çalışıyor. sezenin diyetlerini sabote edip duruyor.
Cuma kim kazanır bilmem ama bizim takım birinci olacak gibi.
Nihan, fizik ve destinam aktif olmadıklarından gidişatlarını bilmiyoruz ama geri kalan herkesin gözünü kan bürümüş resmen
Herkes yarım kilo bile vermiş olsa, totalde içimizden yarım insan çıkmış olacak sanki
Gerçi ben 3 kilo vermiş olurum, se_zen 600 gram vermiş olur, o gider bireysellere oturur ama ne yapalım, hayat hiç adil değil
Hepimize maşallah
Ben spora kaçar, maşallah inşallah bir derece gaz veriyor da kalori yakmak için spor şart.
Hafif bir öğleden sonra dilerim.
sezen sezen nerelerdesin arkadaşların bizle ilgili bi sürü iyi niyetleri varaman diyeyim şekerim hafta sonu tut kendini fırsat vermeyelim onlara
ya amaaan nasılsa sizzz yaniher iki takımda haftasonu yiyeceksiniz tatlılar börekler üstüne eşleriniz sizi yemeğede çıkarırr yada gece pizza söyleeerr ooooh sizde yersiniz..
eeh ben yanlızım yani istediğim gibi diyet yaparım..
haahaaayy haftaya varya sizler takımı sonuncu yaparsınız bende birinci olurum böhüü
ya amaaan nasılsa sizzz yaniher iki takımda haftasonu yiyeceksiniz tatlılar börekler üstüne eşleriniz sizi yemeğede çıkarırr yada gece pizza söyleeerr ooooh sizde yersiniz..
eeh ben yanlızım yani istediğim gibi diyet yaparım..
haahaaayy haftaya varya sizler takımı sonuncu yaparsınız bende birinci olurum böhüü
selam kızlar sabah 4.30 da kalktım şimdide kafam kalkmıyor uykudan ölüyorum uykusuzluktan .
öğlen patates ve bezelye yedim odamı ağır geldi ne hergün 1 portakal azıcık yoğurt yerken bugün fazlamı geldi ne
sezenciim ben bu haftadan umutlu umutsuz diye yorum yapmadımki kendim içinnbu hafta size bir gözdağı vereceğim azda versem çokda vrsem önce sizi benimde zayıflayabileceğime inandırayım. ondans onra haftaya görüşcez şekerim. kazasız belasız atlatmama gerek yok. ne yapıyorsam kendim için yarın iyi bir miktar kilo vermiş olursam süper olacak benim için hıııııııııııh
Patates ağırlaştırmıştır bacım, malum karbonun en baba taşlarından biri.Ağırlaştırır insanı, ee erkende kalkmışsın iyice etkilemiştir.
Akşama bence sebzeli yoğurtlu bir şey ye, hatta sarımsaklı yoğurt falan ye, erkenden uyku getirir, yatar, bi güzel dinlenirsin.
Ben de bezelye istiyorum nicedir, şöyle açık butlardan alayım fırın poşetine havuç ve bezelye koyup atacağım ama eve aldığım kutu kutu tavuk nuggets ve shinitzel bitmeden yapamıyorum. Bir de benim eşim tavuk yemez, fırında kendime pişirsem de ev kokuyor diye 3 gün surat yapar, o yüzden normal tavuk da alamıyorum.
Neyse moral bozmak yok, patates gene de bisküviden daha zararsızdır.
Gönlünü ferah tut
Kaptanım ben onları YAKAR BACı'ya yazdıydım aslında ya. Yanlışlık olmuş ok. Seninle haftaya daha sıkı yarışırız o zaman. Aaslında üsstte senin adın var ama acele işte ben yakar yazmış diye okuyup, rakip ye hemen cevap verme mantığı ile yazdıydım. Olsun ama senle de yarışıyoruz burada (ya ben hala biri alınırmı diye korka korka yazıyorum aslında,yakar, winston ve suhanın alınmadığını bildiğim için onlara karşı daha rahatım. )
Kaptanım ben onları YAKAR BACı'ya yazdıydım aslında ya. Yanlışlık olmuş ok. Seninle haftaya daha sıkı yarışırız o zaman. Aaslında üsstte senin adın var ama acele işte ben yakar yazmış diye okuyup, rakip ye hemen cevap verme mantığı ile yazdıydım. Olsun ama senle de yarışıyoruz burada (ya ben hala biri alınırmı diye korka korka yazıyorum aslında,yakar, winston ve suhanın alınmadığını bildiğim için onlara karşı daha rahatım. )
selam kızlar sabah 4.30 da kalktım şimdide kafam kalkmıyor uykudan ölüyorum uykusuzluktan .
öğlen patates ve bezelye yedim odamı ağır geldi ne hergün 1 portakal azıcık yoğurt yerken bugün fazlamı geldi ne
Sen o hırsla kalk sabahın dördünde spor yap ondan sonra da patates mi şişirdi de. olacağı o dur.
Biraz kahve iç bacım, türk kahvesi, gerçi onlar benim hep uykumu getiriyor, çay daha güzel açıyor benim uykumu.
Aslında buna karşı en iyi çözüm mate çayıdır. Ama tabii yanında yakınında benim gibi bir aktar yoksa nereden bulacaksın.
Mate çayı çok enerji verir hemde kafein içermez. Bu arada karşı takımda olsan patates tüketmemeni tavsiye ederim, ekmek bile masum bana göre yanında, tabii özel olarak tüketmiyorsa, en kötü karbonhidrat bana göre, ağır gelmiş olabilir, bezelye de kalorili değilmidir kızlar ya benmi yanlış biliyorum yoksa ama kalorili diye kalmış aklımda, ben diyet yaparken hep patates, bezelye, ve taze fasülye bir de mısırdan uzak durmaya çalışırım.
Sen o hırsla kalk sabahın dördünde spor yap ondan sonra da patates mi şişirdi de. olacağı o dur.
Biraz kahve iç bacım, türk kahvesi, gerçi onlar benim hep uykumu getiriyor, çay daha güzel açıyor benim uykumu.
Aslında buna karşı en iyi çözüm mate çayıdır. Ama tabii yanında yakınında benim gibi bir aktar yoksa nereden bulacaksın.
Mate çayı çok enerji verir hemde kafein içermez. Bu arada karşı takımda olsan patates tüketmemeni tavsiye ederim, ekmek bile masum bana göre yanında, tabii özel olarak tüketmiyorsa, en kötü karbonhidrat bana göre, ağır gelmiş olabilir, bezelye de kalorili değilmidir kızlar ya benmi yanlış biliyorum yoksa ama kalorili diye kalmış aklımda, ben diyet yaparken hep patates, bezelye, ve taze fasülye bir de mısırdan uzak durmaya çalışırım.
İki dakika gittim Se_zen melek olmuş ya bacılar
Hmm kandırıkçılık falan yapar diye temkinli okudum ama doğru demiş
Patates, mısır ve bezelye çok kalorili/ ağırmış ben de biliyorum ama bezelyeli tavuk yemezse ölecek hastalığına tutuldum bu ara
Hem bizim diyette günde 3 karbonhidrat var, ben hiç kullanmıyorum ama ayda bir bir avuç bezelyeli tavuk yiyeceğim yoksa aklımda kalır olmaz.
Yarın bu saatlerde şimdi Suhan ile Sezen ve hatta bireyselde yarışan diğer arkadaşlar "cumaya gittim, geleceğim" yazıp offline mı olacaklar? Malum canları sıkılmış, yenilmiş olacaklar, bence burası yarın pek bir sessiz olur.
İki dakika gittim Se_zen melek olmuş ya bacılar
Hmm kandırıkçılık falan yapar diye temkinli okudum ama doğru demiş
Patates, mısır ve bezelye çok kalorili/ ağırmış ben de biliyorum ama bezelyeli tavuk yemezse ölecek hastalığına tutuldum bu ara
Hem bizim diyette günde 3 karbonhidrat var, ben hiç kullanmıyorum ama ayda bir bir avuç bezelyeli tavuk yiyeceğim yoksa aklımda kalır olmaz.
Yarın bu saatlerde şimdi Suhan ile Sezen ve hatta bireyselde yarışan diğer arkadaşlar "cumaya gittim, geleceğim" yazıp offline mı olacaklar? Malum canları sıkılmış, yenilmiş olacaklar, bence burası yarın pek bir sessiz olur.
Ben meleğim ya ne sandıydınız beni.
Yarın burda oluruz biz. Yenilsek de biz savaşa doymayız. biz zayıflayamadık bari arkadaşlarımıza faydası oldu dye yine seviniriz biz. Sen bizi ne sandın. bizde takım ruhu var, takım ruhu.
Önemli olan insanlığa faydamız olması. ama aksikilik işte yarın öğlen gibi ben müşteriye gidicem galiba.
Belki bir kaç müşteri de olabilir, sabahtan çıkarın akşama dönerim ben.
çok merak ediyorum bakalım yarın burda neler olcak hiç tartılmadım bu hafta içi en çokta kendimi merak ediyorum ay inşallah rezil omayız yaa:26:
korktuğumu falan düşünmeyin mekikçiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?