çok merak ediyorum bakalım yarın burda neler olcak hiç tartılmadım bu hafta içi en çokta kendimi merak ediyorum ay inşallah rezil omayız yaa:26:
korktuğumu falan düşünmeyin mekikçiler
sankim 8leri göreceğim ya.pantolonu habire yukarı çekiyorum. acaba 2gün tekrar giydim bollaştı ondanmı yoksam ben zayıflayıp tıgamı döndün. ama ne tığ. 5 numara şiş
ooooo yine baslamış savaş. bugün mükemmel bir spro yaptım. 2saatir totomu yeni koydum sandalyeye. asagı in yukarı çık özlem. bir iğne asagı bir iğne yukarı. bacaklarım titriyor artıkın. gelmesin hasta ya saat olmuş 4.aslında fena da olmadı. totom küçülür böyle devam ederse ellammmmmm
Neden olmasın
Ben de dün eşortman altı giydim, Allahım içinde kayboluyorum resmen.
Banyoda "yaw benim toto yokolmuş resmen" derken, eşim geldi, eşortmanın kenarına baktı "toto küçülmüş ama üzgünüm bu benim eşortmanım" dedi.
Öküzz, ne olurdu o gazla gitseydim, illa bozacak.
Valla birinci belli de, ikinci için acaba özgey ve dukan amca mı olur, başkan ve oyun konsolu mu olur onu kestiremiyorum.
Siz 4. olursunuz gibi.Bir de suskunlar grubu (nihan, destinam, fizik) var.Onlar bile atak yapabilirler.Ha bir de ejje vardı o da tek başına ama sistemli gidiyor, o da şaşırtabilir.Lapacıların başkanı Gölge de atak yapabilir.
Sizi bir sıralamaya yerleştiremedim ya
Neden olmasın
Ben de dün eşortman altı giydim, Allahım içinde kayboluyorum resmen.
Banyoda "yaw benim toto yokolmuş resmen" derken, eşim geldi, eşortmanın kenarına baktı "toto küçülmüş ama üzgünüm bu benim eşortmanım" dedi.
Öküzz, ne olurdu o gazla gitseydim, illa bozacak.
ben kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum tartılmadım yarını sabırsızlıkla bekliyorum yoksa duraklamayamı giriyorum
Yarın büyük gün ya, herkes duraklamadadır, herkes regl olmuştur, herkes turşu yemiştir, herkesin sabah aniden işi çıkar ve herkes sabah evden çıkarken tartılmayı unutur birden.
Yok mu arttıran?
Bir tek malkoçoğulları sızlanmaz (siz de tellioğulları ile seferoğulları olun bari), bir tek biz regl olsak da az kilolu çıkarız, bir tek biz ağlamaz, bir tek biz acıkmaz, oldu olacak bir tek biz z.çmayız.
Neyse siz anladınız bizi, biz geliyoruz, hem dürüst hem de temiz birer malkoçoğlu.
Savulun üleeyn
Canım senin kadar şairane bir kişik değilim hatta şiir bile okumam ama bu da sana
Adı winstonlight , kendisi olamaz light
Bilmez kalacak burada olacak ninelight
Sanırki mekik ile kilo verecek
Biz gidince ağlamaktan zayıflayacak.
Spor öncesi şairliğim tuttu, bir şeyler karaladım.
Umarım alınmaca, kırılmaca olmaz
Sezen bacı, Sezen bacı
Kendisinin misafiri hiç bitmez, sanki bir hacı
Leslie ablayı yapmış baş tacı
Bilmezki winstonla ekibi onu ezip geçecek acı acı
Suhan demek karşı takım demek
Diyet demek onun için püskevit demek
Bilmezki o günler gelecek
Winston ve ekibi ona giderken nanik edecek
Özgey sever Dukan amcayı
Hababam yer kepekli lapayı
Winston ile ekibi buralardan giderken
Hırsından kıracak tası, tavayı
S_A demek başkan demek
Grubumuzun baş tacı demek
O kadar verdiysek emek
Seni de delip geçeceğiz ilmek ilmek
Bunun üstüne sıkıysa akşama yağlı yiyin de göreyim
Winston bu şiirin üstüne ne denir ki.
Seni seviyorum diyesin geldi valla.
aşıklar varya ellerinde sazı aynı onlar gibi olmuş.
Canım senin kadar şairane bir kişik değilim hatta şiir bile okumam ama bu da sana
Adı winstonlight , kendisi olamaz light
Bilmez kalacak burada olacak ninelight
Sanırki mekik ile kilo verecek
Biz gidince ağlamaktan zayıflayacak.
Tüh amacım bu değildi, düşmanı gaza getirdim, kendi ellerimle kendime ve takımıma zarar verdimbu akşam gider gitmez koşu bandına sarılcam görürsün sen yarın
çok beğendim ben bunu şurası söle olsa dahadamı uygun olurdu acep " biz gidince ağlamaktan iğne ipliğe dönecek" dahamı kafiyeli oldu nacizhane
harikasın ya ama ben giderken sanırım sen kıracaksın o tası tavayı
çok beğendim ben bunu şurası söle olsa dahadamı uygun olurdu acep " biz gidince ağlamaktan iğne ipliğe dönecek" dahamı kafiyeli oldu nacizhane
Sevgili yağlarıma,
Seni seviyordum evet, soğukta beni ısıtmanı seviyordum, hatta senin kadar beni hiç bir sevgili de ısıtmadı.
Sen vücudumda oluşurkenki o muhteşem hissi sana tarif bile edemem. Senin oluşmana katkı sağlamak için yediğim o güzel çikolatar hayatımın en zevkli zamanları olmuştur hep, hatta sinirli iken bile yanımda olacağını bile bile dolaptan aşırdığım yemekler en güzel yemeklerdi. Seninle kışın daha az üşüyüp, yazları havuzda ve denizde daha az batıyordum suya. Sen artık evet benim bir parçamsın ve bazen anlamıydoum insan vucüdundaki bir parçayı nasıl istemez.
Şimdi gidiyorsun ve ben hiç pişman değilim. Artık seni isemediğime karar verdim ben çünkü. Kendime yeni sevdalar bulma zamanı geldi. Seninle iyi geçindik bu zamana kadar ama anladım ki benim sana ihiyacım yok. Anladım ki ben sensiz daha mutluyum. Anladım ki üşürsem daha kalın giyebilirim ve denizin içinde de kendimi kandırmışım batmıyorum. Çikolata yemek kadar güzel başka şeylerde keşfettim ben hayatta. Kabul ediyorum çırpı gibi diye laf ettiğim o kızlar gibi olmak istiyorum. Belki daha kalın bir çırpı. Kocamın her kadının benden daha mı zayıf yoksa daha mı kilolu olduğunu sorarken cevap vermekte zorlanıp yüzünün kızarmasını istemiyorum. Direnmekten vazgeçip gitme zamanıdır artık. Çünkü unutma ben biten şeylerin ardından bakmam. Keşke demem ben.
Ben yazmıştım kızlar, paylaşayım istedim. Ne kadar kafayı yemişiz yağlarla herkes görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?