Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok merak ediyorum bakalım yarın burda neler olcak hiç tartılmadım bu hafta içi en çokta kendimi merak ediyorum ay inşallah rezil omayız yaa:26:
korktuğumu falan düşünmeyin mekikçiler

Ben tartıldım sanırım ondan bugün insani tarafımızı birazcık daha ortaya çıkarma peşindeyim.
Hani yarın herkesin yuhhhhhhh demesini kaldıramıycam. Bakın şimdiden söylüyüm çok sıkıştırırsanız kaçarım heeee.....
Bakmayın benim bu kadar sizi sıkıştırdığıma. Aslında diğer haftalara bakınca hiç fena değil ama böyle bir yarış için biraz kötü.
birde diğer arkadaşlar bizden 2 gün önce başlayınca dengeler bozuldu. :26: birde çok su içtim, birde regli olucam (yok öyle bir şey ama bahane bahanedir) Tartılma anı yaklaştıkça yeni bahaneler bulacağım kızlar merak etmeyin.

Onu bunu bilmem kızlar takım olarak kesin birinciyiz. Ben onu bilirim.
bu savaş ateşini söndürmeyelim, davulları susuturmak yok, savaş boyalarını silmeden devam.

ooooo yine baslamış savaş. bugün mükemmel bir spro yaptım. 2saatir totomu yeni koydum sandalyeye. asagı in yukarı çık özlem. bir iğne asagı bir iğne yukarı. bacaklarım titriyor artıkın. gelmesin hasta ya saat olmuş 4.aslında fena da olmadı. totom küçülür böyle devam ederse ellammmmmm

sankim 8leri göreceğim ya.pantolonu habire yukarı çekiyorum. acaba 2gün tekrar giydim bollaştı ondanmı yoksam ben zayıflayıp tıgamı döndün. ama ne tığ. 5 numara şiş

sankim 8leri göreceğim ya.pantolonu habire yukarı çekiyorum. acaba 2gün tekrar giydim bollaştı ondanmı yoksam ben zayıflayıp tıgamı döndün. ama ne tığ. 5 numara şiş

Neden olmasın
Ben de dün eşortman altı giydim, Allahım içinde kayboluyorum resmen.
Banyoda "yaw benim toto yokolmuş resmen" derken, eşim geldi, eşortmanın kenarına baktı "toto küçülmüş ama üzgünüm bu benim eşortmanım" dedi.
Öküzz, ne olurdu o gazla gitseydim, illa bozacak.

Bana artıkın merdiven inip çıkmak kar etmiyor valla. Günde bende 50 kere inip çıkıyorum ama nafile. Gerçi ben 1 kat inip çıkıyorum. birde topuklu ayakkabı ile hiç spor gibi gelmiyor bana, çin işkencesi gibi geliyor.

allah iyiliğini versin. benimkide zayıflama .zayıfladıkça göbeğin daha çok sivrildi demez mi gelde çatlama gelde 4.30 a kalkıp spor yapma

ben kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum tartılmadım yarını sabırsızlıkla bekliyorum yoksa duraklamayamı giriyorum

hahah çok komik benimkide toton küçüldü aşkım tam gaz devam diyor

ben kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum tartılmadım yarını sabırsızlıkla bekliyorum yoksa duraklamayamı giriyorum

Yarın büyük gün ya, herkes duraklamadadır, herkes regl olmuştur, herkes turşu yemiştir, herkesin sabah aniden işi çıkar ve herkes sabah evden çıkarken tartılmayı unutur birden.

Yok mu arttıran?

Bir tek malkoçoğulları sızlanmaz (siz de tellioğulları ile seferoğulları olun bari ), bir tek biz regl olsak da az kilolu çıkarız, bir tek biz ağlamaz, bir tek biz acıkmaz, oldu olacak bir tek biz z.çmayız.

Neyse siz anladınız bizi, biz geliyoruz, hem dürüst hem de temiz birer malkoçoğlu.

Savulun üleeyn

Spor öncesi şairliğim tuttu, bir şeyler karaladım.
Umarım alınmaca, kırılmaca olmaz

Sezen bacı, Sezen bacı
Kendisinin misafiri hiç bitmez, sanki bir hacı
Leslie ablayı yapmış baş tacı
Bilmezki winstonla ekibi onu ezip geçecek acı acı

Suhan demek karşı takım demek
Diyet demek onun için püskevit demek
Bilmezki o günler gelecek
Winston ve ekibi ona giderken nanik edecek

Özgey sever Dukan amcayı
Hababam yer kepekli lapayı
Winston ile ekibi buralardan giderken
Hırsından kıracak tası, tavayı

S_A demek başkan demek
Grubumuzun baş tacı demek
O kadar verdiysek emek
Seni de delip geçeceğiz ilmek ilmek

Bunun üstüne sıkıysa akşama yağlı yiyin de göreyim

Winston bu şiirin üstüne ne denir ki.
Seni seviyorum diyesin geldi valla.

aşıklar varya ellerinde sazı aynı onlar gibi olmuş.

Canım senin kadar şairane bir kişik değilim hatta şiir bile okumam ama bu da sana

Adı winstonlight , kendisi olamaz light
Bilmez kalacak burada olacak ninelight
Sanırki mekik ile kilo verecek
Biz gidince ağlamaktan zayıflayacak.

bu akşam gider gitmez koşu bandına sarılcam görürsün sen yarın

çok beğendim ben bunu şurası söle olsa dahadamı uygun olurdu acep " biz gidince ağlamaktan iğne ipliğe dönecek" dahamı kafiyeli oldu nacizhane

harikasın ya ama ben giderken sanırım sen kıracaksın o tası tavayı

Sevgili yağlarıma,

Seni seviyordum evet, soğukta beni ısıtmanı seviyordum, hatta senin kadar beni hiç bir sevgili de ısıtmadı.
Sen vücudumda oluşurkenki o muhteşem hissi sana tarif bile edemem. Senin oluşmana katkı sağlamak için yediğim o güzel çikolatar hayatımın en zevkli zamanları olmuştur hep, hatta sinirli iken bile yanımda olacağını bile bile dolaptan aşırdığım yemekler en güzel yemeklerdi. Seninle kışın daha az üşüyüp, yazları havuzda ve denizde daha az batıyordum suya. Sen artık evet benim bir parçamsın ve bazen anlamıydoum insan vucüdundaki bir parçayı nasıl istemez.

Şimdi gidiyorsun ve ben hiç pişman değilim. Artık seni isemediğime karar verdim ben çünkü. Kendime yeni sevdalar bulma zamanı geldi. Seninle iyi geçindik bu zamana kadar ama anladım ki benim sana ihiyacım yok. Anladım ki ben sensiz daha mutluyum. Anladım ki üşürsem daha kalın giyebilirim ve denizin içinde de kendimi kandırmışım batmıyorum. Çikolata yemek kadar güzel başka şeylerde keşfettim ben hayatta. Kabul ediyorum çırpı gibi diye laf ettiğim o kızlar gibi olmak istiyorum. Belki daha kalın bir çırpı. Kocamın her kadının benden daha mı zayıf yoksa daha mı kilolu olduğunu sorarken cevap vermekte zorlanıp yüzünün kızarmasını istemiyorum. Direnmekten vazgeçip gitme zamanıdır artık. Çünkü unutma ben biten şeylerin ardından bakmam. Keşke demem ben.

Ben yazmıştım kızlar, paylaşayım istedim. Ne kadar kafayı yemişiz yağlarla herkes görsün.

Winston bu şiirin üstüne ne denir ki.
Seni seviyorum diyesin geldi valla.

aşıklar varya ellerinde sazı aynı onlar gibi olmuş.

Beğendiğinize sevindim, spor yapmamak için oturup 400 sarma sararım o derece hala spordan nefret ediyorum, ben de oyalanayım diye karalıyıverdim. Bu arada sevinmeyin, tvde bula bula özcan deniz klibi buldum, adam ağlaya ağlaya şarkı söyledi, ben de ağlaya ağlaya spor yaptım karşısında

emeğine sağlık hasımdaşım benim.
Kafiye durumu falan güzel olmuş ama içeriği bana uymamış
Az kaldı, bu cuma ve sonraki cumalarda beni izleyin , göreceksiniz.

bu akşam gider gitmez koşu bandına sarılcam görürsün sen yarın
Tüh amacım bu değildi, düşmanı gaza getirdim, kendi ellerimle kendime ve takımıma zarar verdim
çok beğendim ben bunu şurası söle olsa dahadamı uygun olurdu acep " biz gidince ağlamaktan iğne ipliğe dönecek" dahamı kafiyeli oldu nacizhane

Her şekliyle güzel ama Sezen'e de dediğim gibi beni pek yansıtmamış
7-8 cuma daha sabredin, ben giderken arkamdan ağıt yakarsınız, şimdiden bence ona hazırlanın

harikasın ya ama ben giderken sanırım sen kıracaksın o tası tavayı

Hadi bakalım, az kaldı. Taslar tavalar hazır, kim kıracak o da yakında belli olur.

Zayıflayıp gidince sizleri çok özleyeceğim yaa
Burada çok kaynaştık valla, insanın yiyip sizinle kalası geliyor ama ben gideceğim

Hemen düzeltiyorum. ben anlamam demiştim şiir işlerinden

Adı winstonlight , kendisi olamaz light
Bilmez kalacak burada olacak ninelight
Sanırki mekik ile kilo verecek
Biz gidince ağlamaktan iğne ipliğe dönecek.

Sen ne hisliymişsin bacım ya, 40 yıllık kocamdan ayrılsam bu kadar duygusal olamam yani.
Özellikle denizde batmama kısmına yarıldım
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
Yağlarımız gitsin, birer pis sıska olalım en sağlıklısından ama.
"Ne yersek yiyelim, kilo almıyoruz " diye yarı üzgün yarı içten şeytani gülüşle hayatımıza devam edelim.
Gelsin o günler artık, çabuk çabuk gelsin :13:

Eşime yemek hazırlığına girişeyim yavaştan ben, hepinize hafif bir gece diliyorum. (Hoş, yarın kilo bildirimi varken bu gece kimsenin boğazından zaten yağlı bir şey geçmez ya neyse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…