Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

wuuuuwuuuuuu alkış diyorummmmm

valla hedeflerimiz farklı ama sen 68 de zayıf olcanımı düşünüyorsun düş o rakamı düş 60 a indir

Akşam yemeğimi yedim daha da ağzıma bir şey süremem

2 dilim ananas
1 kase yoğurt
minicik bir parça da peynir attım ağzıma, ananas ağzımın tadını bozdu.

winston vaaaay süper irade var diyorsun. vallahi doğruya doğru bende okadar irade yok. ama istediğimide alırım hırs var bende. ve bu sefer alacağım inşallah istediğimi. zayıflayacağım. nisanda gidince hedef kilona alışmış olursan karne alacan ya ama sonra 2 ay sonra geri gelirsen karne vermiyormuş püsküüt ona göre

ayrıca şiir de süper olmuş

sezencim sorun değil canım :) evet haftaya yarışıyorum hepinizle. ilk bir hafta biraz zayıflama moduna gireyimde 2inci hafta dahada zayıflarım inşallah
[/B]

kızlar yarın bildirim günü var bugün tartıldım 700 gram gitmişti. çok mutlu oldum biliyormusunuz şu azıcık miktara bile inşallah yarın 1 kilodan fazla olurda bende haftaya 79 hatta inşallah 78i görürüm

Winston diyette /Hasımları derin üzüntüde-6. gün

sabah: yeşil çay, 1 portakal, 1 yumurta
öğlen:5 tane tavuk nuggets, 2 biber, 1 domates
akşam;4 köfte, 2 biber, 4 arpacık soğanı
mekik:400
bel hareketi:200
twist şeysi:100
Bisiklet: 20 dakika (320 kalori)
su:2,5 litre

Birazdan eşimle yürüyüşe gideceğiz.Yarım saat de yürüyüş diye ekleyecektim ama hasımlarım için ağır olur diye eklemedim.

Yarın olsun, hayrolsun artık

valla hedeflerimiz farklı ama sen 68 de zayıf olcanımı düşünüyorsun düş o rakamı düş 60 a indir

Valla sizinle buralarda kalsam ve hepinizin mezuniyetini bekleyeyim desem benim hedefi 30 kiloya çekmem lazım ki, anca yani
Duruma göre bakarız bacım, benim boyum 1.80.
68 olunca boy-kilo farkı 12 oluyor, ben de 38 beden oluyorum ki bu bana yeter.
Ama zayıflamaya kaptırınca dur 36 beden olayım, dur kesmedi 34 olayım diye kendimi iyice somalililere benzetirmiyim bilmiyorum
Allah önce bana irade, sonra zayıflayınca da akıl sağlığı versin inşallah

Valla bu diyet öncesinde en büyük korkum, zayıfladıktan sonra bozmamdı ama şimdi buna çok alıştım, hiç canım bir şey çekmiyor, beslenme şeklim gibi oldu, zayıflayınca biraz sayıları (kalori) arttırarak aynı şeyi devam ettirmek istiyorum.
O günler gelsin de, o zaman boğazıma anahtarlı kelepçe takar, anahtarını denize atarım O derece psikopata bağladım yani.
Burası mapusdamı gibi, bir kez düştüm, pişman oldum ve bir daha buralara düşmek istemiyorum

Neyse yarına az kaldı, galiba bu hafta birinci olacağız, herkes epey emek verdi bu hafta.
Umarım yüzümüz güler.

allah seni emi:) gece gece karnıma agrılar girdi gülmekten. sendeki bu azmi görünce utanıyorum kendimden.helal sana ...tam gaz devam . herzaman heryerde senleyiz unutma.batsın bu kilolar..yada gitsin desek daha iyi olcek sanırsam.fenci ne anlar edebiyattan al işte

hahahahaha Allahım ya

S_A dan Takım Yarışmacılarına
Sevgili Kızlar, Bu hafta hepimiz birbirimizle yarıştık. Takımlar kuruldu ve rekabet başladı. Ben şahsen birbirimize söylediğimiz şeylerden alınmıyorum. Bu hafta bütün burda yazılanlar beni çok gaza getirdi. Umarım her hafta böyle olur. Bu hafta birinci olacağımıza neredeyse eminim . Zayıflayınca alacağımız iltifatları, eşlerimizin bize bakışlarını , satın alıp eşlerimize illallah nereden zayıfladın dedirteceğimiz günleri , kaynanamızın ' ay çok zayıflamışsın bir deri bir kemik kalmışsın, al şunları ye bari ' deyipte bizimde içimden hıııh kedi eremediği ciğere mundar dermiş' diyeceğimiz günleri düşünün. Az kaldı kızlar evet evet azı kaldı başaracağız hepimiz bu takımdan mezun olacağız. Sadece bizim takıma değil bütün takımlara nanik yapacağız

Azimle ..çan duvarı deler dedi annem bugün ( bu tabir içinde kusura bakmayın ama çok doğru bir laf. bunları sizi biraz daha motive edip son cümleyide güldürmek için yazdım) ben bu takımı çok seviyorum. Ve hepimiz için diliyorum İnşallah zayıflarız!!

Güzel temennilerin ve sözlerin için teşekkürler başkan.
Bu hafta ben de grup birinciliğine kesin gözüyle bakıyorum, çünkü çok emek verdik.
Hepimiz bu şekilde gider, morali bozuk olanlara yardımcı olursak, hep birlikte bu hafta gibi nice haftalar görür, hedeflerimize ulaşırız.
Bu arada bu hafta gaz verip, didişeceğiz diye eğer saçmalamış, birilerini üzmüşsem affola.
Yağları eriteceğiz diye, kalpleri kırmamışızdır inşallah.
Yarın hafif bir gün olacağı kesin, umarım tartılar yüzümüzü güldürür.
Hepimizin şimdiden emeğine sağlık.
Herkese güzel bir sabah diliyorum.

gunaydın çıtırlar

gecen hafta 68.9
bugun 68.5
gıden 400

hepinız benden ıyı kılo vermişsinizdır muhakkak ama bende en azından 400 gr verdım dıye sevınıyorum

işyerınde nete gıremıycem ama belki izin alıp eve donerım öglen .....o zaman katılırım cümbüşe........

günaydın kızlar
önce bildirimi yapayım
başlangıç .68
geçen hafta :64,5
bu hafta :63,4
tatammmmmmmmmmmm
güzel bir haftaydı kızlar. ama haftaya tozunuzu attıracam okkadar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu sabaha gelelim
1 çay tabağı kadar melemen ve çay bu kadar .
sezen bacım niye bildirim yapmadın kardeş durum okadar mı kötü?

Son düzenleme:
günaydın kııııızlaaaaaarrr
mekikçiler nbr bakıyorum sadece yakar gelmiş
geçen hafta:52.5
bu hafta:51.3
he he he
30 martta görüşürüz

24.02.2012 Minenin menüsü
sabah:
1 yumurta(omlet/yağsız)
öğlen:
1 kase kuru fasulye
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
200 mekik ve bacak hareketleri

vay vay demek 48ler kilo da verirmiş. ne yapalım. biz centilmeniz tebrik etmeyide biliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…