Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geldim geldim geldimmmmm veremedim diye çok korkmuştum verdimde geldim

dünkü menüm ;

sabah 1 yumurta, ve sebze yanında
öğlen yoğurtlu ıspanak
akşam menemen

1 saat deli gibi yürüyüş 15 dk kolları ve popoyu çalıştıran bir alet var onda yaptım 1 saatte hocayla yaptım sonra 2 litre su 3 fincan yeşil çay ve ve ve kilomu söylüyorum

geçen hafta 79,5 dim yanılmıyorsam yazmamışım
bu hafta 78 im tam 78

Hepinizi tebrik ederim kizlar cok iyi kilo vermissiniz kesin birinci olacagiz takim olarak Suhancim bu hafta daha iyi olacagim soz veriyorum

Gunaydin kizlar ben bu hafta fazla veremedim uzgunum
Hatice84 65 / 64.5 / 0.5 / 0.77%

Olurmu hiç gayet güzel vermişsin canım. Beraber nice kilonun ardından el sallayacağız daha.

günaydın kııııızlaaaaaarrr
mekikçiler nbr bakıyorum sadece yakar gelmiş
geçen hafta:52.5
bu hafta:51.3
he he he
30 martta görüşürüz

Vayyy vayyy vayyyyy.
Ne desem bilemedim ne denir ki. Hiç bir şey denmez. Mineeeeee oleyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyy, şampiyon mine, şampiyon mineeeee, Mine sen bizim herşeyimizsin. Re re re ra ra ra mine mine çok yaşa.

24.02.2012 Minenin menüsü
sabah:
1 yumurta(omlet/yağsız)
öğlen:
1 kase kuru fasulye
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
200 mekik ve bacak hareketleri

bisküvi yok, form yok süpersin süperrrrr.......

Yürü be mine kim tutar seni. Mineyiii tutanaaa aşk olsun, aşk olsun aşk olsunnnnnn.....

çoookkk tebrikler, dukan ile seyirde 1,5 kilo vermişsin. Süper valla ya. Süper. Spor yapmanın avantajı işte..

Vay vay vay . bakıyorum herkeslere yaramış bu hafta... Ne muhteşem bir takımız. Tebrik ederim yinede napalım. Savaşta bile olsak başarı başarıdır. ok güzel vermişsin. Hadi kızlar herkesler kilo çizelgesini düzeltsin.

çok sağol sezencim uğraştım biraz ama değdi :)))
önümüzdeki hafta hedefim 50.5 inşallah verebilirim darısı seninde başına inşallah unutma beraber mezun olucaz
herkesi canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar bizim kılıçlar işe yaradı iyi iş çıkardık kesin bu hafta birinciyiz böle devaaaammmmm

günaydın!!
bugün baya aydınlık olmuş anlaşılan herkes kilo vermiş.
Tebrikler takımımıza!!!
geçen hafta:67.5
bu hafta:66.6

Eveeettt kızlar, belki çok iyi değil ama koca hafta yarım saat spor yaptığımı ve pazartesi diyete başladığımı düşünürsek harikaaaa....

Geçen hafta: 55.4
bu hafta: 54

Çoookk mutluyum.
Haftaya hedefim 53 ün altına inmek.

Evet takımımızın göz bebeği 48'likler için sonuçlar

hatice84 / 65 / 64,5 / 0,5 / 0,77%

suhan2 / 52,5/ 51,3 / 1,2 / 2,29%

se_zen / 55,4 / 54 / 1,4 / 2,53%

48'likler ortalaması %1,86

duruma bakılırsa
1. mekikçiler
2. özge ve duki amca
3. 48likler

Sen tek başına mı birinci olucan şekerim.
Hani bak yanlızsın sabahtan beri.
Verdiğin 1,2 kilo ile mi geçicen bizi.
Winston baksana ortalarda yok. Kesin sabah sabah kalkmış spor yapıyordu 300 gram daha erimek için.

wistonu merak ediyorum nerde herkes yaptımı şimdi kilo bildirimini yine 1,89 ortalamam 1. bile olabilrim aslında mekikçilerin toplam ortalaması 1,86 yanılıyormuyum yoksa :)))

herkesi tebrik ediyorum kızlar süpersiniz bu hafta takım birinciliğine kesin gözle bakıyorum bu kadar azmin sonu da böyle olmalıydı zaten.hemen ben de yapayım bildirimimi.merak etmeyin bu güzel tabloyu bozmayacağım.
geçen hafta:100.6
bu hafta:98.6
giden:2 kg

ejje89 / 100.6 / 98.6 / 2 / 1.99%

bacım bacım yolun sonu göründü.özge tek başına sizi geçmiş. biz mi geçemeyeceğiz.tabiki 1. biziz winston bir kalksa yataktan devirecek sizin takımıda az kaldı heyecan yapmayın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…