Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

wistonu merak ediyorum nerde herkes yaptımı şimdi kilo bildirimini yine 1,89 ortalamam 1. bile olabilrim aslında mekikçilerin toplam ortalaması 1,86 yanılıyormuyum yoksa :)))

ama olmaz ki. Sen tek başınasın. Ortalamalardan saymayız seni. bireysel birincilerden sayarız banane banane. biz üç kişiyiz 3 e bölünüyor. Yoksa benimde 2,53 ortalamam.

Bakıyorum sessiz sessiz orada kendi kendinize kilo veriyorsunuz. Sessiz ve derinden. biz takımı yıktık şurada 1 kilo vericez diye.
Tebrik ederim süper bir sonuç

ama olmaz ki. Sen tek başınasın. Ortalamalardan saymayız seni. bireysel birincilerden sayarız banane banane. biz üç kişiyiz 3 e bölünüyor. Yoksa benimde 2,53 ortalamam.

hadi hadi tamam siz iki takım yarışın ben katılmıyorum sizin yarışınıza ay durmadan devam ederim inşallah yaaaaaa

Allahım bu ne saaddet. Mutluluktan başım dönüyorrr. Çok mesudum kızlar.
Sizi seviyorum 3. takım. İyi ki varsınız. Mekikçileri hatta dukancı özgey i bile sevesim geldi bugün.
Harika insanlar sizi. Bu ne güzel bir takım böyle.

ooooo silah arkadaşımda gelmiş. meraktan çatladım bacımmm nerlerdesinnn

Günaydınlar,
Gözümü uyku tutmadı bugün

Veeee geçen hafta; 79.300
Bu hafta: 76.900

Yani: 2.400

Her hafta böyle gitse ayda 10 kilo ve winston kaçar
Hızlıca baktım geçmişe, tekrar bakacağım.

Herkesi tebrik ederim.

aaaa yoksa sen beni sevmiyormuydun aşk olsun

hadi hadi tamam siz iki takım yarışın ben katılmıyorum sizin yarışınıza ay durmadan devam ederim inşallah yaaaaaa

Olmaz öyle. Sensiz olmazzzz... Tamam tamam biraz cadılık yapayım dedim ama işe yaramadı. Seni bırakmayız, hele bu irade ile yarışıyorsun bizle bi kere.

kızlar kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum . ama haftaya canınızı okumayacağım anlamına gelmez. haftaya korkun benden

Herkese maşallah
En çok ejje'ye sevindim Allah biliyor, üçlü rakamlardan maşallah 2li rakamlara düşmüş.
Sıska se_zen gene %2,5 üzerinde
Püskevitçi Suhana'a da maşallah
Hatice de grubunu desteklemiş

Özgey ve Dukan amca'ya da maşallah
Nihan da tekrar toplayıp kendini, kilo vermiş

Heza 2 gün için şahane bir başarı, yakarcığım ve sabahın köründeki mekikleri de sonucunu vermiş, tebrikler.

Se_zen matematik hesabında kandırıkçılık yapmazsa biz mi kazanmış oluyoruz şimdi?

aaaa yoksa sen beni sevmiyormuydun aşk olsun

Yav sevmem mi seni. Kıskandım ben kıskandım.... Fazla iradeli gördüm seni ve kıskandımmm.
Sen baş tacımızsın ve dukan diyetinn. Çok iradeli diyet yapıyorsun ve bizimle yarışıyorsun ya ondan dedim öyle.

Wayyyyy wayyy vayyyy.
sabahtan beri bütün takım nefesini tutmuş seni bekliyor bacım nerelerdeydin. dur ben tahmin edeyim, yatıp kalkıp tuvalete gittin dime, yine çiş ile zayıflama yöntemini mi kullandın....
Valla süper vermişsin bacımmm. Uzat elini öpücemmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…