yahu ne kadar hareketli bi grupbenide alınnnnnnnnnnnnnn
yahu ne kadar hareketli bi grupbenide alınnnnnnnnnnnnnn
Wayyyyy wayyy vayyyy.
sabahtan beri bütün takım nefesini tutmuş seni bekliyor bacım nerelerdeydin. dur ben tahmin edeyim, yatıp kalkıp tuvalete gittin dime,yine çiş ile zayıflama yöntemini mi kullandın....
Valla süper vermişsin bacımmm. Uzat elini öpücemmm.
Canım biz 13 kişiyiz ve takımlar normalde 12 kişi olabiliyor. Ama bekle başkan gelir birazdan o bakar. Belki misafir falan diye alabilir mi bilmiyorum.
saolun kızlar..ben misafir olmaya razıyım..başkanınız kim?başkan bir baksın ama sanırım takım fazlasıyla dolu ama yinede başkanın bir bakması lazım . yerimiz varsa neden olmasın.
Herkese maşallah
En çok ejje'ye sevindim Allah biliyor, üçlü rakamlardan maşallah 2li rakamlara düşmüş.
Sıska se_zen gene %2,5 üzerinde
Püskevitçi Suhana'a da maşallah
Hatice de grubunu desteklemiş
Özgey ve Dukan amca'ya da maşallah
Nihan da tekrar toplayıp kendini, kilo vermiş
Heza 2 gün için şahane bir başarı, yakarcığım ve sabahın köründeki mekikleri de sonucunu vermiş, tebrikler.
Se_zen matematik hesabında kandırıkçılık yapmazsa biz mi kazanmış oluyoruz şimdi?
Yav sevmem mi seni. Kıskandım ben kıskandım.... Fazla iradeli gördüm seni ve kıskandımmm.
Sen baş tacımızsın ve dukan diyetinn. Çok iradeli diyet yapıyorsun ve bizimle yarışıyorsun ya ondan dedim öyle.
Wayyyyy wayyy vayyyy.
sabahtan beri bütün takım nefesini tutmuş seni bekliyor bacım nerelerdeydin. dur ben tahmin edeyim, yatıp kalkıp tuvalete gittin dime,yine çiş ile zayıflama yöntemini mi kullandın....
Valla süper vermişsin bacımmm. Uzat elini öpücemmm.
çok güzel kilo vermişsin baştan beri aynı yöntemimi kullandım yani hangi yöntemi kullanıyorsunValla sabah 5te kalkıp çiş olayını yaptım ama hiç aklımda yoktu bak işe yaramış desene
Gerçi ben daha fazla bekliyordum ama buna da şükür
Her hafta böyle gitmeyeceğini biliyorum ama gitse, ben de martta giderim.
Sen de az kilona rağmen şahane bir sonuç elde etmişsin bacım, hasım da olsak tebrikler yani.
Hem 50 kilo ol hem bir haftada 1,5 kilo ver, senle kıyaslayınca ben bu kiloyla pek başarılı olamamışım yani ama olsun takımca güzel bir şey yaptık, bu hafta inşallah birinciyiz, baksana veren verene
Herkese maşallah
En çok ejje'ye sevindim Allah biliyor, üçlü rakamlardan maşallah 2li rakamlara düşmüş.
Sıska se_zen gene %2,5 üzerinde
Püskevitçi Suhana'a da maşallah
Hatice de grubunu desteklemiş
Özgey ve Dukan amca'ya da maşallah
Nihan da tekrar toplayıp kendini, kilo vermiş
Heza 2 gün için şahane bir başarı, yakarcığım ve sabahın köründeki mekikleri de sonucunu vermiş, tebrikler.
Se_zen matematik hesabında kandırıkçılık yapmazsa biz mi kazanmış oluyoruz şimdi?
saolun kızlar..ben misafir olmaya razıyım..başkanınız kim?
Hazerinin takıma başladığı kiloyu biliyorsanız hemen hesaplayalım bakalım sonuçlar çıksın ortaya, kimse öyle kendi kendine sevinmesin hem. ak mı kara mı bellki olacak. AZ SONRA
çok güzel kilo vermişsin baştan beri aynı yöntemimi kullandım yani hangi yöntemi kullanıyorsun
daha başkan sölemedi ben de büyük bir merakla listeyi bekliyorum işteyim çok işim var yapmam lazım
yalnız şöyle bir durum var. ben 2 günde 92700den 91600inmişim. 1 haftada 5 kg verirmişim ofbeeeee
1. GRUP ...........DUKAN AMCA VE ÖZGEY ............%1,89 (AMA TEK BAŞINA YARIŞTI )
2. GRUP ........... 48'LİKLER....................%1,8646: )
3.GRUP............MEKİKCİLER....................%1,69nazar: yeter bu kadar)
BİREYSEL YARIŞMACILAR GRUP ARASINDAN
1. ........winstonlight..............%3,03(rövanşı var bu işin)
2. ........se_zen...................%2,53 .torpil olsun kendime
3.........suhan 2 ..................%2,29(helal silah arkadaşıma)
1. GRUP ...........DUKAN AMCA VE ÖZGEY ............%1,89 (AMA TEK BAŞINA YARIŞTI )
2. GRUP ........... 48'LİKLER....................%1,8646: )
3.GRUP............MEKİKCİLER....................%1,69nazar: yeter bu kadar)
BİREYSEL YARIŞMACILAR GRUP ARASINDAN
1. ........winstonlight..............%3,03(rövanşı var bu işin)
2. ........se_zen...................%2,53 .torpil olsun kendime
3.........suhan 2 ..................%2,29(helal silah arkadaşıma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?