Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla sabah 5te kalkıp çiş olayını yaptım ama hiç aklımda yoktu bak işe yaramış desene
Gerçi ben daha fazla bekliyordum ama buna da şükür
Her hafta böyle gitmeyeceğini biliyorum ama gitse, ben de martta giderim.

Sen de az kilona rağmen şahane bir sonuç elde etmişsin bacım, hasım da olsak tebrikler yani.
Hem 50 kilo ol hem bir haftada 1,5 kilo ver, senle kıyaslayınca ben bu kiloyla pek başarılı olamamışım yani ama olsun takımca güzel bir şey yaptık, bu hafta inşallah birinciyiz, baksana veren verene

Canım biz 13 kişiyiz ve takımlar normalde 12 kişi olabiliyor. Ama bekle başkan gelir birazdan o bakar. Belki misafir falan diye alabilir mi bilmiyorum.

başkan bir baksın ama sanırım takım fazlasıyla dolu ama yinede başkanın bir bakması lazım . yerimiz varsa neden olmasın.
saolun kızlar..ben misafir olmaya razıyım..başkanınız kim?

Hazerinin takıma başladığı kiloyu biliyorsanız hemen hesaplayalım bakalım sonuçlar çıksın ortaya, kimse öyle kendi kendine sevinmesin hem. ak mı kara mı bellki olacak. AZ SONRA

valla bende sizi ve burayı çok seviyorum mezuniyet belgemi almadan gidermiyim heç valla bu hafta o kadar kastıkki akşam eve gittim ve direk eşime şöyle dedim ben spora iniyorum yarın tartılma günüm müthiş bir savaş var sporumu yapmadan gidemem oğlanı almaya dedim ve kaçtım

çok güzel kilo vermişsin baştan beri aynı yöntemimi kullandım yani hangi yöntemi kullanıyorsun

bende seni tebrik ederim canım ve herkesi bu hafta müthiştik yawww

Hazerinin takıma başladığı kiloyu biliyorsanız hemen hesaplayalım bakalım sonuçlar çıksın ortaya, kimse öyle kendi kendine sevinmesin hem. ak mı kara mı bellki olacak. AZ SONRA

Heza 92 ile başladı bacım.Ona göre ayarlarsın.
92 kiloyum demiş gruplara katılmak isterken, 5 dakika içinde de başkan bize davet etmiş, gelmiş.
o beş dakikada kilo vermişmidir bilmem
92 başlangıcı diye yazalım.

çok güzel kilo vermişsin baştan beri aynı yöntemimi kullandım yani hangi yöntemi kullanıyorsun

Çok uzun hikaye kelebek bacım, 90 ile başladım ve yapmadığım diyet kalmadı diyebilirim
5 günde 5 kilo diyetiyle 10 kilo verdim, isveç diyetini 6 gün yaptım 2 kilo verdim, sonra 3 gün dukan yaptım 300 gram verdim Sonra pes ettim yedim, aldım verdim, şimdi gruptaki 3 kişi benim yabancı bir makaleden arakladığım diyeti yapıyoruz.(17 şubat tarihinde burada yazmışım, bir ara bakarsın ilgilenirsen)Bu diyette karbonhidrat da var,ama ben komple çıkardım ve de spora da ağırlık verdim ve epey işe yaradı.6 günde 2.400 verdim.Geri kalan kilolarımı da bu diyetle ve sporla vermek istiyorum, bakalım hayırlısı, inşallah olur

Se_zen bacı hadi yap şu listeyi artıkın, ellerin titremesin
Ona göre ya bisikletin tepesine bineceğim ya da bir yeşil çay daha patlatıp, keyiften keyfe koşacağım
Hayır toplama hariç, matematik bilgim olsa ben yapacağım da sonra dersiniz totosundan işlem yapmış, uydurmuş diye

daha başkan sölemedi ben de büyük bir merakla listeyi bekliyorum işteyim çok işim var yapmam lazım

ben çalışıyorum şimdi öğle arasında ilk defa diyetisyene gidecem bakalım o ne diyecek..ptesi başlangıc yaptım 700gr vermişim.89.700düm 89 oldum.
kilo bveren herkesi tebrik ediyorum kalıcı ve devamlı olması dileklerimle..

daha başkan sölemedi ben de büyük bir merakla listeyi bekliyorum işteyim çok işim var yapmam lazım

Doğru başkanı unutmuşum tamamen, o da şimdi 2den önce gelmez
Neyse bugün heyecanlı bir bekleyiş olacak, hem kendi aramızda hem de gruplar arasında.

Herkese hafif bir gün diliyorum.

Evettt bu da mekikcilerin sonuç

winstonlight / 79,3 / 76,9 / 2,4 / 3.03%

yakar76 / 64,5 / 63,4 / 1,1 / 1,71%

hazeran / 92 / 91,6 / 0,4 / 0,34 % (sonuç listesinde açıklanmayacak yanlız yeni üye diye)

takım ortalaması : 1,69 %

1. GRUP ...........DUKAN AMCA VE ÖZGEY ............%1,89 (AMA TEK BAŞINA YARIŞTI )

2. GRUP ........... 48'LİKLER....................%1,86 46: )

3.GRUP............MEKİKCİLER....................%1,69 nazar: yeter bu kadar)

BİREYSEL YARIŞMACILAR GRUP ARASINDAN

1. ........winstonlight..............%3,03 (rövanşı var bu işin)
2. ........se_zen...................%2,53 . torpil olsun kendime
3.........suhan 2 ..................%2,29 (helal silah arkadaşıma)

Kızlar valla takım olarak kesin birinciyiz.

Bireysellerde de sürpriz olmazsa yine 3 ü de bizim takım olacak gibi.
Yıkacağız bence ortalığı bu hafta.

Özgey maşallah tek kişilik ordu ama tek yarışıyor tabii onu da es geçmeyelim
Arkadaş, başta da bahsetmiştim bizim siz sıskaları geçmek için haftada anca 10 kilo vermemiz lazım
Neyse, mızmızlanmayacağım, ben de zayıflıyorum, rakamlar düştükçe yüzdeler de büyüyecek

En azından ismim bireysellerde Se-zen'in üzerinde ya, Allahıma bin şükür ohh rahatladım, eski acı dolu günümü unuttum, bugün benim bayramım üleeyyyn

Mekikçiler, asılın küreklere aman mekiklere, diyetlere...Şimdi bu arkadaşlar haftasonu zafer sarhoşluğuyla yiyecek de yiyecek, önümüzde tam 7 gün var, onları yediye katlayalım.

Herkese tebrikler bu arada, takım içinde 8 takım kursak da, bu hafta bu işi başardık.
Maşallah bize

Son düzenleme:

bireysellerdeki arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…