aslında bu 48likleri 58 yapmak lazım. hatun dediğin ecik ele gelir ne o öyle somallili gibi. suan ben çokçok çok ele geliyom.demekki 10ken abow ozaman bile bazen fne adurmuyom diyordum kendimi kandırıyormuşum aman tanrım. 70lere bi düşem 4yıl önceki halime. yesyeni duran elbiselerimi yazın tatil yerinde estire estire giyeceğim
maşallah kızlar naptınız öyle 2 kilo vermiş takım.sırlarınızı bizimlede paylaşın
Yok bacım ya. Ne ele gelmesi. Erkekler öyle diyorlar ama hiç biri yolda gördükleri mini etekli kızlardan gözünü alamıyor. İnanmak istiyorsan tamam ama kandırmayalım kendimizi. Hem düşünsene bizim işimiz ne kadar zor zaten 36 bedenlik çıtırlarız daha da zayıflamaya çalışıryorz ve bizim kilo vermemiz daha zor. Sizin daha çok çalışmanız lazım. Baksana 2,5 kilo ile winston ufak bir farkla geçebildi beni.
Winston'a da giderken laf çarpıtmasa olmaz
Zaten sıskalara sinirlenmişim, bir de sen laf söyle ben bugün artık yatak yerine bisikletin üzerinde uyurum
maşallah kızlar naptınız öyle 2 kilo vermiş takım.sırlarınızı bizimlede paylaşın
slm kızlar..herkese hayırlı akşamlar..eğer sizede uyarsa ben misafir olmayı zaten tercih ederim.uyum sağlayabilecekmiyim bende merak ediyorum.mezun lan olursa bende uyum sağlarsam girerim takıma ne dersiniz ben motive oldum motivasyonumu canlı tutmak istiyorum size katılarak bunu belkiyapabilirim çok ihtiyacım var.
İyi geceler ve gene ben
Zayıflama topiğinin paylaşım alanına hem grup başarısı hem de 2.olmamla ilgili küçük bir açıklama yazdım biraz önce.
Hem diğer takımlara ışık olur, hem de varsa soru işaretlerini giderir diye.
Bu arada canımı sıkan bir şey oldu ama neyse sonra konuşuruz.
Grupla alakalı değil kişisel bir şey.
Onun içinde bir projem var, yarına aktif hale getireceğim ama neyse bu kadar vır vır yeter.
Herkese iyi uykular diliyorum.
gunaydın..
dün aksama kadar elektriksiz oturdum , bakım calısması var dedıler kusadasında , aksam eşim gelınce elektrık geldı , meger trafodan kaynaklıymıs , cepten face e gırıp baskana yazdım ama kılomu yazmayı unutmusum , cok da bır fark yoktu , ben fazla asılmıyorum ondan sanırım
birinciliginizi tebrık edıyorum arkadaslar , benım hıcbır katkım yok :) , winstonu da tebrık edıyorum bravo arkadasım...
evet..bana gelınce , iş görusmem olmadı....ben yıne eskı işyerıme devam...
sabahları yurumeye basladım....artık dıyetede asılıcam
evettt kımın grubuna gırıyorum ben ???
gunaydın..
dün aksama kadar elektriksiz oturdum , bakım calısması var dedıler kusadasında , aksam eşim gelınce elektrık geldı , meger trafodan kaynaklıymıs , cepten face e gırıp baskana yazdım ama kılomu yazmayı unutmusum , cok da bır fark yoktu , ben fazla asılmıyorum ondan sanırım
birinciliginizi tebrık edıyorum arkadaslar , benım hıcbır katkım yok :) , winstonu da tebrık edıyorum bravo arkadasım...
evet..bana gelınce , iş görusmem olmadı....ben yıne eskı işyerıme devam...
sabahları yurumeye basladım....artık dıyetede asılıcam
evettt kımın grubuna gırıyorum ben ???
Yazın güzel olmuş canım ellerine sağlık. insanüstü zayıflama mecaranı da tebrik ediyorum. Artık bende eliptik pisiklet istiyorum. Hatta şimdik ilanlara bakıyorum.
Benim bugün cozutma günüm, sevinin mekikçiler.
Dün akşam ve bu sabah çozuttum.
Akşam arkadaşlarla bizim dışarı çıkma ve içme günümüzdü. Her ayınn 3. haftası dışarı çıkıyoruz 1 er bira içiyoruz, yemek yiyoruz falan.
Akşam 1 hamburger, 1 koca bira ve sonra yarım ekmek kokoreç yedim sonra da evde 2 kase cips ve 1 bira daha.
Hahayyyyy.
Tam cozuttum.
Sabahta kahvaltıda fırında güveçte kaşarlı manar hemende tereyağlı ve kaşarlı kızarmış ekmek ve sucuk yedimmm.
Eveett bunların hepsini ben yedim valla..
Kolay gelsin bacım, ben de bugün 1de kalktımgünaydın arkadaslra 1.olmammıza cok sevindim. kızımı yeni yatırdım. sabahtan beri kahvaltı yaptır evi topla busaat oldu yemek yiyeceğim. benim önce bunu bir düzene oturtmam lazım.offff.akşmada misafir var. calış özlem çalış
Selam Kızlar!!!
Bu hafta dediğim gibi çok iddialıyım yemem içmem ve birincilik koltuğuna otururum bu hafta 70li bir sayı göreceğim inşallah
Birinciliğimizide Tebrik ediyorum.Haftayada birinci olalım kızlar!! Aynen devam ediyoruz. Yani kızlar sizleri bilemem ama ben devam ediyorum
Dün Melek programında Osman müftüoğlundan Selülit giderici bir karışımın tarifini aldım. Birde Selülit kremi alırken içeriğinde bulunması gerekenler falan. Daha karar vermedim ya malzemelerini alıp karışımı yapacağım yada selülit kremi alacağım zayıflarken bir yandanda onlardan kurtulacağım!!! Hergün sporumuda yapıyorum vücudum sıkılaşsın diye..
Biliyormusunuz en çok istediğim şey herkesin ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?