Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1................winstonlight..........%3,03
2.................se_zen................%2,53 :124:
3.................suhan2................%2,29 :129:

4.................ejje 89.................%1,99 :128:
5.................ozgey...................%1,89
6.................yakar76................%1,76 :109:
7.................fizik.......................%1,33 :122:
8.................S.A........................%0,85
9.................hatic84...................%0,77
10...............gölgeçiçeği................%0,71
11................nihancacak...............%0,73

TAKIMIMIZA

Yok bacım ya. Ne ele gelmesi. Erkekler öyle diyorlar ama hiç biri yolda gördükleri mini etekli kızlardan gözünü alamıyor. İnanmak istiyorsan tamam ama kandırmayalım kendimizi. Hem düşünsene bizim işimiz ne kadar zor zaten 36 bedenlik çıtırlarız daha da zayıflamaya çalışıryorz ve bizim kilo vermemiz daha zor. Sizin daha çok çalışmanız lazım. Baksana 2,5 kilo ile winston ufak bir farkla geçebildi beni.

maşallah kızlar naptınız öyle 2 kilo vermiş takım. sırlarınızı bizimlede paylaşın

maşallah kızlar naptınız öyle 2 kilo vermiş takım. sırlarınızı bizimlede paylaşın

Grup içinde grup oluşturduk.Mekik çekerek zayıflayanlar, hedefi 48 olanlar, dukan diyeti yapanlar..vs diye.
Hem diğer takımlarla hem kendi aramındaki gruplarla didişince ortaya bu çıktı
Sizin takıma da başarılar dileriz. :13:

Winston'a da giderken laf çarpıtmasa olmaz
Zaten sıskalara sinirlenmişim, bir de sen laf söyle ben bugün artık yatak yerine bisikletin üzerinde uyurum

Winston'a da giderken laf çarpıtmasa olmaz
Zaten sıskalara sinirlenmişim, bir de sen laf söyle ben bugün artık yatak yerine bisikletin üzerinde uyurum

Senle uğraşmazsam olur mu hiç . Haftaya senin o grup içi birinciliğini de elinden alıcam. Geçen hafta sonuncu olan bir kız vardı bilmem kaçınız hatırladı. bu hafta o sonuncu ama gurulu kızın yeniden kalbinin atmaya başladığı haftadır. Önümüzdeki hafta hepiniz muhteşem dönüşüme sşahit olacaksınız. geçen hafta hepiniz gülerken ben kenarda sessiz sessiz ağlıyordum, bu hafta ben gülüyorum. Haftaya hepten güleceğim. ha ha ha ha .......:

gerçekten sonuçlar harikaydı inşallah haftaya da böyle devam ederiz.
bugün yediklerim:
sabah:domatesli yumurta (1 yumurta ile)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:125 ml light yoğurt
öğle:1.5 kk lor peyniri
2 kepekli grissini
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:6 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

slm kızlar..herkese hayırlı akşamlar..eğer sizede uyarsa ben misafir olmayı zaten tercih ederim.uyum sağlayabilecekmiyim bende merak ediyorum.mezun lan olursa bende uyum sağlarsam girerim takıma ne dersiniz ben motive oldum motivasyonumu canlı tutmak istiyorum size katılarak bunu belkiyapabilirim çok ihtiyacım var.

Canım başkan da yazmış ya da ben öyle anladım. misafir olabilirsin evet. Fakat sonuç listelerinde olmayacaksın. Hoş ne kadar önemli senin için bilmiyorum. Sadece motivasyona ihtiyacın varsa biz burdayız. Kendini tanıtırmısın bize biraz. Ben 48'likler çetesinden se_zen . 30 yaşındayım, genelde her hafta diyet bozup 5 gün bir şeyler yaparım. Boyum 155 cm. 54 kilo oldum bu hafta ve hedefim 48 kilo olmak. Bankacıyım, 3 yaşında bir kızım var.

İyi geceler,

Öncelikle birinci olmuşuz yuppi Bence bu savaş devam ettiği sürece ilk 3ten asla inmeyiz
Tebrikler bize

Winston diyette /Cin Ali okulda 7.gün
sabah: 1 yumurta, 2 mandalina, yeşil çay
öğlen; 5 tavuk nuggets parçası, iki kaşık yoğurt
akşam;bir çay tabağı kıymalı patates.(2 yemek kaşığı)
Spor; epey ortaya karışık bir spor yaptım.
su: 1 litre anca.(Ben bu ara suyu savsakladım ya, şişeleri dizmem lazım önüme ama ben yaz-kış soğuk su içerim, dışarda kalınca ısınıyor, içemiyorum, dolapta olunca da unutuyorum, pööf bahaneye geeel )

Eşim akşam kapıda eve girerken "sen zayıflamışsın" dedi Tam olarak nereme bakıp, yorum yaptı bilemiyorum ama ağzım kulaklarıma geldi, o ayrı.

Cumartesi, pazar herkes için hafif geçer umarım.
Diyete ve spora tam gaz devam edeceğim.
Çok hırslandım çooook, önce se_zen'in grubunu sonra nerde ne kadar sıska varsa onların grubunu dağıtacağım üleeyn.
Millet görsün nasıl kilo verilir.
Kilo vermenin tarihini yazacağım heeeytt

Herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.

İyi geceler ve gene ben

Zayıflama topiğinin paylaşım alanına hem grup başarısı hem de 2.olmamla ilgili küçük bir açıklama yazdım biraz önce.
Hem diğer takımlara ışık olur, hem de varsa soru işaretlerini giderir diye.

Bu arada canımı sıkan bir şey oldu ama neyse sonra konuşuruz.
Grupla alakalı değil kişisel bir şey.
Onun içinde bir projem var, yarına aktif hale getireceğim ama neyse bu kadar vır vır yeter.

Herkese iyi uykular diliyorum.

gunaydın..

dün aksama kadar elektriksiz oturdum , bakım calısması var dedıler kusadasında , aksam eşim gelınce elektrık geldı , meger trafodan kaynaklıymıs , cepten face e gırıp baskana yazdım ama kılomu yazmayı unutmusum , cok da bır fark yoktu , ben fazla asılmıyorum ondan sanırım

birinciliginizi tebrık edıyorum arkadaslar , benım hıcbır katkım yok :) , winstonu da tebrık edıyorum bravo arkadasım...

evet..bana gelınce , iş görusmem olmadı....ben yıne eskı işyerıme devam...

sabahları yurumeye basladım....artık dıyetede asılıcam

evettt kımın grubuna gırıyorum ben ???

Yazın güzel olmuş canım ellerine sağlık. insanüstü zayıflama mecaranı da tebrik ediyorum. Artık bende eliptik pisiklet istiyorum. Hatta şimdik ilanlara bakıyorum.
Benim bugün cozutma günüm, sevinin mekikçiler.
Dün akşam ve bu sabah çozuttum.
Akşam arkadaşlarla bizim dışarı çıkma ve içme günümüzdü. Her ayınn 3. haftası dışarı çıkıyoruz 1 er bira içiyoruz, yemek yiyoruz falan.
Akşam 1 hamburger, 1 koca bira ve sonra yarım ekmek kokoreç yedim sonra da evde 2 kase cips ve 1 bira daha.
Hahayyyyy.
Tam cozuttum.

Sabahta kahvaltıda fırında güveçte kaşarlı manar hemende tereyağlı ve kaşarlı kızarmış ekmek ve sucuk yedimmm.

Eveett bunların hepsini ben yedim valla..

Olsun ya canını sıkmaya değmez. En azından hala işin var. Aramaya da devam edersin. Senin okul olayı ne oldu bu arada.

günaydın arkadaslra 1.olmammıza cok sevindim. kızımı yeni yatırdım. sabahtan beri kahvaltı yaptır evi topla busaat oldu yemek yiyeceğim. benim önce bunu bir düzene oturtmam lazım.offff.akşmada misafir var. calış özlem çalış

Selam Kızlar!!!

Bu hafta dediğim gibi çok iddialıyım yemem içmem ve birincilik koltuğuna otururum bu hafta 70li bir sayı göreceğim inşallah

Birinciliğimizide Tebrik ediyorum. Haftayada birinci olalım kızlar!! Aynen devam ediyoruz. Yani kızlar sizleri bilemem ama ben devam ediyorum

Dün Melek programında Osman müftüoğlundan Selülit giderici bir karışımın tarifini aldım. Birde Selülit kremi alırken içeriğinde bulunması gerekenler falan. Daha karar vermedim ya malzemelerini alıp karışımı yapacağım yada selülit kremi alacağım zayıflarken bir yandanda onlardan kurtulacağım!!! Hergün sporumuda yapıyorum vücudum sıkılaşsın diye..

Biliyormusunuz en çok istediğim şey herkesin ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun demesi

Karbonhidratsız bir diyet yapıyoruz ben, yakar ve heza.İstersen bize katıl , mekik çekerim dersen gene bize katıl , hiç bir şey yapmam dersen gene bize katıl
Özgey de çok istikrarlı, dukan diyetini denemek istersen o da epey gaz verir.
Hedefim 48 olur dersen Se_zen'lere katıl ama iyi düşün bunu, en fazla 1 hafta daha gider sonra foslar o grup
Başkan da azimli, başkanın yanında da motivasyon olur.
Sen bilirsin bacım, tüm gruplar sana açık
Özlettin kendini, artık aktifleş lütfen.
Hadi beni geç sonra, "ben senden daha zayıfım" de, ben de 3 gün hırsımdan yemek yemeyeyim.

Haftasonu ve Se_zen.
Oley, oley, oleyyy...
Ekmekler, kokoreçler, güveçler, hamuburger, bira bunlar kilo yapmazki, bir yerlerde okumuştum bunları aynı gün içinde yiyebilen insan evladı, bu yediklerini 12 kişiye mail olarak atar, aynanın karşısında "ben dönyanın en gösel karısıyam" derse, bir ayda 12 kilo
verirmiş
Durmak yok, yola devam se_zen bacı.

Kolay gelsin bacım, ben de bugün 1de kalktım , olsun öğlen yemeği aradan kaynayacak ve 2 öğün yiyeceğim.
Amanın misafirlerin geliyormuş, diyete dikkat et lütfen, çok patlatmamaya çalış.
Hoş, misafirin yanında ev sahibinin yaptığı yemekleri yememesi ne kadar hoş karşılanır, o ayrı

Olacak, o günler de gelecek inşallah başkanım.Cümlemiz adına amiin diyeyim ben de.
Valla ben de tam gaz, hatta fazla bir gazla devam ediyorum.
Ne dün gece bozdum, ne de bu sabah.
2 ay bozmadan devam edeceğim ve 2 ay sonra incecik buralardan gideceğim inşallah.

Hepimize kolay gelsin.
Mutlu bir cumartesi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…