- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ölüyom. ulen dedim mekik dediğin neki özlem. 300 400 500. 30da çatlayacak gibi oldum yarım mekikle. çok zor ben bu mekik işini beceremeyecem ellaaaaammmm.bu arada acayip canım tatlı çekti. eşime sahlep yapıp 2 yudum çektim. tarçın iyi geldi valla. kızın mamasını içirip yatam bari. sabah 1 yumurta 1bardak yeşil çay beni bekliyor:) yarın allahtan eşim evde spro niyetine antaresi inip inip çıkacagım. her magzaya ugrayıp kabinlerde bişey deneyeceğim. iyi terletiyor
çorumlu olunca ellam heri çoktur bende.alet nerdeeeeee. fakir ama gururlu bir memur parçasıyım.fakire bak yiye yiye tosun olmuşum. yarın alışverişe gidince yogurt peynir almam gerekiyor. sekin ligt sütünün tadı değişik geliyor bu sefer baska bişey deneyeceim. yorsanın lorunu alam diyorum ama yorsan yaglı peynir bile yagsız oluyor acep onamı takılsam bu kalıba kk peynir için zararı olmaz sanırım.ton balığı alam light. birde su meshur nuggetin varya hangisi hayatım. bizim burda egross var yag oranı fazlaca diyor. yanlışmı bakıyorum acep. bu arada herkes uyudu sanırsam. kızım mama derdine hala ayaktayım. keisntisiz uyumak istiyorum ya. saat böyle baygın gibi yatagımla hasır neşir olsam olmazmı ya of ulen offfff
ilgin için teşekkür ederim canım..33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım 11 aylık bir oğlum var.kızımı dogurdugum zamanlar çalışmıyordum kkne cok takılırdım.sonra mesleğe adım attım oglum oldu zaman bulamadım kk tarihe karıştı derken kilolarımı vermeye karar verince kk yeni bir başlangıç yaptım.kilo vermekte destek şart.ben misafir takılmayı tercih ederim.diyete yeni başladım uyum sağlayamassam liseteyi etkilemek istemem zaten.cuma günü diyetisyene gittim 90 kilo çıktım ne yazıkki..eşim bir süreliğine yurt dışında ve benden zayıf,yaş olarakta benden küçük.bu gidişle yanında annesi gibi olacam,bu gidişe son vermem lazım..Canım başkan da yazmış ya da ben öyle anladım. misafir olabilirsin evet. Fakat sonuç listelerinde olmayacaksın. Hoş ne kadar önemli senin için bilmiyorum. Sadece motivasyona ihtiyacın varsa biz burdayız. Kendini tanıtırmısın bize biraz. Ben 48'likler çetesinden se_zen. 30 yaşındayım, genelde her hafta diyet bozup 5 gün bir şeyler yaparım. Boyum 155 cm. 54 kilo oldum bu hafta ve hedefim 48 kilo olmak. Bankacıyım, 3 yaşında bir kızım var.
çok imrendim umarım bende eşimi şaşırta bilirim.belki 1 ay sonra gelir gelemesse en erken haziran sonu gelecek..İyi geceler,
Öncelikle birinci olmuşuz yuppiBence bu savaş devam ettiği sürece ilk 3ten asla inmeyiz
Tebrikler bize
Winston diyette /Cin Ali okulda 7.gün
sabah: 1 yumurta, 2 mandalina, yeşil çay
öğlen; 5 tavuk nuggets parçası, iki kaşık yoğurt
akşam;bir çay tabağı kıymalı patates.(2 yemek kaşığı)
Spor; epey ortaya karışık bir spor yaptım.
su: 1 litre anca.(Ben bu ara suyu savsakladım ya, şişeleri dizmem lazım önüme ama ben yaz-kış soğuk su içerim, dışarda kalınca ısınıyor, içemiyorum, dolapta olunca da unutuyorum, pööf bahaneye geeel)
Eşim akşam kapıda eve girerken "sen zayıflamışsın" dediTam olarak nereme bakıp, yorum yaptı bilemiyorum ama ağzım kulaklarıma geldi, o ayrı.
.
çok imrendim umarım bende eşimi şaşırta bilirim.belki 1 ay sonra gelir gelemesse en erken haziran sonu gelecek..
ilgin için teşekkür ederim canım..33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım 11 aylık bir oğlum var.kızımı dogurdugum zamanlar çalışmıyordum kkne cok takılırdım.sonra mesleğe adım attım oglum oldu zaman bulamadım kk tarihe karıştı derken kilolarımı vermeye karar verince kk yeni bir başlangıç yaptım.kilo vermekte destek şart.ben misafir takılmayı tercih ederim.diyete yeni başladım uyum sağlayamassam liseteyi etkilemek istemem zaten.cuma günü diyetisyene gittim 90 kilo çıktım ne yazıkki..eşim bir süreliğine yurt dışında ve benden zayıf,yaş olarakta benden küçük.bu gidişle yanında annesi gibi olacam,bu gidişe son vermem lazım..
çok imrendim umarım bende eşimi şaşırta bilirim.belki 1 ay sonra gelir gelemesse en erken haziran sonu gelecek..
Bu arada gece yarısı bu manyak bu saate kadar ne yapmış derseniz diyet günlükleri bölümünde kendime bir topik açtım.
Aslında zaten her şeyi burada yazıyor, sizinle her şeyi paylaşıyordum ama geçen cuma bir şeye çok üzüldüm, o amaçla açtım.
Oradan da günlük yaptıklarımı paylaşacak, zayıflama sürecimi aktaracağım.
Herkese çooook hafif bir pazar diliyorum.
Eşler evde diye umarım kimde dağıtmaz, pazartesi burada buluşunca herkes hafif pazar mönülerini paylaşır.
İyi pazarlar şimdiden.
kızlar nbr?
ölüyom ben sabah çorba öğlen çorba bide üstüne 4 km yürüdüm şuan hiçbişey hissetmiyorum.
annem şuan başımda pilates topuyla bekliyo yandım beeeeennnnnnn:18: :18: :18:
Sen canını sıkan olayı paylaşacaktın bizimle sanırım. Merak ettim şimdik ben. Tabii özel ddeğilse. Biz mi bir şey yaptık diye düşünmeye başladım canım. Topiğine bakayım bende. Kopya çekerim biraz. ama eminim senin topik herkese faydalı olacak.
yeşil çayı günde 2-3 bardaktan fazla içmeyin diye duydum.Bilgisi olan var mı?
ben çok seviyorum en az 4 bardak içerim günde
Selam kızlar neler yapıyorsunuz bakıyım bol kaçamakmı yapıyosunuz
Kaçamak yok, zafere giden bir yoldayız.
Diyete, spora ve savaşa devam
Öğlen yemeğimi de yedim; 3 yemek kaşığı yoğurt.
Akşama da etli hafif bir şeyler yedim mi bugün de tamamdır.
Kilolarım korksun benden artık üleen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?