Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ellaam'a ba-yı-lı-yo-rum.
Benim kardeşim 3 sene önce okumaya Adana'ya gitti, bir geldi "ellaaam" aşağı, "ellaaam" yukarı.
İlk başlarda küfür mü ediyor bu demiştim, sonralarda anlamı "galiba" falan demekmiş.
Çok hoşuma gitmişti ya hala duyumca ağzım kulaklarıma geliyor.
Hay sen çok yaşa.

Aletsiz mekik çekiyorsan, 10 çeksen bile kendinle gurur duy bacım, epey zorlar adamı.
Sen bu işi başaracaksın ellaaam falan değil kesinlikle başaracaksın

çorumlu olunca ellam heri çoktur bende.alet nerdeeeeee. fakir ama gururlu bir memur parçasıyım. fakire bak yiye yiye tosun olmuşum.yarın alışverişe gidince yogurt peynir almam gerekiyor. sekin ligt sütünün tadı değişik geliyor bu sefer baska bişey deneyeceim. yorsanın lorunu alam diyorum ama yorsan yaglı peynir bile yagsız oluyor acep onamı takılsam bu kalıba kk peynir için zararı olmaz sanırım.ton balığı alam light. birde su meshur nuggetin varya hangisi hayatım. bizim burda egross var yag oranı fazlaca diyor. yanlışmı bakıyorum acep. bu arada herkes uyudu sanırsam. kızım mama derdine hala ayaktayım. keisntisiz uyumak istiyorum ya. saat böyle baygın gibi yatagımla hasır neşir olsam olmazmı ya of ulen offfff

Banvitmiş baktım şimdi nugetslara.Ben de şok marketinden alıyorum.10 tane var içinde 225 kaloriymiş 5 tanesi (100 gramı), ben 5-5 yiyorum gün içinde.Parası da 2.5 lira mı ne.Shnitzeli de ordan aldığıma göre markası gene banvittir.
Ben peynirde lor mor kasamam valla, normalde yağlı, tuzlu koyun peyniri yerim.Evde de vardı, zaten kibrit kutusu kadar onda da az yağ, tuz oluversin bir zahmet Gerçi benim de peynirim bitti, portakalım bitti, kendini mandalina sanan bir kaç meyvem var ama pek bir ecik cücük.Ben de yarın alışveriş yapayım yoksa acımdan ölecem.

2 paket nugetsım kalmış, ben de şu butlardan almak istiyorum, fırın poşetine atar yerim diyorum.İçim çıktı banvitten

ilgin için teşekkür ederim canım..33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım 11 aylık bir oğlum var.kızımı dogurdugum zamanlar çalışmıyordum kkne cok takılırdım.sonra mesleğe adım attım oglum oldu zaman bulamadım kk tarihe karıştı derken kilolarımı vermeye karar verince kk yeni bir başlangıç yaptım.kilo vermekte destek şart.ben misafir takılmayı tercih ederim.diyete yeni başladım uyum sağlayamassam liseteyi etkilemek istemem zaten.cuma günü diyetisyene gittim 90 kilo çıktım ne yazıkki..eşim bir süreliğine yurt dışında ve benden zayıf,yaş olarakta benden küçük.bu gidişle yanında annesi gibi olacam,bu gidişe son vermem lazım..

çok imrendim umarım bende eşimi şaşırta bilirim.belki 1 ay sonra gelir gelemesse en erken haziran sonu gelecek..

çok imrendim umarım bende eşimi şaşırta bilirim.belki 1 ay sonra gelir gelemesse en erken haziran sonu gelecek..

Hoşgeldin grubumuza.
Geçen cuma yarışacağız diye buralarda kan gövdeyi götürürken, yazamamıştım
Allah bağışlasın çocuklarını, oğlun daha küçükmüş onun peşinden koşmak bile bir spor sayılır zaten
1 ayda bile iradeyle devam edersen şaşırtıcı sonuçlar alırsın ben eminim.Hele haziran olursa ohoo çok zamanda çok iş hallderiz inşallah. İnsan bir ayda 3-4 kilo verse kimse farketmez sanıyor ama birazda spor desteğiyle sıkılaşarak verince etraf farkediyor, arkasından gelen güzel sözler iyice moral veriyor insana.

Umarım hedeflediğin kiloya sağlıkla kısa sürede düşersin.
Tekrar aramıza hoşgeldin.

Bu arada gece yarısı bu manyak bu saate kadar ne yapmış derseniz diyet günlükleri bölümünde kendime bir topik açtım.
Aslında zaten her şeyi burada yazıyor, sizinle her şeyi paylaşıyordum ama geçen cuma bir şeye çok üzüldüm, o amaçla açtım.
Oradan da günlük yaptıklarımı paylaşacak, zayıflama sürecimi aktaracağım.

Herkese çooook hafif bir pazar diliyorum.
Eşler evde diye umarım kimde dağıtmaz, pazartesi burada buluşunca herkes hafif pazar mönülerini paylaşır.

İyi pazarlar şimdiden.

pazar pazar bu aatte kalkan tek canlı benim sanırım nedense alışkanlık oluyo hafta içi gibi sabahın köründe kalkıyorumya(
geriden takip ediyorum kızlar 1. olmuşuk süper ben beklemiyodum ilk 3 kesin diyodum ama 1 sürpriz oldu neysem kavgalar işe yaradı desenize:))

benim cumartesi pek iyi geçmedi annemin doğum günüydü 1 dilim tremisu yedim ama sevinmeyin mekikçilet üzerine 2 saat yürüdüm(karda) bunuda belirteyimde laf atmayın gene
cumartesi gene deli gibi kar yadı buraya bütün enerjimi aldı götürdü artık umudum kalmadı sanırım yaz bizi unuttu bu hafta içide hep kar görünüyo

bu gün kendime lahana çorbası yapıyorum gün boyu arınmayı düşünüyorum bir nevi detoks birazda spor yaparım menüm sade yani herkesede bugün için sade menüler dilerim

gideyimde böcükerime kahvaltı hazırlıyayım :))

günaydın arkidişler. eşim evde olunca kahvaltı işi çok zorladı beni. sucuklu yumurtaya ekmeğini bandıkça ben yedim sankim .o yedi ben doydum desem yeridir. tulum peynirine dayanamadım ama ecik ondan yedim. salatalık domatesin tadı iğrenç ya havuc kemirdim biraz. kızın uyanmasını bekliyorum. ondan sonra ver elini alışveriş.hepinize iyi pazarlar.

kızlar nbr?

ölüyom ben sabah çorba öğlen çorba bide üstüne 4 km yürüdüm şuan hiçbişey hissetmiyorum.
annem şuan başımda pilates topuyla bekliyo yandım beeeeennnnnnn:18: :18: :18:

aramıza hoşgeldin yeniden. Hedef kilon ne. Yaş kaç, meslek ne. Farkına varmışsındır biz epey meraklı bir gurubuz.
En azından ben öyleyim. İnşallah hep beraber vericez bu fazlalıkları.

Sen canını sıkan olayı paylaşacaktın bizimle sanırım. Merak ettim şimdik ben. Tabii özel ddeğilse. Biz mi bir şey yaptık diye düşünmeye başladım canım. Topiğine bakayım bende. Kopya çekerim biraz. ama eminim senin topik herkese faydalı olacak.

kızlar nbr?

ölüyom ben sabah çorba öğlen çorba bide üstüne 4 km yürüdüm şuan hiçbişey hissetmiyorum.
annem şuan başımda pilates topuyla bekliyo yandım beeeeennnnnnn:18: :18: :18:

Ortim tebrik ediyorum senin azmini. Ben yine hafta sonu çozuttum. Gerçi herkes bekliyordu. Markete gidipte çorba malzelemelerimi alaydım aslında olmazdı ama bir türlü gidemedim. Kızıml aigtsem şimdi 7 katı kucağımda kızım ve poşetlerle nasıl çıkarım diye düşündüm ondan vazgeçtim sürekli. Birazdan gider alırım ama. Bşalarım çorbama bende benimkide lahanının kabaklısı. Lahana bana kötü geliyor kabakla yapıyorum ben tadını severek içiyorum .

Tünaydınnlaaar,

Öğlene doğru kalktım, hava şahaneydi.Altımda pijamalar, saç baş dağınık, gözlerde bu tipe uymayan afilli bir gözlükle düştüm yollara, kulaklarda müzikle.Alışverişe gittim ve elimde yoğurt, portakal peynirle poşetleri sallaya sallaya yürüyüş yaptım dağ tepe bayır
Kahvaltım; 1 portakal, 1 yumurta.

Henüz öğle yemeği yemedim.

İçime yılan kaçmış gibi kıpır kıpırım nedense

Bugün de hafif geçsin, diğer günler de...Ve hepimiz zayıflayalım.

Ay bu arada dün bir kabus gördüm.Ben 38 beden olmuşum, bir mağaza tüm pantolonlarını indirmiş, 3 liraya satıyormuş Ben de mağazaya giriyorum, 38 beden 5-10 tane pantolon alacağım ama elimi atsam 40-42-44-34 beden falan.Çığlıklar atıyorum, mağaza müdürüyle kavga ediyorum, "ben 38 beden olana kadar neler çektim biliyor musunuz? Bana bulacaksınız 38 beden pantolon, almadan gitmeeeeem" diye bağırıyorum. Kan ter içinde kalktım Eşim de sordu haliyle, adama şimdi 38 beden pantolon bulamama kabusu desem, totosuyla gülecek, "hatırlamıyorum" dedim

Ben iyice sıyırmadan, en kısa sürece zayıflamalıyım yoksa gidişat pek iyi değil

Hepinize hafif ve mutlu bir pazar diliyorum.

Yok takımımızla ilgili değil, özel mesaj attım sana konuyla ilgili.

Bende şimdi yarın uygulamaya başlayacağım diyet listesini temize çekecem, her güne yapacağım sporuda ekleyeceğim. Suyumuda.. ve her günün sonuna bir kutucuk çizeceğim uyguladığımda işaretleyeceğim.

Bugün akşam sadece 1 kağıse yoğurt yiyeceğim.

İyi günler arkadaşlar!!
Takımda yüzler gülüyor herkes spora diyete sarılmış.
Sizden biraz gaz aldım.Pilates videosu indirmiştim onu yapayım inşallah.

yeşil çayı günde 2-3 bardaktan fazla içmeyin diye duydum.Bilgisi olan var mı?
ben çok seviyorum en az 4 bardak içerim günde

yeşil çayı günde 2-3 bardaktan fazla içmeyin diye duydum.Bilgisi olan var mı?
ben çok seviyorum en az 4 bardak içerim günde

Kafein varmış içinde, 2 fincan üzeri kalbi yorar bir de geceleri için uykusuzluk yaratır diye okumuştum ben, bilmem yalan bilmem doğru.
Ben de tırstım işte, şimdi günde bir tane, en fazla günde 2 tane içiyorum.

Selam kızlar neler yapıyorsunuz bakıyım bol kaçamakmı yapıyosunuz

Kaçamak yok, zafere giden bir yoldayız.
Diyete, spora ve savaşa devam
Öğlen yemeğimi de yedim; 3 yemek kaşığı yoğurt.
Akşama da etli hafif bir şeyler yedim mi bugün de tamamdır.

Kilolarım korksun benden artık üleen

aynen şekerim bendede kaçamak yok benim akşam yemeğimde yoğurt olacak.. ama sende bukadar az yeme canım bayılırsın yani aralara biraz çikolata karıştır eşine söyle sana light baklava alsın

Evvvveettt buldummm!!! hiç forumdaki diyet listelerine bakmıyorum. Bende uzun zaman önce aldığım tülin şahinin kitabı var ordaki önerileri okuyacağım ve KRal Prens ve fakir diyetini birebir uygulayacağım. Önce kitabı okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…