Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ana grup olarak dukan amcamla birinci olmuşuz yaw hehehe ne mutlu bize telefonu olsa arayıp tebrik ederdim 19. günüm bu gün dukanda toplamda 5,5 kilo verdim teşekkürler diorum kendime bolll nazar boncuğu koyuyorum

selam kızlar işyerınden izin aldım bugun evdeyım şükür

kılo verenleri tek tek tek tekkkkkkkkk tebrık ederm harıkasınız resmen kasıp kavurmuşsunuz

winstonlıght harıkasın valla...bıde gıtmek istıyodun guruptan ıyıkı kalmışsın....bıgun sana "inşallah istedıgın kıloları verırsın millet de senı dedektıf gıbı araştırı ne yıyıp ne içtigini gözler"demiştimya bu haftadan ıtıbaren başlarlar gıbıme geliyo

bende 2 haftadan uzun süredır çok iradesizdim ama sizin sayenızde ümitlendım tekrar...sporun ne mucizeler yaratacagına bugun yıne şahıt oldum ıyykı bu guruptan yer kapmışım haftaya mıllet hepinizin peşine düşecek

eve koştura koştura geldım netı açımda bakım dıye.sayfaları okudukcada resmen gözlerım doldu çok mutlu oldum çokkkkkk....sayesnızde çok fena gaza geldım.

en az kıloyu ben verdım sanırım ama haftaya yuzunuzu guldurcem inşallah...bırazdan yemegımı yıyıp 2 saat sonrada deli danalar gıbı spor yapcam

yaaaa ben 92700le basladım :'((((( o 700verene kadar göbem catladı üstüne 400daha verip 1100gram verdim. pehhh

merhaba arkadaşlar
öğlen karnabahar yemeği 1 kase
2 küçük tavuk yedim geldim.
ben kendimde şunu farkettim ben hiç acıkmıyorum demek ki fazla yiyorum ondan az kilo vermişim.bundan sonra daha az yiyip daha fazla spor yapayım ki 1 ayda 8 kilo verebileyim.
bu hafta verimli geçtiama yeterli değil daha fazla olmalıydı. gevşemek yok. bahara kaç gün kaldı ki cemreler düşmeye başladı. :18:

aman Allahım bu ne güzel bi tablo mekikçiler alında dolaplarınıza asın güzeller
ama winston harbiden süpersin yiğidi öldür hakkını yeme naptın bacım sen ya aşmışın kendini değmesin sana

sezen hırs eder şimdi mekikçiler haftaya kadar günde 2000 mekik çekerler o yüzden gevşemeyelim kanki aman ha fırsat kollar şimdi onlar aynen devam :)))

lğtfen o tabloda birinciye bakın tek tabanca yarışan ben

sezen hırs eder şimdi mekikçiler haftaya kadar günde 2000 mekik çekerler o yüzden gevşemeyelim kanki aman ha fırsat kollar şimdi onlar aynen devam :)))

hani düşünmüyor değilim . zafere giden yolda her şey mübahtır.sizi geçeyimde 2000 değil burdan istanbula koşayım o kadar yani
delirdim sıyırdım iyice .1 ayda 8 kilo vermeliyim ama nasıl

Kızlaaar hepinizi caaanı gönülden tebrik ediyorum ve sizi çok seviyorum

Benim kilom:

geçen hafta: 81,9
bu hafta : 81,2
giden: 700 gram ( efkarlandım )

Bu arada şunuda belirteyim: Takımlarda en fazla 12 kişi olabiliyor. 13. Kişi için takım kaptanı kararı veriyormuş diye bu hafta 13. kişiyide aldık. Yani takımımız dolu. İllaki bu takıma gelmek isteyen arkadaşlar misafir olurlar, bir yarışmacının mezun olmasını bekler - ama her hafta yapılan bildirimlerden ve takımlar arası derecelerden yararlanamaz.

Destinam neeoluuur gel bildir kilonu lüüütfen lüütfen Bir sen kaldın neeeolur gel

ben destinama bide feysbuktan yazayım baari.

Destinam kilosunu elektrik kesintisi nedeniyle bildiremiyor. Sordum bakalım Telefondan yazmıştı mesajı ordan bildirebilirmi diye.. ben geriye kalanların yüzdesini hesaplayayımda. Hazır olsun :) Bu hafta herkes çok iyi sonuç aldı. Kimse kilo almadı kimse yarım kilodan az vermedi.

Süpermiyiz ne? Hadi gitar çalalım

Evet silah arkadaşım. Ne gevşemesi daha bir hırslandım ben, winstonu da geçeceğim. Ben sporsuz 1,4 kg verdim. Bu hafta üzerine spor da eklenecek mutlaka, ayrıca birde pazartesi başladım diyete yani 4 günde verdim 1,5 kilo. Sende sanırım pazartesi başladın bu hafta bozmak yok. Ben normalde her kilo bildiirminden sonra bozardım bugün öğlen sadece 1 kase çorba içtim. Bozmak yok yani anlayaağın. Ayrıca winston ve pisikleti takibimde sanki onun faydası oldu gibim bu hafta. Winston zayıflayınca bana sat bari pisikleti. şubeye koyarım öğlenleri çalışrım. mekik aletinden kurutldum, pisikletine takıldım.

lğtfen o tabloda birinciye bakın tek tabanca yarışan ben

Sen bizim gururumuzsun. Dukan amca da her ne kadar o amca bana kilo verdiremediyse de sorun bende imiş anladım.

Kaptanım çoookkk tebrikler. Bence 700 gr diye efkarlanma sen ne kadar umutsuzdun bu hafta başlarında hatırlamıyormusun.
Bence sende süpersin. Ve takımımızda süper.
Takıma ilk geldiğim haftaları hatırlıyorumda nasıl sessiz di. Ben sürekli ya başka takıma mı gideydim diye bakıyordum. Şimdi iyiki bu takımdayım diye çok seviniyorum. Sürekli senin başının etini yerdim yeni üye diye. Maşallah şimdi takım 13 kişi oldu yakında misafirlerimiz bile olacak.

Başkanım zahmet olmazsa sonuçları burada da yayınlarmısın.
Bu arada benim yardımcı olarak yapabileceğim bir şeyler var mı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…