aşkolsun kızarmıyım. sadece yıkıldım perişanım ağlıyom
Kaptanım çoookkk tebrikler. Bence 700 gr diye efkarlanma sen ne kadar umutsuzdun bu hafta başlarında hatırlamıyormusun.
Bence sende süpersin. Ve takımımızda süper.
Takıma ilk geldiğim haftaları hatırlıyorumda nasıl sessiz di. Ben sürekli ya başka takıma mı gideydim diye bakıyordum. Şimdi iyiki bu takımdayım diye çok seviniyorum. Sürekli senin başının etini yerdim yeni üye diye. Maşallah şimdi takım 13 kişi oldu yakında misafirlerimiz bile olacak.
Genel sonuçlara baktınız mı?
%4.80lerden %4.4 lere varan sonuçlar var, pöff
Bu hafta takım olarak bireyseller hayal oldu yani.
50li kilolarda bir haftada 2,5 kilo veren var, ben de 70lerin sonunda 2.400 verebiliyorum.
İnsanın mutluluğunu kursağında bırakıyor bu pis sıskalar yaa
50 kilo olan bir haftada 2,5 veriyorsa, benim 5 kilo vermem lazım mantıken ama nasıl, nasıl?
Çok pis ayar oldum, haset doldum, bir kaç kişiyi mimledim, gelecek haftada o sıskalıklarıyla 2,5 kilo vermiş olurlarsa resmen olay çıkartacağımYa da ekmek bıçağıyla göbeğimi yontacağım.
Başka çare bırakmadılar bana
Başkanım zahmet olmazsa sonuçları burada da yayınlarmısın.
Bu arada benim yardımcı olarak yapabileceğim bir şeyler var mı sana?
ya neden bukadar stres yaptın anlamadım gayet iyi vermişsin sende
Evet silah arkadaşım. Ne gevşemesi daha bir hırslandım ben, winstonu da geçeceğim. Ben sporsuz 1,4 kg verdim. Bu hafta üzerine spor da eklenecek mutlaka, ayrıca birde pazartesi başladım diyete yani 4 günde verdim 1,5 kilo. Sende sanırım pazartesi başladın bu hafta bozmak yok. Ben normalde her kilo bildiirminden sonra bozardım bugün öğlen sadece 1 kase çorba içtim. Bozmak yok yani anlayaağın. Ayrıca winston ve pisikleti takibimde sanki onun faydası oldu gibim bu hafta. Winston zayıflayınca bana sat bari pisikleti. şubeye koyarım öğlenleri çalışrım. mekik aletinden kurutldum, pisikletine takıldım.
Valla zayıfladıktan sonra da bir süre püskületime binip, koruma çalışması yapacağım ama sonra okunmuş, el verilmiş püskületimi gönderirim, söz
Bisiklet şaka maka etkiledi valla, 15 dakikada zor bölümüyle 300 kalori yaktırıyormuş.(Bilmem doğru bilmem yalan), günde 2 set yapıyorum, 600 kalori gitse, günde zaten 600 kalori civarı yiyorum. (Karbonhidrat hiç kullanmıyorum) O spor gün içinde yediklerimi yakmış olsa, vücut zaten nefes almak, çiş yapmak, organları çalıştırmak ..vs için günde 1500 kalorilik içerde iş yapıyormuş.O sırada da eski yağlardan gitsee ...Aman neyse uzman gibi oldum işteYani evet sporun etkisi olmuştur ama diyet de çok etkili oldu, bakma hiç sızlanmıyorum burada ama açım arkadaş ben ya açım, hele akşamları açlıktan benim kedimin totosu bile gözüme pişmiş but gibi gözüküyor Açlık iyi bir şey, ben ne zaman aç kalsam işe yarıyor, aç değilsem zayıflayamıyorum bir türlü.
morelinizi bozmayın arkadaşlar çok iyiyiz kimse pes etmesin göbüşünü kesmeye kalkmasın önemli olan siz veriyormusunuz olay bu şeytanın bacağını kırdık hep beraber
biri winstonu durdursun yoksa kan gövdeyi götürecek burda :18:
ya 1 haftada 2 kilo vermeliyim ki bu iş uzadıkça uzamasın .ödüm kopuyor pes edecem .yine buhranlara girecem diye.sıkıntım o verdim ama yeterli değil.
Ya kızlar sabah 5 de anca uyudum beynim uçuyor resmen. Fena uykusuzluk çekiyorum diye hesaplamayı yanlış yapmamışımdır inşallah..
birde siz bakın..
her yarışmacının yüzdesini toplayıp 13 e bölüyoruz.. 1,37 doğrumu çıkıyor?
Valla genel sonuçlara bakana kadar polyannaydım ama çok sinirlendim.
Kendimde de hata var.
Bisiklet aldım ama günde yarım saat kullanıyorum.24 saatlik dilimde sadece yarım saat, onu 4 sete çıkarıp günde 1 saat (1200 kalori) yapacağım.
Mekik aleti var ama günde 200-400 yapıyorum, sanki bir yere yetişiyorum, abe dobiş aletin altına geçmişken ne acelen var, başlamışken 1000e çıkarsana şişko winstonnn! Artık günde 1000 mekik çekmeden yatmayacağım.
Diyette her şey yolunda, maksimum 600 kalori zaten, ondan hiç kısamam.Karbonu hiç kullanmadan yola devam.
Portakaldan daha az şekerli bir meyve bulursam hatta ananas yağ yakan doğadaki tek meyveymiş, belki sabahları ananasa geçebilirim, bu konu üzerinde çalışacağım.(kalorisi/parası/her gün yense etkisi ya da zararı vs vs..)
Bel için ayakta durup sağa sola kukla gibi günde 100 kere esniyordum, onu da 500 yapmadan bırakmayacağım.
Haftaya da 2 kilo ve üzeri kilo vereceğim ve o pis sıskaları pişman edeceğimmm
Hiç vermediğimiz ya da kedi gibi 200 gram verdiğimiz zamanı düşün kardeşim.
Bence biz başarılı olduk, elimizden geleni yaptık ama yetmez.
Yılmadan devam, eleştiri yaptım ben yukarda, senin de mutlaka arttıracağın/azaltacapın şeyler vardır.
Bu hafta daha sıkı çalışmalı, daha güçlü olmalı, sonunda da daha çok zayıflayıp, bu işi bitirmeliyiz artık :13:
Canım çok teşekkür ederim şu an için birşey yok.. Destinam kilosunu paylaşamayacak sanırım. Ben listemizi böyle tamamlayıp yüzdesinide hesaplayıp buraya ekleyeyim o halde. son dakikada destinam yetişirse ve ben burda olmazsam sen görürsen aynalar a yazarsın.. olurmu?
Hazeran82 canım hedefin neydi 68 mi? 60 mı? 48 mi?
ilk girdiğimde 80di bu 48likler beni deli etti hedefi 50ye düşümeyi düşündüm .amömma ozamanda pek bi tuhaf olurum ben hedifi 65yapayım en güzeli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?