Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Genel sonuçlara baktınız mı?
%4.80lerden %4.4 lere varan sonuçlar var, pöff
Bu hafta takım olarak bireyseller hayal oldu yani.
50li kilolarda bir haftada 2,5 kilo veren var, ben de 70lerin sonunda 2.400 verebiliyorum.
İnsanın mutluluğunu kursağında bırakıyor bu pis sıskalar yaa

50 kilo olan bir haftada 2,5 veriyorsa, benim 5 kilo vermem lazım mantıken ama nasıl, nasıl?

Çok pis ayar oldum, haset doldum, bir kaç kişiyi mimledim, gelecek haftada o sıskalıklarıyla 2,5 kilo vermiş olurlarsa resmen olay çıkartacağım Ya da ekmek bıçağıyla göbeğimi yontacağım.

Başka çare bırakmadılar bana

Teşekkür ederim canım.. evet bende kaptanlığı ilk üstlendiğimde paylaşım alanında 3. takım için kapatılmaktan veya başka takımla birleşmekten söz ediliyordu. Bende sürekli yeni üyeler davet ediyordum her hafta 3 kişi çağırdıysam ertesi hafta 2 sini diskalifiye etmek zorunda kalıyordum Taaki sizler gelip burda kalıcı olana kadar.. eskiden hatırlıyorumda bu takım 3-4 günde bir sayfa atlardı şimdi tam dozunda bence günde bir kaç sayfa harika :) Evet sen dahil herkes yeni üye diye sızlanıyordu. şimdide üyeler bize gelmek istiyor biz alamıyoruz

Yaaaaa bende sinir oldum şimdi.
Bireysellerde olmamız bence kesindi. Demek ki bu kadınlar hep birden yiyip sonra hep birden kilo veriyor. Demek ki bu hafta başkaları da azimliymiş. Olsun can sıkmak yok onlar belki de yeni başlamıştır. bu işin bir sonraki haftası var.

Başkanım zahmet olmazsa sonuçları burada da yayınlarmısın.
Bu arada benim yardımcı olarak yapabileceğim bir şeyler var mı sana?

Canım çok teşekkür ederim şu an için birşey yok.. Destinam kilosunu paylaşamayacak sanırım. Ben listemizi böyle tamamlayıp yüzdesinide hesaplayıp buraya ekleyeyim o halde. son dakikada destinam yetişirse ve ben burda olmazsam sen görürsen aynalar a yazarsın.. olurmu?

ya neden bukadar stres yaptın anlamadım gayet iyi vermişsin sende

ya 1 haftada 2 kilo vermeliyim ki bu iş uzadıkça uzamasın .ödüm kopuyor pes edecem .yine buhranlara girecem diye.sıkıntım o verdim ama yeterli değil.

Valla zayıfladıktan sonra da bir süre püskületime binip, koruma çalışması yapacağım ama sonra okunmuş, el verilmiş püskületimi gönderirim, söz

Bisiklet şaka maka etkiledi valla, 15 dakikada zor bölümüyle 300 kalori yaktırıyormuş.(Bilmem doğru bilmem yalan), günde 2 set yapıyorum, 600 kalori gitse, günde zaten 600 kalori civarı yiyorum. (Karbonhidrat hiç kullanmıyorum) O spor gün içinde yediklerimi yakmış olsa, vücut zaten nefes almak, çiş yapmak, organları çalıştırmak ..vs için günde 1500 kalorilik içerde iş yapıyormuş.O sırada da eski yağlardan gitsee ...Aman neyse uzman gibi oldum işte Yani evet sporun etkisi olmuştur ama diyet de çok etkili oldu, bakma hiç sızlanmıyorum burada ama açım arkadaş ben ya açım, hele akşamları açlıktan benim kedimin totosu bile gözüme pişmiş but gibi gözüküyor Açlık iyi bir şey, ben ne zaman aç kalsam işe yarıyor, aç değilsem zayıflayamıyorum bir türlü.

morelinizi bozmayın arkadaşlar çok iyiyiz kimse pes etmesin göbüşünü kesmeye kalkmasın önemli olan siz veriyormusunuz olay bu şeytanın bacağını kırdık hep beraber

allah iyiliğini versin emi. suratım yerlerdeydi .nerdeyse paspas çekiyordu daireye. beni güldürdün ya allahda seni güldürsün.kedinin canı tehlikede

biri winstonu durdursun yoksa kan gövdeyi götürecek burda :18:

Valla genel sonuçlara bakana kadar polyannaydım ama çok sinirlendim.
Kendimde de hata var.
Bisiklet aldım ama günde yarım saat kullanıyorum.24 saatlik dilimde sadece yarım saat, onu 4 sete çıkarıp günde 1 saat (1200 kalori) yapacağım.
Mekik aleti var ama günde 200-400 yapıyorum, sanki bir yere yetişiyorum, abe dobiş aletin altına geçmişken ne acelen var, başlamışken 1000e çıkarsana şişko winstonnn! Artık günde 1000 mekik çekmeden yatmayacağım.

Diyette her şey yolunda, maksimum 600 kalori zaten, ondan hiç kısamam.Karbonu hiç kullanmadan yola devam.
Portakaldan daha az şekerli bir meyve bulursam hatta ananas yağ yakan doğadaki tek meyveymiş, belki sabahları ananasa geçebilirim, bu konu üzerinde çalışacağım.(kalorisi/parası/her gün yense etkisi ya da zararı vs vs..)

Bel için ayakta durup sağa sola kukla gibi günde 100 kere esniyordum, onu da 500 yapmadan bırakmayacağım.

Haftaya da 2 kilo ve üzeri kilo vereceğim ve o pis sıskaları pişman edeceğimmm

ya 1 haftada 2 kilo vermeliyim ki bu iş uzadıkça uzamasın .ödüm kopuyor pes edecem .yine buhranlara girecem diye.sıkıntım o verdim ama yeterli değil.

Hiç vermediğimiz ya da kedi gibi 200 gram verdiğimiz zamanı düşün kardeşim.
Bence biz başarılı olduk, elimizden geleni yaptık ama yetmez.
Yılmadan devam, eleştiri yaptım ben yukarda, senin de mutlaka arttıracağın/azaltacapın şeyler vardır.
Bu hafta daha sıkı çalışmalı, daha güçlü olmalı, sonunda da daha çok zayıflayıp, bu işi bitirmeliyiz artık :13:

Kızlar kardeş takım kaptanı listemizi henüz kontrol etmedi. Paylaşım alanına eklenecek olan listemiz biraz farklı olabilir.

3. Takım 245. Etap

S_A ( 81,9/ 81,2 / 0,7 / 0,85% )
fizik ( 67,5 / 66,6 / 0,9 / 1,33% )
yakar76 ( 64,5 / 63,4 / 1,1 / 1,71% )
destinam ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,00% ) Elektrik Kesintisi nedeniyle Bildirimde bulunamadı.
se_zen ( 55,4 / 54,0 / 1,4 / 2,53% )
winstonlight ( 79,3 / 76,9 / 2,4 / 3,03% )
gölge-çiçeği ( 70,7 / 70,2 / 0,5 / 0,71%)
suhan2 ( 52,5 / 51,3 / 1,2 / 2,29% )
ejje89 (100,6 / 98,6 / 2,0 / 1,99% )
ozgey ( 79,5 / 78,0 / 1,5 / 1,89%)
nihancaccak (68,9 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
Hatice84 ( 65,0 / 64,5 / 0,5 / 0,77% )
hazeran82 ( 91,6 / 91,6 / 0,0 / 0,00 ) Yeni üye

3. takım toplam yüzde 1,37%

Sezen cim Takım içi dereceleri hazırlayabilirmisin? Ya ben bugün öğleden sonra burda olmayacağımda

Ya kızlar sabah 5 de anca uyudum beynim uçuyor resmen. Fena uykusuzluk çekiyorum diye hesaplamayı yanlış yapmamışımdır inşallah..

birde siz bakın..

her yarışmacının yüzdesini toplayıp 13 e bölüyoruz.. 1,37 doğrumu çıkıyor?

Hesap makinasıyla yaptım , evet doğrudur başkan.

Herkese -özellikle bizim takıma- hafif bir gün devamı ve de hafif bir haftasonu diliyorum.
Haftasonu giremeyenler, buraları unutup lütfen yemesinler, her yağlı şeyde aklınıza cinnet eşiğindeki winston gelsin
Hepimiz bu işi inşallah kısa sürede bu azim, hırs ve istikrar ile başaracağız.
Ben spora kaçar, kolay gelsin herkese.

ben şunu anladım hiç açlık çekmiyorum demek ki fazla yiyorum . bir kazan patates haşladım durmadan onu yedim mekik en fazla 500 çektim olmaz mekikçiliğin ruhuna aykırı en az 1000 olmalıydı.koşu bandına 2-3 kere çıktım.karbonu bende bırakıyorum. pro ve sebze . portakal yerine bu hafta greyfurt deneyeceğim hem ucuz hem yağ yakar. bu hafta 2 kilo vermeliyim.

Başkan listeyi eklemişsin sanırım. O halde sorun yok galiba. Umarım yanlış anlamıyorumdur. Grup içi sıralama işini yaparım birazdan.

aslında bu 48likleri 58 yapmak lazım. hatun dediğin ecik ele gelir ne o öyle somallili gibi. suan ben çokçok çok ele geliyom.demekki 10ken abow ozaman bile bazen fne adurmuyom diyordum kendimi kandırıyormuşum aman tanrım. 70lere bi düşem 4yıl önceki halime. yesyeni duran elbiselerimi yazın tatil yerinde estire estire giyeceğim

ilk girdiğimde 80di bu 48likler beni deli etti hedefi 50ye düşümeyi düşündüm .amömma ozamanda pek bi tuhaf olurum ben hedifi 65yapayım en güzeli olur

sen uyma 48liklere onlar sıfır beden gibi gezecekler. 65 bile az senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…