Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla canım ben mayısın sonuna kadar devam edeceğim ozamana kadar inşallah 65 kilo olurum. İdeal kilom 67ymiş. tam 3 yıl önce o kilodaydım. ve bugüne kadar herkes bana sen o zaaman çok güzeldin diyor ( aaadiler şimdi güzel diilmiyim yaani ) ama inşallah düşeceğim o kiloya..

-----------

SA Cumartesi
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, çok az peynir, 2 zeytin, biraz domates ( Ekmek yerinede 2 tane diyet kraker)
Arada: 1 tane bisküvi..
Akşam: Karışık Salata

Sporum: 10 dakika koşu ve 5 tane kas egzersizi ( nintendo wii ile ) ve on dakikada evdeki bisikletimi çevireceğim.. belkide daha fazla yaparım sporumu hiç bilemiyorum

winstonlıght

Ekmekler, kokoreçler, güveçler, hamuburger, bira bunlar kilo yapmazki, bir yerlerde okumuştum bunları aynı gün içinde yiyebilen insan evladı, bu yediklerini 12 kişiye mail olarak atar, aynanın karşısında "ben dönyanın en gösel karısıyam" derse, bir ayda 12 kilo
verirmiş
Durmak yok, yola devam se_zen bacı.

kızlar bende dunden berı tam gaz koşu bandında tepiniyorum....
dunku menü:

07:00

4 siyah,
2 sarı zeytın
2 dılım ekmek
yarım kk. kadar peynır
1 ucgen lıght peynır

Ara:2-3 dilim elma

13:30
4 yk etlı bamya
salata
1-2 yk lıght yogurt
2 dilim ekmek

Ara:sutlu turk kahvesi (yarım çay kaşıgı kadar şeker attım)

Akşam :yemek yok

Ara:
1 elma
3yk lıght yogurdun içine yarım elma daha doğradım
5-6 beyaz leblebi
1 avuç kabak çekirdeği
yarım portakal
1 ınce dilim ayva

Spor: 1 saat koşu bandı.
3oo twist
Su:1,5 lt

bugunde yaptım 1 saat spor ınanın aglıyvaktım yorgunluktan....yedıklerımın cezasını çekıyorum resmen.eritene kadar ölüyorum:115:

hahhahaa demek hamburgerler kokoreçler kilo yapmıyor öylemi

ya bendemi sporumu baya zorlaştırsam ne yapsam.. aranızda en az yapan benim..

hahhahaa demek hamburgerler kokoreçler kilo yapmıyor öylemi

ya bendemi sporumu baya zorlaştırsam ne yapsam.. aranızda en az yapan benim..

koşu bandın varsa yuruyuşu arttırabilirsin.yarım saate falan çıkarabilirsin.bide ben sauna eşofmanı gıyıp yuruyorum alnımdan banda damla damla ter akıyo valla....

koşu bandın varsa yuruyuşu arttırabilirsin.yarım saate falan çıkarabilirsin.bide ben sauna eşofmanı gıyıp yuruyorum alnımdan banda damla damla ter akıyo valla....

ayy evet sauna eşofmanıda sipariş etmiştim umarım pazartesi gelir yaaa!!

yürüyüş bandım yok ama nintendo wii oyun konsolunda spor yapabiliyorum ( koşabiliyorumda )).. birde bisiklet var evde

ayy evet sauna eşofmanıda sipariş etmiştim umarım pazartesi gelir yaaa!!

yürüyüş bandım yok ama nintendo wii oyun konsolunda spor yapabiliyorum ( koşabiliyorumda )).. birde bisiklet var evde

nintendo wii oyun konsolu dedın ama ben ilk kez duyuyorum senden bunu.şimdi google amcadan baktım sanırım hayalı bişey ve sen orda yaşıyomuş gibi hareket mı edıyosun.dogru ögrenememişssemde cahilliğimi hoşgör

canım belki biliyosundur yınede soyleyım... ben iç çamaşırın ustune penye bı eşofman takımı gıyıp sonra sauna esofmanını gıyıyorum.direkt gıyersek cıldı tahriş ediyomuşşşş.buna ınanıyorum çünkü spor sonrasında penye esofmanlarım sırılsıklam oluyo hatta kombi petegınde kurutuyorum.o yuzden sauna esofmanının dırekt cıltle temas etmemesı gerekıyo bencede....penye eşofmanı çıkarırken çok mutlu oluyorum gıttı yaglar dıyorum

Canım çocukluğumda bizde nintendo 64 vardı super mario oynardık çeşitli oyunlar oynadık. Birkaç yıl önce Nintendo Wii çıktı. Bir sürü oyunu var. Ayrıca satılan bir step ve cd si var. Onunla kas egzersizleri, yoga hareketleri, koşu bisiklet, step, ve bir çok şey yapılabiliniyor. Ve Tenis. bowling, boks gibi oyun cdleri falanda var..

Spor yaparken ekrandakide seninle yapıyor :))))) her kullanıcı kendine bir adamcık yapıyor ( benimkini görmelisin kilonuda kayıd ettiğin için biraz tombul )

google a birde nintendo wii step veya nintendo wii fit yazarsan bir sürü resim var bir sürü aletleri var ( tabii bende sadece step ve cd si.

----

eşofmanlar için se bunu ilk defa duyuyorum.. benim sipariş ettiğim eşofmanlar veya işte adı herneyse naylondan çok basit birşey uzaylı kostümü gibi daha önce kullandığımda altına hiç penye giyinmedim.. deli gibi terletiyor.. ama penyeylede denerim iyi fikir.
:))
----

winston Ayy kızma kediiçikee belki oda seni örnek alıyordur içinden miyaav winston zayıflamaya başladı bir an önce miyav bende başlamalıyım onu geçmeliyim şu bisikletin üstüne çıkayımda bidaha binemesin miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav

SA: Aferim kedicik bravo böyle devam et spor yapmaktan alı koy onu mekik çekerkende üstüne çık

Bu bisiklet benim tamam mı? Ve sen binemezsin !

Eki Görüntüle 354577

şundan bendemi alsam yahu. bugünki sporum kızımla makarna oynamak.saklanbaç.yemek yedirme sanatı ve tabiki köpüklü banyo sefası. misafirlere pide yaptıtdım. bol salata bikaç cesitte meze. .bol salata yedim yarımda pide yedim. herhal etkilemez. ama regl olacagım. ergenlik dönemi gibi ivilclerim çıktı kasık agrısı basladı. cumaya regl + diyetle ben 2 kilodan fazla veririm kesin.bu sefer yeni üyede olmayacagım. savulun grupla özlem gazi geliyor

Dünkü yediklerimi mail olarak yazdım 12 kişiye gönderdim. Aynanın karşısına geçip "ben winstonlight'ı geçicem" dedim. Tartıya bir çıktım 1 kilo daha gitmiş.
Ne güzel olurdu.
Şaka bir yana ben zaten haftada 1 gün kendime izin verdim. Yoksa gözüm hep başka şeylerde oluyor. Yarın tam gaz devam yani şekerim hiç ümitlenme.
Ben ve benim mucize çorbam yakında sinemalarda. Ve sonuç listeleri sayfasında birinci olacak.

O bisikletten alıcammmmmmmmmmmmmmmm............................ o kadar.

İlk zaman korktu aletten ama bugün sanki kendi para saymış, almış gibi bir havalar bir pozlar...
Oturdu kenara, benim inadıma yarım saat üstünde uyudu.
Kendisi 2.800 gram. Paso yiyip, hep uyuyor nasıl hala aynı kiloyu koruyor anlamış değilim
Kedi bile kilosuna dikkat ediyor bir ben dobişim yaa

İşe yaradığı onaylansın istersen sonra al
Hoş, almaktan ziyade kullanmak önemli.
Umarım ben de sık sık kullanırım.

Valla bisikletimin çok hayranı çıktı Eşim bakıp bakıp gidiyor, kedi desen üstünden inmiyor, arkadaş bir bana sıra gelmedi ya..
Neyse bugün yarım saat bindim, en azından işlevi oldu, yoksa tv önünde ağaç gibi duruyordu garibim.

Çorbanı bekliyorum, umarım işe yarar bacım.

Olsun ya canını sıkmaya değmez. En azından hala işin var. Aramaya da devam edersin. Senin okul olayı ne oldu bu arada.

var işim allaha çok şükür de maaşı cok az....yetmıyor....okul olayı tamamdır...artık üniversiteliyim...

mesaj alıntı yaparken ıcınde yazmısım ayrı yazayım ...

aktıf olmam lazım , sizin yazdıklarınızı okudukca hırslanırım belkı....hırslanmam lazım yanı :))

tekrar tebrık eıdyorum hepınızın azmını....wınston benı bayagı gecmısın....ben su anda krem şantili haşhaşlı tatlı yıyorum...yarında sabah guzel bır kahvaltı yapıp sonra bu yeme olayını kapatmam ve 1-2 saat artık koşmak mı olur , mekık mı olur ter atmam lazım...

Afiyet olsun, yarın güzel bir başlangıç olsun diyeyim o zaman.
Yok ya aramızdaki 2 kilonun lafı bile olmaz, sen bir haftada verirsin zaten suydu/ödemdi diye.
Kızınla yürüyüş yapıyordun bir ara, onu okula falan yürüyerek bırakıp alsan bile günlük spor olur gibime geliyor, tabii en iyisini sen bilirsin.Mekik ter attırmıyor bacım ya, ben 1000 tane çeksem de sadece göbek, mide ağrıyor, yanıyor ama ter attırmıyor.Gene de sen bilirsin.

ooo burdamıydın sen....mekık su göbeği erıtmek ıcın....yürüyüşe basladım 2 gundur guzel gıdıyor cunku bacaklarım agrıyor ordan anlıyorum :))

ben ıste senın gıbı 2 dılım peynır yedım kalktım yapamıyorum ha ama yapan yapıyor sonuc ortada şakır şakır gıdıyor kılolar...

yok kızın okulu uzak , bırde sokaga cıktıkmı baslıyor , anne simit , anne cıps bılmemne olmaz bacım , bende kan şekeri var o yuzden az yıyemıyorum cok sık atıstırmam lazım bugun esımle yuruduk , bır hatun 2 cocuk elınde önunde grissini kemırıyordu ve ıncecıktı :))

Önüme koy bir tava sucuklu yumurta, ver bir yarım ekmek, peynirdir, reçeldi diye ben bir ekmeğe bile tamamlamazsam ne olayım
1 yumurta bir portakal şimdilerde kahvaltım.
Nerden nereyeee..İşte winston pis boğazına hakim olamazsan böyle olur sonun Bana müstahak ya, demek ki zamanında çok yemişim, şimdi az yiyince de oluyor ne yapayım, başka çarem yok
Kan şekeri dalgalanması varsa sen bana uyma bacım, en iyisini gene kendi bünyene göre sen ayarlarsın.
Ben artık sıkıldım, nisan sonu diye kendime hedef koydum.
Bu iş ya olacak ya olacak, şişkoluktan gına geldi yaa..
Ye, ye spor yapma dön başa, eee ne anladım ben bu işten? 2 ay gözümü karartır bitiririm bu işi.Uzattıkça kendime inancım gidiyor, 3-5 kilo vermeyi bile beceremiyorsun, bu haytta neyi becerirsin ki sen diyorum.

Amaaan neyse, hep aynı muhabbetler işte ama bu sefer gözüm kara.
Bir de canımı sıkıp sonra markete gidip aklınca gönlümü almaya çalışmak amacıyla çikolata alan kocam olmasa daha iyi olacak
Önümde çikolata, karşısında ben 2,5 saattir savaş veriyorum.
Slogan belli: kimse çikolata yemedi diye ölmemiş, ben de ölmem

ölüyom. ulen dedim mekik dediğin neki özlem. 300 400 500. 30da çatlayacak gibi oldum yarım mekikle. çok zor ben bu mekik işini beceremeyecem ellaaaaammmm.bu arada acayip canım tatlı çekti. eşime sahlep yapıp 2 yudum çektim. tarçın iyi geldi valla. kızın mamasını içirip yatam bari. sabah 1 yumurta 1bardak yeşil çay beni bekliyor:) yarın allahtan eşim evde spro niyetine antaresi inip inip çıkacagım. her magzaya ugrayıp kabinlerde bişey deneyeceğim. iyi terletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…