Karbonhidratsız bir diyet yapıyoruz ben, yakar ve heza.İstersen bize katıl, mekik çekerim dersen gene bize katıl , hiç bir şey yapmam dersen gene bize katıl
Özgey de çok istikrarlı, dukan diyetini denemek istersen o da epey gaz verir.
Hedefim 48 olur dersen Se_zen'lere katıl ama iyi düşün bunu, en fazla 1 hafta daha gider sonra foslar o grup
Başkan da azimli, başkanın yanında da motivasyon olur.
Sen bilirsin bacım, tüm gruplar sana açık
Özlettin kendini, artık aktifleş lütfen.
Hadi beni geç sonra, "ben senden daha zayıfım" de, ben de 3 gün hırsımdan yemek yemeyeyim.
Haftasonu ve Se_zen.
Oley, oley, oleyyy...
Ekmekler, kokoreçler, güveçler, hamuburger, bira bunlar kilo yapmazki, bir yerlerde okumuştum bunları aynı gün içinde yiyebilen insan evladı, bu yediklerini 12 kişiye mail olarak atar, aynanın karşısında "ben dönyanın en gösel karısıyam" derse, bir ayda 12 kilo
verirmiş
Durmak yok, yola devam se_zen bacı.
Kolay gelsin bacım, ben de bugün 1de kalktım, olsun öğlen yemeği aradan kaynayacak ve 2 öğün yiyeceğim.
Amanın misafirlerin geliyormuş, diyete dikkat et lütfen, çok patlatmamaya çalış.
Hoş, misafirin yanında ev sahibinin yaptığı yemekleri yememesi ne kadar hoş karşılanır, o ayrı
Olacak, o günler de gelecek inşallah başkanım.Cümlemiz adına amiin diyeyim ben de.
Valla ben de tam gaz, hatta fazla bir gazla devam ediyorum.
Ne dün gece bozdum, ne de bu sabah.
2 ay bozmadan devam edeceğim ve 2 ay sonra incecik buralardan gideceğim inşallah.
Hepimize kolay gelsin.
Mutlu bir cumartesi olsun.
hahhahaa demek hamburgerler kokoreçler kilo yapmıyor öylemi
ya bendemi sporumu baya zorlaştırsam ne yapsam.. aranızda en az yapan benim..
koşu bandın varsa yuruyuşu arttırabilirsin.yarım saate falan çıkarabilirsin.bide ben sauna eşofmanı gıyıp yuruyorum alnımdan banda damla damla ter akıyo valla....
ayy evet sauna eşofmanıda sipariş etmiştim umarım pazartesi gelir yaaa!!
yürüyüş bandım yok ama nintendo wii oyun konsolunda spor yapabiliyorum ( koşabiliyorumda )).. birde bisiklet var evde
nintendo wii oyun konsolu dedın ama ben ilk kez duyuyorum senden bunu.şimdi google amcadan baktım sanırım hayalı bişey ve sen orda yaşıyomuş gibi hareket mı edıyosun.dogru ögrenememişssemde cahilliğimi hoşgör
canım belki biliyosundur yınede soyleyım... ben iç çamaşırın ustune penye bı eşofman takımı gıyıp sonra sauna esofmanını gıyıyorum.direkt gıyersek cıldı tahriş ediyomuşşşş.buna ınanıyorum çünkü spor sonrasında penye esofmanlarım sırılsıklam oluyo hatta kombi petegınde kurutuyorum.o yuzden sauna esofmanının dırekt cıltle temas etmemesı gerekıyo bencede....penye eşofmanı çıkarırken çok mutlu oluyorumgıttı yaglar dıyorum
----
winston Ayy kızma kediiçikeebelki oda seni örnek alıyordur içinden miyaav winston zayıflamaya başladı bir an önce miyav bende başlamalıyım onu geçmeliyim şu bisikletin üstüne çıkayımda bidaha binemesin miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
SA: Aferim kedicik bravo böyle devam et spor yapmaktan alı koy onu mekik çekerkende üstüne çık
şundan bendemi alsam yahu. bugünki sporum kızımla makarna oynamak.saklanbaç.yemek yedirme sanatı ve tabiki köpüklü banyo sefası. misafirlere pide yaptıtdım. bol salata bikaç cesitte meze. .bol salata yedim yarımda pide yedim. herhal etkilemez. ama regl olacagım. ergenlik dönemi gibi ivilclerim çıktı kasık agrısı basladı. cumaya regl + diyetle ben 2 kilodan fazla veririm kesin.bu sefer yeni üyede olmayacagım. savulun grupla özlem gazi geliyor
Dünkü yediklerimi mail olarak yazdım 12 kişiye gönderdim. Aynanın karşısına geçip "ben winstonlight'ı geçicem" dedim. Tartıya bir çıktım 1 kilo daha gitmiş.
Ne güzel olurdu.
Şaka bir yana ben zaten haftada 1 gün kendime izin verdim. Yoksa gözüm hep başka şeylerde oluyor. Yarın tam gaz devam yani şekerim hiç ümitlenme.
Ben ve benim mucize çorbam yakında sinemalarda. Ve sonuç listeleri sayfasında birinci olacak.
O bisikletten alıcammmmmmmmmmmmmmmm............................ o kadar.
Canım çocukluğumda bizde nintendo 64 vardı super mario oynardık çeşitli oyunlar oynadık. Birkaç yıl önce Nintendo Wii çıktı. Bir sürü oyunu var. Ayrıca satılan bir step ve cd si var. Onunla kas egzersizleri, yoga hareketleri, koşu bisiklet, step, ve bir çok şey yapılabiliniyor. Ve Tenis. bowling, boks gibi oyun cdleri falanda var..
Spor yaparken ekrandakide seninle yapıyor :))))) her kullanıcı kendine bir adamcık yapıyor ( benimkini görmelisin kilonuda kayıd ettiğin için biraz tombul)
google a birde nintendo wii step veya nintendo wii fit yazarsan bir sürü resim var bir sürü aletleri var ( tabii bende sadece step ve cd si.
----
eşofmanlar için se bunu ilk defa duyuyorum.. benim sipariş ettiğim eşofmanlar veya işte adı herneyse naylondan çok basit birşey uzaylı kostümü gibidaha önce kullandığımda altına hiç penye giyinmedim.. deli gibi terletiyor.. ama penyeylede denerim iyi fikir.
:))
----
valla teknolojıden oldukca uzagım anlattıklarından sonra bi kere daha kanıtlandı
eşofmanın içine penye gıyınce terı emiyo böylece sauna eşofmanı dırekt temas etmıyo cıldıne
Olsun ya canını sıkmaya değmez. En azından hala işin var. Aramaya da devam edersin. Senin okul olayı ne oldu bu arada.
Karbonhidratsız bir diyet yapıyoruz ben, yakar ve heza.İstersen bize katıl, mekik çekerim dersen gene bize katıl , hiç bir şey yapmam dersen gene bize katıl
Özgey de çok istikrarlı, dukan diyetini denemek istersen o da epey gaz verir.
Hedefim 48 olur dersen Se_zen'lere katıl ama iyi düşün bunu, en fazla 1 hafta daha gider sonra foslar o grup
Başkan da azimli, başkanın yanında da motivasyon olur.
Sen bilirsin bacım, tüm gruplar sana açık
Özlettin kendini, artık aktifleş lütfen.
Hadi beni geç sonra, "ben senden daha zayıfım" de, ben de 3 gün hırsımdan yemek yemeyeyim.
benden 48 kılo olmaz bacım...sezeni geçiyoruz :)))
bana mekık cekecek bırılerı lazım ....ve örnek dıyet....mattık ıyıydı yaa....
bugun yedıklerımı yazmayım...
mesaj alıntı yaparken ıcınde yazmısım ayrı yazayım ...
aktıf olmam lazım , sizin yazdıklarınızı okudukca hırslanırım belkı....hırslanmam lazım yanı :))
tekrar tebrık eıdyorum hepınızın azmını....wınston benı bayagı gecmısın....ben su anda krem şantili haşhaşlı tatlı yıyorum...yarında sabah guzel bır kahvaltı yapıp sonra bu yeme olayını kapatmam ve 1-2 saat artık koşmak mı olur , mekık mı olur ter atmam lazım...
ooo burdamıydın sen....mekık su göbeği erıtmek ıcın....yürüyüşe basladım 2 gundur guzel gıdıyor cunku bacaklarım agrıyor ordan anlıyorum :))
ben ıste senın gıbı 2 dılım peynır yedım kalktım yapamıyorum ha ama yapan yapıyor sonuc ortada şakır şakır gıdıyor kılolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?