Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

alışverişe gidemedim.kızıma bi makarna yedirem dedim neresi yedi anlamdım. sacı bası hep yogurt oldu. onu yıkayınca dısarı gitme yalan oldu. eee allah boş duranı sevmez ya bismmillah deyip yatak odama değiştirdim. dolabı bi saga cek bi sola. cincik gibi tertemiz yaptım. eee yetmez perdeler 3 aydır yıkanmıyor. 4.makineyi yıkıyorum suan. salonda bana bakıyor. acep onudamı değiştirsem. kızın elinede makarnaları verdim. kaptan kaba boşaltıp oynuyor. oturma odasıda oldu ofsayt. akşam için tavugu hasladım. eşimede bi güzel patatesle pişirdim. havuc salatası yapacam mor lahanayla.yeşil çayımda bitmiş. bugün 2 bardak su içtim sadece.benim bu su işineel atmam lazım.bu arada dayanamadım sabah tartıya cıktım. kıyafetlerimle 91kg geldim. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

Ellerine Sağlık canım :) Bu yazdıklarını okuyunca hemen kalkıp mutfak dolaplarını indireyim hepsini yeniden dizeyim ve çamaşırları katlayayım dedim ama acaaaip üşeniyorum. Biraz daha tülinin kitabını okuyayım kalkıp her ikisinide yapacam inşallah. Ayy bayılıyorum Makarnayla oynayacan çocuklara benimde yeğenimin bir videosu geldi geçen gün uzun mmakarnaları eliyle çekiyooor bidaha bırakıyor tek tek almaya çalışıyor alamayınca sinirleniyor ayy ne tatlı kızını mıncıklayasım geldi ya

slm kızlar birinci olmuşuz tebrikler winston bireyselde derece yapmışsın tbr ederim...
ben dün biraz fazla kaçırdım ama bugün elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım 1 saatte yürüyüş yaptım (4 km)...haftasonu su fazla içmiyorum bu kötü ama evde içmek gelmiyo aklıma....kendime hedef koydum 30 martta 65 kg olcam inş 5 hafta var haftada 1 kg vermem lazım sıkıldım iyice bu yerimde saymaktan asıl hedefimde en geç 15 haziranda mezun olmak
inş bu haftada biz birinci oluruz...

ooo kimsecikler yok topikte herkes gezmelerde yemelerde. ben aç susuz bitap :) kızı yatırdım tavugu yedim mi denir bilmiyorum ama yemeye calıştım.ton balık olsa daha güzel olacaktı.eşim film izliyor bende bi bakem dedim. birazdanda camasır toplama bahanesiyle odaya gecip ip atlayacagım:) eşim diyet yapmama kızıyor. kanımı hb yani dogumdan beri 8den 10a anca yükselttim. kan ilacını içemiyorum hem kabız yapıyor hemde acayip iştahımı acıyor. pekmez içiyordum diyet dolayısıyla haftada 2 3 kez içiyorum artık.arada badem ceviz yiyorum tek tük.bu arada diyorumki soda içiminin zararı varmı diyete.su niyetine daha bi içesim geliyor.yarın yeşil çay alacagım.yanınada biberiye falandamı kattırsam acaba. kullanıp memnun olanlardan haber bekleyrummm:) sabah için değişikliklerim var. diyorumki sabah çavdar ekmeği bidene yanında klasik kk peynirimi yesem.öğlen portakal elma bol yeşil çay alsam.akşamda evdeki sebze yemeğini 1 kase yogurtla tüketsem çokmu hata etmiş olurum aceppp

aramıza hoşgeldin yeniden. Hedef kilon ne. Yaş kaç, meslek ne. Farkına varmışsındır biz epey meraklı bir gurubuz.
En azından ben öyleyim. İnşallah hep beraber vericez bu fazlalıkları.

.
hedefim ilk etapta 65.yaşım 33... aile hekimiyim.burda iletişim çok güzel..inşaallah.haftasonu cok yogun oluyorum.hafta içi daha aktif katılırım..sizleride tanımak iletişim kurmak isterim..

Sen aktif çalışıyorsun ve çok yoğunsun bacım, nasıl rahat ve sağlıklı olacaksan o şekilde değiştir tabii.
Soda sadeyse ya da içine sen limon sıkarsan iyiymiş mineraller açısından ama diğer şekerli limonlu, vişneli sodalar falan direkt zararlı yani.Hoş benim mide genelde boş olunca sodayla onu delmek istemiyorum, bir de sadesini hiç içemem hatta kuduz gibi korkarım sodadan Meyvalısını da gazoz niyetine içerdim eskiden ama bıraktım zararlı diye.

Aktar konusunda benim fobim var Sanki adam her boş kaldığında pis elleriyle mıncık mıncık bütün otları karıştırıyormuş gibi gelir (evet şizofrenim ben ) bir de açık kuruyemiş alamam, aynı pis adam orada da leblebi, fındığı hep mıncıklar
Sezen bizde ebenine gibi, kesin fikri vardır, ot böcük konusunda.
Online olunca bildirir.
Biraz tv izleyip, sonra duş ve erken yatmayı planlıyorum.
Herkeseee hafif bir sabah diliyorum.

Ben işsiz olduğum için hep evde olduğum için buraya bol bol girebiliyorum. haftasonu pek sessizdi buralar yarın umarım daha canlı olur. bu haftada birinci olmalıyız kızlar. bende dediğim gibi yeni diyetime başlayacağım. kitabıda okudum bitirdim ( makyaj ve güzellik sırlarını vs. atladım) diyet listesini bilgisayarda temize çektim yazıcıdan çıkarttım defter gibi oldu dahada motive olayım diye rengarenk yaptım resimleri ekledim sporumuda yazdım..

yarında inşallah saat 8 de kalkıp ilk gün için alışverişimi tamamlayacam eksikleri alacam sonrada yallah bismillah diyerek başlayacam diyetime

Canım ben yeşilçayı sade içiyorum, içine limon sıkıp. Ayrıca 5 i bir yerde çayları da var Onlar hazır karışmış halde. Ben bitki çaylarını çok sevdiğimden ikisini de içiyou
rum. Yeşilçay gerçekten iVe yeşil çayı sabahla öğle arasında tüketmeni, yoksa uykusuzluk yaparmış. Hoş bana etki etmiyor ama.. Yani hep uykum var.

hedefim ilk etapta 65.yaşım 33... aile hekimiyim.burda iletişim çok güzel..inşaallah.haftasonu cok yogun oluyorum.hafta içi daha aktif katılırım..sizleride tanımak iletişim kurmak isterim..

Ohhh artık bir doktorumuz da oldu. Sevindim aramızda olmana. Bende de doktor hastalığı vardır. Ayda bir giderim hastayım diye, doktor görünce iyileşirim. Gidince de söylerim. Annemde de var aynı hastalık, o da benim bir kademe üstüm, o haftada gider nerdeyse. İnşallah yaşlanınca bende öyle olmam.

Kaptan şu diyeti bize de anlatsan ya olur mu öyle tek başına diyet. Neymiş bakalım. Bende mucize çorbamı yaptım Eşim öyle diyor. Bugünde 3 saat falan yürüdüm. Ay bir de kızımla şu zıplama yerleri var ya orada 15 dakika zıpladım. Manyak terledim yoruldum ve deli gibi eğlendim. Ne eylenceli bir şeymiş o yahu.çç Tavsiye ederim.

Bir başıma diyetmi olur olur şekerim zaten diyetin adını verdim ama şimdilik kitaptaki içerik bende kalsınn ben deneyimde yararını görürsem tabiiki burdada paylaşırım veya kendime diyet günlüğü yaparım! ne zamandır istiyorum ama zayıflamayı bilmeyen birinde günlük ne arasın diyodum kendi kendime

bakalım inşallah bir faydasını görürsem 2 hafta eksiksiz yapacam.. ah canım o tavsiyeni benimde çocuğum olunca uygularım tek başıma yapamamda

Az önce annemle aşk tesadüfleri severi izlemeye başladık yarım kaldı yarın devam edeceğiz. ben geçen yıl sinemada eşimle izlemiştim bence çok güzel bir filmdi.

şimdi ise son 1 haftadır her gece yaptığım şeyi bu gece yapmadan yatıp uyuyacağım. Her gece Asmalı Konak dizisini izliyordum.. özellikle bahar ile seymenin sahnelerini.. sabaha formda olmam lazım saat 8 de kalkacağım.. işsizim yani tembelim moduna bağlamayacağım. yatmadan önce diyetim için alışveriş listemi hazırlamalıyım.

İyi geceler 3. takım

gunaydın kızlar....

cumartesı ve pazarım ıyı geçtı cumartesı spor yaptım ama dun vakıt kalmadı

dun kahvaltıya eşimin ablası ve annesigili çagırdım.12 gıbı kahvaltı yaptık patates kızarttım sıgara böregi yaptım ve 1 tane bile yemedım ben melemen peynır zeytın falan yedım.....kahvaltıdan sonra annesıgıl bi akrabalarına geçti bizde eşimin ablasıgıll(elti mi görümce mi hep karıştırırım)alışveriş merkezıne gıttık.hiç hesapta yokken FETİH filmine gittik.tam üç saat sürdu..akşam 8:30 da çıktık fılmden....hepimiz çok begendık fılmı...recep ivedik filmine para veriliyosa bunada mutlaka verilmeli....

akşam tekrar bize geçtık cumbur cemaat.21:30 da yemek yedık...yanlış duymadınız 21:30...açlıktan gebermişim ama ben yınede dıyetıme uyup az yedım.ama 23:00 gıbı yattıgım için eriyememiştir yemekler....

bugunde dıyete devam cuma günü bende bomba patlatmak isteyenlerdenım.benım ilk 2 hafta ıyı gıder sonra cozuturum son denememde aynen oyle olmuştu.2 hafta dıyet 3 hafta cozutma:2: ama verdıgım kıloların hepsını geri almamıştım.yanı 2 adım ileri 1 adım gerı ama yınede 1 adım karım oldu bakalım yıne öyle mi olcakk:126:

bu arada eşimin ablası kılo aldıgım zamanlarda bile hiç kırıcı bişey dememiştir hatta düüüüünnnnnn "zayıflamışssın nıhan dedi"daha once hıç dememişti.gerçi zayıflamayalı çok uzun bı süre oluyo ama neyseeeeeeeeeee

herkese günaydın
haftasonu baya hareketliydi.antebe gezmaya gittim. antep diyince yemek gelir akla . ama ben baya dayandım fazla yemedim iyi yürüdüm. günün en kötüsü çok az kadayıf oldu.
bu sabah yediklerimi yazayım.
1 kase yoğurt 1,5 portakal
20 dk yürüyüş . şimdilik bu kadar kızlar .

günaydın herkese
gene kar yağıyo(((((( işe gelene kadar mahvoldum ya artık yaz gelsin yaz gelsin dedikçe kış gitmiyo Alllahım nasıl kurtulcam ben burdan

günaydın herkese,

hafta sonum gayet güzeldi dün hava harikaydı oğlumla yürüdük eve gelinede uyuduk cuma akşamı kayınvalideye gittik kayınvalidenin kardeşi ve kızı sen kilomu verdin dedi bende evet 17 kilo dedim şok oldular ay çok güzelleşmişsin çok yakışmış dedim daha düğüne kadar 18 kilo vericem 60 belki benim için hayal olabilir ama ben 65 olsamda yeter ama bu sefer zoru başarmak istiyorum kızlar çok iş var gidip sıcak çay alim odam buz öptüm sizi by by

Günaydın incecik, çıtır hatunlar,
istanbul bugün yağmulu. Bu hafta yine kar gelecekmiymiş neymiş. Gidemedi. Ya da adam gibi yağmıyor ki. Ne o öyle karla karışık yağmur.
Bende pazartesi sabahıma eşimin domatesli peynirli tostu ile başladım. Adama diyorum ki ben sadece 1 yumurta yiycem yok yok yok.
Kesin bu diyet bitmeden ben bu adamı tanıycam. Bir insanı yolda, tatilde ya borç verince değil diyet yaparken tanırsınız kızlar.
Ben hiç beyenmedim diyet yaparken ki kocamı. Yani ben diyet yaparken. Adamın içinden bambaşka biri çıkıyor yahu. bu ne.
Gizli gizli diyet yapmaya çalışıyorum sürekli. Her gece bri insan evladı 11 de yemek yermi yahu. aynı insan evladı akşam 7 de normal akşam yemeğini yemiş oluyor birde. Hayır allah göstermesin ama böyle yemeğe devam ederse zaten benim tek başıma diyet yapacak çok zamanım olacka. İnsan azıcık kendine dikkat eder yahu. Bi de 3 tane maydonoz yer ve onu 1 yıl anlatır nasıl sağlıklı besleniyorum diye. Ama yanlış anlaşılmasın o 3 dal maydonuzu ya dda 1 biberi kızartmanın yanında yer. Ay sabah sabah sizi de sıktım dime ama.
Napıyım ya her diyetimin içine turp sıkıyor bu adam.

Neyse onun dışında çorbamı yaptım. öğlen ve akşam çorba yenecek sırf. Yarından itibarende her sabah kalkıp spor yapılacak.

günaydın hatuncuklar.nasılsınız bakem. bugün inat ettim dün geceden yürüyeceğim diye. anam oda nesi bir yagmurki sormayın.yok tükürdüğümü yalamayacagım dedim yürü babam yürü. 30dakka aradan olsa sağlık ocagına geldim .de sıcana benzeyen bir tiple. saclarım hala yaş kabanımda kaloriferin üstünde kurumaya calışıyor. yedek çorabla terlik olmasa idrar yolu enfeksiyonundan ölürüdüm sanırsam. bunun üstüne sıcak şekersiz bir bardak cay avuc içi kadar cavdar ekmeğinin üstüne peynirimi kouyp hüplettim.üstünede 1bardak su içtim. bugün yeşil çayımı alam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…