alışverişe gidemedim.kızıma bi makarna yedirem dedim neresi yedi anlamdım. sacı bası hep yogurt oldu. onu yıkayınca dısarı gitme yalan oldu. eee allah boş duranı sevmez ya bismmillah deyip yatak odama değiştirdim. dolabı bi saga cek bi sola. cincik gibi tertemiz yaptım. eee yetmez perdeler 3 aydır yıkanmıyor. 4.makineyi yıkıyorum suan. salonda bana bakıyor. acep onudamı değiştirsem. kızın elinede makarnaları verdim. kaptan kaba boşaltıp oynuyor. oturma odasıda oldu ofsayt. akşam için tavugu hasladım. eşimede bi güzel patatesle pişirdim. havuc salatası yapacam mor lahanayla.yeşil çayımda bitmiş. bugün 2 bardak su içtim sadece.benim bu su işineel atmam lazım.bu arada dayanamadım sabah tartıya cıktım. kıyafetlerimle 91kg geldim. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
hedefim ilk etapta 65.yaşım 33... aile hekimiyim.burda iletişim çok güzel..inşaallah.haftasonu cok yogun oluyorum.hafta içi daha aktif katılırım..sizleride tanımak iletişim kurmak isterim..aramıza hoşgeldin yeniden. Hedef kilon ne. Yaş kaç, meslek ne. Farkına varmışsındır biz epey meraklı bir gurubuz.
En azından ben öyleyim. İnşallah hep beraber vericez bu fazlalıkları.
.
ooo kimsecikler yok topikte herkes gezmelerde yemelerde. ben aç susuz bitap :) kızı yatırdım tavugu yedim mi denir bilmiyorum ama yemeye calıştım.ton balık olsa daha güzel olacaktı.eşim film izliyor bende bi bakem dedim. birazdanda camasır toplama bahanesiyle odaya gecip ip atlayacagım:) eşim diyet yapmama kızıyor. kanımı hb yani dogumdan beri 8den 10a anca yükselttim. kan ilacını içemiyorum hem kabız yapıyor hemde acayip iştahımı acıyor. pekmez içiyordum diyet dolayısıyla haftada 2 3 kez içiyorum artık.arada badem ceviz yiyorum tek tük.bu arada diyorumki soda içiminin zararı varmı diyete.su niyetine daha bi içesim geliyor.yarın yeşil çay alacagım.yanınada biberiye falandamı kattırsam acaba. kullanıp memnun olanlardan haber bekleyrummm:) sabah için değişikliklerim var. diyorumki sabah çavdar ekmeği bidene yanında klasik kk peynirimi yesem.öğlen portakal elma bol yeşil çay alsam.akşamda evdeki sebze yemeğini 1 kase yogurtla tüketsem çokmu hata etmiş olurum aceppp
hoş buldum canım..bende aile hekiminde calışıyorum hemşireyim.hoşgeldin
ooo kimsecikler yok topikte herkes gezmelerde yemelerde. ben aç susuz bitap :) kızı yatırdım tavugu yedim mi denir bilmiyorum ama yemeye calıştım.ton balık olsa daha güzel olacaktı.eşim film izliyor bende bi bakem dedim. birazdanda camasır toplama bahanesiyle odaya gecip ip atlayacagım:) eşim diyet yapmama kızıyor. kanımı hb yani dogumdan beri 8den 10a anca yükselttim. kan ilacını içemiyorum hem kabız yapıyor hemde acayip iştahımı acıyor. pekmez içiyordum diyet dolayısıyla haftada 2 3 kez içiyorum artık.arada badem ceviz yiyorum tek tük.bu arada diyorumki soda içiminin zararı varmı diyete.su niyetine daha bi içesim geliyor.yarın yeşil çay alacagım.yanınada biberiye falandamı kattırsam acaba. kullanıp memnun olanlardan haber bekleyrummm:) sabah için değişikliklerim var. diyorumki sabah çavdar ekmeği bidene yanında klasik kk peynirimi yesem.öğlen portakal elma bol yeşil çay alsam.akşamda evdeki sebze yemeğini 1 kase yogurtla tüketsem çokmu hata etmiş olurum aceppp
hedefim ilk etapta 65.yaşım 33... aile hekimiyim.burda iletişim çok güzel..inşaallah.haftasonu cok yogun oluyorum.hafta içi daha aktif katılırım..sizleride tanımak iletişim kurmak isterim..
Ben işsiz olduğum için hep evde olduğum için buraya bol bol girebiliyorum. haftasonu pek sessizdi buralar yarın umarım daha canlı olur. bu haftada birinci olmalıyız kızlar. bende dediğim gibi yeni diyetime başlayacağım. kitabıda okudum bitirdim ( makyaj ve güzellik sırlarını vs. atladım) diyet listesini bilgisayarda temize çektim yazıcıdan çıkarttım defter gibi oldu dahada motive olayım diye rengarenk yaptım resimleri ekledim sporumuda yazdım..
yarında inşallah saat 8 de kalkıp ilk gün için alışverişimi tamamlayacam eksikleri alacam sonrada yallah bismillah diyerek başlayacam diyetime
Yok takımımızla ilgili değil, özel mesaj attım sana konuyla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?