günaydın herkese
gene kar yağıyo(((((( işe gelene kadar mahvoldum ya artık yaz gelsin yaz gelsin dedikçe kış gitmiyo Alllahım nasıl kurtulcam ben burdan
herkese günaydın
haftasonu baya hareketliydi.antebe gezmaya gittim. antep diyince yemek gelir akla . ama ben baya dayandım fazla yemedim iyi yürüdüm. günün en kötüsü çok az kadayıf oldu.
bu sabah yediklerimi yazayım.
1 kase yoğurt 1,5 portakal
20 dk yürüyüş . şimdilik bu kadar kızlar .
Sen ne yaptın. Bu ne azim bu ne irade böyle. Tebrik ederim valla seni.
İnsanlar antebe yemek yemeğe gider hep. Sen maşallah. Ben gitsem kesin 5 kilo alır gelirim. Düşünsene çig köfte yesem 10 tane yiyorum. Hele oralarda içli köfteler, künefeler, ayyyyyy. Nasıl dayandın ya.
günaydın hatuncuklar.nasılsınız bakem. bugün inat ettim dün geceden yürüyeceğim diye. anam oda nesi bir yagmurki sormayın.yok tükürdüğümü yalamayacagım dedim yürü babam yürü. 30dakka aradan olsa sağlık ocagına geldim .de sıcana benzeyen bir tiple. saclarım hala yaş kabanımda kaloriferin üstünde kurumaya calışıyor. yedek çorabla terlik olmasa idrar yolu enfeksiyonundan ölürüdüm sanırsam. bunun üstüne sıcak şekersiz bir bardak cay avuc içi kadar cavdar ekmeğinin üstüne peynirimi kouyp hüplettim.üstünede 1bardak su içtim. bugün yeşil çayımı alam hemen
hadi kızlar bu hafta kim kaç kilo verecek bakalım. ?
cumaya kimlerin yüzü gülecek kimler suriyeye sığınma talebimde bulunacak?
Bacım ben bu hafta 1.2 kilodan fazla verirsem hafta sonu kendime bir hediye alacağım. Şöyle gidip şık bir pantolon alacağım ve kendime dışarıda 1 kahve ısmarlayacağım. Birde kendimi 10 dakika boyunca seveceğim.
Sevecegim??? Ben de en az 1 kilo vermek istiyorum mekikcileri hem kilo hem yuzde farkiyla gecelim bu hafta:))
öldüm öldüm dirildim. ama kadayıfa hayır diyemedim. inan eşim ne bulduysa yedi 2 gündür daha hazım problemi yaşadı. hele antebin birnohut dürümü var kebaptan daha çok severim . onu bile az yedim. lahmacun ,baklava , cağırtlak hiçbirini yemedim.
ama yeni pantolon aldım. içine rahatça sığmışım. o hevesle hiç yermiyim.
oldu canım . gözlerim doldu. bu karda kışda beni güldürdün ya allah da seni güldürsün güldüre güldüre zayıflatsın.
Boşver yesin onlar yakında yanımızda 15 yaş yaşlı dururlar görürüm ben onları. Onlar hatunlara bakacağına bize bakarlar da onlar da sinir olur. (hoş istemem ama olsun). Biz incecik çıtır hatunlar olalım da onlar da yesinler. Zaten adamlar biz diyet yaparken ekstrea yemekten iyice şişiyorlar. Ben bir ara 60 kiloydum eşim de o zaman 68 kiloydu. Sonra ben 45 kilo oldum o da 100 kilo oldu. Benim 2 katımdan fazla idi. Her gören benim iki katım olduğunu söylüyordu o da sinir oluyordu. Neden çünkü adamlar biz diyete başlayınca ekstra yiyiyorlar. bizede yedirirler belki umuduyla. Gerçi ben sen kadar direnemiyorum. Ama seni örnek alıyorum.
Son gulen iyi gulermis bekle beni canim bu cuma senin kilondan daha az kiloya ulasacagim tatlim haftasonuna ragmen 200 gr gitmis
Boşver yesin onlar yakında yanımızda 15 yaş yaşlı dururlar görürüm ben onları. Onlar hatunlara bakacağına bize bakarlar da onlar da sinir olur. (hoş istemem ama olsun). Biz incecik çıtır hatunlar olalım da onlar da yesinler. Zaten adamlar biz diyet yaparken ekstrea yemekten iyice şişiyorlar. Ben bir ara 60 kiloydum eşim de o zaman 68 kiloydu. Sonra ben 45 kilo oldum o da 100 kilo oldu. Benim 2 katımdan fazla idi. Her gören benim iki katım olduğunu söylüyordu o da sinir oluyordu. Neden çünkü adamlar biz diyete başlayınca ekstra yiyiyorlar. bizede yedirirler belki umuduyla. Gerçi ben sen kadar direnemiyorum. Ama seni örnek alıyorum.
amanın amanın.sen hile yapıyon tabi yarışmada 2 kişi olarak yarışıyon. sen ve bebişin. o emdikçe sen eriyon.olmaz kabul etmiyorum( cumayı garantiye alayım şimdiden çamura yatayım)
Mizikcilik yok bastan rakip olmayi kabul etmistin
asla yarışmadan vazgeçmem .ama yaz var kış var . kızıl var kızamık var.ben baştan alayım tedbirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?