Canim ya ne guzelmis ben de esim yemek yesin diye ugrasiyorum 1.75 boyu var zor bela 56 kilodan 61 kiloya cikarttim hayatta kalmak icin yemek yiyor sadece ben temek yapinca hepsi tensin istiyorum onun yerine de ben yiyorum
asla yarışmadan vazgeçmem .ama yaz var kış var . kızıl var kızamık var.ben baştan alayım tedbirimi
bu günkü saçma menümü yazayım kızlar öğlen yemeğe gidemedim
sabah:
1 dilim kızarmış kepek ekmeği,3 dilim domates,4 zeytin,1 parça beyaz peynir,2 dilim salatalık
öğlen:
1 tane simit (ne alakaysa dışardada canım yemek istemedi simit yedim aslında simit iyi bişey değil ama napim artık oldu işte)
ara:
1 kutu kefir(113 kal.)
ara:
1 çb leblebi(beyaz+sarı)
akşam:
1 kase mercimek çorbası
sabah:
20 dk yürüdüm şimdi 15 dk yürüdüm akşam giderkende 20 dk yürüycem evdede klasik hareketlerimi yaparım (25 er kere yer hareketleri yapıyorum 100 mekik ve 25 kerede ayakta bacak hareketeri süre tutmuyorum sadece sayıyorum bide 100 kere ip atllıyorum)
akşamda bitki çayı içerim bu kaderrrr
Tamam tamam tatli bir rekabet olsun hava atmak yok :) sen ne zamandirbu kilosasin yakarcim cocugun var miydi kac yasindasin iyice bir taniyayim rakibimi:)
Hmmm gruplar arası araştırma..
Se_zen ve mucizevi çorbası var, Suhan kendini spora vurmuş, Hatice evde bebiş kucağında oryantal oynuyor.
Yakar karbonu çıkarmış galiba, deli gibi kilo verecek, Heza yağmur dememiş, çamur dememiş sabah sabah yürümüş, winston detoks peşinde, daha bu saate kadar midesine br şey atmamış.
Özgey ve Dukan tam gaz devam ediyor.
Nihan spor, diyet ikilisine tam gaz başlamış.
Başkan, kitaptan çalışmalar yapıyor, kendini kampa sokmuş...
Bu hafta da grup olarak ilk 3 garanti gibi sanki...
Ben bu hafta gene bizim mekikçilerden yana tahminde bulunacağım.Çünkü heza'nın bir haftası diyette dolmuş olacak, Yakar da karbonsuz yapabilirse bir hafta da 2 kilo üzerine çıkar, şahane olur yani.Ben de biraz destekledim mi, hobaaa biz kazanmış oluruz :13:
silah arkadaşım bütün çabam 2 kilo ve üzeri ama cuma regl oldum.malum halime tahmin edersiniz.karbonu çıkardım ama öğlen azıcık helva yedim. sonra vicdan yaptım 400 mekik çektim yürüyerek işe geldim. ama bahane yok hedef 2 kilo.
ooo tüm çıtırlar toplanmış.ögle arası bir portakal yedim. biraz öncede yine avuc içim kadar olan çavdar ekmeğini eccik minnak bir peynirle birleştirip 3 ısırmada bitiridm. bu kalıba adamlar 8 10dilim ekmek ye diyorlar ya.demekki öyle yapsam 120ye kadar cıkarım herhal.akşama fasülye yemeği var söyle bi koklayıp 3 kaşık yiyiyp yanındada gönlümün sultaanı yogurtla ekip kurmak istiyorum. yeşil çayımı daha içemedim. birazdan onunda üstesinden geleceğim. öğle arası hazır hasta yokken 3 kat asagı inip inip çıktım. bi ara dedim kalp krizi geciriyorum nefesi neremden aldıgımı bilemedim. bu arada dün nasıl iş yaptıysam sağ kolum dirseğimden itibaren şişmiş. yeni farkettim.ahanda aşım geldi. sizi öpüp kacayrum
Heza,
Geçen biri mastercleanse ile bir şey yazmıştı, ben de cevap vermiştim, sen de yazmışsın, şimdi nerede bulamam diye buradan yazıyorum.
Ben bugün en azından yarım günlük detoksu öyle yapmaya karar verdim.
Youtube dan bakmanı öneririm bir ara, mastercleanse de arat, zibilyon tane video çıkıyor.
Before/after videoları, her gün değişimi gösteren günlük videolar falan bariz göz alıcı
Genel mantığı aslında kolon temizliği.Doğdu doğalı vücuda girmiş ama çıkamamış, sen farkında olmasan bile içinde dolanan tenyaları kurtları, başka başka maddeleri falan (ay iğrenç oldum, kusura bakmayın) döken, sivilce, akne, alerji gibi noktaları çözen, yeni bir cilt ve vücuda kavuçmayı sağlayan, ayaktan başa kadar bir detoks olayı aslında.
Dayanması da kolay olaydı, aslında harika olurdu
Yakarcim ben de cok farkli sayilmam ilk oglumda da dogumdan sonra 65 oldum zar zor kilo vermistim53lere sonra kilo verir vermez geri hamile kaldim ve yine 65 kaderim mi bu benim ya boyumda senden cok uzun sayilmaz 159-160 civari neyse yarisarak verecegiz bu kilolari tam gaz devam
bir ara maranki tv tv gezip anlatıyordu. kozmik beden temizliği diye . çıkanlarıda torbaya doldurmuş. gösteriyordu. millet buna uymuş epey acillik olan vardı. aman bacım dur hele .hiç bulaşma böyle işler. temizlik yapıyon ama yararlı ne kadar bakteri varsa onlarıda öldürüyon.
haklısın. öylebir bunalttıki kilo muhabbeti. salağın biri dr sırası beklerken kaç aylık demişti bana hamile değilim demiştin ama göbeğin var diye salak salk sormaya devam etmiş. bende içimdeki bütün bu güne kadar kilomla ilgili konuşanlara vermediğim birikmiş tepkilerimin hepsini o salağa sıralamıştım. geri zekalı kalkıp gitmişti.yani kilo konusunda baya dertli ve hırslıyım.
Haklısın, yok valla öyle detokslanmalara gelemeyen bir bünyem var, malum yemek yemeyi seven bir dobişim.
Normalde et yemem fazla, hele tavuk sevmezdim ama bu diyet zımbırtısıyla tavuğun dibine vurunca, bağırsaklar biraz zorlandı.
Üzerimde şişlik var,ondan sabah sinameki çayı içtim, akşama kadar da sıvı alıp kendimce bugünü hafif geçireceğim.
Akşam da yoğurt neyin yerim.
Hala bir koyun yemiş gibiyim, hiç aç değilim, şişkinliğim devam ediyor.
Ondan bugünü detoks şeysi gibi geçireceğim yoksa patlayacağım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?