- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
bende geçen hafta öyleydim.sinameki iyi gelecek onun yanında akşam sadece salata yap ye iyi gelir.
Salata için söz veremem, kış geldi ya bu kıvırcık, göbek salata falan kudurmuş be yaa.
Geçen 4 dal için 3,5 lira dedi adam, dedim üstüne para ekler kıyma alırım, alt tarafı 4 dal yaprak yani.
Neyse olmadı domates, soğan, biberden salata yaparım.
Ya da yoğurt yerim.
Heytt gaza geldim, ben önce evi deli gibi temzileyeceğim sonra da sporun dibine vuracağım.
Korkun bu hafta bizden, korkun üleeeyn.
Mekikçiler geliyor, hem de daha hafif geliyorlar
hoş buldum canım..o kadar yogunm ki spora zaman kalmıyor bazen muayene odasını kilitleyip hasta arasında yapsam diyorum:))Hoşgeldin grubumuza.
Geçen cuma yarışacağız diye buralarda kan gövdeyi götürürken, yazamamıştım
Allah bağışlasın çocuklarını, oğlun daha küçükmüş onun peşinden koşmak bile bir spor sayılır zaten
1 ayda bile iradeyle devam edersen şaşırtıcı sonuçlar alırsın ben eminim.Hele haziran olursa ohoo çok zamanda çok iş hallderiz inşallah. İnsan bir ayda 3-4 kilo verse kimse farketmez sanıyor ama birazda spor desteğiyle sıkılaşarak verince etraf farkediyor, arkasından gelen güzel sözler iyice moral veriyor insana.
Umarım hedeflediğin kiloya sağlıkla kısa sürede düşersin.
Tekrar aramıza hoşgeldin.
Tünaydınnlaaar,
Öğlene doğru kalktım, hava şahaneydi.Altımda pijamalar, saç baş dağınık, gözlerde bu tipe uymayan afilli bir gözlükle düştüm yollara, kulaklarda müzikle.Alışverişe gittim ve elimde yoğurt, portakal peynirle poşetleri sallaya sallaya yürüyüş yaptım dağ tepe bayır
Kahvaltım; 1 portakal, 1 yumurta.
Henüz öğle yemeği yemedim.
İçime yılan kaçmış gibi kıpır kıpırım nedense
Bugün de hafif geçsin, diğer günler de...Ve hepimiz zayıflayalım.
Ay bu arada dün bir kabus gördüm.Ben 38 beden olmuşum, bir mağaza tüm pantolonlarını indirmiş, 3 liraya satıyormuşBen de mağazaya giriyorum, 38 beden 5-10 tane pantolon alacağım ama elimi atsam 40-42-44-34 beden falan.Çığlıklar atıyorum, mağaza müdürüyle kavga ediyorum, "ben 38 beden olana kadar neler çektim biliyor musunuz? Bana bulacaksınız 38 beden pantolon, almadan gitmeeeeem" diye bağırıyorum. Kan ter içinde kalktım Eşim de sordu haliyle, adama şimdi 38 beden pantolon bulamama kabusu desem, totosuyla gülecek, "hatırlamıyorum" dedim
Ben iyice sıyırmadan, en kısa sürece zayıflamalıyım yoksa gidişat pek iyi değil
Hepinize hafif ve mutlu bir pazar diliyorum.
kızın ne kadarlık canım seninde mi kilolar dogumdan kalma..birde nerdesin hangi sistemi kulanıyorsunuz asmde.alışverişe gidemedim.kızıma bi makarna yedirem dedim neresi yedi anlamdım. sacı bası hep yogurt oldu. onu yıkayınca dısarı gitme yalan oldu. eee allah boş duranı sevmez ya bismmillah deyip yatak odama değiştirdim. dolabı bi saga cek bi sola. cincik gibi tertemiz yaptım. eee yetmez perdeler 3 aydır yıkanmıyor. 4.makineyi yıkıyorum suan. salonda bana bakıyor. acep onudamı değiştirsem. kızın elinede makarnaları verdim. kaptan kaba boşaltıp oynuyor. oturma odasıda oldu ofsayt. akşam için tavugu hasladım. eşimede bi güzel patatesle pişirdim. havuc salatası yapacam mor lahanayla.yeşil çayımda bitmiş. bugün 2 bardak su içtim sadece.benim bu su işineel atmam lazım.bu arada dayanamadım sabah tartıya cıktım. kıyafetlerimle 91kg geldim. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Ohhh artık bir doktorumuz da oldu. Sevindim aramızda olmana. Bende de doktor hastalığı vardır. Ayda bir giderim hastayım diye, doktor görünce iyileşirim. Gidince de söylerim. Annemde de var aynı hastalık, o da benim bir kademe üstüm, o haftada gider nerdeyse. İnşallah yaşlanınca bende öyle olmam.
:öyle hastalarım cokkk.
grubunuzu çok hoş buldum canım..geçmişi hızla okudum.benim en yogun günlerim haftasonu ve ptesi.Bu arada misafir arkadas hosgeldin takimda hekim fizyoterapist hemsire tam bir saglik ekibi kurduk:))
Heza,
Geçen biri mastercleanse ile bir şey yazmıştı, ben de cevap vermiştim, sen de yazmışsın, şimdi nerede bulamam diye buradan yazıyorum.
Ben bugün en azından yarım günlük detoksu öyle yapmaya karar verdim.
Youtube dan bakmanı öneririm bir ara, mastercleanse de arat, zibilyon tane video çıkıyor.
Before/after videoları, her gün değişimi gösteren günlük videolar falan bariz göz alıcı
Genel mantığı aslında kolon temizliği.Doğdu doğalı vücuda girmiş ama çıkamamış, sen farkında olmasan bile içinde dolanan tenyaları kurtları, başka başka maddeleri falan (ay iğrenç oldum, kusura bakmayın) döken, sivilce, akne, alerji gibi noktaları çözen, yeni bir cilt ve vücuda kavuçmayı sağlayan, ayaktan başa kadar bir detoks olayı aslında.
Dayanması da kolay olaydı, aslında harika olurdu
Neler oluyor orada. Beden temizlikleri yok tenyalar falan bi kötü oldum şimdi. Üstüne bir de cahilim. Şimdi ben senin dediğin o videoları arasam bulsam bile ingilizce anlamayacağım ki. Üfff yaaa yine karşıma çıkıt bak. Zaten lesli abla bile ingilizce konuşuyor. Kadın belki küfür ediyor ama ben sırıtarak hareket ediyorum, belki zayıflmanın sırrını söylüyor, yani sadece yürüyerek değilde dediği şeyleri yapmak gerekiyor ama anlamadığımdan salak salak yürüorum işte. Şimdi nerden bulucam ben bu detoksu. Ayy bu arada içimizdeki kurtlar, tenyalar falan fena oldum ya.
Winston bacım sağolasın seni yormuşum bayaa anlatmişsın. allah razı olsun.
ama ben almıyım kalsın. Şimdi bağırsaklarımda yer alan kurtcukları falan düşündüm de onlar orada yaşamaya alışmış, ne onları, ne de onları görünce kendimi rahatsız etmiyeyim. Sonra ömür billah onları düşünür dururum. ayrıca vucudun ben o kadar temiz olmasına karşıyım. Yeni doğan bebeklerin de bağırsaklarında ki bakteriler oluşmadığı için bişeyler derlerdi ya unuttum. Neyse akcaağaç şurubunu öğrendim. Bu amerikalılar da çok kullanıyor bunu, ben yaparsam evimde doğal pekmez var. onla yaparım artık. Aslında 2 gün yapıp 2 kilo vermek fikri de fena değil ama.
eve erken geldım...1 ay boyle olacak...akşam yemegımı de şimdi yidimmmmmmmm.7-8 arası koşu bandı ödevim var...
bugunden ıtıbaren 25 Marta kadar bi alışveriş merkezınde kurumumuzun açtıgı standda görevliyım .....Allahtan ögle yemegımızi avm nin muduru ayarladıda beleş yıycez dahada önemlisi sulu yemek olacak.....
sabah yeşil çay
kahvaltıda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk lıght peynır
1 kk tuzsuz lor
8 zeytın
Ara: 1 ince dilim ayva
Ögle 13:00
4 yk kadar turlü yemegı
azıcık yagsız salata
Ara 1 elma
17:20 akşam
2 dılım ekmek
kocaman salataaaaaaa
4 yk bezelye
1 orta boy karnıyarık
biraz yogurt
Su: şimdiye kadar 1.5 lt
Nihan, diyeti ve sporu...İftiharla sunar..
Cumaya sıkı bir rakip geliyor, desene
Hadi bakalım, gazan mübarek ola gardaş, akşam bacaklarına kuvvet, iyi koş alette
Ben de püskületimde çalışıyorum, akşam önce yatağa üst bedenimi alıp, bacakları sonra çekeliyorum içeri, resmen yorgunluktan hissedemiyorum
winstonlıght inan eşim gelene kadar uyusammı koşu bandına mı çıksam dıye ikilemde kaldım ama sonundaaaa koşu bandı ödevımı yaptım yıne ....aferin banaaaaaaaa.......koşu bandında aglıycaktım nerdeyse kendı kendıme"ne vardı onca şeyi yiyıp bu kıloya çıkacak al boyle tepinirsin aglamaklı aglamaklı"dedim bide kollarımı kaldırıp parmaklarımla kendımı azarlıyodum...iyice sıyırıyorum galiba...şaka maka çok zorlanıyorum bi saati dolduruken...sevgililer gününde kendıme hedıye olarak küçük tv aldırmıştım...sırf koşu bandı izlerken sıkılmayım dıye ama tv bile bazen sıkıyo.genelde dizi izliyorum(benı affet dızısı )
bide koşu bandına çıkmadan önce deli gibi uykum vardı şimdiyse cin gibiyim spordan sonra böyle oluyorum ben...1-2 saat enerjı bombası oluyorum sonra dediğin gibi önce üst bedenımı sonra bacaklarımı çekiyorum yataga....yada külçe gıbı tum vucudumu bi kerede atıyorum yataga çünkü ikinci hamleye gücüm kalmayacak gibi geliyo.....herşeye ragmen spor yapınca bi mutluluk hormonu salgılanıyo sankı bende...bitince "iyiki yapmışım"diyorummmmmm
biraz öncede koşu bandından ınıp saçıma bakım yagı sürdüm 1 saat durmalı saçımda sonra bıcı bıcı yapcam...eşimin pzt günleri maçı var.o da orada stres atıyo dötünü kaldırıp mecburi spor yapıyo....
bu hafta regl şişkinliğim başlar ama yınede kılo vermeliyim..rakibinim bekle beniiiiiiiiiiiiiii....(bu arada büyük konuşmak istemıyorum çünkü böyle esip gürlüyorum sonra yere çakılıyorum bazen)
winstonlıght inan eşim gelene kadar uyusammı koşu bandına mı çıksam dıye ikilemde kaldım ama sonundaaaa koşu bandı ödevımı yaptım yıne ....aferin banaaaaaaaa.......koşu bandında aglıycaktım nerdeyse kendı kendıme"ne vardı onca şeyi yiyıp bu kıloya çıkacak al boyle tepinirsin aglamaklı aglamaklı"dedim bide kollarımı kaldırıp parmaklarımla kendımı azarlıyodum...iyice sıyırıyorum galiba...şaka maka çok zorlanıyorum bi saati dolduruken...sevgililer gününde kendıme hedıye olarak küçük tv aldırmıştım...sırf koşu bandı izlerken sıkılmayım dıye ama tv bile bazen sıkıyo.genelde dizi izliyorum(benı affet dızısı )
bide koşu bandına çıkmadan önce deli gibi uykum vardı şimdiyse cin gibiyim spordan sonra böyle oluyorum ben...1-2 saat enerjı bombası oluyorum sonra dediğin gibi önce üst bedenımı sonra bacaklarımı çekiyorum yataga....yada külçe gıbı tum vucudumu bi kerede atıyorum yataga çünkü ikinci hamleye gücüm kalmayacak gibi geliyo.....herşeye ragmen spor yapınca bi mutluluk hormonu salgılanıyo sankı bende...bitince "iyiki yapmışım"diyorummmmmm
biraz öncede koşu bandından ınıp saçıma bakım yagı sürdüm 1 saat durmalı saçımda sonra bıcı bıcı yapcam...eşimin pzt günleri maçı var.o da orada stres atıyo dötünü kaldırıp mecburi spor yapıyo....
bu hafta regl şişkinliğim başlar ama yınede kılo vermeliyim..rakibinim bekle beniiiiiiiiiiiiiii....(bu arada büyük konuşmak istemıyorum çünkü böyle esip gürlüyorum sonra yere çakılıyorum bazen)
Offffffffff çıldıracam yaaa birazdan kalkıp spor yapacaktım abim arka sokakları izleyecekmiş yaaaaa tv bana nintendom için lazım pis gıcık yaaaaaaaaaa offf. bütün gün spora vaktim yoktu tam vaktim var derken dizi izleyeceği tuttu nee yapcam ben şimdinikkk
Ohh ne güzel.
Valla bu hafta sevgi kelebeği gibiyim, hiç rakipleşesim yok(48likleri havada karada geçeriz diye sanırım pek modum yok )
Ama bireysellerde gizli gizli yol alan ejje var, 100lerden 2 basamaklara düştü
Özgey ve Dukan amca var sinsi sinsi zayıflayan
Başkanda kitaplar, diyetler, spor falan derken o da tırstırıyor
Onca derdim azmış gibi bir de sen
Hadi bakalım, bu hafta da birinci olalım inşallah.
Hepimize kolay gelsin, kilolar kolayca gitsin inşallah.
Sen de 2 saat sonra yap bacım ne yapalım
Ya da hiç yapma boşverrr. (Rakibiz neticede değil mi?)
Menün harika olmuş bu arada, ben beğendim.
İlla kaynanalık yapacaksam akşam salata-ekmek kısmını beğenmedim.
Ekmek bence akşam hiç olmasa daha iyi olur ama sen bilin başkan.
Haa biz rakiptik değil mi?Ekmek iyidir, candır, herkes onu yemeli, 3-5 dilim yemeliyiz, evet evet ekmek güzeldir hele akşam
yenince
Kızlar bugün gazetede okudum , alıntı yapamıyorum o işin kuralları falan var ama
Cikolata zayıflatıyor diye
İki grubada diyet yaptırmışlar, bir grup 300 kalori ile kahvaltı yapmış, diğer grupta 600 kalorili ve çikolatalı kahvaltı yapmış 16 hafta sonra her iki grupta 15 kilo vermiş.
Ancak 16 hafta sonra düşük karbondşhratlı ve 300 kalori ile beslenen grup 10 kilo almış ama diğer grup 7 kilo daha vermiş. Bu arada hergün hepsi 1600 kalori almışlar. Ve birinci grup gün boyunca gizlice şekerleme falan yemiş. Tatmin olmamışlar çünkü yediklerinden.
şimdi bunu okuyunca sabah yediğim 2 dilim ekmek ve yumurta pek de fena gözükmedi gözüme. Çikolata hadi neyse. ,yani başkanın dediği gibi kral, prens ve fakir miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?