Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende geçen hafta öyleydim.sinameki iyi gelecek onun yanında akşam sadece salata yap ye iyi gelir.

Salata için söz veremem, kış geldi ya bu kıvırcık, göbek salata falan kudurmuş be yaa.
Geçen 4 dal için 3,5 lira dedi adam, dedim üstüne para ekler kıyma alırım, alt tarafı 4 dal yaprak yani.
Neyse olmadı domates, soğan, biberden salata yaparım.
Ya da yoğurt yerim.

Heytt gaza geldim, ben önce evi deli gibi temzileyeceğim sonra da sporun dibine vuracağım.
Korkun bu hafta bizden, korkun üleeeyn.
Mekikçiler geliyor, hem de daha hafif geliyorlar

bende marul almıyorum. hem okadar kartlar ki hemde 3 dal dünya para . bende kış sebzelerinden salatamı yapıyorum.(çok mu pintiyim ne)

hoş buldum canım..o kadar yogunm ki spora zaman kalmıyor bazen muayene odasını kilitleyip hasta arasında yapsam diyorum:))

kızın ne kadarlık canım seninde mi kilolar dogumdan kalma..birde nerdesin hangi sistemi kulanıyorsunuz asmde.

Son düzenleme:

Neler oluyor orada. Beden temizlikleri yok tenyalar falan bi kötü oldum şimdi. Üstüne bir de cahilim. Şimdi ben senin dediğin o videoları arasam bulsam bile ingilizce anlamayacağım ki. Üfff yaaa yine karşıma çıkıt bak. Zaten lesli abla bile ingilizce konuşuyor. Kadın belki küfür ediyor ama ben sırıtarak hareket ediyorum, belki zayıflmanın sırrını söylüyor, yani sadece yürüyerek değilde dediği şeyleri yapmak gerekiyor ama anlamadığımdan salak salak yürüorum işte. Şimdi nerden bulucam ben bu detoksu. Ayy bu arada içimizdeki kurtlar, tenyalar falan fena oldum ya.

Geçen sene şu Beyonce insanı 10 günde 15 kilo vermiş, haberler bile çıkmıştı ya, işte o bu detoksu yapmış, anlatmış da.
İsmi mastercleanse yani büyük temizlik gibi bir detoks programı.
Minimum 5 maksimum 40 gün yapıyorsun.
Senede totalde 4 kez yapıyorsun.

Sabah uyandın mı şimdi, bir koca bardak alıyorsun, içini suyla dolduruyor, içine bir tatlı kaşığı işlenmemiş tuz atıyorsun, sonra 1 fatiha, 1 ayetel kürsi artık ne okuyabiliyorsan okuyup "ya Allah " diye bunu içiyorsun. (Tadının tarifi yok, hani denizde burnuna oradan da beynine bir gıdım tuzlu su kaçar ve saatlerce şaftın kayar ya, ha işte onu koca bir bardak olarak bilinçlice içtiğini düşün)
Bunu içince 5 dakika sonra tuvalete koşuyor, 2 saat gibi aralıklarla ziyarette bulunuyorsun wcyi.

Tamam bu, bağırsaklarımı temizlesin, içimi yıkasın diye hadi iyi bir şey, yaptım ettim, ee ben ne yiyeceğim diyorsun değil mi?

Gene bir bardak alıyorsun, içine yarım limonun suyunu kıkıyorsun, su dolduruyorsun, bir çay kaşığı pul biber atıyorsun, 2 yemek kaşığı da mapple syrup (akçaağaç şurubu).(Bu şurup migrosta 30 liraya satılıyor, küçücük ve 2 gün sonra bitecek yani çok masraflı, yerine işlenmemiş bir şey bulursan (imkansız ama) o da oluyor-diyet reçelleri, bal, pekmez ..vs gibi)
Bunu içtin mi? İçtin.Tadı limonata gibi zaten, pul biber de rahatsız etmiyor.
İçine koyduğun pekmez de şeker olduğundan ve bilimum bilmemneler olduğundan (ben okuduklarımın yalancısıyım), bu serum gibi karışım seni çok aktif ediyor, hopluyor, zıplıyor ve acıkmıyorsun.
Bu anlattığım bardaktan 8 bardak hakkın var.Acıktıkça iç.Bu arada limitsiz su hakkın var.
Bir de gece yatmadan önce sinameki çayı gibi bir çay içip, bağırsaklarını temizliyorsun.
Hepsi bu bacım.
Bunu 5 gün yaparsan 5 kilo, 10 gün yaparsan 10-15 kilo, 40 gün yaparsan 20-40 arası kilo veriyorsun.
Vücut bu arada yemek yemekle, onu sindirmekle falan uğraşmadığı için başka alanlarda çalışıyormuş.Ve bazı ufak tefek hastalıkların iyileşiyormuş, tuzlu su ve sinameki ile de bağırsakların pürüpak bebek bağırsağı gibi oluyormuş

Tabii 5 ya da 40 gün boyunca hiçbir şey yemeyip sadece bunu içtiğin için deli gibi kilo versen de (yok ben zayıfım zaten, kilo vermek için de ğil iç temizliği için yapacağım diyenler bu şekerli şurubu, pekmezi işte bardaklarına kaşık kaşık fazla koyarlarsa kilo vermez, temizliklerini yaparlarmış gene de ), aslında işin özü detoksmuş, yani kolon temizliği.

Bunu yapan yüzlerce aktif insan youtubede her gün videolar yapıyorlar, ben de onlardaki inanılmaz değişimi canım sıkıldıkça seyrediyorum.Bazı insan evlatları da "baaak klozetimden bu çıktı" deyip acayip nesneler gösteriyor ki, o an şoook oluyorum.
Kilo bahane ama iç temizliğini isterdim.Vücudumda kimblir benim bile ne kadar garip yaratık vardır, onlardan kurtulmak bahanesiyle bile uygulamak isterdim ama malesef 3 kez denedim ve fossss

Winston bacım sağolasın seni yormuşum bayaa anlatmişsın. allah razı olsun.
ama ben almıyım kalsın. Şimdi bağırsaklarımda yer alan kurtcukları falan düşündüm de onlar orada yaşamaya alışmış, ne onları, ne de onları görünce kendimi rahatsız etmiyeyim. Sonra ömür billah onları düşünür dururum. ayrıca vucudun ben o kadar temiz olmasına karşıyım. Yeni doğan bebeklerin de bağırsaklarında ki bakteriler oluşmadığı için bişeyler derlerdi ya unuttum. Neyse akcaağaç şurubunu öğrendim. Bu amerikalılar da çok kullanıyor bunu, ben yaparsam evimde doğal pekmez var. onla yaparım artık. Aslında 2 gün yapıp 2 kilo vermek fikri de fena değil ama.

ne gündü ya. öldüm resmen. bu kadarm ı hasta gelir. kafayı sıyırmış bu millet.biraz önce 2 saat içerisinde 2 litre su içtim. yürüdükçe mdem culk culk ediyor :) winstoncugum nereye yazmıışımki. bi ara kafayı yeme m noktasına gelmiştim kilo veremeyince pamuk yemeyi bile düşünmüştüm:) biraz sonra cıkacagım. havada yagmurlu.allahtan montum kurududa sıcak sıcak yürürüm.yürümek sorun değilde su yokuşlar varya beni öldürüyor. inişi mikemmel ama:) bekle beni fasülyem sana geliyorum :):)

eve erken geldım...1 ay boyle olacak...akşam yemegımı de şimdi yidimmmmmmmm.7-8 arası koşu bandı ödevim var...

bugunden ıtıbaren 25 Marta kadar bi alışveriş merkezınde kurumumuzun açtıgı standda görevliyım .....Allahtan ögle yemegımızi avm nin muduru ayarladıda beleş yıycez dahada önemlisi sulu yemek olacak.....

sabah yeşil çay
kahvaltıda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk lıght peynır
1 kk tuzsuz lor
8 zeytın

Ara: 1 ince dilim ayva

Ögle 13:00
4 yk kadar turlü yemegı
azıcık yagsız salata

Ara 1 elma

17:20 akşam
2 dılım ekmek
kocaman salataaaaaaa
4 yk bezelye
1 orta boy karnıyarık
biraz yogurt

Su: şimdiye kadar 1.5 lt

Yok dayanılmıyor, en azından ben dayanadım.
Ama akşam yemeği yerine limonata içmek belki daha makul olabilir.
Bu iç temizliği gibi şeyler benim çok ilgimi çeker. (İçim pis demekki )

Bir ara 3-4 sene önce Yakar'ın dediği gibi kozmik temizliğe heves sarmıştım, şu Maranki'nin anlattığı.
Sabah annemle başlamıştık, pancar, bilmemneyin kökü, onun sapını falan katı meyve sıkacağından geçirip içmiştik.
Yarım saat sonra wcden donumu toplayamadan zor kaçmıştım
"Anneaaaa benim reglim geçen hafta bitmişti, şimdi reglim gene başlamış, wcden de zıp zıp sesleri geliyor, klozette oynayan yaratıklar var anneeaaa, git baaak ama bana söylemeee ühühühü" demiştim

Kozmik temizlik bende 10 dakika sürmüştü yani, sonrasında da büyük yemin ettim böyle şeylerle uğraşmamaya.

Nihan, diyeti ve sporu...İftiharla sunar..
Cumaya sıkı bir rakip geliyor, desene
Hadi bakalım, gazan mübarek ola gardaş, akşam bacaklarına kuvvet, iyi koş alette
Ben de püskületimde çalışıyorum, akşam önce yatağa üst bedenimi alıp, bacakları sonra çekeliyorum içeri, resmen yorgunluktan hissedemiyorum

İyi Akşamlar cici kızlar

SA Pazartesi menüsü

Sabah: ( Kral )
1 dilim kepek ekmek
2 çeşit light peynir
zeytin
1 katı yumurta
şekersiz çay

ara öğün:
1 tane elma

Öğlen ( Prens)

1 tabak bol domatesli makarna ( 1 tabakta yaklaşık 1 çay kaşığı zeytin yağı var. tuz hiç yok. Baharat var)

ara öğün: 1 tüm ceviz 4 tane badem

Akşam ( Fakir )

Akdeniz salata ve 1 dilim kepek ekmek.

--

Evet ızlar bunlar bugün yediklerim. Tülin şahin sağolsun hiç açıkmıyorum. Diyette birde akşam 7 den sonra eğer açıkrsam yiyebileceğim bir öğün var ama onu büyük ihtimal bugün yemem.

bugün kendime selülit&sıkılaştırıcı kremi aldım ve kendime selülit için masaj yağı malzemeleri aldım eve gelir gelmezde karıştırdım. hergün düzenli olarak bunları kullanacağım. sadece zayıflamaya niyetim yok aynı zamanda vücudumdaki tüm problemleri ortadan kaldıracağım.

sporumu henüz yapmadım yapınca yazacağım.

winstonlıght inan eşim gelene kadar uyusammı koşu bandına mı çıksam dıye ikilemde kaldım ama sonundaaaa koşu bandı ödevımı yaptım yıne ....aferin banaaaaaaaa.......koşu bandında aglıycaktım nerdeyse kendı kendıme"ne vardı onca şeyi yiyıp bu kıloya çıkacak al boyle tepinirsin aglamaklı aglamaklı"dedim bide kollarımı kaldırıp parmaklarımla kendımı azarlıyodum...iyice sıyırıyorum galiba...şaka maka çok zorlanıyorum bi saati dolduruken...sevgililer gününde kendıme hedıye olarak küçük tv aldırmıştım...sırf koşu bandı izlerken sıkılmayım dıye ama tv bile bazen sıkıyo.genelde dizi izliyorum(benı affet dızısı )

bide koşu bandına çıkmadan önce deli gibi uykum vardı şimdiyse cin gibiyim spordan sonra böyle oluyorum ben...1-2 saat enerjı bombası oluyorum sonra dediğin gibi önce üst bedenımı sonra bacaklarımı çekiyorum yataga....yada külçe gıbı tum vucudumu bi kerede atıyorum yataga çünkü ikinci hamleye gücüm kalmayacak gibi geliyo.....herşeye ragmen spor yapınca bi mutluluk hormonu salgılanıyo sankı bende...bitince "iyiki yapmışım"diyorummmmmm

biraz öncede koşu bandından ınıp saçıma bakım yagı sürdüm 1 saat durmalı saçımda sonra bıcı bıcı yapcam...eşimin pzt günleri maçı var.o da orada stres atıyo dötünü kaldırıp mecburi spor yapıyo....

bu hafta regl şişkinliğim başlar ama yınede kılo vermeliyim..rakibinim bekle beniiiiiiiiiiiiiii....(bu arada büyük konuşmak istemıyorum çünkü böyle esip gürlüyorum sonra yere çakılıyorum bazen)

Canım spor yapmak zaten insana anında enerji verir zinde tutar. buyüzden hep diyorlar ya sporu sabah yapın diye.. bende spor yaparken yorulsamda yaptıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum.

Offffffffff çıldıracam yaaa birazdan kalkıp spor yapacaktım abim arka sokakları izleyecekmiş yaaaaa tv bana nintendom için lazım pis gıcık yaaaaaaaaaa offf. bütün gün spora vaktim yoktu tam vaktim var derken dizi izleyeceği tuttu nee yapcam ben şimdinikkk

Ohh ne güzel.
Valla bu hafta sevgi kelebeği gibiyim, hiç rakipleşesim yok (48likleri havada karada geçeriz diye sanırım pek modum yok )
Ama bireysellerde gizli gizli yol alan ejje var, 100lerden 2 basamaklara düştü
Özgey ve Dukan amca var sinsi sinsi zayıflayan
Başkanda kitaplar, diyetler, spor falan derken o da tırstırıyor
Onca derdim azmış gibi bir de sen

Hadi bakalım, bu hafta da birinci olalım inşallah.
Hepimize kolay gelsin, kilolar kolayca gitsin inşallah.

Sen de 2 saat sonra yap bacım ne yapalım
Ya da hiç yapma boşverrr. (Rakibiz neticede değil mi? )
Menün harika olmuş bu arada, ben beğendim.
İlla kaynanalık yapacaksam akşam salata-ekmek kısmını beğenmedim.
Ekmek bence akşam hiç olmasa daha iyi olur ama sen bilin başkan.
Haa biz rakiptik değil mi? Ekmek iyidir, candır, herkes onu yemeli, 3-5 dilim yemeliyiz, evet evet ekmek güzeldir hele akşam
yenince

Kızlar bugünkü listem

Sabah
2 dilim ekmekle tost peynirli domatesli
1 yumurta

Öğle
1 kase sebze çorbası
100 gram yoğurt

Ara
10 gram falan vardır herhalde goji berr

Akşam
1 kase çorba
1 kase cacık
2 köfte

Spor
yarım saat leslie bacı ile takıldım

yeşil çay 1 bardak
5 i biryerde 2 bardak
su: rahat 2 litre belki 3

haahaaayy şekerim hepsi doğru bilinen yanlışlarmış ben bu diyetime ve kitabıma çok güveniyorum. Kepek ekmek yedim şekerim süper tok tutuyor. ayrıca diyet listesine ne yazıyorsa yiyorumm evet rakibiiizzz!!!

hı bide benim 1 dilim ekmeğim masum bile çünkü listede herzaman 2-3 dilim yazıyor..

--

kızlar ilk hedefim 65 kilo ondan sonra verebilirsem 58 olmayı çok istiyorum. ama 65 te burdan giderim.. tülin şahin benim boyumda 51-52 kilo e ben sıska olmayayım yani 58 çok iyi.

5 ay sürem var ayda 20 kilo vereceğim

Kızlar bugün gazetede okudum , alıntı yapamıyorum o işin kuralları falan var ama
Cikolata zayıflatıyor diye
İki grubada diyet yaptırmışlar, bir grup 300 kalori ile kahvaltı yapmış, diğer grupta 600 kalorili ve çikolatalı kahvaltı yapmış 16 hafta sonra her iki grupta 15 kilo vermiş.
Ancak 16 hafta sonra düşük karbondşhratlı ve 300 kalori ile beslenen grup 10 kilo almış ama diğer grup 7 kilo daha vermiş. Bu arada hergün hepsi 1600 kalori almışlar. Ve birinci grup gün boyunca gizlice şekerleme falan yemiş. Tatmin olmamışlar çünkü yediklerinden.

şimdi bunu okuyunca sabah yediğim 2 dilim ekmek ve yumurta pek de fena gözükmedi gözüme. Çikolata hadi neyse. ,yani başkanın dediği gibi kral, prens ve fakir miydi.

evet canım aynen öyleydi.. ya şu çikolata işine birşey diyemicem her kafadan ayrı ses çıkıyor.

Winston diyette /10.gün

Dünkü tavuk beni epey rahatsız edince, akşama kadar bir şey yemedim.Acıkmadım da ilginç.

Sabah: Sinameki çayı, yeşil çay,
Öğlen; 1,5 litre su içine sıkılmış 2 limon, 1 yemek kaşığı pulbiber, 2 yemek kaşığı pekmez.
Akşam; 2 kase mercimek çorbası

Şimdi normal şekersiz çayımı içiyorum.

Bu arada bugün bir eski öğrencim, bir de patron aradı.Eski öğrencim tekrar ders istedi,patron da 2 yeni firma daha ayarlamış, biri İmes tarafında biri Çağlayan tarafında.İstanbul'a uzak olanlar için biri bir uçta, diğeri bir uçta, ben de ortadayım öyle düşünün.Bir firma akşam mesai sonrası 5ten 7ye kadar haftada 3 gün ders istiyormuş (bunlar genelde 6 aylık anlaşmalar) diğer firmada sabah mesai öncesi 7-9 arası istiyormuş haftada 3 gün.Yani biri kör karanlıkta, diğeri akşam vakti
Neyse hem para gelir, hem ben aktif olurum, hem de sabah 6 da yola çıkar akşam 9da eve gelirim, bana da spor olur hesabıyla evet dedim.
Önümüzdeki hafta biraz seyrek uğrarım ama gene de her şekilde birinci olurum grubumla.
Boşa ümitlenmeyin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…