kızın ne kadarlık bende şuan oğlumu ayagımda sallıyorum oda diş çıkarıyor.bi uyusa da size takılsam rahat rahat.selam hatunlar.suan kızımı 3.kez ayagımda sallıyorum.eşimde tıkınıyor.diş zımbırtısı mahvetti çocugumu.yeşil fasülyemi yedim.1litrede su içtim.kızımla beraber 30dakka müzikle oynadık.bian önce uyusada yatagıma yatsam diye bekliyorum
niyahet uyudu.kızım kreşe gittiğinden erken uyudu oğluşumda çok direndi ama pes etti.dün 1e geliyordu ancak uyudum 5de kalktım.
sabah:1 simit
1 yumurta
biraz peynir(işe geç kalıyordum pastaneden ancak bunları alabildim simidiyemek istemedim ama pohacalar yağlı başkada cok alternatifim yoktu)
ara:yok
2 fincan tarçınlı ıhlamur
öğle:
ton balıklı salata
1 kase corba
ara:3 ceviz
2 kuru kayısı
akşam:
2.5 baget haşlama
karnıbahar salata
yogurt
bol bol su normalde bu kadar suya en az 3 kere wc gitmem lazım amagitmedim hemen anladım regl olacam ve oldum sıvı topluyorum tartılmam lazım yoksa moralim bozulacak
birde tatlı krizine girdim dayanamadım bitter çikolata yedim
ya sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum aslında canım hiçbişey yapmak istemiyo bunalıma giriyom ben gene galiba
canım aynen benimde enerjim bugun sıfır.durduk yere aglayasım var.heralde yıne kar,kapalı hava ,adet öncesi sendrom birleşti bende
winstonlıght
adet oncesi şişlik başladı bugun tartımada yansıdı ama inşallah az da olsa bu hafta kilo vermiş olacam
günaydın kızlar
sanırım yine hava muhalefeti yüzünden baya tatsız tuzsuzum. malum regl oldum. hiççççççççç bir şey yapasım yok. sabah koşu bandına çıkıp çalıştırmadan geri indim. o derece tatsızım. özür kızlar bu hafta bende iş yok.az yiyorum ama yinede çok umutsuzummmmm
günaydın kızlar
sanırım yine hava muhalefeti yüzünden baya tatsız tuzsuzum. malum regl oldum. hiççççççççç bir şey yapasım yok. sabah koşu bandına çıkıp çalıştırmadan geri indim. o derece tatsızım. özür kızlar bu hafta bende iş yok.az yiyorum ama yinede çok umutsuzummmmm
canım aynen benimde enerjim bugun sıfır.durduk yere aglayasım var.heralde yıne kar,kapalı hava ,adet öncesi sendrom birleşti bende
winstonlıght
adet oncesi şişlik başladı bugun tartımada yansıdı ama inşallah az da olsa bu hafta kilo vermiş olacam
ya sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum aslında canım hiçbişey yapmak istemiyo bunalıma giriyom ben gene galiba
günaydın kızlar
aynen ya benimde öle ağlayasım var böle arada gülesim var ay ne saçma bi durum işe bile zorla geldim(
al bendedende okadar yakar bendende iş çıkmaz bu hafta geçen hafta çok havalandık bu hafta indi havalar galiba
Yakar keşke inmeyeydin o koşu bandından. Bak dün kendin diyordun enerji veriyor diye. Spor yapsaydın bence normale dönerdin. Benimde hoş son demlerim gibi. böyle umutsuzlukla umut arasındayım ama kendimi de zorluyorum.
sanırım bende de o şişkinlik var. Kendimi bir şiş hissediyorum. Geçen hafta kendimi incecik hissediyordum bu hafta sanki biraz şiştim bende. Kar ve soğuk hava bizi böyle yapıyor kızlar, başka bir şey yok.
Ortim bende senin gibiyim. bunalıma giremezsin bu arada. Olmazzzzz.
Bunalım yok bu takımda, bizki geçen hafta birinci olmuş bir takımız. Bu hafta gene dikkat edelim gerekirse haftaya 2 kilo birden veririz. Bende şişim falan ama yine de yılmıyorum. Az yiyorum ama sanki hep tokum.
Evettt kızlar bugün 3 fincan yeşil çay içiyoruz. Bir de suhan, yakar, nihancacak aktara gidip mate çayı alın kendinize. Gerçekten enerji veriyor, gtme ihtimalim olsa bende uğrarım ama olmadı bende akşama giderim. Ama yeşil çayı içelim kızlar bugün. Birde alabilenler goji berry (kurt üzümü) alsın, o da gerçketen enerji veriyor kızlar. Pahalı bir şey ama 10 liralık alsanız 1 ay gider size.
bugünlük aktarınızdan bilgileri.
Evettt kızlar bugün 3 fincan yeşil çay içiyoruz. Bir de suhan, yakar, nihancacak aktara gidip mate çayı alın kendinize. Gerçekten enerji veriyor, gtme ihtimalim olsa bende uğrarım ama olmadı bende akşama giderim. Ama yeşil çayı içelim kızlar bugün. Birde alabilenler goji berry (kurt üzümü) alsın, o da gerçketen enerji veriyor kızlar. Pahalı bir şey ama 10 liralık alsanız 1 ay gider size.
bugünlük aktarınızdan bilgileri.
kızın ne kadarlık bende şuan oğlumu ayagımda sallıyorum oda diş çıkarıyor.bi uyusa da size takılsam rahat rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?