Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam hatunlar.suan kızımı 3.kez ayagımda sallıyorum.eşimde tıkınıyor.diş zımbırtısı mahvetti çocugumu.yeşil fasülyemi yedim.1litrede su içtim.kızımla beraber 30dakka müzikle oynadık.bian önce uyusada yatagıma yatsam diye bekliyorum

kızın ne kadarlık bende şuan oğlumu ayagımda sallıyorum oda diş çıkarıyor.bi uyusa da size takılsam rahat rahat.

slm kızlar
bugünkü menüm
sabah
4 dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak çay az şekerli 3-4 çay kaşığı reçel
öğle
1 kase çorba 1 tabak türlü
ara
1 portakal
akşam
bir tabak mantar sote 1 kase yoğurt ekmek yarım ekmeğe yakındı çok pişmanım
ara
yarım muz, 1 dilim portakal
su 2,5-3 lt
spor 45 dk yürüyüş(3 km)

niyahet uyudu.kızım kreşe gittiğinden erken uyudu oğluşumda çok direndi ama pes etti.dün 1e geliyordu ancak uyudum 5de kalktım.
sabah:1 simit
1 yumurta
biraz peynir(işe geç kalıyordum pastaneden ancak bunları alabildim simidiyemek istemedim ama pohacalar yağlı başkada cok alternatifim yoktu)

ara:yok
2 fincan tarçınlı ıhlamur

öğle:
ton balıklı salata
1 kase corba

ara:3 ceviz
2 kuru kayısı

akşam:
2.5 baget haşlama
karnıbahar salata
yogurt

bol bol su normalde bu kadar suya en az 3 kere wc gitmem lazım amagitmedim hemen anladım regl olacam ve oldum sıvı topluyorum tartılmam lazım yoksa moralim bozulacak
birde tatlı krizine girdim dayanamadım bitter çikolata yedim

günaydın kızlar bu hafta gene pek tadım yok geçen hafta ne kadar güzel geçmişti oysaki ama bu hafta nedense hiç canım bişey yapmak istemiyo.
akşam çocukların ıvır zıvırlarından otlandım can sıkıntısınsan (ay gerdi gene bu diyet beni mekikçiler sevininnnnnn )

canım sabah kahvaltın dışında menünü beğendim bende dün aynı hatayı yaptım simit iyi bi seçim değil

ya sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum aslında canım hiçbişey yapmak istemiyo bunalıma giriyom ben gene galiba

ya sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum aslında canım hiçbişey yapmak istemiyo bunalıma giriyom ben gene galiba

canım aynen benimde enerjim bugun sıfır.durduk yere aglayasım var.heralde yıne kar,kapalı hava ,adet öncesi sendrom birleşti bende

winstonlıght
adet oncesi şişlik başladı bugun tartımada yansıdı ama inşallah az da olsa bu hafta kilo vermiş olacam

günaydın kızlar
sanırım yine hava muhalefeti yüzünden baya tatsız tuzsuzum. malum regl oldum. hiççççççççç bir şey yapasım yok. sabah koşu bandına çıkıp çalıştırmadan geri indim. o derece tatsızım. özür kızlar bu hafta bende iş yok.az yiyorum ama yinede çok umutsuzummmmm

aynen ya benimde öle ağlayasım var böle arada gülesim var ay ne saçma bi durum işe bile zorla geldim(

al bendedende okadar yakar bendende iş çıkmaz bu hafta geçen hafta çok havalandık bu hafta indi havalar galiba

Günaydın kızlar,
Sanırım havalardan bu sıkıntı. Benimde öyle çok keyfim yok ama ne yapalım. Keyifli olsak ne oluyor ki.
Sabah yine tost ile kahvalımı yaptım
öğlen ve akşam muhtemelen çorbamı yiycem.
spor belki öğlen yaparım.

Yakar keşke inmeyeydin o koşu bandından. Bak dün kendin diyordun enerji veriyor diye. Spor yapsaydın bence normale dönerdin. Benimde hoş son demlerim gibi. böyle umutsuzlukla umut arasındayım ama kendimi de zorluyorum.

sanırım bende de o şişkinlik var. Kendimi bir şiş hissediyorum. Geçen hafta kendimi incecik hissediyordum bu hafta sanki biraz şiştim bende. Kar ve soğuk hava bizi böyle yapıyor kızlar, başka bir şey yok.

Ortim bende senin gibiyim. bunalıma giremezsin bu arada. Olmazzzzz.
Bunalım yok bu takımda, bizki geçen hafta birinci olmuş bir takımız. Bu hafta gene dikkat edelim gerekirse haftaya 2 kilo birden veririz. Bende şişim falan ama yine de yılmıyorum. Az yiyorum ama sanki hep tokum.

günaydın kızlar;

yine bozdu havalar her sabah oğlumu bırakmak olmasa önemsemeyeceğim karı kışı ama sabahları oğluşumu ananeye bırakıyorum tam bir eziyet çocuk için neyse dün yediklerimi yazayım dün ps günümdü

1 ymurta , peynir, domates
öğlen salata ayran
arada yoğurt um fix zaten
akşam eve gitmiştim çok acıktım hemen kendime yulaf kepeğinden bir krep içine peynir

45 dk yürüdüm koşarak yavaş yavaş acaip ter attım
1 saatte hocayla yine
2 litre suyum var

sporda herkesin övgüsünü aldım acaip zayıflamışsın diye 75 kiloya ineyim buraya resim koyabilirim before after siz bile şaşırırısınız istediğim kiloya inince facebook a resimlerimi koycam millet şaşırıp kalsın azmimi görsünler

Evettt kızlar bugün 3 fincan yeşil çay içiyoruz. Bir de suhan, yakar, nihancacak aktara gidip mate çayı alın kendinize. Gerçekten enerji veriyor, gtme ihtimalim olsa bende uğrarım ama olmadı bende akşama giderim. Ama yeşil çayı içelim kızlar bugün. Birde alabilenler goji berry (kurt üzümü) alsın, o da gerçketen enerji veriyor kızlar. Pahalı bir şey ama 10 liralık alsanız 1 ay gider size.
bugünlük aktarınızdan bilgileri.

aynen ya benimde öle ağlayasım var böle arada gülesim var ay ne saçma bi durum işe bile zorla geldim(

al bendedende okadar yakar bendende iş çıkmaz bu hafta geçen hafta çok havalandık bu hafta indi havalar galiba

bu regl olayı bizi mahvedıyo........ben birazdan avm deki standıma gıtcem ama evde kalıp uyuyasım var....şimdi milletın sorularını kim cevaplayacak ya....ufffffff....

sezen çok haklısın toparlanmalıyız ve en önemlisi bu ara pes etmezsek bu hafta az kilo versek bile haftaya iyi zayıflarız....

sezen yeşil çayı sabah demledım içmeye üşendım şimdi de iş yerıne gidiyorum ...bide stand arkadasım erkek....yanı nıye gergınsın dese"regl olcam "dıyememkı ya....4:30 gıbı evde olurum... üşenmezsem koşu bandıa çıkcam eger sporu yaparsam akşam 7 gıbı gelirim buraya...o zamana kadar hoşçakalın.söz verıyorum en az 1 kupa yeşil çay içecem

bir ziraatçi olarak belirteyim goji tam bir afrodizyaktır.genelde beyler tercih eder.

günaydın can ciğerlerim.bu sabahki yürüyüşümü tamamladım.öğleden sonrada ev ziyaretim var.bayagı yürmüş olacagım yani. sabah avuc içi kadar cavdar ve peynrile bütünleşen en büyük aşkımı yedim.1bardak yeşil çayımı içtim. 1litre suyuda suan itibaren bitirmiş bulunmaktayım. güzel bir gün bizi bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…