Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydınlar dün spor salonuna yazıldım parayı verirken içim acıdı ama bu yolda acımayacaksın verdiğin paralara.20 dk yürüdüm 20 dakika da bisiklete bindim bunlar iyiydi ama spor salonundaki hoca yerde mekik tarzı göbek hareketleri yaptırdı canım çıktı valla.haftada 5 gün gel dedi.haftasonları ek olarak bi de yüzücem bakalım inşallah işe yarar.hemencecik size dün yediklerimi de yazayım
sabah:tabii ki fix kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk lor
bi de ek olarak sabahları bir tane kuru kayısı yemeye başladım.
ara öğün:125 ml light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:1 adet kepekli grissini
1 bardak light ayran
akşam:5 yk yağsız tavuk sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)

efenim hepinize bol sporlu az kalorili günler diliyorum

Gunaydin kizlar sabah special k tedim light yogurtla basarabilirsem iki ogun yiyecegim bu takima be oldu boyle hemen herkes toparlansin ya ben ne yapayim hergun kanamam oluyor kucagimda kucugu emzirurken diger elimle buyuge yemek yediroyorum hastahane disinda disarinin yuzunu gormuyorum karlar erimis haberim yok en bunalimda olmasi gereken benim

doğru söylüyorsun. hep bana rabbena diyoruz.

Kızlar valla goji nin afrodizyak etkisini bilmem ama gerçekten çok faydalı bir meyve. insanı da acayip tok tutuyor. Kalorisi de çok az. tadı benim hoşuma gitmiyor ama yine de yiyorum. Ayrıca aktardan bulabilirsiniz. Bir ara bim e bile gelmişti. Ben aktardan almıştım aylaaaarrrr önce. Yiyemeyip bırakmıştım şimdi yeniden yemeğe başladım. Ben pek bi severim böyle garip garip şeyler yemeği, geçen sene evde buğday çimi yetiştirip yemiştim. salatay falan katıp ama sonra o şekilde yenmesinin önemi olmadığını suyunu sıkmak gerektiğini öğrenince bıraktım çünkü sıkma makineleri çok para geldi gözüme, veremedim o kadar para. Ben valla kızımla parka gideriz orada bile yiyecek bir ot bulup yerim. o derece yani.
Arkadaşlar hep alay eder benle seninle ormanda kalsak hayatta aç kalmayız diye. doğru valla.

Tünaydınlar,

Sabaha karşı 4te afedersiniz tuvalete kalktım.Sonra yattım geri, eşimin üstünü örteyim dedim. (Bu arada yatakta 2 tane çift kişilik yorganla yatarız biz, ikimizde deli gibi yattığımızdan yorganı çekip, birimiz hep açıkta kalırdı eskiden)Bir de eşim göbeğine bir yastık koyar, ayakaltında bir yastığı, sırtında bir yastığı, kafa altında da iki yastığı vardır, benimde kafamın altında 2 yastık ne etti? Bir yatakta 4 kişilik yorgan, 7 yastık.Yani bomba düşse yatağa, bize bir şey olmaz

Üstünü örttüm eşimin, baktım kıpraşmıyor hiç.Azcık da dürttüm, baktım ses yok.Aldımı beni panik ! Yorganı açtım, yastıkları fırlatıyorum, sonra ışığı bir açtımki adam yatakta değil Banyoya baktım yok, orası, burası derken bir baktım salonda koltukta yatıyor

Sonrası diyalog:
Ben:Ne yapıyorsun burda? Niye burda yatıyorsun?
Eşim: Ya banyoya gittim, sonra yolu bulamadım, kayboldum, ben de buraya geldim

Evimiz 8 katlı bir şato değil, banyo ve yatakodası karşılıklı bu arada Artık rüyasında ne gördüyse, yolunu kaybetmiş ve tee kocaman koridoru geçip salona gitmiş

Önce güldüm sonra da bu manyak yarın öbür gün camı açar, atlar, kapıdan firar eder diye pimpiriklendim.Çok tırstım, sabaha kadar uyuyamadım.Sabah da kalkıp, ayık halinde onu papaladım.35 yaşına gelip bir yerlerinden manyaklıklar uydurma, bu yaştan sonra uyurgezer mi olacaksın başıma diye haykırdım

Öyle böyle derken yeni uyandım, kafam kazan gibi valla.
1 kk peynir, bir portakal yedim ama hiç modum yok, enerjim yok, öyle bir mızmızım ki anlatamam ne olduysa

Şimdi okudum da genel bir modsuzluk varmış
Çok hızlı koşup, çabuk mu yorulduk ne dersiniz?

Dün de belim ağrıyordu çok, eşim masaj yapıyordu, "çok incelmişin, çok erimişin" diyordu.
Sinirlendim "Len çok erisem 70lerde mi olurdum?" dedim.
"Senin kemiklerin ayı gibi, iğne ipliğe dönsen de 73 altına inemezin zaten" dedi.
"Allah razı olsun, ne güzel moral veriyorsun" dedim

Gerçi hazır sinirlenmişim, bırak koltukta sabaha kadar it gibi donsun değil mi? Amaaan insanlık bende kalsın dedim aldım getirdim işte.

Dün 200 gram fazla çıktım baskülde, bugün de hiç tartılasım yoktu sanki daha fazla çıkarım diye
Buzdolabını açtım, peynire baktım, yumurtaya baktım, fi tarihinden kalan reçel vardı, domates, roka vardı, dedim winston yap yumurta, koy peynir, domatesti, reçeldi, yanına da ekmek kızart, ohh nerdeyse yarım ekmek yersin sen bunlarla
Sonra aklıma se_zen ile suhan geldi, dedim şimdi onlar mıy mıy 1 dilim ekmek, 1 zeytin, bilmemneyin 50 gramı diye yemişlerdir, hiç kendini şeytana uydurma dedim.
Peynir ve portakalla beslenmemi tamamladım.
Gerçi iştahım da yok ama modum düşük, hiç diyetti, spordu kovalayasım yok

Amaaa nisan sonu dedim, bu iş bitecek, zaten şubat bitti, kaldı 2 ay.
Eğer mızmızlanırsam bu 2 ay olacak 6 ay, ne gerek var değil mi?
Pazartesi annemi ziyaret edeceğim, yeni 2 şirket ve bir özel öğrenci ile derslerim başlayacak, o vakte kadar biraz incelmeliyim, bugün nefes nefes kalana dek spor yapacağım, evde de son ses Ankaralı Namık falan açacağım.O saçmaladıkça, ben bisiklet üzerinde gerdan kırıp spor yapacağım.

Hadi silkelenelim kızlar..
Havalara bakmayın, nisanda da kar yağacak değil ya, havalar birden cayır cayır yanacak, biz de o vakte kadar hazır olmalıyız.
Haydin zayıflamaya...

beni de aranıza alsanıza beee
diyetisyene de gitmişliğim var, verdiği liste tazecik duruyor, hiç el sürülmedi. ittirilip kaktırılmaya ihtiyacım var azıcık. internetten dumanı üstünde siparişlerim var, bugün yarın yola koyulurlar. ama üstüme olmamaları da ihtimal dahilinde. diyet günlüklerine baktım. 52 bedenden 36 bedene serüvenler gördüm. benim serüvenim 34 bedenden 40 bedene :)) aynı yoldan geri dönmek istiyorum. halen 38 beden olduğumu zannediyorum, tabi giye giye 38 beden kıyafetlerimi biraz genişletmiş olmalıyım. 40 bedenim demeye dilim varmıyor, siparişlerimde tiril tiril 38 beden.

beni de alsanıza ya. 8 kilo fazlayım kendime bu aralar, sıkıştırılıp preslenmek istiyorum artık.

selam kızlar
yok havam yok tuzum yok yok eşşek kaçtı palan düştü derken ben gidip öğlene evde ne varsa yedim. karnım şişti. yeni aldığım pantolon dan göbeğim fırladı. eyvah deyip ben ne yaparım nerelere giderim diye dövünüyorum.demek saçmalayıp kendime gelmem gerekmiş.akşama portakal başka bişey yok . ceza bana 1000 mekik 30 dk yürüyüş.aman nasıl erir bu .çooook pişmanım çooookkkk.

Son düzenleme:

elifciğim bizim takım 13 kişi.yani dolu ama miafirimiz olmak istersen başkana bir sor.
inşallah sende kilolarını hemen verirsin. başka takımlara baktın mı belki onlarda yer vardır.

ya acaip güldüm yaaaaaaaaaaa naptın sen öğleeeeeeeee offff Allahtan odada tekim çok güldüm senin tepkilerinede kocanın konuşmasına da ya

ya acaip güldüm yaaaaaaaaaaa naptın sen öğleeeeeeeee offff Allahtan odada tekim çok güldüm senin tepkilerinede kocanın konuşmasına da ya

Valla son gülen iyi gülecek, akşam için planlarım var
Diyet günlüğüme de yazdım, kopyalıyorum; (akşama görecek kim kimle dalga geçiyor )

Şişmanın Gördüğü Kabus

Rüyamda ben 38 beden olmuşum. (46 bedenle diyete başladım şu an 42 bedenim)
Bir mağaza öyle deli bir indirim yapmış ki içindeki her pantolonu 3 liraya satıyormuş.
Ben de hazır bu kadar büyük indirim olmuş, saldırayım modunda içeri giriyorum.
Nedense hep dobiş dobiş hatunlar var içeride, millet can pazarı gibi itişip, tepişip pantolon seçiyor.
Elime bir tane alıyorum 40 beden, başka alıyorum 44, bir başkası 34 derken kan ter içinde tepinip, ha babam
38 beden pantolon arıyorum ama yok yok yok !!!
Bağırmaya başlıyorum, önce alışveriş yapan kadınlarla kavga ediyorum sonra mağaza müdürüne çıkıyorum.
"Siz benim 38 beden olmak için ne acılar çektiğimi, kaç ay aç gezdiğimi biliyor musunuz? Bana bulacaksınız 38 beden pantolon,
almadan gitmem, anlıyor musunuz?" diye barım barım bağırıyorum. (Adam da pek centilmen, "Banane hanım, bana mı aç gezdin?
Bana mı zayıfladın?" demiyor )
Adama en son yumruk atmaya çalışırken uyandım.

Öyle bir fırladım ki, eşim de kalktı.
"Hayrola ?" dedi.
Şimdi adama 38 beden pantolon bulamamıştım desem deli diye gömleği tersten giydirecek, "hatırlamıyorum" dedim.
"Kesin saçmasapan bir şeydir" dedi.(Rüyasında ekonomi tartışan, dünyayı kurtaran, politika sohbeti yapan varmı ya, rüyalar zaten
saçma değil midir? )

Bir iki gün geçti, eşim hala benle dalga geçiyorken anlattım, "hiç de saçma değildi, böyle böyle diye..."
"Manyaksın sen" dedi ve deli gibi rüyama güldü.
Ben de "Allahım sana havale ettim, şimdiden teşekkür ederim" dedim.

Ve bingo...Bugün sabaha karşı 4te kalktım, benim koca yok yatakta.
Ara, tara derken salonda uyuyor.
Sonrası diyalog:
Ben: Ne yapıyorsun burada? Niye burda yatıyorsun?
Eşim: Tuvalete gitmiştim, sonra dönerken yolumu kaybettim, yatakodasını bulamadım, ben de buraya geldim.

120 metrekare bir evde oturuyoruz, 2 oda bir salon ve banyo ile yatak odası karşılıklı. (yani okuyanlar 8 katlı şatoda oturuyormuş
gibi algılamasın, tamamen eşimin rüyasında "saçmalaması".

Allahım çok şükür dedim, kim daha çok saçmalıyormuş gösterdin ya, şükürler olsun dedim. En azından ben rüyamda saçmalıyorum,
sen 35 yaşında adam, banyodan yatakodasını bulamayıp, 2 odalı evde kaybolabiliyorsun.

Sustu, bir çırpıda hazırlanıp işe gitti.

Ama ben susmayacağım, akşama evin koridoruna kartondan oklar kesip yapıştıracağım ve notlar yazacağım: "bu oku takip edersen
yatakodasına gider", "bu ok, mutfağa gider", "bu ok banyoya gider" diye... Hehehe bu akşam görsün şamatayı da, rezilliği de...

Ankaralı Namık beni bekler kızlar...
Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse bendensin eşliğinde spor yapacağım, sonra da ev temizliği, boğazımı da tuttum mu artık bu yağlar da eşek değil ya, yarın daha da erimiş olacaklar

Hepinize enerjik bir gün diliyorum.
Adiyos amigolar

ay winston allah iyiliğini versin. cem yılmaz neki yanında
evet sığmıyorum koltuğa . senmisin krizlere giren alsana

bende işe döneyim . hem iş hemde ders çalışıyorum . görevde yükelme sınavım var . ben kaçar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…