bir ziraatçi olarak belirteyim goji tam bir afrodizyaktır.genelde beyler tercih eder.
dukancılar çok yiyor onu ya acaba aktarlarda varmıdır ? nerelerde vardır ?
Gunaydin kizlar sabah special k tedim light yogurtla basarabilirsem iki ogun yiyecegim bu takima be oldu boyle hemen herkes toparlansin ya ben ne yapayim hergun kanamam oluyor kucagimda kucugu emzirurken diger elimle buyuge yemek yediroyorum hastahane disinda disarinin yuzunu gormuyorum karlar erimis haberim yok en bunalimda olmasi gereken benim
beni de aranıza alsanıza beee
diyetisyene de gitmişliğim var, verdiği liste tazecik duruyor, hiç el sürülmedi. ittirilip kaktırılmaya ihtiyacım var azıcık. internetten dumanı üstünde siparişlerim var, bugün yarın yola koyulurlar. ama üstüme olmamaları da ihtimal dahilinde. diyet günlüklerine baktım. 52 bedenden 36 bedene serüvenler gördüm. benim serüvenim 34 bedenden 40 bedene :)) aynı yoldan geri dönmek istiyorum. halen 38 beden olduğumu zannediyorum, tabi giye giye 38 beden kıyafetlerimi biraz genişletmiş olmalıyım. 40 bedenim demeye dilim varmıyor, siparişlerimde tiril tiril 38 beden.
beni de alsanıza ya. 8 kilo fazlayım kendime bu aralar, sıkıştırılıp preslenmek istiyorum artık.
başka takımlara bakmadım, misafir olarak da olur benim için. kaptan nerde :)
Şimdi okudum da genel bir modsuzluk varmış
Çok hızlı koşup, çabuk mu yorulduk ne dersiniz?
Dün de belim ağrıyordu çok, eşim masaj yapıyordu, "çok incelmişin, çok erimişin" diyordu.
Sinirlendim "Len çok erisem 70lerde mi olurdum?" dedim.
"Senin kemiklerin ayı gibi, iğne ipliğe dönsen de 73 altına inemezin zaten" dedi.
"Allah razı olsun, ne güzel moral veriyorsun" dedim
Gerçi hazır sinirlenmişim, bırak koltukta sabaha kadar it gibi donsun değil mi? Amaaan insanlık bende kalsın dedim aldım getirdim işte.
Dün 200 gram fazla çıktım baskülde, bugün de hiç tartılasım yoktu sanki daha fazla çıkarım diye
Buzdolabını açtım, peynire baktım, yumurtaya baktım, fi tarihinden kalan reçel vardı, domates, roka vardı, dedim winston yap yumurta, koy peynir, domatesti, reçeldi, yanına da ekmek kızart, ohh nerdeyse yarım ekmek yersin sen bunlarla
Sonra aklıma se_zen ile suhan geldi, dedim şimdi onlar mıy mıy 1 dilim ekmek, 1 zeytin, bilmemneyin 50 gramı diye yemişlerdir, hiç kendini şeytana uydurma dedim.
Peynir ve portakalla beslenmemi tamamladım.
Gerçi iştahım da yok ama modum düşük, hiç diyetti, spordu kovalayasım yok
Amaaa nisan sonu dedim, bu iş bitecek, zaten şubat bitti, kaldı 2 ay.
Eğer mızmızlanırsam bu 2 ay olacak 6 ay, ne gerek var değil mi?
Pazartesi annemi ziyaret edeceğim, yeni 2 şirket ve bir özel öğrenci ile derslerim başlayacak, o vakte kadar biraz incelmeliyim, bugün nefes nefes kalana dek spor yapacağım, evde de son ses Ankaralı Namık falan açacağım.O saçmaladıkça, ben bisiklet üzerinde gerdan kırıp spor yapacağım.
Hadi silkelenelim kızlar..
Havalara bakmayın, nisanda da kar yağacak değil ya, havalar birden cayır cayır yanacak, biz de o vakte kadar hazır olmalıyız.
Haydin zayıflamaya...
ya acaip güldüm yaaaaaaaaaaa naptın sen öğleeeeeeeee offff Allahtan odada tekim çok güldüm senin tepkilerinede kocanın konuşmasına da ya
Ankaralı Namık beni bekler kızlar...
Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse bendensineşliğinde spor yapacağım, sonra da ev temizliği, boğazımı da tuttum mu artık bu yağlar da eşek değil ya, yarın daha da erimiş olacaklar
Hepinize enerjik bir gün diliyorum.
Adiyos amigolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?