herkese günaydınlardün spor salonuna yazıldım parayı verirken içim acıdı ama bu yolda acımayacaksın verdiğin paralara.20 dk yürüdüm 20 dakika da bisiklete bindim bunlar iyiydi ama spor salonundaki hoca yerde mekik tarzı göbek hareketleri yaptırdı canım çıktı valla.haftada 5 gün gel dedi.haftasonları ek olarak bi de yüzücem bakalım inşallah işe yarar.hemencecik size dün yediklerimi de yazayım
sabah:tabii ki fix kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk lor
bi de ek olarak sabahları bir tane kuru kayısı yemeye başladım.
ara öğün:125 ml light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:1 adet kepekli grissini
1 bardak light ayran
akşam:5 yk yağsız tavuk sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)
efenim hepinize bol sporlu az kalorili günler diliyorum
Kızlar valla goji nin afrodizyak etkisini bilmem amagerçekten çok faydalı bir meyve. insanı da acayip tok tutuyor. Kalorisi de çok az. tadı benim hoşuma gitmiyor ama yine de yiyorum. Ayrıca aktardan bulabilirsiniz. Bir ara bim e bile gelmişti. Ben aktardan almıştım aylaaaarrrr önce. Yiyemeyip bırakmıştım şimdi yeniden yemeğe başladım. Ben pek bi severim böyle garip garip şeyler yemeği, geçen sene evde buğday çimi yetiştirip yemiştim. salatay falan katıp ama sonra o şekilde yenmesinin önemi olmadığını suyunu sıkmak gerektiğini öğrenince bıraktım çünkü sıkma makineleri çok para geldi gözüme, veremedim o kadar para. Ben valla kızımla parka gideriz orada bile yiyecek bir ot bulup yerim. o derece yani.
Arkadaşlar hep alay eder benle seninle ormanda kalsak hayatta aç kalmayız diye. doğru valla.
Tünaydınlar,
Sabaha karşı 4te afedersiniz tuvalete kalktım.Sonra yattım geri, eşimin üstünü örteyim dedim. (Bu arada yatakta 2 tane çift kişilik yorganla yatarız biz, ikimizde deli gibi yattığımızdan yorganı çekip, birimiz hep açıkta kalırdı eskiden)Bir de eşim göbeğine bir yastık koyar, ayakaltında bir yastığı, sırtında bir yastığı, kafa altında da iki yastığı vardır, benimde kafamın altında 2 yastık ne etti? Bir yatakta 4 kişilik yorgan, 7 yastık.Yani bomba düşse yatağa, bize bir şey olmaz
Üstünü örttüm eşimin, baktım kıpraşmıyor hiç.Azcık da dürttüm, baktım ses yok.Aldımı beni panik ! Yorganı açtım, yastıkları fırlatıyorum, sonra ışığı bir açtımki adam yatakta değilBanyoya baktım yok, orası, burası derken bir baktım salonda koltukta yatıyor
Sonrası diyalog:
Ben:Ne yapıyorsun burda? Niye burda yatıyorsun?
Eşim: Ya banyoya gittim, sonra yolu bulamadım, kayboldum, ben de buraya geldim
Evimiz 8 katlı bir şato değil, banyo ve yatakodası karşılıklı bu aradaArtık rüyasında ne gördüyse, yolunu kaybetmiş ve tee kocaman koridoru geçip salona gitmiş
Önce güldüm sonra da bu manyak yarın öbür gün camı açar, atlar, kapıdan firar eder diye pimpiriklendim.Çok tırstım, sabaha kadar uyuyamadım.Sabah da kalkıp, ayık halinde onu papaladım.35 yaşına gelip bir yerlerinden manyaklıklar uydurma, bu yaştan sonra uyurgezer mi olacaksın başıma diye haykırdım
Öyle böyle derken yeni uyandım, kafam kazan gibi valla.
1 kk peynir, bir portakal yedim ama hiç modum yok, enerjim yok, öyle bir mızmızım ki anlatamam ne olduysa
selam kızlar
yok havam yok tuzum yok yok eşşek kaçtı palan düştü derken ben gidip öğlene evde ne varsa yedim. karnım şişti. yeni aldığım pantolon dan göbeğim fırladı. eyvah deyip ben ne yaparım nerelere giderim diye dövünüyorum.demek saçmalayıp kendime gelmem gerekmiş.akşama portakal başka bişey yok . ceza bana 1000 mekik 30 dk yürüyüş.aman nasıl erir bu .çooook pişmanım çooookkkk.
super bir azim kusadasında bir tane spor salonu var onada eşim göndermiyor bazı sitelerde oluyor burda olsa kesın 2 saatimi orda gecırırdım
sezen nerden buluyon bu acayıp meyvelerı yaaa , yesene bıldıgımız portakalı bılmemneyı allah allah :)
okurken öldum gulmekten , ne acayıp bır çiftsiniz yaa, sızın cocugunuzu ben tahmın bıle edemıyorum görmek ısterım valla ozamankı dusuncelerınıde
yuh yakar 1000 mekık mı emınmısın kızım sen naptınnn
Amin cümlemizinay winston allah iyiliğini versin. cem yılmaz neki yanında
evet sığmıyorum koltuğa . senmisin krizlere giren alsana
Yaşarken komik değildi valla, adamı hiç bulamayacağım sandım, epey panikledimya çok komikti ya kahkaha attım burda neyse işe dönim müdürler beni mafetcek
okurken öldum gulmekten , ne acayıp bır çiftsiniz yaa, sızın cocugunuzu ben tahmın bıle edemıyorum görmek ısterım valla ozamankı dusuncelerınıde
Winston cok guldum ya bi de aklima takildi kocacigin salonda ne ariyordu kalbolmasina ihtimal veremedim uykuda da olsa)
az önce topik topik gezerkene bir tanesi çok ilgimi çrkti. eşinize ilk defa nasıl rezil oldunuz diye süper hikayeler koptum valla. senin hikayede aynen öyle olmuş.
bende bir gün ikindi vakti uyumuşum. bir uyandım .karanlık saat 6 daha evde herkes ayakta . niye uyumuyorsunuz. sabah sabah hepiniz ayakdasınız diyip millete şaşkınla bakıyorum. bu saate uyunur mu diyor kardeşim. ne saati ya sabah 6 ne zaman uyunur ki dedim ne sabahı akşam oldu dediler. zaman dilimlerini karıştırmışım.
az önce topik topik gezerkene bir tanesi çok ilgimi çrkti. eşinize ilk defa nasıl rezil oldunuz diye süper hikayeler koptum valla. senin hikayede aynen öyle olmuş.
bende bir gün ikindi vakti uyumuşum. bir uyandım .karanlık saat 6 daha evde herkes ayakta . niye uyumuyorsunuz. sabah sabah hepiniz ayakdasınız diyip millete şaşkınla bakıyorum. bu saate uyunur mu diyor kardeşim. ne saati ya sabah 6 ne zaman uyunur ki dedim ne sabahı akşam oldu dediler. zaman dilimlerini karıştırmışım.
oooo gene kaynatmışsınız hatunlar. winston senin kocada erken bunama vartıpkı benimki gibi. gece bazen uyanıyor kız yok kız yok diyor.kafasına şaplağı yiyince dönüp yatıyor. erkekler bile dayanamıyor bizlere:) çekilecek dert değiller ama neysem.herkesin canı sıkıın havalardan ellaaaamm. ankara bembeyaz oldu. bu sogukta kar taneleriyle hapşıra tıskıra mahelle ziyareti yaptık drumla.dondum resmen. soğuk fazla kalori yaktırırmış [not:dukan amca :)}mahalleyle işimi halledince eve gideyim dedimki .baktım babam arıyor elektik yok halanlara gel ordayız. ulen 3 duraklık yol için dolmuşa binsem,adamlar arkamdan koca totosunu kaldırıp yürüyeceğine para veriyor der gülerler.hadi babam özlem yürü. halamlara vardım ama donmuş kirpiklerimden akan rimelde cabası oldu. hele burnumu sıkınca donmuş olan burun müküsüm :) iğrencim cıtır cıtır ediyordu. çözüldüm ve halamın pişirmiş oldugu tavuk butlarını aylarca ac kalmış gibi 2 tanesini hüplettim. suan evime geldim. soba olsada kedi gibi kıvrılıp uyusam. ay cenem düştü gene. ben kızı doyuram en iyisi .muck
başka takımlara bakmadım, misafir olarak da olur benim için. kaptan nerde :)
Kızlar ne haber? ben pek iyi değilim. işsizlik canıma tak etti. bugün çok güzel tabaklar gördüm.. krem rengi üstünde pembe güller var.. sanki 100 yıl öncesinden fırlayıp gelmişlerdi.. çok güzeldiler.. ama işsizim fazla param yok. alamadım.. belkide çalışıyor olsamda almazdım... ceyizimde 2 koca yemek takımı var anam sağolsun.. ama genede insana çok ağır geliyor bazen..
ah başkan tabak için sıkma canını, gerçi hoş sen tabakta değil, işsizliktesin ama ben eminim bulacağına. Biraz zaman tanı kendine bak daha yeni döndün insanlar aylarca iş arıyor, hoş senin için o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum ama. Sen sıkma canını gönlünü ferah tut başkan. Bak ben çalışıyorum ama yine de alamıyorum tabak benim çeyizdede milattan önce kalmış dallı güllü tabaklar var ama ne yapalım onlara da sıra gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?