Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şişmanlar ' dan bir gün daha .....

dünkü menum sabah kepeklı bıskuvı ve nescafe
öglen balık ve ızgara
aksam lahmacun yedık malesef baska secenek yoktu

sabah tartıldım aynıyım , öglen tost yedım , bu sogukta nerdeyse kar yagacak dısarı cıktım yurudum dondum , aksama ne yapsam dıye dusunuyorum

super bir azim kusadasında bir tane spor salonu var onada eşim göndermiyor bazı sitelerde oluyor burda olsa kesın 2 saatimi orda gecırırdım

sezen nerden buluyon bu acayıp meyvelerı yaaa , yesene bıldıgımız portakalı bılmemneyı allah allah :)

okurken öldum gulmekten , ne acayıp bır çiftsiniz yaa, sızın cocugunuzu ben tahmın bıle edemıyorum görmek ısterım valla ozamankı dusuncelerınıde

yuh yakar 1000 mekık mı emınmısın kızım sen naptınnn

evet bacım. 1000 boşuna adımız cihan yandı mekikçi yakar değil yani.ceza bana kardeş ceza.sen misin ne bulduysa yiyen az bile bana .

ay winston allah iyiliğini versin. cem yılmaz neki yanında
evet sığmıyorum koltuğa . senmisin krizlere giren alsana
Amin cümlemizin

ya çok komikti ya kahkaha attım burda neyse işe dönim müdürler beni mafetcek
Yaşarken komik değildi valla, adamı hiç bulamayacağım sandım, epey panikledim

okurken öldum gulmekten , ne acayıp bır çiftsiniz yaa, sızın cocugunuzu ben tahmın bıle edemıyorum görmek ısterım valla ozamankı dusuncelerınıde

Çocuk bana benzerse tam bir dombili olur, az da aklı eksik olur, eşime benzerse de gene aynı kapıya çıkar garibim
Ev ev değil, tımarhane zaten; iki garip insan, bir yavru karga, bir kedi
Hani millet bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum der ya, ben de "bu eve bir çocuk getirmek istemiyorum" modundayım
İnşallah hayırlı bir zamanda, hayırlısıyla bir evlat sahibi oluruz vakti gelince.

Winston cok guldum ya bi de aklima takildi kocacigin salonda ne ariyordu kalbolmasina ihtimal veremedim uykuda da olsa)

Banyodan çıkınca bizim yatak odasının kapısı kilitliymiş (rüyasında), bu da demiş ki salondan dolaşıp gizli bir kapıdan yatak odasına gireyim, gizli kapıyı da bulamayınca (yok zaten öyle gizli kapımız ), koltukta uyuyayım bari demiş.
35 yaşındaki adamın hayal gücüne bak ya, ben dedim "ee Allahtan tüm kapılar kilitli, ben de sokakta yatayım dememişsin, seni artık sabah parklardan toplardım". Hala gülüyorum da çok pis tırstım, akşam yatak odasının kapısını kitlesem, camın önüne de çamaşırlığı yığsam diyorum, bu şimdi camdan, kapıdan gizli geçit, gizli mahzen falan ararsa hepten şapa otururum

Son düzenleme:
az önce topik topik gezerkene bir tanesi çok ilgimi çrkti. eşinize ilk defa nasıl rezil oldunuz diye süper hikayeler koptum valla. senin hikayede aynen öyle olmuş.
bende bir gün ikindi vakti uyumuşum. bir uyandım .karanlık saat 6 daha evde herkes ayakta . niye uyumuyorsunuz. sabah sabah hepiniz ayakdasınız diyip millete şaşkınla bakıyorum. bu saate uyunur mu diyor kardeşim. ne saati ya sabah 6 ne zaman uyunur ki dedim ne sabahı akşam oldu dediler. zaman dilimlerini karıştırmışım.

oooo gene kaynatmışsınız hatunlar. winston senin kocada erken bunama var tıpkı benimki gibi. gece bazen uyanıyor kız yok kız yok diyor.kafasına şaplağı yiyince dönüp yatıyor. erkekler bile dayanamıyor bizlere:) çekilecek dert değiller ama neysem.herkesin canı sıkıın havalardan ellaaaamm. ankara bembeyaz oldu. bu sogukta kar taneleriyle hapşıra tıskıra mahelle ziyareti yaptık drumla.dondum resmen. soğuk fazla kalori yaktırırmış [not:dukan amca :)}mahalleyle işimi halledince eve gideyim dedimki .baktım babam arıyor elektik yok halanlara gel ordayız. ulen 3 duraklık yol için dolmuşa binsem,adamlar arkamdan koca totosunu kaldırıp yürüyeceğine para veriyor der gülerler.hadi babam özlem yürü. halamlara vardım ama donmuş kirpiklerimden akan rimelde cabası oldu. hele burnumu sıkınca donmuş olan burun müküsüm :) iğrencim cıtır cıtır ediyordu. çözüldüm ve halamın pişirmiş oldugu tavuk butlarını aylarca ac kalmış gibi 2 tanesini hüplettim. suan evime geldim. soba olsada kedi gibi kıvrılıp uyusam. ay cenem düştü gene. ben kızı doyuram en iyisi .muck

aynısını ben lisede yaptım çok erken gidioduk okula bir kaltıktım saat 6 zaten 6 yı 10 geçe servise binioduk kalktım lavoboya gittim dişlerimi fırçaladım bu arada annemle kardeşim karşımda oturuyor formamı giydim geldim ben gidiyorum annemle kardeşim gülmeye başladılar saate baktım akşam 6 çok gülmüştük

aynısını ben lisede yaptım çok erken gidioduk okula bir kaltıktım saat 6 zaten 6 yı 10 geçe servise binioduk kalktım lavoboya gittim dişlerimi fırçaladım bu arada annemle kardeşim karşımda oturuyor formamı giydim geldim ben gidiyorum annemle kardeşim gülmeye başladılar saate baktım akşam 6 çok gülmüştük

Flocke'un topiği biliyorum.
Ben de orada 5-10 tane anı yazmıştım, sonra Flocke gitti buralardan, ben de bıraktım yazmayı ama çok eğlenceli bir topik.
Bazı bazı evde kahkaha krizlerine girerdim, eşim de "garibim sıyırdı balataları" diye bakardı bana

Var valla bacım, bazen balık yağı iç diyorum, bana kızıyor.
Akşam oturuyoruz soruyorum "bugün öğlen ne yemek çıktı, ne yedin?" diye.
Sanki herifi çapkınlıkta yakalamışım gibi 10 dakika "kem..küm..yaa ben ne yedim?..hımm...hümmm..."
"Tamam, senle muhabbet edende kabahat, hatırlayınca söylersin" diyorum
Muhabbetlerimiz pek bir akıcı, pek bir keyifli yani

Akşam siparişimi aldım; kurufasülye, pilav, turşu.
İki gram kar yağdı ya, benimki tam kış menüsü oluşturmuş.
Diyette olan var, canı çeken olur hiiiç umrunda değil herüfün

Ben hazırlıklara kaçar, zaten düdüklü tencere fobim var, artık fasülyenin başında durur, okur üfler, normal tencerede pişirmeye çalışırım

Herkese şimdiden afiyet olsun.
Mutlu akşamlar...

ay kızlar nasıl sinirliydim anlatamam size. Öğlenden beri ama var ya söylene söylene çalışıyorum, surat beş karış ki ben tahammül edemiyorum o halime milletin vay haline. sizi okudum gözümden yaş geldi resmen. Ne o öyle ya evde gizli geçit arıyor adam, öteki gece yarısı tokat yiyor, birileri gece yarısı okula gitmeye çalışıyor. Ay valla komik. ama benim kocam da gece ne yaptığını bilmez, hoş sanırım bende bilmem, bende yeni evliyken öyyle çok korkmuştum bu adam gece yarısı gitmesin evden diye, kapıyı falan kitlerim o yüzden. Valla benim 5 yaşında ölen abim varmış bir tane, gece yarısı 2 kilometre öteden bulurlarmış annem, uykusunda gezer dururmuş. O tam uyur gezer.

Kızlar ne haber? ben pek iyi değilim. işsizlik canıma tak etti. bugün çok güzel tabaklar gördüm.. krem rengi üstünde pembe güller var.. sanki 100 yıl öncesinden fırlayıp gelmişlerdi.. çok güzeldiler.. ama işsizim fazla param yok. alamadım.. belkide çalışıyor olsamda almazdım... ceyizimde 2 koca yemek takımı var anam sağolsun.. ama genede insana çok ağır geliyor bazen..

ah başkan tabak için sıkma canını, gerçi hoş sen tabakta değil, işsizliktesin ama ben eminim bulacağına. Biraz zaman tanı kendine bak daha yeni döndün insanlar aylarca iş arıyor, hoş senin için o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum ama. Sen sıkma canını gönlünü ferah tut başkan. Bak ben çalışıyorum ama yine de alamıyorum tabak benim çeyizdede milattan önce kalmış dallı güllü tabaklar var ama ne yapalım onlara da sıra gelecektir.

Kızlar benimde canım akşam gözüm dönmüş gibi tavuk istedi. Gittim hemen incikmidir nedir aldım geldim ızgara yaptım akşam 2 parça yanına da şalgam suyu içtim sonra da çeyrek kurabiye yedim ama şimdi rahatsız oldum tutamadım boğazımı, nasıl spor yapıcam ben şimdi kızımda uyumaz 12 ye kadar, kocam da geç gelecek. üffffffffff sinir oldum kendime.

Elbette tabağında değilim... iş bulsam eşime aşkıma kavuşacam... inşallah dediğin gibi fazla uzun sürmez. doğru söylüyorsun insanlar aylarca arıyor ben 2 haftadır iş arıyorum bide söyleniyorum ama doğru dürüst işçi arayan yokki. hep kriz var diyorlar saçmalık ya.

bugünkü menümü hiç yazmasam daha iyi
sabah:2.5 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
3minik domates

ara:yok

öğle:2 baget
3 minik domates
salatalık
yogurt yarım dilim ekmek

ara:1 inceceik dilim pasta
1 haftadır hemşire hanımlar benden tatlı istiyorlardı rejimdeyim dedim ama kaçıyorum gibi oldu.aldım mecburende eşlik ettim.itiraf ediyorum etmeyedebiliridm ama oldu bi kere

akşam:1 biber
1 patlıcan dolması 2side minicikti ve içlerinde pirincin yarısnı bosallttım
salata
yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…