Elbette tabağında değilim... iş bulsam eşime aşkıma kavuşacam... inşallah dediğin gibi fazla uzun sürmez. doğru söylüyorsun insanlar aylarca arıyor ben 2 haftadır iş arıyorum bide söyleniyorum ama doğru dürüst işçi arayan yokki. hep kriz var diyorlar saçmalık ya.
eşin baska ildemi görev yapıyor hayatım .pek bişey anlamadım.işsizlikçok zor. bazen kedi gibi oldugmu düşünüyorum.üniv mezun olunca önce vekil çalıtım.sonra kpss ile 4bli atanadım.4yıl süründüm.şükür bu sene kadroya gectim. tez zamanda bulursun insallah. çok zor.eşim özel şirkette calışıyor. daha aylığı tam aldıgnı görmedim. hele biara ssksı bile yatmıyordu.gercekten kötü
Bu arada sezen uyumadın değilmi hayatım. Hanicik biz yeşil çay içiyoruz ya. Bugün kızımın biberonuyla bardagımı ölçtüm. Tam 360cc geldi. Ben 3 bardak yani hergün 1 litre yeşilçay içiyormuşum. Fazla gibime geldi. Acayip gaz oluşmaya basladı bende
listeye eklemeseniz de olur be yav, sohbete eklen yeter :)
bizimkisi gizli rekabet
rezenemi aman tanrım. emzirme döneminde litre litre içirdiler suan görsem bayılacak gibi olayrumankara döt oldu sabah 30dakkada yürüdğüm yolu 40dakkada dolmuşla gelebildim.yeşil çayı ben demekki fazlaca abartmışım. ozaman bardagımla günde 1 defa içeyim yeter. 3gün içiyim 1 gün içmeyim. tamammdır anlaşılmıştır. cavdarımla peynirimin askına tekrar şahit olup hüplettim. bidenende nescafe içtim. çok canım çekti ammaaaaaa ulenm bu havada bile bu yaslılar geliyoryaşoklardayım. düşecek kıracak biyerini nerde....adam parol yazdırmak için bu havada cıkmış gelmiş. ya sabırrrrr
bu hafta takılacağım sanırım oysaki tartıda az çıkmaktı hedefim ona rağmen yinede bu ayki hedefimi tutturdum umarım takılmam yaaaaaa şimdi bunu yazıyorum wiston kesin üstüne bişey der güler dalga geçer
selam kızlar karlı bi güne daha uyanmış bulunmaktayım(
abartmanın çatısından buz düşmüş otoparktaki arabanın birini pres yapmış sabah sabah görünce fena oldum ay kurtulamadık bu kardan ya.neyseki bu gün okullar tatil hiç değilse çocukar bi nefes alıcak biz gene devam(
geçen yıl oturduğum apartmanda yakıt ve kalorifer sorunu vardı erkenden kapatmışlardı. bizdede çoluk çocuk havalar hala ısınmamış ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyoruz. inadına hava ısınmaz ısınmadıkça sinir oluyordum. rabbim günah yazmasın deliriyordum. her yağmur yağdıkça ev ısınmıyor. çocuk hasta oldu. hergün 5 günlük hava tahminine bakardım. evi değiştirdim. şimdi kombili kurtulduk insanların cimriliğinden kafamıza göre yakıyoruz. suhan yazınca aklıma geldi geçen seneki ruh halim. taktıkça takarsın.sabır kardeş.
selam 3. takım hatunları. listeye giremesem de ben de bugün itibariyle diyete başladım. 9 da kalktım 10.30 da 2 minik dilim, peynirli, ev yapması pide yidim. şimdi de nesgayfemi içiyom.
ben de regl öncesi sendromlarını yaşıyorum, gergin, huzursuz ve şekere açım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?