Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bacım o hatuna söyle kulağından iğneleri çıkarınca, tekrar dobiş olacak malesef
Benimde bir arkadaşım 3-5 yıl önce neredeyse 30 kilo vermişti 2-3 ayda akupunkturla.
Şimdi koltuklara sığamıyor, 30 kilonun üzerinde bir 30 da kendi almıştır garanti
Öyle haptı, iğneydi geçici, ya hapçı gibi bir ömür onlarla devam edeceksin ya bir ömür dikkat edip, spor yapacaksın.
Bizimki hem beleş, hem de doğru yol. (Gerçi tavuğa para yatırmaya devam edersem, bir sene sonra 2. el araba parası kadar tavuk satın almış olacağım ama olsun gene de daha ucuz yollu işte )

Sanırım bu hafta hepimiz hakılacağız, bir winston hariç, ondan umutluyum ben sadece bu hafta.

Hiç umutlanma bacım, 2 gün önce 200 gram fazlaydım.
Basküle küstüm, bakmıyorum yüzüne.
Dün akşam da ayıptır yazması yarım tabak kuru ile yarım tabak pilav yedim, bu sabah tartılsam kesin 1 kilo fazla çıkarım.
Bugün yarın deli gibi spor yapacağım ama çok çok 200 gram gider bu hafta benden, ötesi uçabilmek gibi şu an imkansız.

Ben vuruldum, siz beni bırakın, yola devam edin..
Ben de senden,başkandan, bir de hezadan umutluyum, o yeni başladı, sen de mucizevi çorba iksirini yapıyorsun, başkan da yeni bir diyette...Bakalım göreceğiz..

elif türkmen yaş 33, samsun; emredin komutanım :))
sorguya suale hazırım. 3 yaşında oğlum var, öğretmenim.

hoşgeldin aramıza elif inşallah en kısa sürede verirsin kiloları.
geçen hafta çok iyiydi takım bu hafta nedense herkeste bi gevşeme var umarım çabuk kurtuluruz bu durumdan

kaçıp gitmek istiyorum ben bu şehirden ya şu tayin çıksada kurtulsak şurdan hiçbişeyine ısınamadım 2 yıldır.

Hoşgeldin, ben de winston (geçen biri washington diye yazdı bana, artık bu dombili tam washington portakalı gibidir mi diye düşündü bilemiyorum )
Ben de öğretmenim, 30 yaşındayım, çocuk yok ama bir kedi, bir de karga var evde
Boyun, kilon nasıl? Yazmışsan kaçırmışımdır belki de.
Bir çizelge esklesen de dostu, düşmanı görsek
Tekrar hoşgeldin.

Ben spora kaçar.

ben de spor yapmak istiyom ama havaların ısınmasını beklicem. evden bi çıksam sahil boyu 3-4 km yürüyebildiğin kadar yürü, yada koş. hıııı iç geçiriyom şimdilik.
159 cm. 58 kiloyum, 50 kiloya falan düşmek istiyorum. 18-28 yaş aralığı içinde 10 yıl 45 kiloda sabitlemişliğim var fekat 50 bana yeter artıkın.
çizelge uzun iş geliyo winstonum. sen light ben soft takılıyom :)
senin branş ne?
karga gerçekten var mı yoğğğusa eşin mi öyleyse ben de baykuş besliyor olabilirim yane

Son düzenleyen: Moderatör:

diyette olduğunu söyleme. söylersen her gün soracaklar sende kendini baskı altında hissedeceksin. mümkün olduğunca söyleme ben öyle yapıyom.baskı altına girdiğim anda yerim hiç acımam .

hoşgeldin. ben yakar .32 yaşında 2 çocuklu fukara bir ziraatçiyim. 2 kilo verir 1 alırım. böyle yuvarlanır giderim.sanırım senin kilolarda doğum kiloları. hadi kolay gele

evet yakar söylemiyorum. zaten 13kg verdim ya.deli oldular. ne yaptın neoldu sana cart curt. 5kg verdim dedim. spro yaptım ondan sıkılaştım daha cok verdim gibi görünüyorumd edim artıkın:)yoksa hepsi bi kafadan konuşuyorum düşün 9hemşire 2 bayan dr. + eczaneden gelen hatunlar kafa beyin kalmıyor. yasın çok genc .zayıfla bak.daha 2.cocugu doguracaksın falan filan. anasını satayım hepsi 45yas üstü gören hadi canım diyor. ufak tefek cıtı pıtılar.öküz gibide yiyorlar. en şişko patates benim işte.of yaaaaaaa.kemiklerim iri benim

8 kilocuktan bir şey olmaz hıh çok sinirlendim şimdi, ben de etli butlu bir hatun buldum dediydim
İngilizce öğretmeniyim, özelde çalıştım uzun yıllar, sonra evlenince devlete hemen atanırım diye mal gibi ayrıldım.
2 senedir atanmaya çalışıyorum işte, şimdilik firmalara iş ingilizcesi eğitimi veriyorum.
Karganın mevzusu uzun ama var evet, ağaçtan düşmüş yavruydu 21 aralıkta kapalı balkona koyduk, az biraz büyüdü ama uçup gitmeye niyeti yok.Her gün süt, ekmek, ceviz içi, arada da kıyma veriyorum, sıcak ortam, bir leğenden de havuz yaptık, yıkanıyor..Ben de olsam ben de kaçmazdım, sokakta b.k mu var afedersin

hoşgeldin. ben yakar .32 yaşında 2 çocuklu fukara bir ziraatçiyim. 2 kilo verir 1 alırım. böyle yuvarlanır giderim.sanırım senin kilolarda doğum kiloları. hadi kolay gele

hoşbuldum.
doğumdan sonra 52 ye kadar düşmüştüm ama şimdi anaokulunda çalışıyorum, burda sürekli yemek çıkıyor, sülemesi ayıp pasta börek kol geziyor yani. buraya geldikten sonra aldım o kiloları.

ziraat ne güzel bölüm. ben de bahçe bitkileri, süs bitkileri gibi bir kurs bulup katılmak istiyorum aslında. şimdilik tema'daki çalışanlardan okul olarak bilgi alıyoruz, bir ara kurs fırsatı çıkarsa kaçırmam.

hiç deme sinir oluyorum öküz gibi yiyip üstelik bir deri bir kemik gezenlere. tenhada rastlasam ne yapacağımı iyi biyom emme .
bizim hem kemikler hemde kaslarda iri ( şişko tesellisi)

winston al işte bir 48lik adayı daha gelde sinir olma .
etli butlu hatunların zayıflamaya pek niyetleri yok sanırsam.
hep bu sıskalar zayıflama derdinde

Sporumu yaptım, tam 23 dakika dayanabildim.
İflahım şey oldu/ kesildi desem yeridir.
Saçıma toka bulamadım (zaten sevmem, bir tane var, o da kimbilir hangi cehennemde? ) kafama kışlık yün bere taktım, saçları da içine soktum, bir ara kulak deliklerime ter kaçıyordu, o derece beynim de vücudum da pişti resmen.

Bu arada yün bereyle spor yapan tek mal benimdir bu hayatta galiba
Sporu da yazlık sıkı bir body ve de eşimin boxerıyla yaptım, ayakta yün çorap, üstünde spor ayakkabı.
Deprem olsa tövbe yarabbim o tiple kaçamam utancımdan, o derece iğrençtim

Sonra aynanın karşısına çıkıp eşimin 2 insanlık boxerı içinde, "anaaam nasıl da incelmişim, üstümden düşüyor" dedim, kendime gereksiz gaz verdim, gören duyan 23 dakikada 23 kilo verdi sanacak, öyle böyle değil havam yani (Yün bere beyni ısıtınca, bence sonuç bu kadar şizofrence çıktı, neyse )

Üstüne de yarım litre su içtim, akşama doğru da tekrar yapacağım.Sonra duş alır, akşam 9da da salyaları akıtıp koltukta uyurum gibime geliyor

Son düzenleme:
winston al işte bir 48lik adayı daha gelde sinir olma .
etli butlu hatunların zayıflamaya pek niyetleri yok sanırsam.
hep bu sıskalar zayıflama derdinde

Valla ben eskiden sayıları az sanıyordum, ama son zamanlarda anladım ki bu türden çok var
Arkadaş 48-50 kilo ne yaw, az daha makul olun, gelin 60lara, el ele verelim, halaylar çekelim... :13:
Sizin yüzünüzden her yer 34-36 beden kaynıyor, bizlere kıyafet yapmıyorlar, herkes 48 kilo diye düşünüyorlar
Acıyın bana üleeyn, bakın şortum yok, eşimin donuyla spor yapıyorum
Neden? Sizin yüzünüzden işte

iş yerimdeyim bacım. kahkahayı patlattım. baksırı okuyunca . allah iyiliğini versin kardeş. nerden aklına geldi herifin donunu giymek.
3. takım aramızda para toplayıp winstona bir pazen don alalım. pek sevaptır. hayırdır kızlar.:26:

hoşgeldin asker. bu arada topikte bayaa bir öğretmen var ya. Sanırım öğretmenler çok poğaca börek yiyor. Boy kilo aynıymış senle. ben 155 diyorum ama sanırım 158 -160 aralığında boyum, hiç ölçtürmedim hamile iken sağlık ocağında ölçütülerdi 162 cm çıkmıştı ama niyeyse bana inandırıcı gelmemişti. Yani boydan yana gram takıntım yok hatta boyumu soranlara bir buçuk metre diyorum, onlarda yok o kadar değilsindir diye başlıyorlar, ondaki küsuratı dert etmiyorum bir de kiloyu dert etmesem. Kendimi 50 kilo kabul etsem ne güzel olur. Bende buraya 58 ile başlayıp 3,5 ayda anca 4 kilo verdim amma azim dime. Bayaa yavaş verdim anlayacağın bir daha haytta almamam lazım eğer bu yavaş verilen kilo alınmaz teorisi doğru ise. Takımında biraz az rekabetli haftasına denk geldin bacım. Geçen hafta burada kan gövdeyi götürüyordu takım olarak toplamda yani ortalamada 2 kiloya yakın vermiştik. birinci olmuştuk. Ama takım içinde de sürekli savaş vardı. Neyse bizim bu sakin haftamız çok sürmez muhtemelen cuma kilo bildirimi sonrası yine bütün savaş aletleri sandıklardan, eski diyet listeleri tozlu raflardan çıkar.

Yaw hanım hanım eşortmanım vardı altımda yapacaktım.
Açtım videoyu, bir tane çinli/japon kırması hatun var hocanın yanında, giymiş avuç içi kadar dar taytımsı bir şey, üstte de şu yarım bodylerden, tabii hatun 40 kilo var yok, bir de kaslı.

Dedim az bekle ben de giyinip geliyorum.
Kış vakti kışlık gardroptan ne giyeceğim? Baktım, baktım, sonra çamaşırlıkta eşimin donunu gördüm, dedim şortsa şort ülen , beni görecek değiller ya, geçirdim donu üstüme, geldim hırsla hava 1500 bende

Ohh estire estire sporumu yaptım valla, tayt gibi araya da kaçmadı, ohh valla çok rahattı
Şimdi eşim gelmeden ikinci kısmı yapmalıyım ki, adam beni kendi donuyla görmesin.
Ondan sonra heralde bana artık "hamza abi" falan diye seslenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…