- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ahanda hapı yuttum. işeyirndekiler diyet yaptıgımı bilmiyor. öğle arası beraber yemek yiyelim dediler. makarna yapmışlar. yogurt+ çorba. sabahta yediğim ekmeği gördüler. insallah anlamazlar ya. burda 110kg dan 75düşmüş bi baska hemşire arkadas var. akupunturla vermiş.illa tutturdu send egel diye. ben halimden memnumun demiştim. şimdi diline düşmek istemiyorum
Sanırım bu hafta hepimiz hakılacağız, bir winston hariç, ondan umutluyum ben sadece bu hafta.
Sanırım bu hafta hepimiz hakılacağız, bir winston hariç, ondan umutluyum ben sadece bu hafta.
Ay ortim nedir çektiğin, ya biz kar yağınca seviniyoruz ama her gün her gün de çekilmez ya. Buz da ilginç yanlız. Az kaldı sabret bakalım . Martın 15 inden sonra düzelir inşallah. Bizde varya iki gün ceketsiz dıaşrı çıkabiliyorsun ertesi gün atkı, şapka eldivenle donuyorsun. İnsanı hasta eder bu havalar.
Aslında hep merkezi ısıtma olan yerler çok memnun diye duymuştum bugüne kadar. Hep sıcak oluyor, cam açıyoruz derler özellikle alt katlarda. Sizinkiler fazla cimriymiş. Neyse ki kurtulmuşsun.
Hadi bakalım hayırlı olsun. Kısaca kendinden bahsedebilrisen seviniriz. Biz takıma gelen herkesi bir sorguya çekiyoruz, ya da bahsettin mi? belki ben kaçırmış olabilirim. Bu aralar çok misafirimiz oldu. Ben 54 kilo, 30 yaşında bir bankacıyım, kızım var 3 yaşında, hedefim 48 kilo olmak boyum 155 cm .
elif türkmen yaş 33, samsun; emredin komutanım :))
sorguya suale hazırım. 3 yaşında oğlum var, öğretmenim.
Hoşgeldin, ben de winston (geçen biri washington diye yazdı bana, artık bu dombili tam washington portakalı gibidir mi diye düşündü bilemiyorum)
Ben de öğretmenim, 30 yaşındayım, çocuk yok ama bir kedi, bir de karga var evde
Boyun, kilon nasıl? Yazmışsan kaçırmışımdır belki de.
Bir çizelge esklesen de dostu, düşmanı görsek
Tekrar hoşgeldin.
Ben spora kaçar.
ahanda hapı yuttum. işeyirndekiler diyet yaptıgımı bilmiyor. öğle arası beraber yemek yiyelim dediler. makarna yapmışlar. yogurt+ çorba. sabahta yediğim ekmeği gördüler. insallah anlamazlar ya. burda 110kg dan 75düşmüş bi baska hemşire arkadas var. akupunturla vermiş.illa tutturdu send egel diye. ben halimden memnumun demiştim. şimdi diline düşmek istemiyorum
ben de spor yapmak istiyom ama havaların ısınmasını beklicem. evden bi çıksam sahil boyu 3-4 km yürüyebildiğin kadar yürü, yada koş. hıııı iç geçiriyom şimdilik.
159 cm. 58 kiloyum, 50 kiloya falan düşmek istiyorum. 18-28 yaş aralığı içinde 10 yıl 45 kiloda sabitlemişliğim varfekat 50 bana yeter artıkın.
çizelge uzun iş geliyo winstonum. sen light ben soft takılıyom :)
senin branş ne?
karga gerçekten var mı yoğğğusa eşin miöyleyse ben de baykuş besliyor olabilirim yane
hoşgeldin. ben yakar .32 yaşında 2 çocuklu fukara bir ziraatçiyim. 2 kilo verir 1 alırım. böyle yuvarlanır giderim.sanırım senin kilolarda doğum kiloları. hadi kolay gele
evet yakar söylemiyorum. zaten 13kg verdim ya.deli oldular. ne yaptın neoldu sana cart curt. 5kg verdim dedim. spro yaptım ondan sıkılaştım daha cok verdim gibi görünüyorumd edim artıkın:)yoksa hepsi bi kafadan konuşuyorum düşün 9hemşire 2 bayan dr. + eczaneden gelen hatunlar kafa beyin kalmıyor. yasın çok genc .zayıfla bak.daha 2.cocugu doguracaksın falan filan. anasını satayım hepsi 45yas üstü gören hadi canım diyor. ufak tefek cıtı pıtılar.öküz gibide yiyorlar. en şişko patates benim işte.of yaaaaaaa.kemiklerim iri benim
winston al işte bir 48lik adayı daha gelde sinir olma .
etli butlu hatunların zayıflamaya pek niyetleri yok sanırsam.
hep bu sıskalar zayıflama derdinde
Sporumu yaptım, tam 23 dakika dayanabildim.
İflahım şey oldu/ kesildi desem yeridir.
Saçıma toka bulamadım (zaten sevmem, bir tane var, o da kimbilir hangi cehennemde? ) kafama kışlık yün bere taktım, saçları da içine soktum, bir ara kulak deliklerime ter kaçıyordu, o derece beynim de vücudum da pişti resmen.
Bu arada yün bereyle spor yapan tek mal benimdir bu hayatta galiba
Sporu da yazlık sıkı bir body ve de eşimin boxerıyla yaptım, ayakta yün çorap, üstünde spor ayakkabı.
Deprem olsa tövbe yarabbim o tiple kaçamam utancımdan, o derece iğrençtim
Sonra aynanın karşısına çıkıp eşimin 2 insanlık boxerı içinde, "anaaam nasıl da incelmişim, üstümden düşüyor" dedim, kendime gereksiz gaz verdim, gören duyan 23 dakikada 23 kilo verdi sanacak, öyle böyle değil havam yani(Yün bere beyni ısıtınca, bence sonuç bu kadar şizofrence çıktı, neyse )
Üstüne de yarım litre su içtim, akşama doğru da tekrar yapacağım.Sonra duş alır, akşam 9da da salyaları akıtıp koltukta uyurum gibime geliyor
iş yerimdeyim bacım. kahkahayı patlattım. baksırı okuyunca . allah iyiliğini versin kardeş. nerden aklına geldi herifin donunu giymek.
3. takım aramızda para toplayıp winstona bir pazen don alalım. pek sevaptır. hayırdır kızlar.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?