Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Şekerim seni o zaman grup içindeki bizim gruba davet ediyorum. 48'likler grubu 48 olmasan da yeter. Bizimle yarışırsın sadece.
Kısaca anlatayım. Şimdi önce büyük patlmayı biliyoru. Hani güneşte bir patlama oluyor ve sonra bommmmmmm. sonra 3. takım kurulur. Bu takımda sürekli mekik çeken (günde 1000 tane falan), aç gezen mekikçiler var , bunlar 3 kilo ve şu büyük patlamadan beri zayıflamaya çalışıyorlar. Birde biz varız 3 arkadaş bizimde hedef 48 kilo , ama burada amaç 48 kilo olmak değil yani senin hedef 50 ise sende gelebilirsin, bizde düzenli yürüyüşler yaparak , kafamıza göre diyet yapıyoruz. Birde dukan cı hatunumuz var o da sıkı dukan yapıp bize karşı yaruşıyor. Başkanda kral+prens+fakir diyeti yaparak yine bize karşı yarışıyor.
cumaları bu gruplar arasında sıralama ypıp kim ak kim kara belirtiyoruz. 1. grubu ve 1 . yi seçiyoruz ki cümle alem görsün diye.

Selam ben geldim sabah special k ogle bir tabak makarna arada da greyfurt suyu ve kuru kayisi sayisini hatirlamiyorum epey yedim siskoyum mutsuzum gezmeye gidemedim depresyondayim Yeni evimize de tasinamadik daha dogal gaz gelmesini bekliyoruz orda bir ev var uzakta gitmesek de gormssek de

duydum bacım akşama bende yarım o videoları kesin 15-20 dakika yeter. Yanlız öyle bir gülmüşüm ki sana telefon çalıyor ben kahkaha atmaktan açamıyorum telefonu o derece. Allahtan herkes yemekte de görmedi kimse.

elifcino

hoşgeldin hemşerim diyim bende samsunluyun fakat gebzede yaşıyorum 26 yaşındayım 1 oğlum var lojistik sektöründe çalışıyorum dukancı hatun benim ve burdaki tüm gruplara karşı yarışıyorum 2 kere bireysel ve gruplar arasında birinci oldum zor zanaat 10 kilo vermiştimki dukan amcayla tanıştım onunlada 5,5 kilo verdim sen gel bana gel dukancı ol :)

hamile kalmadan öncede 3. grupta zayıflamıştım favori grubum hep şen şakraktır

haftada 3 gün spor yaparım diyetim dukan 95 kilodan 78 lere düştüm hedefimi bu ay için gerçekleştirdim bol ve başarılı zayıflamalar...

sülemesi ayıp olmasın diye 50 demiştim, aslında benim goynümde de 48 lik yatıyor.
yav benim ne boyum var, ne de iri kemiklerim. kemik ağırlığım da az olduğu için yıllarca 45 kiloda kaldım, sonra hamilelik, doğum derken 75 i bulmuşum. doğumdan sonra 52 ye kadar düştüm, 1 yıl sabitledim de. ama eylülden beri yeme düzenim değişti, kilo almaya başladım. şimdi geri sayıma başladık bakalım hayırlısı. ama 48 iyidir, ideal.

evet elifcim sezenciğimin dediği gibi seni bizim takıma davet ediyoruz takıl bize 48'lik çıtır bi anne ol:)))
bu arada bende tanıtayım kendimi madem herkes tanıttı
ismim Mine
1.55 boyundayım
51.3 kiloyum
32 yaşındayım
2 çocuğum var
mühendisim
hedef kilom 48 (aa az kalmış dediğini duyar gibiyim ama malesef öle değil son kilolar bi türlü gitmiyo takılıp kalıyosun )

ay vallaha herkes depresyonda bu hafta haticem nolcez biz böle ya

ben bu grubu hakkaten sevdim, herkes oooo iyi şen şakrak.
ayrı ayrı yazamadım ama hepiciğinize teşekkür ederim.
dükkancı bacım 1 yıl vezirköprü, 3 yıl terme ve şimdi samsun merkez ilkadımda çalışıp atakumda oturuyorum. aslen orduluyum yanlız. kocacım asker olduğundan durduğumuuz yerde duramıyoruz. 2 yıl sonra belki gebzeye geliriz belli mi olur :))

bu hafta ben sabah çol az yiyorum. öğlen olunca zıvanadan çıkıyorum. akşam olunca yine aç geziyorum. iyi bir düzen değil mi kızlar.haftaya hiç bahanem kalmayacak malum dönem bitecek. bahanede bitecek. ozaman korkun benden.

orduda toprak sayılır nede olsa karadeniz her yer :)) bekleriz yolunuz düşerse biz burdayız her türlü konuda yardım ederiz bende samsun havzalıyım gelmeyeli uzun zaman oldu havzaya 2006 da gelmiştim en son

eylülden şubata kadar zorla verdiğim 10 kilo şubatta 20 günde 5,5 kilo dukanı tavsiye ederim sana 45 bile olursun valla

benim eşimde polis .türkiye kazan biz kepçe olduk . gez babam gez.

suhan sen de benimle aynı kiloda başlamışsın.
ben de 58 kiloyum fakat 40 bedene dayandım. öyle ufak tefek de olunca

e işte eşimle ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki kilo muhabbetimiz
eşim: sen kaç kilosun ya
ben: 45 kiloyum
eşim: o ne la bir bacağım kadar

şimdiyse eşim sadece bunu söylüyor:

ha gayret bana yetişiyon az kaldı

ay hiç güleceğim yoktu Allahta seni güldürsün emi
benim eşimde asker ben yozgattyım eşim güneydoğuda inşallah bu yıl tayin bekliyoruz sonunda bi araya gelicez
ilk tanıştığımızda sizinkine benzer bi konuşmada bizde geçti ben 43 kiloydum eşim 78 amanın ölüceksin biraz şişmanlatmam gerekiyo seni demişti şimdiyse 2 doğumdan sonra maşallah ben tosun gibi oldum oysa hala aynı neyseki verdim biraz tabi eski kilolara düşmek hayal ama en azından 48 olsaydım oda yeterdi bana

hiç bir zaman o kadar zyıf olmadım eşimle tanıştığımda 60 kiloydum hep onun yüzünden kilo aldım bikere bana tosunum demişti bende ne dedin sen dedim kaçtı gitti oysaki hepsi onun yüzünden onunla gezip kebapçı kebapçı dolaşırsan olursun 95 tabi

şu anda okulda kokusunu aldığım yimek ve bilimum şeker içerikli besinlerin adlarını yazmaya kalksam, hepiciğiniz diyeti bırakırsınız. ben de dayanmaya çalışıyom. ama çok zor. öğlen 4 yk. zeytinyağlı prasa ve bir dilim ekmek yedim. bir fincan yeşil çay içtim, yarım saat kadar önce bir tane küçüüüük mü küçük peynirli çörek yidim.

ben de evlenmeden önce oldukca otculdum, evlendikten sonra etobur oldum. kilo nedenlerimden biri de budur sanırım.

bak onuda hiç anlamam konuşmaya gelince evlendiğimizde ne kadar zayıftın der eşim tamam derim kilo vereym ozaman onada yok der izne geldiğinde bütün diyetlerimi sabote eder gece yemekleri tatlılar pastalar ne varsa önüme dizer ay deli olurum yok hayatım sen böle daha iyisin der sonra bi gün gelir ya hayatım daha önce nekdar zayıftın der ay deli ediyo adam beni.bende tabi bu konuda takıntılıyım ya o izne gelene kadar kasarım aç susuz dururum ama 3 günde şişirir beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…