hoşbuldum.
doğumdan sonra 52 ye kadar düşmüştüm ama şimdi anaokulunda çalışıyorum, burda sürekli yemek çıkıyor, sülemesi ayıp pasta börek kol geziyor yani. buraya geldikten sonra aldım o kiloları.
ziraat ne güzel bölüm. ben de bahçe bitkileri, süs bitkileri gibi bir kurs bulup katılmak istiyorum aslında. şimdilik tema'daki çalışanlardan okul olarak bilgi alıyoruz, bir ara kurs fırsatı çıkarsa kaçırmam.
Sporumu yaptım, tam 23 dakika dayanabildim.
İflahım şey oldu/ kesildi desem yeridir.
Saçıma toka bulamadım (zaten sevmem, bir tane var, o da kimbilir hangi cehennemde? ) kafama kışlık yün bere taktım, saçları da içine soktum, bir ara kulak deliklerime ter kaçıyordu, o derece beynim de vücudum da pişti resmen.
Bu arada yün bereyle spor yapan tek mal benimdir bu hayatta galiba
Sporu da yazlık sıkı bir body ve de eşimin boxerıyla yaptım, ayakta yün çorap, üstünde spor ayakkabı.
Deprem olsa tövbe yarabbim o tiple kaçamam utancımdan, o derece iğrençtim
Sonra aynanın karşısına çıkıp eşimin 2 insanlık boxerı içinde, "anaaam nasıl da incelmişim, üstümden düşüyor" dedim, kendime gereksiz gaz verdim, gören duyan 23 dakikada 23 kilo verdi sanacak, öyle böyle değil havam yani(Yün bere beyni ısıtınca, bence sonuç bu kadar şizofrence çıktı, neyse )
Üstüne de yarım litre su içtim, akşama doğru da tekrar yapacağım.Sonra duş alır, akşam 9da da salyaları akıtıp koltukta uyurum gibime geliyor
Selam ben geldim sabah special k ogle bir tabak makarna arada da greyfurt suyu ve kuru kayisi sayisini hatirlamiyorum epey yedim siskoyum mutsuzum gezmeye gidemedim depresyondayim Yeni evimize de tasinamadik daha dogal gaz gelmesini bekliyoruz orda bir ev var uzakta gitmesek de gormssek de
elifcino
hoşgeldin hemşerim diyim bende samsunluyun fakat gebzede yaşıyorum 26 yaşındayım 1 oğlum var lojistik sektöründe çalışıyorum dukancı hatun benim ve burdaki tüm gruplara karşı yarışıyorum 2 kere bireysel ve gruplar arasında birinci oldum zor zanaat 10 kilo vermiştimki dukan amcayla tanıştım onunlada 5,5 kilo verdim sen gel bana gel dukancı ol :)
hamile kalmadan öncede 3. grupta zayıflamıştım favori grubum hep şen şakraktır
haftada 3 gün spor yaparım diyetim dukan 95 kilodan 78 lere düştüm hedefimi bu ay için gerçekleştirdim bol ve başarılı zayıflamalar...
ben bu grubu hakkaten sevdim, herkes oooo iyi şen şakrak.
ayrı ayrı yazamadım ama hepiciğinize teşekkür ederim.
dükkancı bacım 1 yıl vezirköprü, 3 yıl terme ve şimdi samsun merkez ilkadımda çalışıp atakumda oturuyorum. aslen orduluyum yanlız. kocacım asker olduğundan durduğumuuz yerde duramıyoruz. 2 yıl sonra belki gebzeye geliriz belli mi olur :))
ben bu grubu hakkaten sevdim, herkes oooo iyi şen şakrak.
ayrı ayrı yazamadım ama hepiciğinize teşekkür ederim.
dükkancı bacım 1 yıl vezirköprü, 3 yıl terme ve şimdi samsun merkez ilkadımda çalışıp atakumda oturuyorum. aslen orduluyum yanlız. kocacım asker olduğundan durduğumuuz yerde duramıyoruz. 2 yıl sonra belki gebzeye geliriz belli mi olur :))
suhan sen de benimle aynı kiloda başlamışsın.
ben de 58 kiloyum fakat 40 bedene dayandım. öyle ufak tefek de olunca
e işte eşimle ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki kilo muhabbetimiz
eşim: sen kaç kilosun ya
ben: 45 kiloyum
eşim: o ne la bir bacağım kadar
şimdiyse eşim sadece bunu söylüyor:
ha gayret bana yetişiyon az kaldı
Takİmda esinden daha sisko olan bi ben mi varim ya
Minecim senin diyet nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?