Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sorma şekerim bu hafta diyet miyet hak getire menü bile yazamıyom utancımdan rezalet gidiyo benim diyet titreyip kendime gelmem gerekiyo mahvetti bu havalar beni

Al benden de o kadar bu 500 kalori olayi da Hikaye anlasilan emziriyorum emziriyorum gitmiyor bisey sen hangi sehirdeydin canim İs yerin cok mu uzak bu kadar zorlaniyorsun

benim oğlumda kreşe gidiyo bi gün öğretmen toplantı yaptı gittik bizde amanın bi baktım bitane masa var üzeri yemekle dolu Allahım hiç okadar şeyi bir arada görmemiştim 16 kişi var sınıfta herkes 2 çeşit şey yapıp getirmiş amanın dedim siz napıyonuz böle insan burda 100 kilo olur.yani işin zor tahmin edebiliyorum o durumu(

Al benden de o kadar bu 500 kalori olayi da Hikaye anlasilan emziriyorum emziriyorum gitmiyor bisey sen hangi sehirdeydin canim İs yerin cok mu uzak bu kadar zorlaniyorsun

yozgattayım ben iş yerim fazla uzak değil arabam var ama malum kardan araçlar çıkmıyo tabana kuvvet yürüyoruz yürüyerek 25-30 dk da geliyorum işe ama karda yürümek baya zor 2 kere düştüm ucuz atlattım bidaha düşersem bi yerimi kırarım diye korkuyorum yani yürümek sorun değilde kar işi bozuyor.
sende bukadar takma canımya zamanla vericeksin hemen düşmeyi bekleme yavaş yavaş gidicek kiloların merak etme süt veriyosun iyi beslenmen gerekiyo.

burası bağımsız anaokulu, mutfağımız var, aşcımız var. çocuklara sabah kahvaltı, ara öğün meyve, öğle yemeği, ara öğün veriliyor. ayrıca bazen veliler de bize tatlı-tuzlu, kısır sarma ne olursa, artık akıllarına ne eserse yapıp getiriyorlar. mutfağa uğramıyorum artık zaten. sadece çay kahve almaya gidiyom ama o bile beni mahvediyor. zaten ne piştiyse kokusunu da hemen alıyorsun.

geçen sene ilköğretimdeydim, sabah giderdim okula öğlene doğru bi tost yerdim. akşam da eve gelince akşam yemeği o kadar. kilo derdim de yoktu tabi.

geçen yıl bende yarı bağımsız bi kreş var burda oraya gönderdim evet ordada hazır yemek çıkyodu ama bu yıl ilköğretimin okuluna gidiyo burda herkes bi şeyler yapıyo dahada tehlikeli hal alıyo tabi bu durum:)))

O zaman sende bizim gruptansın yaniii...
Mekikçiler siz sporunuzu yapa durun, spor yapan kızlarla yarışın öğlenleri zıvanadan çıkıp, arkadaşlarla makarna yiyin biz ekibe yeni elemanlar katıyoz yakında 48'lik çıtır anneler diye yeni bir topik açarız bakın ona göre heee.

başkanım bu yazdıklarımı okuma sen. Şaka yaptım zati olur mu öyle başka grup açmak falan. Grubumuzu seviyoz biz.. Biz zaten sevgi doluyuz . Sevgi kelebekleri gibiyizdir biz. İnsan 50 li kilolara yaklaştıkça daha bir sevgi doluyor içi.

biz makarnayıda yeriz kilolarıda çatır çatır veririz. o kadarrrr
bakma sen bu hafta yerim dar oynayasım yok sezennnnn

Son düzenleme:
HAHAYATTTTTT KİMMİŞ O MAKARNA YİYEN. Bİ BAKTIM TEREYAGI KOKUYOR MAKARNA.CİDDENDE SEVMEN TEREYAGINI. BAHANE EDEREK YEMEDİM. YOGURT ECİKTE ARPA SEHRİYE ÇORBAWSI YEDİM. BİRAZ ÖNCEDE YARIM ELMA YEDİM.ULEN DÜŞÜNÜYORUMDA KEDİ GİBİ YEMEK YİYORUM ASLINDA. SU CİKOLATA KOLA OLMASA VARYA TIG GİBİ OLURMUŞUM :)))))))))))))))))))))))) WİNSTON AGLATTIN BACIM BENİM.HEMEN SANA PAZARDAN Bİ PAZEN ALIP RENK RENK DİKTİRECEM :))))))))) BURADA SUYU ÇOK ABARTTIM İÇMEYİNCE İÇMİYORUM İÇİNCEDE 4 LİTRE İÇİYOM. SUDAN ZEHİRLENEN DOMBİLİ HEMŞİRE FLAŞ HABER BUGÜN ERKEN ÇIKACAGIM KAR NEDENİYLE . HEPİNİZİ ÖPEYRUM. AKŞAMA BUT VE PİLAV VAR. VAZGECİLMEZ YOGURT TABİKİ. AYYYY WC YE GİTMEM LAZIM . GENEMİ YA.OFFFFFFF

HAHAYATTTTTT KİMMİŞ O MAKARNA YİYEN. Bİ BAKTIM TEREYAGI KOKUYOR MAKARNA.CİDDENDE SEVMEN TEREYAGINI. BAHANE EDEREK YEMEDİM. YOGURT ECİKTE ARPA SEHRİYE ÇORBAWSI YEDİM. BİRAZ ÖNCEDE YARIM ELMA YEDİM.ULEN DÜŞÜNÜYORUMDA KEDİ GİBİ YEMEK YİYORUM ASLINDA. SU CİKOLATA KOLA OLMASA VARYA TIG GİBİ OLURMUŞUM :)))))))))))))))))))))))) WİNSTON AGLATTIN BACIM BENİM.HEMEN SANA PAZARDAN Bİ PAZEN ALIP RENK RENK DİKTİRECEM :))))))))) BURADA SUYU ÇOK ABARTTIM İÇMEYİNCE İÇMİYORUM İÇİNCEDE 4 LİTRE İÇİYOM. SUDAN ZEHİRLENEN DOMBİLİ HEMŞİRE FLAŞ HABER BUGÜN ERKEN ÇIKACAGIM KAR NEDENİYLE . HEPİNİZİ ÖPEYRUM. AKŞAMA BUT VE PİLAV VAR. VAZGECİLMEZ YOGURT TABİKİ. AYYYY WC YE GİTMEM LAZIM . GENEMİ YA.OFFFFFFF

Kızlar merhabalar nabeR?

şu anda beni görseniz korkarsınız valla cadı gibiyim

bugün öğlen sebze pilav birde tavuk eti yedim. Amaaa bakmayın öyle.

herşey full yağsız. Sebze sadece haşlandı yağ yok. tavuk eti saadece haşlandı ve baharatlandı kesinllikle yağ yok. pilavdada (4 kişilik pilavda) 1 yemek kaşığı sıvıyağ var.

Birde ben annem kardeşim diyette olduğumuz için yemek yapmak sorun olmuyor birtek abimede ne pişirdiysek en son biraz tuzlayıp yağlıyoruz öyle yesin diye.

süpermiyim ne..

---

şu anda salonda oturmuşum annem ve sevgili arkadaşçığı var şimdi o benim kaşlarımı alıcak.. yarından itibarende her sabah yürüyüşe çıkıyoruz onunla

kral prens ve fakir diyetide süpermiş hiç açıkmıyorum tam doyuyorum. ara öğünlerimi atlamıyorum..

akşamada 1 kağıse mercimek çorbası olacak ekmeksiz.

Akşam olmadan yazayım bende öğlen dışarı çıktım kızlar

Sabah
1 dilim ev yapımı pizza
yarım yumurta ama bıldırcın yumurtası (bu ara niye canım sürekli tavuk ve yumurta istiyor ya, ya da köfte, proteine ihtiyacım var sanırım ama benim bu diyet yparken ki 4 aylık sürede yediğim tavukla 4 kişilik bir aile ömür boyu tavuğa doyar yani)

Öğle
4 yk ıspanak
4 köfte
2 yk yoğurt
az kıvırcık

Ara
1 yeşil elma

su bende 4 litre içenlerdenim.
Spor da yok ama winstnonun şu sporunun adını bulabilirsem yeniden evde yapmaya niyetlendim, tabii kızım uyursa, kocam konuşalım diye tutturmazsa, o saatte kadar benim halim kalırsa , ya da kırmızı kar yağarsa.

günde 2,5 litre su içmekten wc ye arkadaşlık teklifi göndercem artık.

Gene seninki iyi en günde 4 litre su ve yatana kadar da nerden baksan 15 bardak falan çay içiyorumdur, bir de yeşil çay, bir de 5 i bir yerde arada form çayı..Benim halim tam vahim yani.

kızlar bugun de diyetıme uydum sporumu yaptım suyumu içtim birazdan akşam yemegımı de yıycemmmmm...

winstonlıght senın yazılarını gözlerım arar oldu her defasında agzım kulaklarımda okuyorum

herkese kolay gelsın

Se_zen,

insanity workout genel adı, ben gibi açlar çalmış, etmiş.
01 heseg diye arat..Bu 1. video.Sözde bunu insan yapınca, 02-03 diye diğer günlerde devam ediyormuş başka alıştırmalarla.
Ama sanırım ben 01'i hakkıyla 15 gün sonunda anca tamamlayabilirim

Gerçi bakarsan görürsün de, orada mesela 1 dakikada havaya zıplayarak tekme atıyorsun hiç durmadan.
Hoca, benim uyuz olduğum gözleri çekik kadına diyor ki, say bakalım 1 dakika sonra kaç kez tekme atmış olacaksın.
Neyse kadın yapıyor, bitiyor adam soruyor kaç?
Kadın diyor "124" (atıyorum), adam hemen soruyor: "ilk başladığında kaç yapıyordun?"
Kadın utanarak "85" diyor..
Ee ben bugün başladım sadece 8, yazıyla sekiz kez tekme atabildim sonra yün beremle koltukta can hıraş nefessiz kaldım, demek vay bana vaylar bana...

Neyse...Acayip gıcık oldum yani, demek ki ben neymişim?: Bir adet patates çuvalı
Herkese hafif bir akşam dilerim.
Menü yazmıyorum çünkü abidik gubidik bir gün geçirdim.
Birazdan da Hürrem başlar, ayağımı uzatıp keyif yapacağım elimde çayımla...
Adios çıtır amigolar

hepinize merhabalar.yeni gelen arkadaşımıza ben de kendimi tanıtayım.22 yaşındayım öğrenciyim evli değilim çocuğum yok
şimdi de yediklerimi yazayım
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 kuru kayısı
ara öğün:yarım greyfurt
5 adet badem
öğle:1.5 kepekli grissini
3 yk light yoğurt
1 kk lor peyniri
ara öğün:3 diyet bisküvi
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

bugünkü sporum:60 dk spor salonu,30 dakika Leslie,100 mekik

buradan mekikçilere seslenmek istiyorum.siz çektiğiniz o mekikleri bir kerede mi yoksa gün boyunca aralıklarla mı çekiyorsunuz?gerçekten çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…