sorma şekerim bu hafta diyet miyet hak getire menü bile yazamıyom utancımdan rezalet gidiyo benim diyet titreyip kendime gelmem gerekiyo mahvetti bu havalar beni
şu anda okulda kokusunu aldığım yimek ve bilimum şeker içerikli besinlerin adlarını yazmaya kalksam, hepiciğiniz diyeti bırakırsınız. ben de dayanmaya çalışıyom. ama çok zor. öğlen 4 yk. zeytinyağlı prasa ve bir dilim ekmek yedim. bir fincan yeşil çay içtim, yarım saat kadar önce bir tane küçüüüük mü küçük peynirli çörek yidim.
Al benden de o kadar bu 500 kalori olayi da Hikaye anlasilan emziriyorum emziriyorum gitmiyor bisey sen hangi sehirdeydin canim İs yerin cok mu uzak bu kadar zorlaniyorsun
sülemesi ayıp olmasın diye 50 demiştim, aslında benim goynümde de 48 lik yatıyor.
yav benim ne boyum var, ne de iri kemiklerim. kemik ağırlığım da az olduğu için yıllarca 45 kiloda kaldım, sonra hamilelik, doğum derken 75 i bulmuşum. doğumdan sonra 52 ye kadar düştüm, 1 yıl sabitledim de. ama eylülden beri yeme düzenim değişti, kilo almaya başladım. şimdi geri sayıma başladık bakalım hayırlısı. ama 48 iyidir, ideal.
O zaman sende bizim gruptansın yaniii...
Mekikçiler siz sporunuzu yapa durun, spor yapan kızlarla yarışın öğlenleri zıvanadan çıkıp, arkadaşlarla makarna yiyin biz ekibe yeni elemanlar katıyoz yakında 48'lik çıtır anneler diye yeni bir topik açarız bakın ona göre heee.
başkanım bu yazdıklarımı okuma sen. Şaka yaptım zati olur mu öyle başka grup açmak falan. Grubumuzu seviyoz biz.. Biz zaten sevgi doluyuz . Sevgi kelebekleri gibiyizdir biz. İnsan 50 li kilolara yaklaştıkça daha bir sevgi doluyor içi.
50 yi görebilcekmiyiz sezeennnn
50 yi görebilcekmiyiz sezeennnn
günde 2,5 litre su içmekten wc ye arkadaşlık teklifi göndercem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?