buradan mekikçilere seslenmek istiyorum.siz çektiğiniz o mekikleri bir kerede mi yoksa gün boyunca aralıklarla mı çekiyorsunuz?gerçekten çok merak ettim
iyigeceler kızlar...
ne guzel herkes kendıne bır yöntem bulmus...bende buldum ...tekrar dr.mehtap pasinler'in bloguna baktım ve bugun baslayan bır takıma katıldım....ilk 15 gün saglıklı bır beslenme lıstesı var daha öncede denemıs ve cok guzel kg vermıstım.....o kadına sonsuz guvenıyorum....su an cok acım saat gecenın 2 si :)) bildirim cuma degılmı ??
iyigeceler kızlar...
ne guzel herkes kendıne bır yöntem bulmus...bende buldum ...tekrar dr.mehtap pasinler'in bloguna baktım ve bugun baslayan bır takıma katıldım....ilk 15 gün saglıklı bır beslenme lıstesı var daha öncede denemıs ve cok guzel kg vermıstım.....o kadına sonsuz guvenıyorum....su an cok acım saat gecenın 2 si :)) bildirim cuma degılmı ??
iyigeceler kızlar...
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu gün
burda gene kar var heryer kapandı yollarla kaldırımlar artık aynı hizada neresi yol neresi kaldırım belli değil deli oluorum ya artık yaz gelsin her gün tatil planı yapıyorum güneş deniz kumlaaarrrr
yarın bildirim günü ya kızlar ben hiç bildirim yapmasam olurmu berbat bi hafta geçirdim sanırım kiloda aldım hiç canım tartılmak istemiyokorkuyorum ya.
günaydınnnnn.dün akşam cezalı oldugum için yemek yemedimya. allahım sabaha kadar gurulda gurl öttüm durdum. sabah o çavdar ekmaği bana varya 2porsiyon iskender gibi geldi. nasıl kendimi tok hissetim (yalandan kim ölmüş) millet öğle arası yemeğe gidiyor. eve gitmem lazım diye bahane ürettim. açııımmmm. gidip meyve alacagım.bir kutuda yogurt yarın kg bildirimi. ayyyy heyecan bastı. yeşil çayımı da içtim bugün 360cclik :)suya yeni basladım suan 1 litre oldu. öğle arası ne uzak markette gidip yürürüş yapacagım. buzdan biyerimi kırmazsam iyidr.
selam 3. takım hatunları;
regl !!! erken erken :44:
neyse çok şiştim
ödem attırıcı ne tavsiye ediyorsunuz? vücudum o kadar su toplamış ki 2 gün içmesem de idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?