Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben çok kötü bişey yaptım.kızım kuru pastayı çok seviyor. ona almışken dedim bidenecikten neolacak...bi baktımki 3tane kurabiye yemişim. akşam yemeği yemedim. öyle boş boş oturmuş,gaitasını yemiş tavuk gibi düşünüyorum :))))))))))) çok kibarımdır.ofya.pis boğaz özlem. vurun kırbacı bana.vurun.muhteşem yüzyıl asladı ben kaçar...ühü üüüüüü

buradan mekikçilere seslenmek istiyorum.siz çektiğiniz o mekikleri bir kerede mi yoksa gün boyunca aralıklarla mı çekiyorsunuz?gerçekten çok merak ettim

500 sabah, 500 gece çekerdim.Ya da altına geçtim mi 700-800 çekerdim.
O zamanlar gençtim hey gidi günler heyy

Çocuğa yeni oyuncak verince, eskiyi gözü görmez ya, bu ara püskületime biniyorum, mekik aletini de ayağımla
tepikleyip duruyorum

iyigeceler kızlar...

ne guzel herkes kendıne bır yöntem bulmus...bende buldum ...tekrar dr.mehtap pasinler'in bloguna baktım ve bugun baslayan bır takıma katıldım....ilk 15 gün saglıklı bır beslenme lıstesı var daha öncede denemıs ve cok guzel kg vermıstım.....o kadına sonsuz guvenıyorum....su an cok acım saat gecenın 2 si :)) bildirim cuma degılmı ??

dün akşam gunu hafıf geçirmiştim ama geceye dogru tatlı krizine girdim...sabah da coştum ah bu regl olayı........olsa bi dert olmasa bi dert.....

günaydın arkadaşlar
sabaha her yer bembeyaz olarak uyandık. allahtan okullar tatil. bugün yavaş yavaş eski moral ve motivasyonuma dönmeye başladım.nihayet regl bitti ama bende diyette bitti. dayanamadım tartıldım 1 kilo fazlam var . yarına kadar gitmeyeceğine göre.
neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz.lig bitmedi daha

Hayırlı olsun yeni yöntemin. umarım işe yarar. Adını hiç duymamıştım bu arada. Takıma katıldım derken nasıl bir takım kk demi. Bizi boşlamak yok vak ona göre. Ne yiyip içiyorsan bize de bildir lütfen bakarsın sende işe yara da biz de başlarız.

Günaydın hatunlar,
Bende dün akşam arkadaşa gittim. Onun kızı da benimki ile yaşıt ve çok güzel oynuyorlar beraber o yüzden haftada 4 gün bir aradayız. Akşamda oraya gidince börek kızartmış 2 tane sigara göreği yedim valla. Evet yaptım, evet pişmanım, evet kendimi suçlu hissediyorum. Bari bir tane ye dime ama, nerdeeee..... Akşam yemeğimde 4 dane ızgara köfte ve yarım kase yoğurt tu. Üstelik birde vucudum su topluyor sankim.

Bugünkü kahvaltım
Sabah
2 yumurta
çeyrek dilim pizza
domates, peynir.

Yani ne varsa yedim

gunaydın sezencım hatırlarsın daha baslarda bu yöntemle 9 kg vermıstım mevsımlerden roma dıye bır blogtan bahsetmıstım , aslında cok degısık bısey yok :)

sabah 9 da kahvaltımı yaptım bır dılım ekmek ve peynır sımdı bır fıncan sekersız cay ıcıyorum saat 11 de 2 dılım ayva...

öglen tarhana corbası ıcecegım aksamada pırasa kerevız var

ben yıne gırer yazarım işim cok ....

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu gün
burda gene kar var heryer kapandı yollarla kaldırımlar artık aynı hizada neresi yol neresi kaldırım belli değil deli oluorum ya artık yaz gelsin her gün tatil planı yapıyorum güneş deniz kumlaaarrrr
yarın bildirim günü ya kızlar ben hiç bildirim yapmasam olurmu berbat bi hafta geçirdim sanırım kiloda aldım hiç canım tartılmak istemiyo korkuyorum ya.

selam 3. takım hatunları;

regl !!! erken erken :44:
neyse çok şiştim

ödem attırıcı ne tavsiye ediyorsunuz? vücudum o kadar su toplamış ki 2 gün içmesem de idare eder

günaydınnnnn.dün akşam cezalı oldugum için yemek yemedimya. allahım sabaha kadar gurulda gurl öttüm durdum. sabah o çavdar ekmaği bana varya 2porsiyon iskender gibi geldi. nasıl kendimi tok hissetim (yalandan kim ölmüş) millet öğle arası yemeğe gidiyor. eve gitmem lazım diye bahane ürettim. açııımmmm. gidip meyve alacagım.bir kutuda yogurt yarın kg bildirimi. ayyyy heyecan bastı. yeşil çayımı da içtim bugün 360cclik :)suya yeni basladım suan 1 litre oldu. öğle arası ne uzak markette gidip yürürüş yapacagım. buzdan biyerimi kırmazsam iyidr.

dün sabah benim oğlan kurabiye istemişti.
akşam eve gidince yaptım, ama tadına bakmadım. bi de poğaça yaptım, ama onun tadına da tuzuna da baktım

bugün de motor su kaynattı zaten. hem sancı, hem şişkinlik gidişattan memnun değilim.
havalar azıcık ısınsın artııık, bari sabahları koşuya çıkayım.

ben de blogunu merak ettim, fakat mebin neti blogları açmıyor, eve gidince bakıcam. herkes övgüyle söz ediyor hatundan. meraklandım.

canım o sayfaya baktımda aslında listede iyi sen bi dene bakalım işe yararsa bnede denerim...

Olurmu hiç ortağım, bu hafta hepimiz aynıyız sanırım. Bende akşam kaçırdım tuttum sigara göreği yedim. ama ne yapalım başa gelen çekilir. alsak da versek te burası er meydanı yapacak bir şey yok. Belki yazınca gaza gelir de haftaya kendimizi toparlarız. Zaten biz takım olarak 2 ileri 1 geri gibip duruyoruz. Bir hafta herkes güzel güzel veriyor diğer hafta verdikleri kadarını ya da yarısını alıyor. Ama olsun başladığımdan beri 5 kilo vermiş olmak bile beni mutlu ediyor. Sen de öyle düşün ortim.

Valla tebrikler iyi dayanmışsın. aç aç da uyumak zor, geçen hafta çok yapıyordum ama bu hafta pek aç uyuyamıyorum, bence yediğin 3 kurabiyenin cezasını fazlası ile çekmişsindir hem daha işe bile yaramış olur. Ay benimde kızım alışmış akşamları işten gelince annecim yemek yiycem diyorum o da bir gün hayır ananas ye diyor, bir gün cacık ye diyor, öbür gün elma ye diyor. yemek yememi istemiyor hiç.

selam 3. takım hatunları;

regl !!! erken erken :44:
neyse çok şiştim

ödem attırıcı ne tavsiye ediyorsunuz? vücudum o kadar su toplamış ki 2 gün içmesem de idare eder

Canım yeşil çay iç, maydonoz suyu iç, gerçi berbat bir tadı var sen iyisimi ye. Hoş bende çok şiştim içiyorum ama çok fayda etmiyor bana da. Belki sana yarar.

Günaydınlar ya da tünaydınlar,

Hala basküle küsüm, o yüzden tartılmadım ama göbeğime bu aralar okuyup, üflemişler gibi havası sönmüş
İnceliyorum ama zannediyorum ki kilo vermiyorum.
Arkadaş göbek yağı, bel incelirken ordaki yağlar nereye gidiyor, baskül bunu neden umursamıyor?
Bir insan hem incelip hem 75 kilo olacak değil ya, bu iş canımı sıkıyor.

Bu hafta bildirime inceldim ama çok kilo veremedim yazacağım başkan

Çılgın sporumu yapacağım birazdan, evde ne kadar spor şeysi varsa çocuk gibi bir ondan bir ona da bineceğim.
Suyumu da 3 litre kesin içeceğim.
En azından incelme var diye modum yüksek, yoksa şimdiye yerlerdeydim.

Bugün mart 1, bahara da yaza da bir şey kalmadı.
Savsaklamadan, yola devam.
Zamanımız az kaldı, bir yazı daha dobiş geçirmeyeceğim üleeyn.
Herkese hafif bir gün diliyorumm.

Sabah kahvaltısı; 1 portakal, 1 yeşil çay.

Bugün meyve yiyeceğim, her şeyden olunca zayıflama yavaş gidiyor zannımca.
Anaaam bugün 2de şirket görüşmem vardı, şimdi aklıma geldi.
Ben spora kaçar, sonra duşa, sonra saç, baş kıyafet derken anca..
Sonra da çıkarım.
Akşama görüşürüz.

doğru sölüyosun sezencim burdan kaçış yok ama 1 ileri2 geri gitmek artık canımı sıkıyo öfya bukadar zormuymuş bu bikaç kiloyu vermek ne kadar iradesizmişim ben ya deli oluyorum bazen.
bu gün yemeğede gitmedim hiç bişey yemek istemiyorum sabah sabah zaten yaptım yapcamı ((
sabah uyandım 1 kupa nescafe içtim arkasından işe geldim arkadaşın biri helva getirmiş mecbur almak zorunda kaldım 1 kaşık ondan yedim nasıl tatlı geldi üstünede bir parça simit kopardım yedim sonra tabi gene pişmanlık ceza olarakta öğlen yemeğine gitmedim 1 tane greyfurt almıştım yanıma ilerleyen saatlerde onu yiycem bu günü böle geçirirsem belki yarına biraz hafif çıkarım günah çıkarıyorum ya resmen hale bak yeme işte bunuda yaşama dimi((

Günaydın kızlaarr
sabahtan kalktım yürüyüşe gittim annemin arkidişiyle tamı tamına 6 kilometre yürüdük 1 saat 20 dakika sürdü. i phone umdan adım sayaçıda açtım.

birde geçen yazdan aldığım popoyu ve bacakları sıkılaştırmada yardımcı olan spor ayakkabılarımıda giyindim. ne kadar çok zımbırtılar varmış bana ait zayıflamak için. umarım faydasını görürüm o ayakkabılarında artık hergün giyinebilirim cünkü her sabah yürüyüşe gidicez..

birazda mekik çekeyim..

şu ana kadar yediklerim:

sabah: 1 kağıse special k ( yağsız süt ile)

arada ise: 4 badem 3 kuru kayısı

Spor ve duş tamam.
Amaaan her hafta birinci olacak değiliz ya bacılar, bu hafta da başka bir takım sevinsin

@Suhan,
Bacım 2 kilo fazlayla sen ağlıyorsan, benim göbeğime harakiri yapmam lazım değil mi?
"Sen şişmansın rahat verirsin" deme, bu hafta 200 gram üstü vermiş olursam evde halaya başlayacağım o derece bazen inat ediyor, gitmiyorlar kilolar.

Şöyle düşün bacım, her hafta sadece ama sadece 250 gram bile versen, 2 ay sonunda hedefindesin ki haftada 250 gram bence verilmeyecek bir kilo değil.Bense haftada 2,5 kilo versem anca..ki bu da ayda 10 kilo eder, bu da biraz imkansız.

Polyannacılık gibi olacak ama beterin beteri var kardeş, benim kiloları düşün, "evlerden uzak" de, şükret, mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…