Sayın mekikçiler, şimdi siz gelmişsiniz zayıflama yarışmasına, şimdi şu tezatlığa bakın,
Yakar bir önceki avatarın pideci mi pizzacı mı ne ise dobişko bir amca, şimdiki çilek tamam sonuçta çilek diyceksin ama sonuçta o da yemek
Winston bacım sana ne demeli, tamam yeni ezogelinsin ama o çorbayı da gözümüzün içine sokmana ne demeli, hem kendine yakıştırğın şey bile yeni ezogelin, insan taze gelin, çıtır gelin, mutlu gelin falan der kendine, düşünsenize benim kendime kayseri pastırmasıyım gibi dediğimi, olur mu hiç.
Kızlar bir an önce şu yemek için yaşamaktan kurtulalım, yaşamk için yiyelim, ve bizi ifade eden şeyler herhangi bir yiyecek olmasın salata bile olsa bu olmasın.
Şimdi bende işe yararsa hepiniz gelirsiniz Pendik'e bir şekilde almaya. O zaman nisan başında gelinde gelmişkene şu kahvaltı işini de aradan çıkarırız. Toplanır açık büfe kahvaltı yaprarız sonra da o hafta takım olarak sonuncu oluruz.Bu arada öyle pahalı bir şey de değil kızlar ben paketini 4 tl ye aldım.
Şimdi bende işe yararsa hepiniz gelirsiniz Pendik'e bir şekilde almaya. O zaman nisan başında gelinde gelmişkene şu kahvaltı işini de aradan çıkarırız. Toplanır açık büfe kahvaltı yaprarız sonra da o hafta takım olarak sonuncu oluruz.Bu arada öyle pahalı bir şey de değil kızlar ben paketini 4 tl ye aldım.
selam millet;
hafta sonu herkes gibi benim de azıcık ucundan kaçırmışlığım var.
aylık kilo hedefi ve pazartesi de tartılma fikri işe yarar. ben söylim o zaman mart sonuna kadar 55 olmak istiyorum. fazla uçmadım. daha fazla verirsem ne ala.
benim de hayalim kocaman bir kitapevi açmak. bırak açmayı küçüklükten beri öyle bir yerde çalışmak istemişimdir, koklasam yeter yani o derece.
bugün trendyoldan siparişlerim geldi. bir tanesi hariç hepsi üstüme oldularama tabi bel bölgesinde hafif topaklanmalar mevcut
göbekten kurtulmak istiyorum, ben de mekiğe başlicam artık. akşamları ütü yapıyorum diye yatak odasına girip gizlice orda yapabilirim sanırım.
bu akşam iş çıkışı yağmur yağmazsa yüricem. eve gitmek için 2 dolmuş değiştiriyorum normalde. birini eksilticem
off konuya bak 34 bedenden bahsediliyor aman allahım ben 40 olsam yeter yahu şuan 44-42 oluyorlar 40 istiyorummmmmmmmm
Öyle canım ama benim boy 155 cm. 38 bedende herkes kilo almışsın diyor, bende kendimi 34 bedende anca normal hissediyorum. 36 da kurtarıyor ama ya 36 nın ortasında olmam lazım ya da 34 olmam lazım ki benim bacaklarım rihanna gibi kalın o yüzden 36 beden pantolonların beli büyük bile olsa bacaklardan sıkıyor benim bacaklarımın da incelmesi için 34 bedene kadar düşmem gerekiyor en son oralar eriyor e ben 34 olunca bacaklar normale yakın oluyor belde de bir gram et yağ olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?