Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Şimdi bende işe yararsa hepiniz gelirsiniz Pendik'e bir şekilde almaya. O zaman nisan başında gelinde gelmişkene şu kahvaltı işini de aradan çıkarırız. Toplanır açık büfe kahvaltı yaprarız sonra da o hafta takım olarak sonuncu oluruz. Bu arada öyle pahalı bir şey de değil kızlar ben paketini 4 tl ye aldım.
 
Sayın mekikçiler, şimdi siz gelmişsiniz zayıflama yarışmasına, şimdi şu tezatlığa bakın,

Yakar bir önceki avatarın pideci mi pizzacı mı ne ise dobişko bir amca, şimdiki çilek tamam sonuçta çilek diyceksin ama sonuçta o da yemek

Winston bacım sana ne demeli, tamam yeni ezogelinsin ama o çorbayı da gözümüzün içine sokmana ne demeli, hem kendine yakıştırğın şey bile yeni ezogelin, insan taze gelin, çıtır gelin, mutlu gelin falan der kendine, düşünsenize benim kendime kayseri pastırmasıyım gibi dediğimi, olur mu hiç.
Kızlar bir an önce şu yemek için yaşamaktan kurtulalım, yaşamk için yiyelim, ve bizi ifade eden şeyler herhangi bir yiyecek olmasın salata bile olsa bu olmasın.
 

haklısın . dün baktım yemek bloklarında geziyorum. demek ki kafamda tam bitirememişim mevzuyu
 
günaydın aşkitolarım. dün sinameki midr nedir o zımbırtıyı aldım. gece ölüyordum tansiyonum 8/5 oldu. tuzlu ayran içtim şekerli su içtim. yok sabaha kadar nabzımı saydım durdum. suan 10/6 çıktı. a beyinsiz kafam ben bir de hemşire halimle bu cahilliği yaptım. zaten düşük tansiyonluyum. sen tut sinameki iç. niye zayıflayım diye üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
 
günaydınnnnnnnnnn diyetdaşlar,

nasılsınız bakalım ben iradeli özge hafta sonu iradeyi bozdum iş görüşmesine gitmiştim ordan çocuğu aldım teyzeme götürdüm çocuklarla oynasın diye çocuğumu oraya buraya çekiştirdiler aptal oldu yavrum sonra yatıp uyuduk beraber kalktık teyzem sofra kurmuş emire kek börek yedireğim derken kendimde kaçırdım verdiğim 300 gramıda geri aldım nitekim şu pazartesi olayına bende kesinlikle katılıorum iyi bir gözlem olur takvimimin her sayfasında kilolarım yazıyor gerçi ama dün akşam deli gibi spor yaptım dünkü menümü ve aktivitelerimi hemen yazayım size

sabah : 1 yumurta, peynir
öğlen : köfte
ara yoğurt
akşam yoğurt

2,5 litre su 3 bardak yeşil çay

20 dakka yürüyüş bandında yürüdüm sonra indim 10 dakka başka aletle çalıştım sonra tekrar yürüyüş bandına zıpladım bu sefer yavaş tempoda 25 dk koştum ordan indim hocamız geldi tam 1 saat spor yaptım sadece 2 dakka dinlendim sonra koştur koştur eve gittim oğlumu almaya anneme onunlada oynadım koştum eve geldiğimde düştüm yattım

bu akşam misafirlerim gelcekti onlarda caydılar oh rahatom evide toplamamıştım zati bu gün ps günüm çok güzel kahaltı ettim bu akşam spor yok ama biyere gezmeye gidiyim bari

çok aktifim ya heryerim ağrıyor koşturmacadan

adam bana iş görüşmesinde zoru severmisin dedi bendeki cevap şu

benim hayatım zor zaten haklıyım ama hayatım koşturmaca ordan oraya birde ikinci olsa çıldırırım herhalde
 

bayıldım bu fikre ben ama nisan olmasın haziranda gelicem istanbula haziranda yapalım kızlar kahvaltıyı
 

açık büfe kahvaltımı en sevdiğim öğündür ne güzel olur hep beraber toplansak iyice ısınsa havalar
 
Tünaydınlar,
@Suhan bacım,
O yediğin toza aman dikkat, karaciğeri çok yorup berbat ediyormuş.Ben zamanında 72den 67ye onla düşmüştüm.Hiç aç kalmamıştım.Yanında da onun hapı, vitamini, çayını falan kullanmıştım.Sonraları bırakmıştım korkup, zaten sağlık bakanlığından onayı hiç olmadı onun.Ben tırsıyorum ondan, aman dikkat.

@Se_zen bacım,
Sen emekli falan olduktan sonra kesin aktar açarsın gibime geliyor
Tozlar, otlar, bu bilgi aman yarabbim ihtisas yapmış gibisin.
Ben kekikle naneyi koklamadan ayırtedemeyen bir bünyeyim Senin bilgilerine hayran kaldım yeminle.
Dediğin işe yararsa, tüm site pendik'e taşınır valla, o aktarı da ihya edersin

@Heza,
Geçmiş olsun bacım.Sinameki'ci ben olduğumdan üzüldüm valla.Ben sebep olmuş gibi oldum ama tansiyon düşürdüğünü bilmiyordum valla.Geçmiş olsun bacım.Aman dikkat.Valla hepimiz zayıflama yolunda kobay olduk, neler neler denedik düşünüyorum da, Allah yardımcımız olsun, bir an önce sağlığımızı ve akıl sağlığımızı yitirmeden zayıflayalım inşallah

@Özgey,
Nerede iradeli özgey, nerede kek börek canavarı özgey Aman dikkat bacım, havalar biraz açınca gevşemesin biizm mide yayları.Tam yol ileri please yoksa se_zen meşhur çayıyla incecik olurken, biz burada hala yazışıyor oluruz.

@ Yakar,
Bacım bu hafta şu 48liklere otla, tozla bu işin olmayacağını, ne varsa mekikte var olduğunu gösterelim bacım.
Benim mekik aleti paslanmadan düzenli çalışmalara başlamalıyım.
Gel el ele verelim mekikte bir rekor kıralım :13:

Buluşma fikri şahane.Suhan da hazairanda geliyorsa, aslında buluşsak harika olur.Herkes de hazirana kadar incecik olur.Ohh şahane valla
 
merhaba arkadaşlar
öğleni hafif geçirdim.dün akşamda hafif geçirdim 45 dk yürüyüş yaptım bugün mekik günüm.
akşama daha hafif geçireceğim.
winston bacım bu hafta umutluyum.anca aldıklarımı veririm.ama yine veririm gibi.
neyse herkese kolay gele.
 
Kızlar bende öyle yemeğimi yedim geldim ama bugün yürüyüş yok.
Öğlen
çorbamı ve yoğurtumu yedim
akşam üstüde elmamı yerim.

akşama da kocamla dışarı kaçıcaz, yahu evde oturup iki sohbet edemiyoz adamla, dedim gel akşam buluşalım yemek yiyelim 1-2 saat hem sohebt ederiz. Ne hallere düştük yahu, 10 yıllık evliyiz kocamızla gizli gizli buluşuyıruz. Yoksa evde bizim kız kıyamet koparıyor, ben varsam odadan kovuyor babayı, benimle konuştumu çığlık çığlıga bağırıyor annemle konuşamazsın diye e bizimle beraberde uyuduğu için konuşma fırsatımız olmuyor adamla. Neyse akşamda salata yerim artık. üzerine de belki azıcık yürürüm.
 
aktarlık konusunda valla çok yatkınım, hep böyle bir yerim olsun aslında aktar gibi değilde böyle cafe gibi bir yer olsa, ama bitki çayları falan satan cafe, organik kahveler, değişik tatlar, küçük paketlerle karışımlar yapıp satayım, bitki çayları yapayım, güzel kekler, kurabiyeler falan olsun, küçük şöyle şirin bir yer insanların gelip kitaplarını okuyabilecekleri bir yer olsun istemişimdir hep. Ama bunu da iyi bir semtte yapmak lazım ve daha profösyonelce yapmak lazım bu işi. Benim gibi tadına bakıpta bu şuna iyi gelir buna iyi gelir demekle olmuyor yani. starbucks un bitkiseli yani.
 
bende hep bir tuhafiye dükkanı açıp değişik şeyler satmak istiyorum. çok meraklıyım. elişi hobi gibi şeylere. folyodan kabartma falan yapmaya değişik olacak yeni şeyler olacak . ama hep hayalde kalıyor.
 
selam millet;

hafta sonu herkes gibi benim de azıcık ucundan kaçırmışlığım var.
aylık kilo hedefi ve pazartesi de tartılma fikri işe yarar. ben söylim o zaman mart sonuna kadar 55 olmak istiyorum. fazla uçmadım. daha fazla verirsem ne ala.

benim de hayalim kocaman bir kitapevi açmak. bırak açmayı küçüklükten beri öyle bir yerde çalışmak istemişimdir, koklasam yeter yani o derece.

bugün trendyoldan siparişlerim geldi. bir tanesi hariç hepsi üstüme oldular ama tabi bel bölgesinde hafif topaklanmalar mevcut

göbekten kurtulmak istiyorum, ben de mekiğe başlicam artık. akşamları ütü yapıyorum diye yatak odasına girip gizlice orda yapabilirim sanırım.

bu akşam iş çıkışı yağmur yağmazsa yüricem. eve gitmek için 2 dolmuş değiştiriyorum normalde. birini eksilticem
 

Güle güle kullan bacım.
Ben de 42 bedenim, 38 beden kıyafetler özellikle kot falan sipariş edem diyorum.
Nasılsa 15 günden önce gelmiyormuş, ben de onca para döktüm diye hırs yapıp, onların içine girmek için çabalarım diyorum ama ne bileyim giymeden de almak, düşük bel mi çıkar, paçası kısa mı kalır, orası, burası nasıl olur derken çekiniyorum.
Malum bir de ordaki mankenler 36 beden olunca, insan pek kıyaslama da yapamıyor
Zayıflayınca alışveriş yapacağım diyorum ama o günler de gelmiyor ki
En azından dolabımda durur, her gün içine girmeye çalışırım diyorum.
Bilemiyorum, çok fantastik ama belki yaparım bugün yarın.
 
yok be fantastik değil. ama kot deneme bence. daha sade modellerde elbise deneyebilirsin, ya da bluz. ben öyle yaptım. kargon gelince bakarsın kumaşı da iyiyse değiştirmez ve içine girinceye kadar hırs yaparsın. ama kot olsun kumaş olsun, pantolon işi riskli geliyor bana.
 
Valla kıslar dün akşam bende eve gidince 36 beden bir elbisem vardı onu denedim ki 4 senedir kolumdan geçiremiyorum kendisini. Elbisem tam üzerime oldu sadece gögüs kısmı azıcık sıktı nefes alırken biraz zorladı bel kısmı falan bol geldi bile. Nasıl sevindim eşime gösterdim o da ben bu elbiseyi sanki hatırlıyorum diyor, ee 4 senedir giremiyorum içine. 2 kilo dah aversem elbise fıstık gibi oturacak üstüme. Aldığımda da çok çok rahat durmuyordu birazcık dar kesim. Bugünde geçen kış aldığım ve 1 kere giydikten sonra kilo aldığım için daracık olan elbismi giydim elbise şimdi gayet bol kesim elbise gib duruyor üstümde. Çok seviniyorum kızlar yavaş yavaş eski kıyafetlerimi giydikçe şimdi 2 tane pantolonum var 34 beden onların içine girmek hedefim onlar için 3 kilom falan var sanırım. O kadar da severek aldım ki onları, yazada bütün giyemediğim kıyaftelerimi giymek istiyorum. Benim almak gibi bir şeyim yok çünkü maşallah dolabım mağaza açacak kadar beden barındırıyor. 34 bedenden 40 beden kadar her beden için giyecek bir kıyafetim var.
 
off konuya bak 34 bedenden bahsediliyor aman allahım ben 40 olsam yeter yahu şuan 44-42 oluyorlar 40 istiyorummmmmmmmm
 
off konuya bak 34 bedenden bahsediliyor aman allahım ben 40 olsam yeter yahu şuan 44-42 oluyorlar 40 istiyorummmmmmmmm

Öyle canım ama benim boy 155 cm. 38 bedende herkes kilo almışsın diyor, bende kendimi 34 bedende anca normal hissediyorum. 36 da kurtarıyor ama ya 36 nın ortasında olmam lazım ya da 34 olmam lazım ki benim bacaklarım rihanna gibi kalın o yüzden 36 beden pantolonların beli büyük bile olsa bacaklardan sıkıyor benim bacaklarımın da incelmesi için 34 bedene kadar düşmem gerekiyor en son oralar eriyor e ben 34 olunca bacaklar normale yakın oluyor belde de bir gram et yağ olmuyor.
 

offfff ben ne yapcam ya pazartesi tartı pek güzel çıkmadı cuma günü inşallah ii çıkarda morelim düzelir morelim bozuldu benim bu hafta
 
Kızlar sanırım herkes PAZARTESİ TARTILMAK konusunda hemfikir.
O halde oylama yapalım. Ayrıca ben Winstonun dediği takım sonuncusunun başka bir takıma gidip 1 haftalık saçmalıklarını anlatmasını da tartışabiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca bir de spor saatinin her menünün sonunda eklenmesini gibi bir şey de yapmalıyız bence bunu da tarışalım. Yani 1 saat yaptım dün bugün 1 saat daha toplam spor 2 saat diye yediklerimizi yazdıkça onu da ekleyelim ve kilo bildirimlerine bunu da yazalım. Hatta ko hafta en az spor yapmış olana da bir ceza vermeliyiz ama bunu bulamadım o zaman ben takım listesini yayınlıyorum bunu üzerinden oy kullanalım diyorum. HErkes alıntı yaparak EVET ya da HAYIR diye yazarsa daha kolay olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…