sa bacımsen sabah aç karnına aile hekimine git beta hcg ne baktır. bizim hemşire arkadas 1.5 aylık hamileyken bile negatif cıkıyordu testi :)benden söylemesi. pazartesi mantıgıma yattı.oy birliğiyle kabul edekmi başakanımmmmmm.winston.benim güzel sakar arkadasım.olsun işe yarasında boşver giden 15tl olsun. ama fantazine bayıldım .düşün cayı içiyorsun wc ye gidiyorsun. bi bakıyosun inceciksin. yaglar vıcık vıcık akıyor. böyle yüzünden bile :))))))))))) mideniz kalkmasın.öenmli bir adım atıp diyetisyene gidiyorum yag oranım ne alemdeymiş yarın öğreneceğim. bakalım ne cinliker söyleyeck diyetisyen
Kızlar bugün akşam bende çok acıktım,
Çorba
Taze fasülye ve yoğurt yedim üzerinede 4 tane kuru üzüm, 1 tane ceviz yedim. Onları bari yemesem iyidi. Neyse.
Suyumu da içtim
Sporda leslie ile 2 mil yürüdüm.
Ayrıca içtiğim bir çay var deneyip faydasını görürsem size de yazarım ama 2 hafta falan denemek istiyorum aslında benim yıllardır aradığım çaya benziyor hafta sonu aktarda görünce ağzım kulaklarıma vardı, aktarda neye gülüyor bu deli diye öyle baktı kalkdı yüzüme.
ya abi aklıma gelmişken diyetisyen işide zor.söyle diyorsunki işte bu hatun kesin diyetisyendir 90 60 90. ama karsına bi çıkıyor benim 2 katım. bakalım yarınki nasıl cıkacak
Kızlar bildiğiniz gibi değil zaten ben önünden geçmeye dayanamıyorum, zaten hep hayalimdir bir gün aktar tarzı bir yer açayım, ot çöp satayım falan. Adını da vermiyim kızlar önce ben deneyeyim sonra bildiririm zaten.
Tabii tabii önce sen dene, sonra 2 haftada 10 kilo ver, sonra giderken bize söyle di mi
Şaka bir yana, benim aktar fobimi biliyorsun zaten, o yüzden alamam gerçi.
Ya onu bunu bıraktım da, ciddi ciddi bu diyet çabamı düşünüyorum da bir de okuyorum yok sirkeli su içmiş 1 ayda 10 kilo vermiş, yok pulbiberli yoğurtla her şeyden yiyerek 3 ayda 20 kilo vermiş, yok efendim sadece kepek ekmeğe geçmiş 2 ayda 20 kilo vermiş, sadece yeşil çay içmiş bir haftada 8 kilo vermiş, elmalı tarçın suyuyla ayda 8 kilo vermiş...Resmen kendimi kesesim geliyor.Ya benim metabolizma uzaylı matabolizması, ya millet bizi kekliyor, ya da millet bir garip.Anlamadım arkadaş ya...
yazın daha kolay olurdu şu diyet işi kışın hiç çekilmiyomuş ya bütün sinir tepeme çıkıyo uğraş uğraş sonuç sıfır.
unuttum bak yazmayı sabah kalkınca bide sirkeli suyumu içtim sanırım işe yarıyo çünkü bu sabahtan beri 3. tuvalete gidişim(
winstoncum üzüldüm senin adına ama kaza işte elden ne gelir ayıca kırılan şeyi ödetmeleride garip geldi bana kaza bu yani neyse sıkma canını.
ama paketin üstündeki resim olayına bittim evet kıza baktıkça bizi hatırla
bende içtim sirkeli su .ama tık yok. sirke ne kadar koydun 1 su bardağına ?
nerde hata yapıyorum ona bakacağım.
1 kupaya ben 3 tatlı kaşığı koyuyorum su bardağıyla içersem onada 2 tatlı kaşığı koyuyorum ya işe yarar gibi geliyo bana çünkü sık sık tuvalete gidiyorum normalde su içsem bukadar gitmezdim sabahtan beri taşınıyorum öle((
bal pek koymuyorum ben koyarsamda çay kaşığının ucuyla koyuyorum.
canım bende okudum öyle bir şey denedim. nerdeyse geberiyordum. geçenlerde okudum gene ballı tarçın kürü onu yaptım millet şöyle kilo verdim böyle tığ oldum iğnelere iplik oldum diye yazmış ben kilo aldım halbuki o hafta çok dikkat etmiştim. o kür yüzünden nerdeyse buhrana girip gene diyeti bırakıyordum. ya bende sorun var yada millette.
1 kupaya ben 3 tatlı kaşığı koyuyorum su bardağıyla içersem onada 2 tatlı kaşığı koyuyorum ya işe yarar gibi geliyo bana çünkü sık sık tuvalete gidiyorum normalde su içsem bukadar gitmezdim sabahtan beri taşınıyorum öle((
bal pek koymuyorum ben koyarsamda çay kaşığının ucuyla koyuyorum.
Valla canım bende öyle deneyeiyorum aslında her şeyi bende ilk diyete başladığımda keten tohumu ile başlamıştım ve 1 hafta sonunda benim bütün vücudum yara oldu, her tarafım kabardı. Üstelik daha önce de yemiştim ama böyle yapmamıştı. Elma sirkesini de denedim ama bende işe yaramdı ama cildimi çok güzelleştiriyor, ben yüzüme sürüyorum suyla karıştırıp, cildim ışıl ışıl oluyor.
Ayrıca şimdi aldığım çayı ben yıllar önce kullanmıştım hep anlatırım ya mucize çayım diye, kutusu falan her şeyi aynı gibi, içeriği de aynı ve etkiside. İçiyorum ve sonra resmen yemek yiyemiyorum ama wc den de çıkamıyorum.
Valla canım bende öyle deneyeiyorum aslında her şeyi bende ilk diyete başladığımda keten tohumu ile başlamıştım ve 1 hafta sonunda benim bütün vücudum yara oldu, her tarafım kabardı. Üstelik daha önce de yemiştim ama böyle yapmamıştı. Elma sirkesini de denedim ama bende işe yaramdı ama cildimi çok güzelleştiriyor, ben yüzüme sürüyorum suyla karıştırıp, cildim ışıl ışıl oluyor.
Ayrıca şimdi aldığım çayı ben yıllar önce kullanmıştım hep anlatırım ya mucize çayım diye, kutusu falan her şeyi aynı gibi, içeriği de aynı ve etkiside. İçiyorum ve sonra resmen yemek yiyemiyorum ama wc den de çıkamıyorum.
sezen ya çatlycam şimdi ver artık şu çayın adını çok merak ettik sen 2 hafta deneyene kadar bizi çatlatcan burda:))))
yada özelden at mekikçiler daha çok merak etsn he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?