Kizlar ben hamile kalip ayrilmadan once bir yil kadar bu takimda kaldim 10 kilo vermistim takim kaptanligi da yaptim o ara bi nazar boncugu siistemi getirmistim takimdakileri ikiserli esliyordum herkes birbirinin menusune bes nazar boncugu uzerinden not veriyordu nazar boncugu birincisi seciyorduk sonradan paylasom azaldigi zaman bunu biraktik yine bu tarz bisey yapabiliriz bence pazarteso tartilma evet ama gidip baska takimlara yazi yazmak bana sacma geliyor kendi adima yapmak istemem ceza ok ama spor cezasi su cezasi olabilir
canım bende yeni kaptanken aynı uygulamayı yaptım ama olmadı. oturtmadı bir türlü tutmadı.
Baslangicta cok iyi gelmisti takima ama hekes hergun menusu yazdigi icin braz zorluyor sanirim paylasimin cok olmasi gerekyor su ve spora da boncuk veriyorduk cok iyi oluyord aslinda
Guz fikir ben yakari sectim bile coktan:)
tamam sen yakarla eşleşte, eşleri ben yapmayayımmı herkesin kendine eş seçmesinimi bekleyeyim
Sumrancim bence eslemen cok guzel olur hem paylasimi da artirir az girenleri de birbiriyle eslersin
Tartılma ve ceza için oy kullanmıyorum.
Sonuçta sa ben tartılmam demiş.
Kimseye zorla bir şey yaptıramayız istemiyorsa, ne yapacağız? oy birliğiyle kabul etsek de zorla onu pazartesi tartıya mı bindireceğiz?
Yoksa benim için evet/evet tir oylamam.
Eşleşme ve boncuk fiyaskoydu, daha önce de denedik.Daha önce de yazdım.
Ayrıca eşleşme konusundan hoşlanmadığımı da belirtmiştim.
Heza ve winston ayı gibiler, onlar eş olsun, sezen ile suhan zayıflar onlar eş olsun misal.Tamam kilo benzerliği vs ile bir ayarlama yapılıyor diyelim ama "siz iki şişman eş olun" kısmı bana aşağılayıcı geliyor.Madem sadece denetleme unsuru var, neden sürekli beni
80+lar gözetliyor da se<-zen ile eş olamıyorum bir türlü? Ha derdim sezen ile eş olmak değil, heza zaten kardeşim gibi birisi.Yani demek istediğim sadece menülere oy verilecekse, boncuk dağıtılacaksa neden kilo benzerliği eş tutuluyor?
Ayrıca daha önce de demiştim.
Misal bugün neler yedim?
sabah; 2 kepekli ekmek, lor peyniri, yeşil çay, 4 zeytin.
öğlen: yok
ara: yok
akşam:2 yeşil elma
Şimdi ben doğdum doğalı ara öğün yemedim, yemem de ee ara öğün yok diye boncuk yok, öğlen yemedim diye boncuk yok, akşam elma yedim diye menüm berbat denilecek (ben elma diyetindeyim) boncuk yok vs vs...
Ha derdim boncuk değil, 150bin boncuk elde etsem ne fayda olacak ama olay herkes için cezbedici ve de eşit gidişatı olan bir şey değil.
Başkan sen kendini açıkta bırakmışsın, ama beni bırak.
Ben şişman olmaktan da habire şişman kategorisine girmekten de , daha önce fikrimi negatif belirttiğim şeylerin tekrar tekrar önüme aynı şablonla gelmesinden de sıkıldım.
Takım kararıysa bu eğer (oylandıysa ve kabul edildiyse herkes tarafından) ve de ben mızmızlık yapıp uymuyorsam, beni de takımdan gönül rahatlığıyla atabilirsin.Darılmam da kırılmam da.
Herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?