Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

PAZARTESİ TARTILMA CEZA
1. hezaran82 /
2.nihancacak /
3.kelebekolcam /
4.se_zen / EVET EVET
5.hatice84 /
6.winstonlight /
7.ejje89 /
8.özgey /
9.elifcino /
10. S.A /
11. destinam /
12. gölge-çiceği /
13.yakar76 /
14.fizik /
15. suhan2 /

PAZARTESİ TARTILMA CEZA
1. hezaran82 /
2.nihancacak /
3.kelebekolcam /
4.se_zen / EVET EVET
5.hatice84 /
6.winstonlight /
7.ejje89 /
8.özgey /
9.elifcino /
10. S.A /hayır,hayır
11. destinam /
12. gölge-çiceği /
13.yakar76 /
14.fizik /
15. suhan2 /

Neden her ikisinede hayır diye sorarsanız açıklayım.. ben bu takımda olmasam haftada 1 değil ayda 1 tartılırdım, ben her hafta 2 kere tartılamam, toptan bir sonuç görünce daha etkili olur.

Cezaya neden hayır dedim.. yanlış anlamadıysam takım sonuncusu öbür takımlara gidip yaptığı hataları anlatıcak. ama takım birincisi olunca ( bireysel dereceler değil ) hiçbirimiz gidip başarımızı anlatmıyoruz. ben böyle düşündüm....

Son düzenleme:
SA salı yedikleri:

sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 lokma peynir çok az bal
öğlen: 1 avuç ceviz
akşam: kepek ekmekli hamburger yaptım ( içinde ızgara tavuk göğsü) (berbattı)

suyum 2,5 litre
sporum: 1 buçuk saat yürüyüş ( 6km)

yarın 7km yürüyecem inşallah.

Kizlar ben hamile kalip ayrilmadan once bir yil kadar bu takimda kaldim 10 kilo vermistim takim kaptanligi da yaptim o ara bi nazar boncugu siistemi getirmistim takimdakileri ikiserli esliyordum herkes birbirinin menusune bes nazar boncugu uzerinden not veriyordu nazar boncugu birincisi seciyorduk sonradan paylasom azaldigi zaman bunu biraktik yine bu tarz bisey yapabiliriz bence pazarteso tartilma evet ama gidip baska takimlara yazi yazmak bana sacma geliyor kendi adima yapmak istemem ceza ok ama spor cezasi su cezasi olabilir

canım bende yeni kaptanken aynı uygulamayı yaptım ama olmadı. oturtmadı bir türlü tutmadı.

canım bende yeni kaptanken aynı uygulamayı yaptım ama olmadı. oturtmadı bir türlü tutmadı.

Baslangicta cok iyi gelmisti takima ama hekes hergun menusu yazdigi icin braz zorluyor sanirim paylasimin cok olmasi gerekyor su ve spora da boncuk veriyorduk cok iyi oluyord aslinda

PAZARTESİ TARTILMA CEZA
1. hezaran82 /
2.nihancacak /
3.kelebekolcam / evet hayır
4.se_zen / EVET EVET
5.hatice84 /
6.winstonlight /
7.ejje89 /
8.özgey /
9.elifcino /
10. S.A /hayır,hayır
11. destinam /
12. gölge-çiceği /
13.yakar76 /
14.fizik /
15. suhan2 /

baska takımlara yazmak bence vakit kaybı cokta caydırıcı olacagını düşünmüyorum..cezadan cok rekabet ortamı güzel oluyor..kiloları yakın olanlar eşleip yarışabiliriz..

Baslangicta cok iyi gelmisti takima ama hekes hergun menusu yazdigi icin braz zorluyor sanirim paylasimin cok olmasi gerekyor su ve spora da boncuk veriyorduk cok iyi oluyord aslinda

evet ozamanlar iyi olmuştu. ya hem herkes hergün menüsünü yazmayabiliyor ve hergün herkes gelmediği eşler gelemiyor boncuklar kalıyor yani karışık bir sistem bilemiyorum.. birde şu an 13 kişiyiz kalabalığız ve kimimiz hergün geliyor kimimiz 3 güne bir...

of ya ben spor yapamiyorum.eve gelince cocukları yatırıncaya kadar bos kalamıyorum ozamanda vakit cok gec ve ben cok yorgun oluyorum..dün gece oğlum 3de bi uyandı 5e kadar uyutamadım en sonunda annem ve babama devrettim yattım.işe sürünerek gittim..

pazartesi ve cuma tartılmasına EVET
spor şartına EVET
cezaya HAYIR dıyorum ben başka guruba gidip yazamam.hevesim kaçar böyle olursa....ama ödüller benı gaza getirir

öhö öhö eşleşmeye varım. pazartesi tartılmayada varım. yahu ben herseye varım.yeterki kg vereyim. eşim telefon etti. konuşma su sekilde.nasıl oldun iyiyiym,yemek yedinmi evet 2 portakal yedim,baslarım senin diyetine ben zayıf hatun istemiyorum dedi kapattı. eve geldi elince kaymaklı fıstıklı sarma. 2 tane yedim. mutluyum. tartı reglin etkisinden sanırsam 90.600geldi. istemiyorum artık 90nı görmek

3. Takım boncuklama Sistemi

Kızlar hepimizi 2 kişi olarak eşleştiriyorum.

Hergün hepimiz yediğimiz yemeği sporumuzu ve suyumuzu paylaşacağız. Ve eşimiz onu kriterlere göre boncuklayacak.

Ana menüler güzel ise 1 boncuk
2 ara öğünde varsa 1 boncuk
2 litre su içildiyse 1 boncuk
spor yapıldıysa 1 boncuk
kaçamak yok ise 1 boncuk

Hergün toplamda 5 boncuk toplayabilirsiniz. Yukarıda belirttiğim kriterlere göre puanlamayı yapıyoruz.

örneğin:

ben ve sezen eşiz:

SA nın menüsü:

sabah: klasik kahvaltı
ara: 1 elma
öğlen: mc chicken
Ara: yok
akşam: patates kızartması

su 2 litre tamam
spor yok..

Sezen bu menüye şöyle boncuk verir: ana menüler iyi değil , ara öğünler 2 tane değil, spor yapmamışsın, bu yüzden sadece 1 boncuk suyun için.

Her hafta cuma günü boncuklar sayılacak ve boncuk derecesi yapılacak. Birinci olan kişi ertesi hafta artı 3 boncuk kazanacak. Sonuncu ise ertesi hafta 3 boncuk eksik sayılacak.

Umarım anlatabilmişimdir.

Bu haftaki eşleşme şöyle:

fizik & ejje89
ozgey & nihancaccak
hatice84 & yakar76
hazeran82 & winstonlight
sezen&suhan2
gölge_çiçeği & destinam

Bu hafta kendimi açıkta bırakıyorum deneyelim bakalım umarım bu sistem tutar kızlar..

Haaaydi bakalım boncuk toplamayaaaaaaaaa!!!

Tartılma ve ceza için oy kullanmıyorum.
Sonuçta sa ben tartılmam demiş.
Kimseye zorla bir şey yaptıramayız istemiyorsa, ne yapacağız? oy birliğiyle kabul etsek de zorla onu pazartesi tartıya mı bindireceğiz?
Yoksa benim için evet/evet tir oylamam.

Eşleşme ve boncuk fiyaskoydu, daha önce de denedik.Daha önce de yazdım.
Ayrıca eşleşme konusundan hoşlanmadığımı da belirtmiştim.
Heza ve winston ayı gibiler, onlar eş olsun, sezen ile suhan zayıflar onlar eş olsun misal.Tamam kilo benzerliği vs ile bir ayarlama yapılıyor diyelim ama "siz iki şişman eş olun" kısmı bana aşağılayıcı geliyor.Madem sadece denetleme unsuru var, neden sürekli beni
80+lar gözetliyor da se<-zen ile eş olamıyorum bir türlü? Ha derdim sezen ile eş olmak değil, heza zaten kardeşim gibi birisi.Yani demek istediğim sadece menülere oy verilecekse, boncuk dağıtılacaksa neden kilo benzerliği eş tutuluyor?

Ayrıca daha önce de demiştim.
Misal bugün neler yedim?
sabah; 2 kepekli ekmek, lor peyniri, yeşil çay, 4 zeytin.
öğlen: yok
ara: yok
akşam:2 yeşil elma

Şimdi ben doğdum doğalı ara öğün yemedim, yemem de ee ara öğün yok diye boncuk yok, öğlen yemedim diye boncuk yok, akşam elma yedim diye menüm berbat denilecek (ben elma diyetindeyim) boncuk yok vs vs...
Ha derdim boncuk değil, 150bin boncuk elde etsem ne fayda olacak ama olay herkes için cezbedici ve de eşit gidişatı olan bir şey değil.

Başkan sen kendini açıkta bırakmışsın, ama beni bırak.
Ben şişman olmaktan da habire şişman kategorisine girmekten de , daha önce fikrimi negatif belirttiğim şeylerin tekrar tekrar önüme aynı şablonla gelmesinden de sıkıldım.

Takım kararıysa bu eğer (oylandıysa ve kabul edildiyse herkes tarafından) ve de ben mızmızlık yapıp uymuyorsam, beni de takımdan gönül rahatlığıyla atabilirsin.Darılmam da kırılmam da.

Herkese iyi geceler.

eşleşmeye bende yokum , ben cok sık giremiyorum , ama pazartesi ve cuma kg bıldırmeye varım bugun korkudan az yedım

winston hayırdır bacım nereye ????

Tatlım sana yemin ederim ben eşleşmeyi gelişi güzel yaptım. şimdi sen söyleyince dikkat ettimde kilolar falan yani ona göre yapmışım gibi duruyor. ben kim iyi anlaşıyorsa o eş olsun eğlenceli olur diye düşünmüştüm. birazda dikkat ettim paylaşıma göre eşleştirmeye. ayrıca eşler her hafta değişecekti. bu cuma yeni eşler olacaktı.

bende bu boncuklama işini tekrar yapmaya sıcak bakmıyordum. haticede deyince tekrar deneriz diye düşündüm.

bu takımda hiç kimseyi yapmayacağı birşeye zorlamıyoru sen mızmızcılıkta yapmıyorsun ayrıca ne seni nede bir başkasını takımdan atmam sonuçta ben kimimki öyle değilmi ama..

canınızı sıktıysam kusura bakmayın. boncuk işinide unutun.

Kızlar kocama anlattım boncuk mevzuyuu direk yorum şu ben sana alayım bir çuval boncuk.

Heyyy mekikciler, dukancılar, lapacılar, ve herkes bırakalım şu boncuktu, pazartesiydi mevzuunu neyse ne boş verin, hadi siz bize karşı yarışın. he he he . sanırım bu daha zor dime.
ya 48'liklerle kim yarıaşabilir ki. Hele ki ben ve benim mucize çayım ve çorbamlar. ayyy kızlar siz düşüne durun ben eridim eridim ayol. Suhanım sana da göndereyim ben şu çayımdan kız. ha hadi kaldırın şu totoları mekikçiler, mekik çekin, elma diyeti yapın bir şeyler yapın yoksa biz giderken siz hala buralar da yeni bir şeyler arıyor olacaksınız. Dukan da fos çıktı bir güzel bozdu. Afiyet olsun özgeycim. .hadi varmısını bakalım cuma sabhaı görüşmeye.

bu arada pazartesi tarılma konusunu kapatıyorum ikızlar, zaten tartı manyağı olan bizler hergün tartılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…