Kızlar kocama anlattım boncuk mevzuyuu direk yorum şu ben sana alayım bir çuval boncuk.
Heyyy mekikciler, dukancılar, lapacılar, ve herkes bırakalım şu boncuktu, pazartesiydi mevzuunu neyse ne boş verin, hadi siz bize karşı yarışın. he he he . sanırım bu daha zor dime.
ya 48'liklerle kim yarıaşabilir ki. Hele ki ben ve benim mucize çayım ve çorbamlar. ayyy kızlar siz düşüne durun ben eridim eridim ayol. Suhanım sana da göndereyim ben şu çayımdan kız. ha hadi kaldırın şu totoları mekikçiler, mekik çekin, elma diyeti yapın bir şeyler yapın yoksa biz giderken siz hala buralar da yeni bir şeyler arıyor olacaksınız. Dukan da fos çıktı bir güzel bozdu. Afiyet olsun özgeycim. .hadi varmısını bakalım cuma sabhaı görüşmeye.
bu arada pazartesi tarılma konusunu kapatıyorum ikızlar, zaten tartı manyağı olan bizler hergün tartılıyoruz.
@ Heza,
Mesajımda sinirle yazdığım "winston ve heza ayı gibi, ikisi eş olsun" cümlesi için özür dilerim.
Biliyoruz ki ne sen ayı gibisin, ne de ben.
İkimiz de zayıflıyoruz ve de en kısa sürede bu işi halledeceğiz inşallah.
Benzetmem çirkin oldu ama sinirliydim.
Beni yanlış anlayacağını düşünmüyorum ama tekrar özür dilerim.
winstonnnn ordamısın. Bizim takımın klasik ritülei oldu bu kızlar ayda bir birbirimizi yanlış anlayıp üzülüyoruz falan ama kızlar üzülmece, kırılmaca yok burada hepimizin amacı aynı zayıflayıp buradan kaçmak, hadi zayıflamay ama kaçmadan hepimiz lütfen bir istanbul kahvaltısında buluşalım. çok bencilce oldu ama napalım çoğunluk istanbulda oturuyor ve o güne kadar ben incecik 34 beden olup oaraya öyle geleceğim. Winson da bana bakıp bakıp pis sıska diyecek ve bana ya sen şu börekten ye diyip duracak.ayyy pis sıska söylemesi bile güzel. kızlar bana istediğiniz kadar diyebilirsiniz o zaman valla alınamam söylüyeyim. bu arada ben kendimi zayıflamış hissediyorum rakiplere duyurur.
Ankaradan kimse yok mu biz de bulussak kiskanmasak:)) bende kilo verdim sanirim sezen ama bir kiloyu bulmaz gibi
canımya ben geliyorum arada ankaraya kayınvaldemler ordalar neden olmasın ayarlarız bi ara bi kahvaltıönce bi verelimde kiloları hakedelim yani
@ Heza,
Mesajımda sinirle yazdığım "winston ve heza ayı gibi, ikisi eş olsun" cümlesi için özür dilerim.
Biliyoruz ki ne sen ayı gibisin, ne de ben.
İkimiz de zayıflıyoruz ve de en kısa sürede bu işi halledeceğiz inşallah.
Benzetmem çirkin oldu ama sinirliydim.
Beni yanlış anlayacağını düşünmüyorum ama tekrar özür dilerim.
Günaydın kızlar,
Sabah sabh yine çok yedim,
1 dilim tost yani 2 dilim ekmekle
yarım bardak meyve suyu
1 yumurta
Öğlen ve akşamı bilmiyorum
bu arada ben tarıldım aynıyım ya anca hafta sonu yediklerimi verdim herhalde. Ama yürüyorum ya arada bana iyi geliyor kızlar selülitlerim azaldı valla. Bu arada benim bu sefer önce gögüsler küçüldü, hayatım boyunca hep iriydi onlar, şimdi 13 yaşındaki halimden daha küçük oldular niye ki acep, bu kadar küçüldü, 85-90 sütyen takardım hafta sonu 80 aldım büyük geldi hepsi. Eskiden de zayıflamıştım ama onlar gayet iyiydi o zaman bu kadar küçülmemişti yahu.
Suhanım doğru yolu buluşmuşsun sen bak biz ot çayları ile zayıflıycaz senle. ha ha ha.
giderken de winstonlight, yakar ve hezaren'a bir sepet hazırlarız içinde değişik ot çayları bulunan, onlarda biz gittikten sonra içer durular artıkın. Benim kilo aynı ama sanki gitmeme az kaldı buralardan, havalar da tam benim zayıflamayı sevdiğim havalar oldu valla. Ohhhh yaza incecik giricez bacım.
selam kızlar,
biraz karoşmışmı durumlar ne neyse tatlıya bağlanmış ben zaten her pazartesi tartılır kilomu yazarım vede bu gün kırmızıyı gördüğüm için acaip şişkinim dün yediklerim i yazayım hemen
sabah ; 1 yumurta-peynir-1domates-1 biber
öğle : salata ve haydai
akşam : karnıbahar ve yoğurt
spor yapamadım çünkü spor günüm bu gün deli gibi spor yapcam bu akşam bekleyin beni ben geliyorummmmmmm
nisan sonunda 70 olmalıyım amacım bu haydi bakalım zor yağlara geldik fos kilolar gitti
Tamam canim sen benden once mezun olursun ama bulusana kadar kilonu koru o zaman incecikhatunlar olacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?