Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sanırsam pazartesi tartılma ve boncuk olayı kapanmış yani oy vermiyorum.ben gene klasik menümü yazayım
öncelikle şunu söyleyeyim bugün gerçekten az yedim akşam yemeği yemedim sayılır zaten.neyse yazayım ayrıntılı halini.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:4 yk light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:8 badem
akşam:3-4 adet diyet çubuk kraker
ara öğün:2 kivi

spor:90 dakika spor salonu + 100 mekik

evet haklısın bence biz hiç yeni birşey aramayalım.. ben bu takımı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum bu takım sanki böyle bi bütünüz yani birinizden birini eksik düşünemiyorum..

@ Heza,
Mesajımda sinirle yazdığım "winston ve heza ayı gibi, ikisi eş olsun" cümlesi için özür dilerim.
Biliyoruz ki ne sen ayı gibisin, ne de ben.
İkimiz de zayıflıyoruz ve de en kısa sürede bu işi halledeceğiz inşallah.
Benzetmem çirkin oldu ama sinirliydim.
Beni yanlış anlayacağını düşünmüyorum ama tekrar özür dilerim.

winstonnnn ordamısın. Bizim takımın klasik ritülei oldu bu kızlar ayda bir birbirimizi yanlış anlayıp üzülüyoruz falan ama kızlar üzülmece, kırılmaca yok burada hepimizin amacı aynı zayıflayıp buradan kaçmak, hadi zayıflamay ama kaçmadan hepimiz lütfen bir istanbul kahvaltısında buluşalım. çok bencilce oldu ama napalım çoğunluk istanbulda oturuyor ve o güne kadar ben incecik 34 beden olup oaraya öyle geleceğim. Winson da bana bakıp bakıp pis sıska diyecek ve bana ya sen şu börekten ye diyip duracak. ayyy pis sıska söylemesi bile güzel. kızlar bana istediğiniz kadar diyebilirsiniz o zaman valla alınamam söylüyeyim. bu arada ben kendimi zayıflamış hissediyorum rakiplere duyurur.

seni benmi bukadar sinirlendirdim.

Arkadaslar bu kadar tepki gorecegimi hic dusunmemistim sadece fikrimi yazmak istedim ilk yapildiginda cok eglenceli olmustu hem
Amacimiz kilo vermenin yaninda saglikli beslenmekti istemiyorsaniz yapmayiz sonucta ben kim bu ise tepki gostermis bilemem bu gereksiz ofkeyi anlayamadim winstonlight esler surekli degisecekti kaptan ayni kilodakileri eslemis olsa da bu siz siskosunuz ayisiniz demek degil ki sadece siz ayni kilodasiniz demek neyse cok uzattim sadece oneriydi kirdiysak af ola kapattik gitti

Son düzenleme:

Ankaradan kimse yok mu biz de bulussak kiskanmasak:)) bende kilo verdim sanirim sezen ama bir kiloyu bulmaz gibi

günaydın kızlar amanın neler olmuş burda önceki sayfaları okudumda boşverinya oluruna bırakalım biraz aynı düzen devam edelim bakalım.
bazen menü yazmak bile sıkıyo beni ama yazmakta çok işe yarıyo en azından kendimi frenliyorum menüme sadık kalmaya çalışıyorum.
eşleşme konusuna gelince daha önce yapardık ve benim hoşuma giderdi açıkcası baya işe yarardı ama tabi çoğunluğun fikri geçerlidir bu konuda yorum yapıyorum yani.
menümü yazayım ben en iyiisi
sabah:
1 fincan ekinezya
1/4 simit
ara:
1 elma
öğlen:
kereviz yemeği
ara:1 portakal
akşam:
balık+salata
spor yaparmıyım bilmiyorum ama gidip gelirken yürüyorum.

Günaydın kızlar,
Sabah sabh yine çok yedim,
1 dilim tost yani 2 dilim ekmekle
yarım bardak meyve suyu
1 yumurta

Öğlen ve akşamı bilmiyorum

bu arada ben tarıldım aynıyım ya anca hafta sonu yediklerimi verdim herhalde. Ama yürüyorum ya arada bana iyi geliyor kızlar selülitlerim azaldı valla. Bu arada benim bu sefer önce gögüsler küçüldü, hayatım boyunca hep iriydi onlar, şimdi 13 yaşındaki halimden daha küçük oldular niye ki acep, bu kadar küçüldü, 85-90 sütyen takardım hafta sonu 80 aldım büyük geldi hepsi. Eskiden de zayıflamıştım ama onlar gayet iyiydi o zaman bu kadar küçülmemişti yahu.

Suhanım doğru yolu buluşmuşsun sen bak biz ot çayları ile zayıflıycaz senle. ha ha ha.
giderken de winstonlight, yakar ve hezaren'a bir sepet hazırlarız içinde değişik ot çayları bulunan, onlarda biz gittikten sonra içer durular artıkın. Benim kilo aynı ama sanki gitmeme az kaldı buralardan, havalar da tam benim zayıflamayı sevdiğim havalar oldu valla. Ohhhh yaza incecik giricez bacım.

kendi adıma pekte yanlış bir benzetme olmamışvalla aglarım yaaaa. neolur. çekemedi diğer takımlar bizim muhabbetimizi nazara geldik. tamamdır buncuk işi yok. pazartesi tartılmada. ben hegün tartılıyorum yahu. çatlarım vallabelli bir nedenle burda olsakta ben ilişkilerimizin kopmasınıda istemiyorum. istanbula gelsem kimle buluşacagım ben tabiki sizlerleyüzsüzlük bu zorla davet bekliyorum.biz çırpı bacaklara olan savasımızı grup içerisinde devam ettirelim.hele dukancı sen göreceksin reglim bitti bitiyor.bu hafta olmasada haftaya bir azimlenecemki sormayınver ara gazı verrerrrrrr. dün diyetisyene gittim. elime verdi klasik bir liste 4 hafta sonra gel dedi. bene allll yapacaktımki içimdeki melek beni uyardı sessizce odadan çıkıp evime geldim.bir sigara yaktıme be sapsalok zaten kendi iradenle 16kg vermişsin. kızlarda burda işte takım ruhu bi 16daha verirsin diye gazı yedim de yedim. sabah cavdarımla peynirimi yedim. yeşil çayımla 1 litree suyumuda içtim. yürüdükçe gelen su sesine inat 1 litre suyuda öğlene kadar içmeyi planlıyorum. havalartda düzeldi öğle arası yürüyorum

çok şükür hastalar ara verdi..kapıyı kilitleyip odamda kossammı acep.yoksa olmayacak ya yerimde sayıyorum yememi cok azalttım eskiye göre ama benim kilolar inatcıdır..bu hafta su içemiyorum yogunum,bahaneye bak..şimdi bosum dedim ya..ben hemen gidip su içip geleyim..

selam kızlar,

biraz karoşmışmı durumlar ne neyse tatlıya bağlanmış ben zaten her pazartesi tartılır kilomu yazarım vede bu gün kırmızıyı gördüğüm için acaip şişkinim dün yediklerim i yazayım hemen

sabah ; 1 yumurta-peynir-1domates-1 biber
öğle : salata ve haydai
akşam : karnıbahar ve yoğurt

spor yapamadım çünkü spor günüm bu gün deli gibi spor yapcam bu akşam bekleyin beni ben geliyorummmmmmm

nisan sonunda 70 olmalıyım amacım bu haydi bakalım zor yağlara geldik fos kilolar gitti

tamda yarama parmak bastın sezencim aynen benimde göğüsler iri((( bel incecik göğüsler maşallah ama kilo verdikçe benimkilerde gidiyo şimdi bende 75 D yada 75 C takıyorum göğüslerin gene maşallahı varda beden kısmı 75 oluyo bende küçük göğsü tercih ederim keşke küçücük kalsalar.
vücuttaki yağın büyük bölümü göğüslerde olurmuş kilo verincede ilk ordan verirmişin bi yerde okumuştum sanırsam doğru.

evet burdada güneş üzünü göstermeye başladı dediğin gibi tam kilo verme zamanı bekle beni Bodruuuuuuummmmm bikinimi alıp geliyoruuuuummmm

Ozgey senin bu azmini gordukce cok ozeniyorum ben de mi denesem acaba su dukani dayanabilir miyim ki meyveyi tuzu aramiyor musun hic nasil idare ediyorsun

sezen bende bayılırım bitki çaylarına evde dolabın bi tarafı otlarla dolu matesi adaçayı,ıhlamuru,rezenesi şusu busu ne ararsan var normaldede çayı pek sevmem bitki çayı içerim.bu konuda benziyoruz yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…