Ozgey senin bu azmini gordukce cok ozeniyorum ben de mi denesem acaba su dukani dayanabilir miyim ki meyveyi tuzu aramiyor musun hic nasil idare ediyorsun
Ben makarna falan yemem pek de bu diyeti denemek istiyorum basarisiz olursam hic anlatmayacagim size Bu arada benim oglumun adi da emir Allah bagislasin canim ben de tombik anne olmayi istemiyorum atak evresinde kac kilO vermistin bu takimda bi ipeksir arkadasimiz vardi dukanci cok iyi klo verip hemen mezun oldu seni de cok yakinda ugurlayacagiz anlasilanöle çok meyve yiyen bir tip değildim zaten ama elma felan yerdim tuzda öle çok tuzsuz şeyleri ayrıt ederdim ama çokda umrumda değildi hiç bir zaman beni en zorlayan kola makarna felan oluyor hamur işi ama onlarada dayanıyorum ama onlaarada gözlerimi kapıyorum yapılamayacak bir diyet değil yaz geliyor dondurmaya nasıl karşı çıkcam bilmiyorum canım bişey istediğinde oğlum geliyor aklıma diyorum zayıflamalıım ve onun peşinde koşan güzel anne olmalıyım şişman sarkık bir anne değil ayrıca spora gittiğimde oğlumu çok özlüyorum o yüzden bir an evvel zayıflayıp oğluşumla vakit geçirmek istiyorum
inşallah canım inşallah ama ben 48 e düşsemde bırakamam artık sizi mezun olmak istemiyorum alışkanlık yaptı bu takım bende
Ben makarna falan yemem pek de bu diyeti denemek istiyorum basarisiz olursam hic anlatmayacagim size Bu arada benim oglumun adi da emir Allah bagislasin canim ben de tombik anne olmayi istemiyorum atak evresinde kac kilO vermistin bu takimda bi ipeksir arkadasimiz vardi dukanci cok iyi klo verip hemen mezun oldu seni de cok yakinda ugurlayacagiz anlasilan
amin hepsini canım Allah bize bağışlasın bebişlerimizi sen zaten pekde tombiş değilsin 64 kilo çok ii atakta bir haftada 3 kilo verdim sonra bazı haftalar 1,5 bazı haftalar 1 verdim 1 ayda 6,5 gibi bir rakam verdim inşallah nisan sonuna 70 olursam gerisi gelir haziran sonuda 60 olsam süper olur yaaaaaaaa hayalim benimmmm valla geçen hafta minik kaçamaklar yaptım üstüne adette oldum tartı süper göstermedi umarım düzelirim herkes verdin verdin dediya kendimi bişi sandım
Canim boyum kisa oldugu icin 64 cok bana regl dpneminde kilo cok degisiyor kafana takma canim 60in bile altina dusersin ins ben dukan diyetini anneme anlattim o dun basladi pes eder sanmistim ama iyi gidiyor simdilik ben kilo vermeye calisiyorum ya herkesi zayiflatacagim etrafimdaki herkes kilosuna dikkat etsin istiyorum. Anneanneme de kizdim dun kilo almissin diye:))
Kızlar benimde öğlen epilasyonum var, 8. seansa gidicem artık, yaza da tüysüz, selülitsiz, fazla kilosuz giricem. Son seanslar atık gerçi benim tüylerde kilolar gibi inatçı çıktı herhalde. Belkle beni güneş, deniz diyemiyorum bu sene tatile gidemeyeceğiz herhalde, ev alma durumu var, yarın belli olacak kızlar bana dua edin, inşallah hayırlısı ise olur, çok istiyorum. Yaza da Tuzla ya taşınıp hergün incecik giyip sahillerde gezicem. Kızımla koşturup durucam sahilde.
Kızlar benimde öğlen epilasyonum var, 8. seansa gidicem artık, yaza da tüysüz, selülitsiz, fazla kilosuz giricem. Son seanslar atık gerçi benim tüylerde kilolar gibi inatçı çıktı herhalde. Belkle beni güneş, deniz diyemiyorum bu sene tatile gidemeyeceğiz herhalde, ev alma durumu var, yarın belli olacak kızlar bana dua edin, inşallah hayırlısı ise olur, çok istiyorum. Yaza da Tuzla ya taşınıp hergün incecik giyip sahillerde gezicem. Kızımla koşturup durucam sahilde.
Arkadaslar bu kadar tepki gorecegimi hic dusunmemistim sadece fikrimi yazmak istedim ilk yapildiginda cok eglenceli olmustu hem
Amacimiz kilo vermenin yaninda saglikli beslenmekti istemiyorsaniz yapmayiz sonucta ben kim bu ise tepki gostermis bilemem bu gereksiz ofkeyi anlayamadim winstonlight esler surekli degisecekti kaptan ayni kilodakileri eslemis olsa da bu siz siskosunuz ayisiniz demek degil ki sadece siz ayni kilodasiniz demek neyse cok uzattim sadece oneriydi kirdiysak af ola kapattik gitti
Canım Arkadaşlarım benim aranıza yeniden döndüm sizi özledim
Kusura bakmayın çok ama çok mahçubum size karşı....
Kuzenimi Kaybettim çok travatik oldu bu benim için . Sizlerden ayrılmak ve uzak kalmak zorunda olduğum için çok üzgünüm
başın sağolsun. kaybına üzüldüm.
Canım Arkadaşlarım benim aranıza yeniden döndüm sizi özledim
Kusura bakmayın çok ama çok mahçubum size karşı....
Kuzenimi Kaybettim çok travatik oldu bu benim için . Sizlerden ayrılmak ve uzak kalmak zorunda olduğum için çok üzgünüm
Arkadaslar yazimdaki hatalardan dolayi ozur dilerim su an icin ev de internetim yok telefondan giriyorum yeni ev aldik dogalgaz olayi halledilince tasinacagiz ins sezencim Allah gonlune gore bir ev versin senin de
hayırlı uğurlu olsun. benim ev hayelleri anca emekli olup bir yere yerleşince olur oda ben o günleri görürsem tabi. taşınmadan nefret ediyorum. 3 seneye bir taşınıp duruyoruz . oda yetmezmiş gibi bazen ev sahipleri gıcık çıkıyor . hiç eyvallah etmem taşınırım. yani ortalama 1,5 eneye bir taşınıyorum. ne kadar kötü bir durum değil mi. işte bu yüzden yerleşik hayatı olanlara çok özeniyorum. allah banada nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?