Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ozgey senin bu azmini gordukce cok ozeniyorum ben de mi denesem acaba su dukani dayanabilir miyim ki meyveyi tuzu aramiyor musun hic nasil idare ediyorsun

öle çok meyve yiyen bir tip değildim zaten ama elma felan yerdim tuzda öle çok tuzsuz şeyleri ayrıt ederdim ama çokda umrumda değildi hiç bir zaman beni en zorlayan kola makarna felan oluyor hamur işi ama onlarada dayanıyorum ama onlaarada gözlerimi kapıyorum yapılamayacak bir diyet değil yaz geliyor dondurmaya nasıl karşı çıkcam bilmiyorum canım bişey istediğinde oğlum geliyor aklıma diyorum zayıflamalıım ve onun peşinde koşan güzel anne olmalıyım şişman sarkık bir anne değil ayrıca spora gittiğimde oğlumu çok özlüyorum o yüzden bir an evvel zayıflayıp oğluşumla vakit geçirmek istiyorum

Ben makarna falan yemem pek de bu diyeti denemek istiyorum basarisiz olursam hic anlatmayacagim size Bu arada benim oglumun adi da emir Allah bagislasin canim ben de tombik anne olmayi istemiyorum atak evresinde kac kilO vermistin bu takimda bi ipeksir arkadasimiz vardi dukanci cok iyi klo verip hemen mezun oldu seni de cok yakinda ugurlayacagiz anlasilan

günaydın bacılaaar;

sabah sabah yidiklerimi hiç söylemim. fakat kendimi iyi hissediyorum zira okulumdaki mini mini kızlar bile "çok güzel olmuşsunuz öğretmenim" dediler. uçucam şimdi.
su içiyorum bol bol. dün akşam yürüyüş yaptım, bu akşam yapamicam, durum müsait değil.
bugün seminerler ve veli ziyaretlerim var, yoğun bir gün olacak. kk hep açık fakat buralarda olmama ihtimalim yüksek.

hepiciğinizi öptüm. büyük düşünür orçun'un da dediği gibi sizler benim bebeeemsiniz

inşallah canım inşallah ama ben 48 e düşsemde bırakamam artık sizi mezun olmak istemiyorum alışkanlık yaptı bu takım bende

Ben de cok seviyorum bu takimi Minecim inanir misin hamile kaldim yine gidemedim bi sure dqha yazmaya devam ettim sonra genisledikce ayrilmak zorunda kaldim

amin hepsini canım Allah bize bağışlasın bebişlerimizi sen zaten pekde tombiş değilsin 64 kilo çok ii atakta bir haftada 3 kilo verdim sonra bazı haftalar 1,5 bazı haftalar 1 verdim 1 ayda 6,5 gibi bir rakam verdim inşallah nisan sonuna 70 olursam gerisi gelir haziran sonuda 60 olsam süper olur yaaaaaaaa hayalim benimmmm valla geçen hafta minik kaçamaklar yaptım üstüne adette oldum tartı süper göstermedi umarım düzelirim herkes verdin verdin dediya kendimi bişi sandım

Canim boyum kisa oldugu icin 64 cok bana regl dpneminde kilo cok degisiyor kafana takma canim 60in bile altina dusersin ins ben dukan diyetini anneme anlattim o dun basladi pes eder sanmistim ama iyi gidiyor simdilik ben kilo vermeye calisiyorum ya herkesi zayiflatacagim etrafimdaki herkes kilosuna dikkat etsin istiyorum. Anneanneme de kizdim dun kilo almissin diye:))

Kızlar benimde öğlen epilasyonum var, 8. seansa gidicem artık, yaza da tüysüz, selülitsiz, fazla kilosuz giricem. Son seanslar atık gerçi benim tüylerde kilolar gibi inatçı çıktı herhalde. Belkle beni güneş, deniz diyemiyorum bu sene tatile gidemeyeceğiz herhalde, ev alma durumu var, yarın belli olacak kızlar bana dua edin, inşallah hayırlısı ise olur, çok istiyorum. Yaza da Tuzla ya taşınıp hergün incecik giyip sahillerde gezicem. Kızımla koşturup durucam sahilde.

inşallah canım valla dukanı 2 görümceme 2-3 arkadaşıma herkese bulaştırdımmm herkes yapmaya başladı valla çok etkili bence herkes vermeye başladı inş. 55 olsam daha ne isterim ya daha ne isterimmmmmmm

ohh ohhh inş. dilediğin herşey olur canımmmm

inşallah olur canım benim Allah gönlüne göre versin inşallaaaahhhh.

Gereksiz öfkem yoktu, hele kişisel olarak kimseye bir öfkem olmadı ve de olamaz da.
Boncuk işini sen yokken burada denedik ve 3 gün bile sürmedi, yani fosladı.
Ama istiyorsanız zaten grup 13 kişi,birisi tek kalacak.
Ben kalırım , siz eşleşirsiniz,boncuk dağıtırsınız, çözüm basit.

Benim "gereksiz öfkem" şunaydı; pazartesi tartılmak fikri geldi, desteklendi, se_zen de bunu grup ne der diye oya sundu.Yani bir proje, plan varsa gruba sorulur, herkes fikrini belirtir, ona göre ortak noktada buluşulur.
Artık bunu yapacağız, şunu yapacağız, kurallar bu, sen bunla eşsin demek emrivaki oluyor, grup kararı olmuyor, o yüzden sorulsaydı, fikir alınsaydı, oya sunulsaydı iyi olurdu anlamında "gereksiz öfke" yarattım.

Burada başkanın kötü niyetli olduğunu da asla düşünmedim.Sa da elinden geleni, bizler hepimiz zayıflayalım diye yapıyor, sağolsun.
Onunla da, seninle de zaten kişisel bir sorunum yok biliyorsun.
Benim gerildiğim nokta fikir alınmadan yapılan emrivaki bir düzenlemeydi.

Neyse verdiğim rahatsızlıktan ve de gereksiz öfkemden dolayı eğer sizleri kırdıysam özür dilerim.

merhaba arkadaşlar
yoğun bir günün ardından bizim hatunlar ne etmiş diye bakayım dedim .
dün ve bugün hafifti .daha geçen hafta ve haftasonu aldıklarımı vermeye çalışıyorum. neyse herkes iyidir inşallah bazen aileler içindede olmaz mı fikir çatışmaları. inşallah kimse büyütmez . gayet iyi gidiyorduk kızlar herneyse
sezen kardeş inşallah hayırlısıyla güzel bir ev alırsın. rabbim isteyen herkese sonrada bizlere nasip eder inşallah.
kızlar biz gene takım içi rekabete dönelim olmamı?
mekikçilerin tek rakibi thy ama neyse karadanda alabiliriz bir kaç rakip.

Canım Arkadaşlarım benim aranıza yeniden döndüm sizi özledim

Kusura bakmayın çok ama çok mahçubum size karşı....
Kuzenimi Kaybettim çok travatik oldu bu benim için . Sizlerden ayrılmak ve uzak kalmak zorunda olduğum için çok üzgünüm

başın sağolsun. kaybına üzüldüm.

Yakarin kilosu benimkine yakin olduguicin rakip secmistim kendime iylesine tatli bir rekabet olsun diye sonra biz heyecanlandik kaptan da esleme yapti ana elbetteki bu herkesin karariyla olabilecek bisey hem boyle de iyiyiz belki bu hafta da burinci oliruz yeni arayislara girmesek de olur ben haftasonu fazla lacirmamak icin pazartesi kilomu yazacagim buraya utanir belki az yerim bu ortak olmasa da olur ama eslesme olayi oyle degil tum gurubun karari gerek vazgectik bitti sen canini sikma winstoncum

Son düzenleme:
Arkadaslar yazimdaki hatalardan dolayi ozur dilerim su an icin ev de internetim yok telefondan giriyorum yeni ev aldik dogalgaz olayi halledilince tasinacagiz ins sezencim Allah gonlune gore bir ev versin senin de

Arkadaslar yazimdaki hatalardan dolayi ozur dilerim su an icin ev de internetim yok telefondan giriyorum yeni ev aldik dogalgaz olayi halledilince tasinacagiz ins sezencim Allah gonlune gore bir ev versin senin de

hayırlı uğurlu olsun. benim ev hayelleri anca emekli olup bir yere yerleşince olur oda ben o günleri görürsem tabi. taşınmadan nefret ediyorum. 3 seneye bir taşınıp duruyoruz . oda yetmezmiş gibi bazen ev sahipleri gıcık çıkıyor . hiç eyvallah etmem taşınırım. yani ortalama 1,5 eneye bir taşınıyorum. ne kadar kötü bir durum değil mi. işte bu yüzden yerleşik hayatı olanlara çok özeniyorum. allah banada nasip eder inşallah

CaniM ins sizin d bi eviniz olur benim esimin aileden bi evi vardi onu sattik biraz biriktirdik ve kredi cektik oyle alabildik yoksa cok zor olurdu kirada oturmaktan nefret ediyorum ben hicbisey yaptiramiyorsun eski binala sorun cikariyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…