Canım ablalarım ve canım kardeşlerimm
Bişir sorucam size acababu 2.6 kiloyu kaç zamanda verebilirm
artı bide koşu bandını bıraktım ebru şallıya sardım 1 haftadır cd den 30-40 dk başlangıç seviyesi pilastes yapıyorum
Rüya Gibi konuştunuz valla:)senin söylediğin kiloyu 1 haftada veren arkadaşlar var. ama yok rahat rahat vereyim dersen 2 haftada verirsin.
Rüya Gibi konuştunuz valla:)
Günaydın kızlar,
bugün regl oldum, anlayacağınız hamile değilmişim. Bir an korktum çünkü tam 1 hafta geçmişti. ama hamile olmadğıma şükür etmek neden se içimden gelmiyor size saçma gelebilir ama yani şimdi hamile olmadığıma şükür edeceksem ilerde birgün çocuk isteyince sanki eeeh zamanında istemedin şimdi çocuksuz kal bakalım olacakmış gibi geliyor..
Çok dikkat etmem gerekiyor, kilo almamalıyım kızlar. Bu cuma tartılınca umarım regle rağmen 81,2 den az çıkarım. her hafta artık 79 u görecem diyorum..
kızlar regl ken kilo almamak nasıl oluyor veya şişmemek bilginiz varmı?
dua ederken çok dikkatli olmak lazım. dilek kapılarının ne zaman açık olduğunu bilemeyiz. ettiğimiz dualar ilerde aleyhimizde delil olarak kullanılabilir . (abla nasihatı)
evet işte bende bundan bahsediyorum anneme kaynanama teyzeme hamile olmadığımı söyleyince çok şükür değilsin diyebiliyorlar ee ilerisi ne olacak birgün çocuk sahibi olmaya karar verdiğimde ( Tabii Sadece ALLAH bilir ne zaman olacağını ) ama ozamanda bir zamanlar şükür etmiştim olmadığım için demek istemem. hayırlısı buymuş demek en güzeli.
Canım Arkadaşlarım benim aranıza yeniden döndüm sizi özledim
Kusura bakmayın çok ama çok mahçubum size karşı....
Kuzenimi Kaybettim çok travatik oldu bu benim için . Sizlerden ayrılmak ve uzak kalmak zorunda olduğum için çok üzgünüm
Arkadaslar yazimdaki hatalardan dolayi ozur dilerim su an icin ev de internetim yok telefondan giriyorum yeni ev aldik dogalgaz olayi halledilince tasinacagiz ins sezencim Allah gonlune gore bir ev versin senin de
hayırlı uğurlu olsun. benim ev hayelleri anca emekli olup bir yere yerleşince olur oda ben o günleri görürsem tabi. taşınmadan nefret ediyorum. 3 seneye bir taşınıp duruyoruz . oda yetmezmiş gibi bazen ev sahipleri gıcık çıkıyor . hiç eyvallah etmem taşınırım. yani ortalama 1,5 eneye bir taşınıyorum. ne kadar kötü bir durum değil mi. işte bu yüzden yerleşik hayatı olanlara çok özeniyorum. allah banada nasip eder inşallah
Allah rahmet etsin kuzenine. Çok acı bir şey. Allah geri de kalanlara da sabır versin.
Canım hayırlı olsun eviniz. Allahım inşallah bana da nasip eder. Benim aslında oturduğumuz ev kendimizin. Yani eşimin babasının fakat ben orada oturmak istemiyorum, evlendiğimden beri sevemedim bir türlü, mecbur olduğum için duruyorum, eşimde sevmiyor ev de çok eski bve ben deprem korkusu ile geceleri yatamıyorum kızım doğduktan sonra böyle oldum. Şimdi tuzla taraflarından istiyoruz inşallah. Önümüze ilk defa böyle yakın ve kafamızın yattığı bir yer çıktı. Çok heyecanlıyım kızlar. İnşallah hayırlı ise olur.
Yakarım bakıyorum hemen avatarını değiştirmişsin güzel olmuş bacım, hayırlı olsun. YA ben bu aralar senin listelerini görmiyormuyum ne. Yoksa çok yediğinden utancından mı yazmıyorsun he. Utanma kız en fazla alay ederiz sen yaz yaz.
Kızlar bir şey gördüm az önce hemen size de söylüyeyim dedim.
ben bugün itibari ile kuru maya yeme işine başlıyorum. İçinde çok vitamin varmış ve krom yönünden çok zengin miş kromda tatlı krizleri için bire birmiş. Ayrıca sinir, stres, yorgunluk falan gib şeylere iyi geliyormuş, saçları ve cildi güzelleştiriyormuş hatta akşama maskesini de yapıcam yüzüme. 2 kaşık kuru maya ve 1 kaşık suyu karıştırıp p yüzüne sürüp 10 dakika bekliyormuşsun.
bu arada anne sütünü de arttıryor hatice haberin olsun bacım. Ben emziriken arada içerdim suyla falan. Sütün kalitesini de arttıryor.
sezen nasıl yiycez kuru olarak mı yoksa suyamı karıştırcaz bacım?
Günaydın kızlar,
bugün regl oldum, anlayacağınız hamile değilmişim. Bir an korktum çünkü tam 1 hafta geçmişti. ama hamile olmadğıma şükür etmek neden se içimden gelmiyor size saçma gelebilir ama yani şimdi hamile olmadığıma şükür edeceksem ilerde birgün çocuk isteyince sanki eeeh zamanında istemedin şimdi çocuksuz kal bakalım olacakmış gibi geliyor..
Çok dikkat etmem gerekiyor, kilo almamalıyım kızlar. Bu cuma tartılınca umarım regle rağmen 81,2 den az çıkarım. her hafta artık 79 u görecem diyorum..
kızlar regl ken kilo almamak nasıl oluyor veya şişmemek bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?