tam hürrem ya. yavrum benim. bayılıyom bu gacıyaakşam yemeği yemedim eşimle o kahve bend eyeşil çay içtim. bi kaç ceviz acıkta badem yedim. ama bagırsaklarım berbat. neyapacagımı sasırdım.süt içtim. normalde işe yarardı ama tık yok. 3.gün.fenalardayım
az önce dedemin bağırsak kanseri olduğunu öğrendim, ve biraz internette araştırıp okuduktan sonra buraya geldim. belki unuturum diye sende bağırsak deyince bir anda herşey geri geldi unutma isteğim yok oldu..
kızlar annem hasta benim ona nasıl söylerim en berbatı ondan nasıl saklarım nasıl bakarım yüzüne nasıl birşey yokmuş gibi davranırım ne yapacam ben kızlar. şu an bile ağlıyorum. ben burda buna yanarken ne dedemin nede anneannemin bundan haberi bile yok. dedem hasta olduğunu bilmiyor. doktor söyleye söyleye eşime söylemiş.
bende salak gibi adamla ufacık birşey için tartışmaya girdim sen ne diye arayıp sormuyorsun diye çıkıştım. bugüne kadar bunu çok yaptım ama hep kendime sordum acaba birşey oldudamı yazmıyor diye. bugün kendime hiç sormadım acaba bir derdimi var birşeymi oldu diye.
kızlar dedem çok yaşlı ne yaparım ben annemin yüzüne yarın sabah nasıl bakıpta bilmiyormuş gibi yaparım nasıl saklarım benki kaç kere nefes alıyorsam bile anneme söylerim..
boğulacakmış gibi oluyorum..
yakarcım senle aynı kaderi paylaşıyoruz heralde bende taşınmaktan bıktım usandım 2 yılda bir ev değiştiriyoruz neyseki bidahaki tayinde uzun kalcaz (8 yıl)inşallah genede pek güvenemiyorum ben bu adama ama(((
az önce dedemin bağırsak kanseri olduğunu öğrendim, ve biraz internette araştırıp okuduktan sonra buraya geldim. belki unuturum diye sende bağırsak deyince bir anda herşey geri geldi unutma isteğim yok oldu..
kızlar annem hasta benim ona nasıl söylerim en berbatı ondan nasıl saklarım nasıl bakarım yüzüne nasıl birşey yokmuş gibi davranırım ne yapacam ben kızlar. şu an bile ağlıyorum. ben burda buna yanarken ne dedemin nede anneannemin bundan haberi bile yok. dedem hasta olduğunu bilmiyor. doktor söyleye söyleye eşime söylemiş.
bende salak gibi adamla ufacık birşey için tartışmaya girdim sen ne diye arayıp sormuyorsun diye çıkıştım. bugüne kadar bunu çok yaptım ama hep kendime sordum acaba birşey oldudamı yazmıyor diye. bugün kendime hiç sormadım acaba bir derdimi var birşeymi oldu diye.
kızlar dedem çok yaşlı ne yaparım ben annemin yüzüne yarın sabah nasıl bakıpta bilmiyormuş gibi yaparım nasıl saklarım benki kaç kere nefes alıyorsam bile anneme söylerim..
Tünaydınlar bu arada,
Genelde sabah, öğlen iyi giden, akşamları hafif sapıtan bir gidişatım oldu bu hafta.
Sporu da çok az yaptım.
Şu havalar biraz ısınaydı, güzel moral verecekti aslında.
Bu ara mesai sonrası derslerim var, akşam eve 9 gibi geliyorum, deli gibi aç oluyorum hatta beynim durmuş oluyor.
Geçen derste tahtaya Türkçe cümle yazıyorum, öğrenciler ingilizceye çeviriyor.
Tahtaya yazdığım şu: Hepimiz çok happyiz
Öğrenciler de "vay hocam, ingilizce düşünmek böyle bir şey işte, insan artık türkçesini bile unutuyor" diye takdir ediyorlar, halbuki benim açlıktan, beynim kulak deliklerimden aktığından saçmalıyorum
Bu akşam yanıma biraz ceviz alacağım.Baktım saçmalıyorum, maymun gibi kendimi yemişe vuracağım çaktırmadan
Eliptik bisiklet de fır fır ses yapıyor ya, aşağıya ses gider diye de tırsıyorum.Onu da ön balkona çıkaracağım.Allahtan panjurlar var, kimse görmeden balkonda spor yapacağım.Bu havada kimse balkona çıkmaz diye ses durumunu kafama takmayacağım.Gerçi soğuk balkonda, tv falan olmadan ne kadar süre sıkılmadan yaparım o da ayrı bir soru işareti ama sporu artık bir hayat şekli haline getirmem lazım yoksa 2 gün yap 3 gün savsakla ile Mehter takımı gibi oluyorum
Herkese iradeli ve mutlu bir gün dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?