Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ozgey evet canim sartlar uygun olmadigi icin istemiyorum. Eşimden daha nekadar ayrı kalacağım belli değil ve üstelik işsizim hem maddi hem manevi anlamda bebek istemiyorum. Esim yanımda olmadan olmaz. Allah bağışlasin oğlunu.

Birde su zayiflayanlari kiskanma olayina bende cok kapiliyorum

-

bugün yediklerim:
sabah:beyaz peynirli domatesli tost (kepekli ekmek)
ara öğün:4 yk light yoğurt
öğle:1 porsiyon döner
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak diyet kola
ara öğün:5 badem
akşam:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:100 dakika spor salonu + 100 mekik

kızlar hayırdır akşam akşam yemek pişirmeye ardındanda hürremi izlemeye mi kaçtınız bende izliyorum bizim burda şu an reklam var. bakalım hürrem sultan aybigenin izdivacına nasıl engel olacak.

bu seferki mihrimahı nedense pek beğenmedim ya

tam hürrem ya. yavrum benim. bayılıyom bu gacıya akşam yemeği yemedim eşimle o kahve bend eyeşil çay içtim. bi kaç ceviz acıkta badem yedim. ama bagırsaklarım berbat. neyapacagımı sasırdım.süt içtim. normalde işe yarardı ama tık yok. 3.gün.fenalardayım

ben hürremi sadece fragmanlardan izliyorum o da yetiyor bana....bende patlıcan yemegı pılav ve cacık vardı valla gıttım geldım yedım bırde regl dönemine denk geldim koca bir göbegım var önumde....

az önce dedemin bağırsak kanseri olduğunu öğrendim, ve biraz internette araştırıp okuduktan sonra buraya geldim. belki unuturum diye sende bağırsak deyince bir anda herşey geri geldi unutma isteğim yok oldu..

kızlar annem hasta benim ona nasıl söylerim en berbatı ondan nasıl saklarım nasıl bakarım yüzüne nasıl birşey yokmuş gibi davranırım ne yapacam ben kızlar. şu an bile ağlıyorum. ben burda buna yanarken ne dedemin nede anneannemin bundan haberi bile yok. dedem hasta olduğunu bilmiyor. doktor söyleye söyleye eşime söylemiş.

bende salak gibi adamla ufacık birşey için tartışmaya girdim sen ne diye arayıp sormuyorsun diye çıkıştım. bugüne kadar bunu çok yaptım ama hep kendime sordum acaba birşey oldudamı yazmıyor diye. bugün kendime hiç sormadım acaba bir derdimi var birşeymi oldu diye.

kızlar dedem çok yaşlı ne yaparım ben annemin yüzüne yarın sabah nasıl bakıpta bilmiyormuş gibi yaparım nasıl saklarım benki kaç kere nefes alıyorsam bile anneme söylerim..

boğulacakmış gibi oluyorum..

canım allah şifa versin.gerçekten zor bir durum.metnetli olmalısınız. saklamakla olmaz. öğrendikten sonra insan daha çok üzülüyor daha çok öfkeleniyor. saklamayın bence uygun bir dille söyleyin. biliyorum burdan söylemesi kolay . ama yapacak bir şey yok. rabbim sabır ve kuvvet versin.

günaydın hanımlar
dün alşamıda hafif geçirdim.
bu sabah açlıktan uyandım resmen karnım ağrıyordu açlıktan.
1,5 kepekli ekmeğe tost yedim.1 yesem iyiydi ama bugün göreve gidecem hemde ilçeye yol uzun ne zaman yemek yeriz belkide yiyemeyiz .çokk aç gezdim .o yüzden garantiye alayım dedim. akşama telafi ederim. bağırsak olayına gelince aynı dertten muzdaribim.

ya hiç sorma hemde ne kader. ordan oraya .bıktım usandım. inanırmısın oğlum okulda arkadaşlarıyla kavga etmiş. akşam gelmiş baba hemen taşınalım ben bu okulu sevmedim. nasıl canım sıkıldı. baksana dedim çocuklar nasıl etkilenmiş. en ufak sıkıntıda gidelim diyorlar.
eşime dedim her tayinde ev taşıyacağımıza bir büyük karavan alalım. daha kolay olacak.malesef asker/polis eşi olmanın zor tarafı da bu (daha bir sürü varda) bu sadece biri.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin dedene alıştırarak söylemek lazım anneciğinin bilmeye hakkı var nasıl söylenir buda bize söylemesi kolay seni düşünmek lazım birde

Canım Allah öncelikle sabır ve şifa versin. Dayanma gücü versin hepinize. Dıaşrıdan tabii söylemesi kolay oluyor ama böyle bir şeyi saklamak olmaz, sonuçta kanser nasıl olsa öğrenecekler hepsi, sonra bunun tedavisi var, o su var, busu var, saklayamazsın yani. Hoş saklanmasını da doğru bulmuyorum, bazen büyükler bizden daha dayanıklı olabiliyor. Herkesin anne babası sonuçta ne kadar yaşlı olsalarda insan başına bir şey gelmesine dayanamıyor. Ama bunun sorumluluğunu da sen tek başına taşıyamazsın. Alıştırarak söylesen diycem ama bunun alışması da nasıl olur bilmem. Allah yardımcınız olsun.

Kizlar annem ms hastasi zor yürüyir bu hsstalikta moral cok önemli. Simdi söylersem bidaha yerinden kaljamaz önce dedemin bütün tahlil sonuclari ciksin bir ögreneyim ozaman söylerim. Teyzemlede konustum cok morali bozuktu bir kac gün sonra sôyleroz dedi

Son düzenleme:
günaydın canlarım. hayatım cok üzüldüm dedene. ama bazen yapacak sey kalmıyor işte. nasıl hayırlı bir ömür istiyorsak hayırlı ölüm istemeyide bilmeliyiz. benim halamda mide kanseriydi atlattı bagırsaklara gecmiş. dr kemoterapi almazsan yazı göremezsin dedi. amannnnn işte bazen yapacak bişey kalmıyorç artık kanser dendiğinde herkes çok sasırmıyor. okadar cok vaka varki. Aallahım sıralı ölüm nasip etsin. çok çok geçmiş olsun yeniden

Sumrancim Allah sifa versin dedene tedavi icin hastaligini ogrenmesi gerekir annene anlatmalisiniz canim belki yaninda olmak ister soylemediginiz icin daha kotu olabilir Allah sabir versin hepinize

ms de zor bir hastalık, s_a çok geçmiş olsun canım. annenin doktoruyla görüşüp bu durumu nasıl anlatman gerektiğini sorabilirsin. öğrendikten sonra morali bozulacağı için ayrıca bir ilaç/tedavi alması gerekir mi, onu da sorarsın. ama dedene kesin teşhisin konmasını beklersen daha iyi olur tabi. kolon kanseri çok sık görülen ve bildiğim kadarıyla da tedaviye iyi cevap veren kanser türlerinden biri. tekrar geçmiş olsun.

@Sa bacım, geçmiş olsun.
Allah tüm hasta olanlara şifa versin inşallah.
İnşallah sizin de desteğinizle, tez zamanda atlatır deden.

Tünaydınlar bu arada,
Genelde sabah, öğlen iyi giden, akşamları hafif sapıtan bir gidişatım oldu bu hafta.
Sporu da çok az yaptım.
Şu havalar biraz ısınaydı, güzel moral verecekti aslında.

Bu ara mesai sonrası derslerim var, akşam eve 9 gibi geliyorum, deli gibi aç oluyorum hatta beynim durmuş oluyor.
Geçen derste tahtaya Türkçe cümle yazıyorum, öğrenciler ingilizceye çeviriyor.
Tahtaya yazdığım şu: Hepimiz çok happyiz
Öğrenciler de "vay hocam, ingilizce düşünmek böyle bir şey işte, insan artık türkçesini bile unutuyor" diye takdir ediyorlar, halbuki benim açlıktan, beynim kulak deliklerimden aktığından saçmalıyorum

Bu akşam yanıma biraz ceviz alacağım.Baktım saçmalıyorum, maymun gibi kendimi yemişe vuracağım çaktırmadan

Eliptik bisiklet de fır fır ses yapıyor ya, aşağıya ses gider diye de tırsıyorum.Onu da ön balkona çıkaracağım.Allahtan panjurlar var, kimse görmeden balkonda spor yapacağım.Bu havada kimse balkona çıkmaz diye ses durumunu kafama takmayacağım.Gerçi soğuk balkonda, tv falan olmadan ne kadar süre sıkılmadan yaparım o da ayrı bir soru işareti ama sporu artık bir hayat şekli haline getirmem lazım yoksa 2 gün yap 3 gün savsakla ile Mehter takımı gibi oluyorum

Herkese iradeli ve mutlu bir gün dilerim.

Valla kızlar bu hafta bende tartıda artı bekliyorum. Regli oldum bugün, iki gündür saçmalamam demek ki ondanmış. Dün akşam gece 11 de eşime mantar yaptım sonra oturp yedim onla. sürekli tatlı istiyor canım tabii bugün öğlende dürüm döner, patates ve kola üçlüsü ile bu haftaki eksi kilolara tamamen veda ettim. Spor da yok bu hafta. çok kötü geçti yani bu hafta kızlar. Sonuncu olabilirim takımda.

çok komiskn yine wistonlight akşam artık açlıktan insan sapıtabiliyor o yüzden minik atıştırmalar yap kesinlikle

bu hafta irademi topladım dünkü yediklerimi paylaşmak istiyorum;

sabah 1 yumurta, 2 peynir light
öğeln köfte yedim
akşam eve gittiğimde yulaf kepeğinden helva yaptım kendime onu yedim sonra bişey yemedim

spora indim ;

20 dakka yürüdüm
10 dakka bacaklarımı ve kollarımı çalıştırdım
20 dakka koştum
1 saatte hocamla spor yaptım

3 fincan yeşil çay 2 litre su içtim

bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…